הולנד 09-10: ברג בפ.ס.וו, אל חאמדאווי באייאקס!

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Jul 26, 2009.

1. Piet van Reenen Member

לשי,
    אתה יכול לפחות להרגיע אותי מהבחינה הזו שאולגוור יעזוב אותנו עד סיום חלון ההעברות הנוכחי?

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולגר לדעתי ימשיך להיות איתנו כמו אוגרארו, לינדגרן ואחרים. החדשות האחרונות הם שפאנטליץ' כנראה יוחתם, אבל לפי כמה הוא כשיר. אייאקס רוצה למנוע שהיא נותנת הרבה כסף לבחור שצריך חודשים בשביל להיות כשיר. עם אטובה העניין הזה עכשיו נגדנו כי הוא פשוט לא יכול לגמור משחקים שלמים...

סנו כנראה בדרך לבריסטול סיטי, סרפונג אולי מוצא בית חדש בוולנדהם ובודול עובר לספרטה. כל החבר'ה מושאלים...

אני מצאתי ידיעה שאייאקס וקרוזיירו כבר הגיעו להסכמה על השאלת הבלם טיאגו הלנה בן ה-20, אבל השחקן סירב.

חוץ מזה רק חדשות טובות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    מחר עד 18:00 שעון אירופה המרכזית אנחנו נדע הכל.

3. Piet van Reenen Member

לפי דיווחים מאתרים שונים של אייאקס העברת קרלון הברזילאי של אינטר למועדון ההולנדי הושלמה.
    עד כמה זה נכון אני לא יודע נצטרך לחכות למחר.
    אני מקווה שאייאקס קיבלה שכל סוף סוף ותביא באמת את הברזילאי ולא את הזקן פנטליץ שלא שיחק הרבה זמן.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קרלון? קשה לי להאמין שהוא באמת יגיע, אבל יש כבר מספר אתרים המדברים על זה. נצטרך לחכות למחר...

עריכה:
    ה'טלחרף' מדווח הבוקר שגם קרלון וגם קשר ברזילאי צעיר בשם זה אדווארדו בדרך לאייאקס. היה ניסיון להחתים את הצרפתי דוריאן דרביט, אבל הוא חתם בוויאריאל.

האם אייאקס מחתימה היום 3 שחקנים חדשים? קרלון אמור להגיע אלינו לשנת השאלה בחינם עם אופצייה לקנייה. יש הרגשה אצל אוהדי אייאקס שאינטר לא סתם עושה את זה אלא אולי כדיל עתידי לגבי סוארז...

זה אדווארדו קשר בן 18, משחק בקרוזיירו ובברזיל מתחת לגיל 20 ונחשב לאחד משלושת הכשרונות הצעירים הגדולים בגילאים אלה בברזיל!

מה יהיה עכשיו עם פאנטליץ? אם הוא מגיע אז בסה"כ אייאקס צריכה עוד בלם...אולגר לא עובר ליוון ולכן אני מוכן להשאיר אותו עד פגרת החורף. סביר להניח שעם קרלון, זה אדווארדו ופאנטליץ' לאייאקס יש מספיק כלים בשביל לא להיות בפיגור...אם בחורף נתחזק בעוד בלם אני משוכנע שנוכל לקחת אליפות.

עד השעה 18:00 שעון הולנד אני עדיין לא הולך לחגוג, אבל אם אייאקס מצליחה ביום האחרון להחתים 3 חבר'ה אני חושב שיש תקווה. שוב פעם, אנחנו לא צריכים לחשוב שאנחנו הולכים עכשיו לדרוס את הליגה, בטח לא עם ההגנה שלנו, אבל יש אצלי תקווה שהנזק עד החורף יהיה מינימלי. אייאקס ויול הבינו מצויין שהקבוצה צריכה קשרים שמבקיעים, חלוץ ליד סוארז ובלם. זה שדרביט חותם בוויאריאל מבאס, אבל מאד צפוי. ליגה ספרדית, קבוצה יותר טובה מאייאקס, יותר כסף. כולנו היינו עושים את אותו הדבר...

