הולנד 09-10: ברג בפ.ס.וו, אל חאמדאווי באייאקס!

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Jul 26, 2009.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפציעה של ורטונגן לא ממש קשה. הוא ייצטרך להעדר 2-3 שבועות בגלל שאחד מאצבעות רגליו יצא מהמקום. השחקן עצמו חושב שב-1 לאוקטובר הוא יהיה כשיר, אז משחקת אייאקס נגד אנדרלכט.

Last edited: Sep 8, 2009
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

תקציר ניצחונה של הולנד (1-0) בסקוטלנד

ההגנה על הפנים, אבל אלג'רו אלייה? אם ואן מרווייק יתחיל להעיף את הזקנים (אוייר, ואן ברונקהורסט), ונותן יותר קרדיט לאלייה והנטלאר אז אולי יש סיכוי לאיזה חצי גמר בדרום אפריקה.

מגיע גם מלה טובה למישל פורם, שוער אוטרכט, שנתן היום משחק מצויין.

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אפשר להסחף ולהגיד שיש להולנד את הקיצוני הטוב ביותר מאז ימי אוברמארס ?

אילייה...אלוהים אדירים.

4. Ajax Amsterdam Member

סליחה שלא הייתי הרבה זמן המחשב התקלקך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/gives.Xxx

נגד מי אייאקס מחזור הבא

5. AFCA Member

נאק ברדה בבית.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הודעה חשובה:
    אתם יכולים בפורום ההימורים לרשום את ההימורים שלכם למחזור הקרוב!!!

אייאקס משחקת בבית מול קבוצה שלא יהיה פשוט לנצח אותה, NAC.
    אין לי מושג מה יקרה ביום ראשון, אבל ככל הנראה וורטונגהן עשיר לשחק. עניין הפציעה שלו מאד מוזרה, אבל בסה"כ אם לא ישחק ביום ראשון הוא יהיה כשיר למשחק אחרי זה.

ארז, אלג'רו אלייה? שחקן תותח. ברצינות, אם הבחור הזה ממשיך להתקדם בקצב הזה אני חושב שהוא לא רק מגיע לרמה של אוברמארס אלא הרבה מעבר לזה. הוא מהיר, הוא חד, הוא יודע לסיים, הוא מוסר מצויין. ברצינות, רובן מבחינתי ממש לא מנייה בטוחה בהרכב הנבחרת. לא רק זה גם לואן פרסי, וקויט יש עוד הרבה מה לשפר. ואן מרווייק מעדיף את שחקני פיינורד כמו שבזמנו ואן באסטן הזמין שחקנים מאייאקס...לדעתי ואן ברונקהורסט צריך להשאר בבית, קויט על הספסל ואפילו ואן פרסי לא צריך תמיד לפתוח. כולנו יודעים מה הרקע של השלישייה הזאת...

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

Last edited: Sep 11, 2009
  8. Ajax Amsterdam Member

וואן מרוויק כאילו אנטי אייאקס למרות שבטח 3 רבעים מהנבחרת אוהדים את אייאקס

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרור, מצד אחד מצדי שישחקו 11 שחקני פיינורד, אבל העניין הוא מתי שהשחקנים האלה לא מביאים את מה שהם צריכים להביא. קויט לא יותר טוב מהנטלאר, כולם יודעים שהנטלאר כובש מצטיין, אבל ואן מרווייק שם את החלוץ של ליברפול בחוד. נראה מה יהיה אם הנטלאר יתחיל לכבוש במדים של מילאן...

ואן ברונקהורסט כבר מזמן צריך לשבת בבית. אדסון בראפהייד משחק עכשיו בביירן מינכן ואני רוצה שהוא יקבל את המפתחות, לטוב או לרע. אם ואן מרווייק רוצה שחקן עם ניסיון בקבוצה אז יש לו כבר אחד שכזה ושמו ואן בומל (שגם חי עם בתו...). אוייר שחקן פ.ס.וו, אבל גם הוא מקבל יותר מדי קרדיט.

בזמן של ואן באסטן המאמן גם הזמין יותר מדי שחקנים של אייאקס וגם אז לא אהבתי את זה. עכשיו נראה שלואן מרווייק יש אותו אינטרס עם שחקני פיינורד או אלה ששיחקו שם. מצדי זה לא נורא כל עוד החבר'ה מוסיפים משהו לנבחרת. עם ואן ברונקהורסט זה ממש לא המקרה!

אגב גם נייג'ל דה יונג מבחינתי שחקן לא מספיק טוב או לפחות לא מנייה בטוחה בהרכב. אז מנדז דה סילבה הוכיח שכרגע אין לו את הכישורים הנדרשים, אבל למה דה זאיו לא יכול לשחק למשל עם ואן בומל? דה יונג שחקן מנצ'סטר סיטי, אבל דקות הוא בקושי מקבל שם. דה זאיו? עם סוארז שחקן מפתח באייאקס, הוא גם משחק בהרכב.

