הולנד 09-10: ברג בפ.ס.וו, אל חאמדאווי באייאקס!

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Jul 26, 2009.

1. kraz11 Member

אניטה היה מצויין
    7 של ונלו עשה בעיות לאורבי אבל סה"כ אני מרוצה מהתפקוד שלו בתור מגן לאחרונה
    צמד הבלמים ממשיך לשחק טוב, וואן דר ויל אדיר
    הקטע עם קנדי ורומדהאל הוא שכל פעם שאחד מהם מחליף את השני
    לכמה דקות הוא משחק יותר טוב ממנו. נראה לי צריך לתת לכל אחד מהם מחצית וזהו

2 המאכזבים העיקריים שאמורים לנהל את המשחק הם דה זאו ואייסטי ,שניהם בתקופה לא טובה.
    דה זאו אנמי משהו ואייסטי ,הקשר היצירתי חסר כל יצירתיות וכבד בטירוף

2. Piet van Reenen Member

שימו לב!!!
    כל פעם שבמרכז ההגנה שיחקו צמד הבלגים ורטונגן ואלדרוירלד ,הקבוצה לא ספגה(6 משחקים רשמיים).
    עקבתי היום אחרי טובי ,אני חושב שמתפתח בלם ברמה גבוהה .
    עוד נתון מעניין ,שישה שחקני בית עלו היום בהרכב ,לפי דעתי זה נותן הרבה נשמה במשחק של אייאקס.
    זה יפה ,כי בעידן הכסף נדיר לראות דברים כאלה.
    כל הכבוד!!!

Last edited: Sep 20, 2009
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבר'ה, אל תגזימו בבקשה. אני נהנתי היום למשל מאניטה שפשוט העלים את הונדה. איפה היה היפני היום? דווקא הקיצוני שחאקן היה זה במשך המחצית הראשונה נתן לעמנואלסון הרבה עבודה. למרות שהקיצוני הצליח פעם אחד להתחמק מאורבי אני חושב שבצורה הזאת הוא מהר מאד חוזר לנבחרת כמגן שמאלי...

מבחינתי ההגנה עדיין לא חומה בצורה, אבל הסטטיסטיקה אומרת דברים יפים. בשנים האחרונות אייאקס התעקשה לאבד במשחקים כאלה הרבה נקודות. אם נשכח לרגע את התיקו המעצבן בבית מול ספרטה אפשר להגיד בפה מלא שאנחנו בדרך הנכונה. יש עוד עבודה? וואו, אנחנו עדיין לא מתקרבים לריאל מדריד (...), אבל אם בליגה אייאקס כבר מחזיקה 5 מתוך 7 משחקים את האפס אז בוא נתן קצת כבוד להגנה שלנו!!! אההה, חסר לנו את וורמהלן? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

גיא כן צודק לגבי אייסאטי, אני בהחלט עדיין לא מבין מה הוא תורם לקבוצה, מבחינתי סים דה יונג מקבל קצת יותר קרדיט.

Last edited: Sep 20, 2009
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מלה על היירנביין. דווקא אני לא מופתע מההדרדרות שלהם. לפני שנה ההגנה שלהם היתה מסננת, אבל אז היה להם את דניאל פראנייץ'. צריכים לזכור שגם לפני שנה להיירנביין היתה תקופה ארוכה של משחקים לא משכנעים, סולייד כבר אז היה תחת אש. הזכייה בגביע השכיח את הבעיות האמיתיות של הקבוצה, אותן בעיות שעכשיו באמת נחשפות בצורה הקשה ביותר.

5. AFCA Member

הציוות הבלגי בהגנה עושה את שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    אני מייחס את השיפור בהגנה ל-2 דברים שאנחנו רואים מאז בואו של יול והרבה פחות ראינו אצל ואן באסטן, במיוחד הדבר הראשון:
    אתמול לא ראיתי סטט' בסוף המשחק אז אני לא יודע אבל גם נראה לי שפחות מתמיד, האחוזי החזקה בכדור שלנו גבוהים מאוד, עזבו את הקטע ההתקפי שאנחנו לא עושים הרבה עם ההחזקה בכדור, אבל עם מה עושים גולים בכדורגל? עם הכדור.

עם 2 גרזנים במרכז המגרש כמו אנו ודה זאיו (שעם כל הכבוד לאניטה שהיה שחקן הרכב אצל ואן באסטן זה פשוט רמה אחרת) שעושים עבודה הגנתית, לצמד הבלמים נשאר רק לטאטא את השטח.

בסה"כ לא שיחקנו מול יריבות רצינית מבחינה התקפית, וששיחקנו מול ההגנה שלנו לא נראתה טוב (פ.ס.וו), אבל עבר מאז זמן ואני באמת מאמין שככל שהזמן יעבור ההגנה תמשיך להתייצב.

6. Piet van Reenen Member

המשחק הבא של אייאקס ביום חמישי הקרוב מול AGOVV מליגת המשנה במסגרת הגביע.
    אני מקווה שבמשחק הזה, יול יתן לזה אדוארדו וקרלון דקות משחק רשמיות ראשונות באייאקס.
    אין משחק יותר מתאים ונוח להופעת בכורה ,מהמשחק הזה.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

יול החליט להעביר את פאנטליץ', רסמוס לינדגרן, אולגר ואת קנת' וורמיר לסגל אייאקס הצעירה שתתמודד מחר מול AZ. ההתאחדות אישרה לקבוצה לצרף 4 שחקנים מעל לגיל 23. אני כרגע לא בטוח, אבל קרלון וזה אדווארדו נמצאים כרגע גם ככה בסגל של אייאקס הצעירה...