Last edited: Sep 1, 2009
  5. Piet van Reenen Member

הנה תמונת מצב למה שקורה כרגע באייאקס:
    באים:קרלון(רישמי),פאנטליץ,זה אדוארדו.
    עוזבים:כולם בהשאלה ,בודול(ספרטה,רשמי),סנו(בריסטול סיטי),מרטינה ,בלינד (הארלם)ון דר היידן(וילם),
    סארפונג אמור לעבור לוולנדהאם.
    לאייאקס יש הצעה על בקירצוגלו מניימיכן ,נראה מה יתפתח ונעדכן.
    אולגוור לפי הדיווחים האחרונים כרגע נשאר באייאקס(לצערי הרב).

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

פאקינג לא ייאמן. קארלון עבר רשמי (גם באתר הרשמי כבר אישרו) בהשאלה כשאינטר משלמת את המשכורת עד סוף השנה, שם לאייאקס תהיה אופציה לרכוש אותו. מכל התגובות שאני קורא מדובר בכישרון ענק אבל בפצוע כרוני וזאת הבעיה העיקרית שלו וגם בעודו חותם באייאקס, הוא פצוע.

זה אדוארדו היה נראה רשמי אבל אני עדיין לא רואה הודעה באתר הרשמי למרות שהטלחרף אישר את סגירת העיסקה.

פנטליץ', מה הסיפור, שיחתום כבר.
    http://www.youtube.com/watch?v=r7942i7pYNI
    עונה שעברה עשרה שערים ב26 משחקים עם 8 אסיסטים. אבל מה, דפוק בראש. תראו את הקטע הראשון בקליפ ותבינו.

הפיליפס סטדיון נשרף:
    http://www.telegraaf.nl/telesport/4728620/...SV__.html?p=1,1

באמת שהיום הזה משתפר מרגע לרגע.

7. AFCA Member

וואו. איזה יום אחרון לחלון העברות. קרלון הוא כשרון ענק, ידוע בעיקר ב"תרגיל כלב הים שלו". הוא הגיע לאינטר כהבטחה ענקית, אבל בעונה שעברה שהושאל לקייבו היה רוב הזמן פצוע והשמין מאוד. מה שכן, אני מאמין שהוא מאוד יכול לעזור לנו, להוסיף יצירתיות לקבוצה המשעממת משהו שלנו. מה סכום הקנייה בעתיד?

פנטליץ' הרג אותי בקטע הזה. הוא חלוץ טוב שיכול להוסיף הרבה ואם יול יצליח להשתלט עליו נרוויח חלוץ מצוין.

מי זה זה אדוארדו לא הבנתי? קשר? בלם? השאלה? רוצה לבוא?

ולא הבנתי מה קרה לפיליפ שטדיון.. אבל אם הוא נשרף .. :aaa021:

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

זה אדוארדו, קשר אחורי של קרוזיירו. נגמר החוזה. שוב, עדיין לא רשמי למרות שאני לא מאמין שהדה טלחרף יפרסמו סתם החתמה רשמית. לא מתאים להם.

מה שקורה בגיזרת הבלמים, טירוף מוחלט:

פאטו (הוזכר, לא ריאלי), לויזאו(בנפיקה, כנראה יקר מדי), טוסיץ' (ורדר ברמן) ואיגור פרהאיץ' (שחקן הנבחרת הצעירה של קרואטיה, הסכומים נעים בגבול ה2 מיליון אירו). עם כולם אייאקס מדברת.
    ובהנהלת צ'יבאס המקסיקנית בכלל טוענים שארחאו, בלם הקבוצה, אותו אייאקס רוצה כבר מיולי, כבר בדרך אלינו.

שום דבר לא רשמי.

9. road runner Member

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

11. kraz11 Member

יהיה מצויין אם אייאקס יצליחו להביא 2 שחקני הגנה
    למה רק 1?