לגבי החוד, אני רוצה לראות יותר רוטצייה. ואן פרסי בשיאו שחקן מצויין, אבל הוא ורובן לא צריכים לפתוח כל משחק. מבחינתי רובן בנבחרת שחקן יותר מדי אנוכי ובעיקר שחקן שפשוט לא מסיים באחוזים גבוהים? ראיתם את אלייה? וואו, הבחור הזה הרשים אותי.

דווקא בגלל שהולנד למעשה חצי שנה ללא תעסוקה אני רוצה לראות שואן מרווייק נותן ליותר חבר'ה אפשרות להרשים. בראפהייד, אלייה, דה זאיו, הנטלאר ואחרים. הוא יכול תמיד בסוף לחזור ל'זקנים'...לשמחתי ו.ד ויל מקבל עכשיו מקום בהרכב וכולי תקווה שואן דר סאר יחזור לטורניר אחרון כי עם כל הכבוד לשטקלנבורח ומישל פורם, סאר לדעתי כרגע השוער מספר 1 בעולם.

אנחנו חוזרים עכשיו לליגה ונדמה לי שבאוקטובר נראה עוד משחק ידידות של הנבחרת, כולי תקווה שכמה שחקנים יאבדו את מקומם להרכב לפחות למשחק אחד.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה ידיעות לקראת מחזור סוף השבוע:

פאנטליץ' קיבל אישור עבודה והוא ברדך לאמסטרדם (שהה בסרביה שם גם התאמן). יול יחליט מחר מה התכניות לגביו.

סטיב מקלארן כנראה נמצא במו"מ בשביל להשאר תקופה ארוכה באנסחדה. שני הצדדים מאד מרוצים משיתוף הפעולה, נשיא טוונטה יופ מונסטרמן כבר הודיע בעבר שמבחינתו מקלארן יהפוך ל'וונגר ההולנדי'.

מרטין יול מעביר בפומבי ביקורת על אורבי עמנואלסון. המאמן אומר בשפה יפה שעמנואלסון צריך לשחק איפה שיול רוצה. השחקן הודיע בעבר שמבחינתו מגן שמאלי כבר לא מופיע בלקסיקון שלו. האם יול סוף סוף הבין שאורבי עמנואלסון שחקן די בינוני?

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין למה אתה לא מחזיק מדה-יונג, הוא שחקן נהדר ממש פועל שחור במובן הטוב של המילה.
    הסיבה היחידה שהוא לא פותח בהרכב היא גארת' בארי שמחזיק את האמצע של נבחרת אנגליה, אילולא בארי דה-יונג הוא הקשר האחורי הפותח של הסיטי.
    דה-זאיו נראה גם שחקן טוב אבל בינתיים הוא שיחק רק בליגה ההולנדית לעומת דה-יונג שכבר חווה את הבונדסליגה והפרמיירליג.

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

שריינו לעצמכם לינק נחמד למחר בערב. המשחקים בין כרונינגן להירנביין תמיד מקיימים הרבה. השנה במיוחד אחרי הפתיחה הגרועה של שתיהן צפוי קרב מעניין.

אני לא אפספס.

Last edited: Sep 12, 2009
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לינק נחמד? בשביל מה לי הרי יש לי Eredivisie live http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

אדם, לדעתי נייג'ל דה יונג פשוט שחקן פחות טוב מאשר אתה חושב. בינינו, אם הוא לא היה משחק בקבוצה שלך היית בכלל יודע עליו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכרתי את השם מימים שלו באייאקס, לא ראיתי אותו ממש משחק ושהוא הגיע זעמתי על המחיר המופרז(15 מיליון פאונד) אבל אם נתעלם מכל מה שמסביב בסך-הכל דה-יונג הוא שחקן מצוין, למה מצוין?
    כי הוא עושה כל מה שקשר אחורי הורס צריך לעשות - להרוס התקפות של הקבוצה היריבה וחלק מסירות טובות לשחקנים היצירתיים.
    אתה אמנם לא מחזיק ממנו בגלל התקופה שלו באייאקס אבל עושה רושם שהוא השתדרג מאוד מאז שעזב אותכם.

15. c_web Member

קואמן ערך היום מסע''ת לקראת המשחק בדאן האח מחר, הנה כמה ציטוטים נבחרים של המאמן:

"וורנבלום לא התאמן היום עם הקבוצה ולא יטול חלק במשחק. חיל סוורטס חוזר אחרי הרחקה, אבל פלה עדיין מורחק ולא יוכל לשחק."
    בנוגע למלך השערים של הקבוצה העונה אמר קומאן: "מוניר לא שיחק עם מרוקו השבוע בגלל רגישות ברך, זה דבר שיש לו כבר תקופה ואנחנו צריכים לראות אם הוא יכול ליטול חלק בעומס שיהיה לנו (7 משחקים בשלושה שבועות)."
    בנוסף הוא התייחס למשחק מחר וגם למשחק ברביעי ביוון: "אנחנו צריכים להפריד בין שתי המשחקים האלה, למרות ששתי הקבוצות משחקות מאוד חזק אנחנו ניערך בהתאם".