הולנד 09-10: ברג בפ.ס.וו, אל חאמדאווי באייאקס!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏26/7/09.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה רון ולאר, הוא שיחק בעבר בAZ ואם אני לא טועה היה הצעיר ביותר ששיחק בנבחרת הולנד?

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

רגע, רגע, רגע, אדם ידעת את זה בלי לחפש באינטרנט? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    ועידו, אדם צודק, רון ולאר (Ron Vlaar) הגיע לפיינורד מ-AZ, אבל כבר איזה 4 שנים פצוע. אם בחור שעבר כל כך קשה בקריירה שלו מסוגל עכשיו לחזור בצורה כל כך מרשימה אז אני מצדיע לו.

פיינורד קנתה אותו (אייאקס מאד רצתה אותו, אבל שחירינחה לא רצה למכור אותו אלינו בגלל פרשת ואן חייל ופרז) ככישרון גדול. בזמנו לא היה לא מקום של קבע בקבוצה של אדריאנסה כי בארי אופדאם ויוריס מתהסן היו
    הבלמים הפותחים בקבוצה. ולאר שיחק מדי פעם, בעיקר באירופה, אבל מיד הצטיין. בקיץ של 2006 הוא החליט לעזוב לפיינורד כי שם הוא היה אמור לקבל מקום בהרכב. רק כשהגיע לשם הוא נפצע קשה בברך ולמעשה עד פתיחת העונה הזאת הבלם הסימפטי פשוט לא שיחק בכלל.

3. road runner Member

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

שי, לא חיפשתי בגוגל אני זוכר את השחקן מכתבה שהייתה על AZ לפני כמה שנים שהם הגיעו לחצי גמר גביע אופ"א ולאחר מכן ולאר גם השתתף עם הנבחרת הצעירה של הולנד ביורו U-21 והיה הבטחה גדולה.
    איכשהו הוא עדיין נשאר חקוק בראש שלי ככישרון גדול, לא ידעתי שהוא עבר פציעה כל-כך קשה...חבל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לארסנל יש עוד הולנדי צעיר ששמו נאסר בראזיט (Nacer Barazite). הבחור הצעיר (19) הגיע לפני 3 שנים ללונדון מ-NEC. ראיתי אותו כבר משחק בהולנד הצעירה, אבל לא ממש התרשמתי ממנו.

את הבחור עם השם הטורקי אני לא מכיר. אני רק יכול לאשר את העניין שקבוצות אנגליות עושות המון מאמצים לרכוש שחקנים בגיל העשרה מקבוצות הולנדיות. ארסנל התעניינה בזמנו גם בדיילי בלינד של אייאקס, אבל האבא היה מאד נחוש בלהשאיר את בנו באמסטרדם. דני בלינד ייעץ גם לא להתפתות לעבור בגיל צעיר מדי לאנגליה, אבל כשאני רואה את ההצלחה של ג'פרי באומה (צ'לסי) וטים קרול (ניוקאסל) אני מפחד שמדי פעם כשרון אמיתי נוחת באי הבריטי.

נערך לאחרונה ב: ‏26/9/09
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

AZ מסתבכת. אוטרכט ניצחה לפני דקות אחדות 1-0, האלופה עוד יצאה עם הפסד מינימלי כי אוטרכט פשוט היתה הרבה יותר טובה. האלופה היוצאת מאלקמאר פשוט נראתה כקבוצה ללא חשק, נגד אייאקס הצעירה זה עוד הספיק, אבל היום אוטרכט פשוט די התעללה בשחקני AZ. אין לי מושג מה יהיה, אבל רונאלד קומאן ושחקניו עומדים להכנס לשבועות מאד קשים, לא מן הנמנע שבקרוב נראה את קו אדריאנסה חוזר למשרת המאמן אחרי שהוא נראה בבירור ביציע.

7. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

יש סיכוי עוד שנראה אותם בגביע אופ"א? כי כרגע נראה לי שאתם יכולים להשאיר את הכותרת של הדיון עד הסוף העונה, לא עושה רושם שזה ישתנה...

נערך לאחרונה ב: ‏27/9/09
  8. benos Member

קריירת האימון של קומאן עושה רושם בירידה חדה כבר הרבה זמן.

de middenweg לפי התקשורת ההולנדית וצפייה שלך נראה לך שרומרו דועך ביכולת יחד עם הקבוצה או שהוא מגלה אופי ומשחק טוב בניגוד לאיך שהקבוצה משחקת?

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

רומרו לא שיחק היום. השוער הארגנטינאי הבינלאומי עדיין לא היה כשיר למשחק בגלל הפציעה ממשחק הגביע. מי שעמד היום בשער היה האוסטרלי ג'ואי דידוליצ'ה שבהחלט עצר כמה כדורים מסוכנים.

10. Ajax Amsterdam Member

טוב מהמחזור הזה אני רואה שאייקס טוונטה ופסו ירצו אל האליפות רק נקווה שהאליפות תהיה בדאם

שי תקן אותי אם אני טועה דאם זה סחר נכון?

11. AFCA Member

אין הפתעות בסגל מחר לדן האג, אנו מתאושש מהפציעה ויהיה בסגל. אולגר ממשיך להיות בסגל בלי הרבה סיכוי לשחק, מנגד יול ממשיך בהתעלמות מויליארט.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכן כן דרור, 'דאם' בהולנדית פירושו סכר (נגד המים)
    השם Amsterdam בא משני מלים: Amstel וכמובן dam. הנחמד הוא שהשם המקורי של העיר הוא:
    Aemstelledamme. עם השנים השם השתנה למה שהוא היום.

אחח, וילארט. אם אפשר להפטר ממנו אז הייתי עושה את זה כבר היום, אותו דבר עם אולגר. ברצלונה כנראה רוצה את סוארז, אולי אפשר להגיע קודם כל לדיל על אולגר...

13. Leidesplein Member

מאיפה השיפור הזה של אוטרכט העונה? אני זוכר גם שלא מזמן כתבתי פה שעושה רושם שואן וולפסווינקל עושה את הפריצה שלו

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי אוטרכט משחקת הרבה מעל ליכולת שלה. הרבה פעמים קורה שקבוצה די קטנה פותחת את הליגה בצורה מצויינת ואח"כ די נעלמת. אוטרכט לא תרוץ לאליפות, אבל אם היא מגיעה בסוף לאירופה היא עשתה עונה מצויינת.

אם אוטרכט באמת ממשיכה לשחק העונה בצמרת אז אני אהיה מאד מופתע.

15. AFCA Member

שי, יש סיבה מיוחדת שהיציע של דן האג ריק לגמרי?
    ומה זה השיר הזה שאוהדי אייאקס שרו, לא הבנתי את המילים כמובן אבל אני די בטוח שלשופט?