ולמה צריך עוד קשר דפנסיבי אני לא מבין
    חלוץ יש, קיצוני\קשר התקפי יש עכשיו יאללה עוד 2 בלמים או בלם ומגן שמאלי

אךך אם רק ואן דר וארט היה עושה בשכל ומגיע אלינו
    לעונה ,איזה כיף היה

מה שבטוח שיהיה מעניין מאוד לראות את אייאקס במשחק הבא

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רק יכול להוסיף שאייאקס הפתיעה אותי לטובה עם 3 שחקנים חדשים. נכון, ההגנה עדיין גבינה שוויצרית, אבל כמו שכתבתי לפני מספר שעות, אני מקווה שבחורף נתחזק בבלם ועד אז נוכל להקטין את הנזק. לפני שנה קרסנו חודש אחרי הפגרה כך שאולי אז עם חיזוק הגנתי זה לא יקרה.

אני נותן לזה צ'אנס ולא מעניין אותי שום דבר אחר. פאנטליץ' יכול להיות קוץ' בתחת, אבל בכל קבוצה יש שחקן שכזה. אם יול מרגיש שהוא יכול להשתלט עליו לך תדע מה יכול לקרות. בסופו של דבר לא רכשנו שחקנים מהליגה השנייה בהולנד...

אותו סיפור עם קרלון וזה אדווארדו. יש כבר חבר'ה שבוכים שבצורה הזאת מחלקת הנוער לא מקבלת צ'אנס, אבל אם נשים למשל את סרפונג, ואניטה בהרכב אנחנו לא נזכה באליפות. יש אנשים שבכל עניין מוצאים את הדבר השלילי, אני שמח שאייאקס לא החתימה שחקנים על חוזי ארוכי טווח ואם הדברים ישתבשו הנזק מינימלי.

בוא נקווה לטוב!
    (בערב כבר אביא גם את ההעברות האחרות)

לגבי השריפה באיינדהובן. חבל שלא כל האיצטדיון נשרף...בכל מקרה PSV ימשיכו לשחק שם.

13. road runner Member

אגב מחלקת הנוער, מה קורה שם בימים אלו?
    יש פרוספקטים טובים, כאלו שיכולים לצמוח לשחקנים איכותיים יותר מעמנואלסון, אניטה, סרפונג ויתר שחקני הבית ה"לא-יוצלחים" בקבוצה הבוגרת?

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הפנים החדשות של אייאקס:

קרלון:
    http://www.ajax.nl/upload_mm/2/d/4/173567_kerlon%20shirt%20bewerkt_600x338.Xxx

אדוארדו:
    http://www.ajax.nl/upload_mm/1/3/e/173562_ze%20teken%20org%20bw_600x338.Xxx

פנטליץ':
    http://www.ajax.nl/upload_mm/4/6/9/173561_pantelic%20shirt%20bw_600x338.Xxx
    ה-9 הראשון מאז הצייד.

Last edited: Sep 2, 2009
  15. AFCA Member

כרגע אנחנו צריכים להיות מרוצים (באופן יחסי כמובן).

מבחינתי דווקא קרלון הוא זה שיש לו את הסיכוי הגבוה ביותר להפוך לפלופ, יול אמר שהוא ישחק בהתחלה עם הנוער כדי לחזור לכושר, ואם נקבל אותו בכושר נקבל שחקן עם יכולת שליטה בכדור מהטובות בעולם לגילו.
    האמת שאני לא מבין למה אנחנו צריכים להשאיל את זה אדוארדו, אם היינו רוצים "לחשוב על העתיד" היינו קונים אותו, ויש לנו מספיק קשרים אחוריים. כמו כן כתוב באתר הרשמי של אייאקס: The midfielder will join Jong Ajax’s selection.

היינו חייבים להביא בלם ולא עשינו את זה, בואו נקווה שההגנה תתפקד והרכשים החדשים בהתקפה יעשו את שלהם.

Last edited: Sep 2, 2009