החבר'ה שציינתי לא יכולים לשחק ביום חמישי באפלדורן נגד AGOVV.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקטע של החזקת הכדור לדעתי לא השתנה, אתמול למשל נתנו לוונלו דווקא יותר מדי דקות לנהל את המשחק. מבחינה סטטיסטית יש לנו פשוט הגנה טובה, אחת שלא נותנת שערים מיותרים. ברור ששיחקנו גם נגד הרבה קבוצות חלשות, אבל האם NAC קבוצה חלשה? האם בשנים האחרונות לא היינו מקבלים שערי כבוד כשהמשחק כבר היה נגמר?

אז בלונדון משבחים יום יום את וורמהלן, אבל מצחיק שדווקא בלעדיו הקבוצה הרבה יותר יציבה. הצמד וורטונגהן את אלדרויירלד נראה בסדר גמור. אני עדיין לא מאמין שהם צמד ברמה מספקת, אבל האם לפני שנה לא היינו מופתיעים מההגנה האלמונית של AZ? אם היינו מצרפים את יאלינס, סוורטס ופוקוניולי לקבוצה שלנו אני לא בטוח שנראה הבדל רציני.

יש באמת עוד הרבה מאד עבודה, אבל כרגע בוא נסתכל קצת על הכוס המלאה. לדעתי אנחנו כרגע לא הקבוצה הטובה בהולנד, אבל אם נמשיך לספוג מעט מאד שערים אני אהיה מבסוט. אליפות לוקחים קודם כל דרך ההגנה! מדהים אז לראות שפ.ס.וו כבר ספגה 9 שערים. בעשור האחרון דווקא ההגנה היתה החלק המרשים בבוצה, שלא לדבר על השוער שעדיין נראה כשוער פחות טוב משטייקלנבורח...

בקיצור, יהיה בסדר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

9. Piet van Reenen Member

אפילו לאייאקס הצעירה לא ההיתי שולח את אולגוור.
    אולגוור זה שחקן שכל קשר בינו לבין הענף מוטל בספק.
    ההיתי מציע לאולגוור ללכת לנסות את מזלו בענף אחר ,נראה לי שדוקים יתאים לו,מה דעתכם?

Last edited: Sep 22, 2009
  10. c_web Member

משחק משוגע בנתיים במסגרת הגביע ההולנדי נערך במערב הולנד בעיר ריז'וויק שם מארחת הקבוצה המקומית האגלנדיה (ליגה שלישית) את אקסלסיור מליגת המשנה.
    האורחים הוליכו כבר 1-3 בתום המחצית, אבל האגלנדיה ביצעו מהפך ועלו ל 4-3. אקסלסיור לא ויתרה וכפתה הארכה עם שער 2 דקות לסיום. חשבתם שזה מה שישבור את המארחים? תוך דקתיים (95, 97) הם עולים ליתרון 4-6. חשבתם שזה נגמר? אקסלסיור חוזרת משער בפנדל בדקה ה - 103, ואז בתוספת הזמן פפן כובש את השיוויון של הקבוצה מרוטרדהאם ושולח את המשחק לפנדלים! 6 - 6 ! WOW!!!

בפנדלים אקסלסיור המשיכה את המומנטום וניצחה בתוצאה הלא שגרתית 6-7.

לאקסלסיור יש סיפור אישי לא סגור עם הקבוצה שלי ככה שאני לא שמח שדווקא הם עלו, אבל בכל מקרה המשחק הזה יכנס לספרי ההיסטוריה של הכדורגל ההולנדי לדעתי.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה סיפור יש לאקסלסיור עם AZ? עכשיו הפתעת אותי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx
    סתם, העניין ברור.

בעוד 40 דקות נראה אם AZ יכולה לעבור לסיבוב הבא כשתשחק מול אייאקס הצעירה. קבוצת המילואים מחוזקת, אבל היא תשחק עדיין ללא קרלון וזה אדווארדו.

12. c_web Member

לעומת זאת אלקמאר עם הרכב טוב, קומאן לא נותן מנוחה למעט לאל המדאווי ודמבלה. איזה כיף שהולמן לא פותח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

ההרכב:
    Sergio Romero, Gill Swerts, Niklas Moisander, Hector Moreno, Sebastien Pocognoli, Rasmus Elm, David Mendes da Silva, Stijn Schaars, Maarten Martens, Ari, Graziano Pelle.

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אייאקס הצעירה:

Vermeer, Ogararu, Oleguer, Blind, Will, Danilo, Roly, Lindgren, Sarpong, Pantelic, Zeegelaar.

נראה כמו אחלה משחק.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

0-0 ולדעתי המשחק די שקול. רואים בבירור שלאלופה יש יותר כשרון, אבל בעיקר הצעירים של אייאקס די חצופים. אני רוצה להאמין שבסופו של דבר AZ עולה, אבל בסה"כ אני לא רואה הרבה דברים חיוביים בקבוצתו של עידו.

בנתיים במשחקים אחרים אין הפתעות ממש גדולות. כעשר דקות לסיום אני רואה ש-MVV מהליגה השנייה נשארת בנתיים תקועה על 1-1 עם Spakenburg, קבוצה חובבנית.

ואני לא שם לב, NEC בשיוויון 2 עם פ.צ איינדהובן מהליגה השנייה. דה חראפשחאפ הצעירה מובילה 1-0 על קמבור, עוד הפתעה קטנה.

Last edited: Sep 23, 2009
  15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

יופי. כל מה שרציתי זה 120 דקות שיסחטו עוד קצת את אלקמאר.

בראבו ילדים.