הולנד 09-10: ברג בפ.ס.וו, אל חאמדאווי באייאקס!

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Jul 26, 2009.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההרכב של אייאקס:
    Stekelenburg; Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Atouba; Rommedahl, Enoh, De Jong, De Zeeuw; Suarez, Sulejmani.

על הספסל:
    Vermeer, Emanuelson, Wielaert, Cvitanich, Donald, Kennedy, Zeegelaar.
    כן, כן אורבי על הספסל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

חוץ מזה ניצחון מינימלי של פ.ס.וו בארץ כנראה כבר יבטיח עלייה של הקבוצה ההולנדית. אני לא חושב שבני יהודה יכולה לנצח באיינדהובן ('יהודים' אחרים גם לא הצליחו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ), אבל עם אלירן עטר לך תדע.

בנתיים NAC בפיגור ביתי מול וויאריאל. יש עוד רבע שעה, 2-1 לספרדים.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

קראבאח האזרית עם שער יתרון חוץ מאנסחדה?!!! מדהים. כרגע 1:1 במחצית.

3. AFCA Member

יכולת חלשה ביותר שלנו. חוץ מרגע גאונות של דה יונג וסוארז פשוט נורא. אטובה ממשיך במופע האימים שלו, ואן דר ויל לא מדויק וגם צמד הבלמים מפשל לא מעט. דה זאיו עסוק יותר מיד במשימות התקפיות במקום לעזור להגנה כמו שהוא צריך. לפחות אפשר להיות מעודד קצת מדה יונג ולקוות שהוענה תבוא הפריצה..

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

20 דקות ראשונות מאד לא משכנעות בעיקר בגלל אטובה ויאן וורטונגהן שפשוט לא בלם. אייאקס לאט לאט התחילה להכנס לקצב ובסופו של דבר השער הגיע. לואיס סוארז, בלעדיו אייאקס קבוצת אמצע טבלה, הבחור הזה שווה זהב.

ידיעה בשביל עידו. רסמוס אלם עדיין אופצייה רצינית בשביל AZ. ממה שהבנתי יוכרע גורלו בשבוע הבא.

היום מדווחים גם באמסטרדם שיהיו עוד חיזוקים...ריק ו.ד בוח הודיע שעניין החיזוק לא קשור לתוצאה הסופית בקרב מול ברטיסלבה.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה שאייאקס לא מגיעה להרבה מצבים לא אומר שהיא לא שולטת ללא עוררין במשחק...סלובאן פשוט באה להתבנקר ולנסות להוציא משהו, לא נראה לי שזה יחזיק מעמד, מה גם שהשוער שלהם ליצן, מה הוא יוצא מהרחבה עם הכדור...

6. AFCA Member

הימוריי:

הירנביין-אלקמאר 3-1

ויטסה-דאן האג 0-2
    ווילם-הרקלאס 0-1
    ונלו-כרוניגן 1-1
    אייאקס-ספרטה 1-4
    פ.ס.וו-נאק 2-3
    טוונטה-וואליאק 0-4
    פיינורד-רודה 1-2

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר, זכותה של ברטיסלבה לשחק כך, היא לא ריאל מדריד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    בסה"כ הכי חשוב עכשיו לשמור על רשת נקייה, מאחוריי כבר קטלו את המשחק של אטובה. למרות מבנה גוף מרשים ביותר המגן חושב שהוא משחק בשכונה. אני לא מבין למה הוא תמיד צריך לבחור בדרך היותר קשה.

בוא נקווה למחצית שנייה יותר טובה. מלה אחרונה על דבריו של עומר, לאייאקס חסר שחקן יצירתי בקישור...סוארז למעשה כל כך פרוע שהוא עושה הכל. אני מבין את מה שאתה אומר, אבל ברגע שסוארז עם הכדור אתה תמיד יודע שיקרה משהו...חיובי או שלילי.

דקה 87', טוונטה מובילה 3-1

Last edited: Aug 21, 2009
  8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

The Suarez Show...

רביעייה של השחקן הבלתי נגמר הזה. איך הוא עדיין משחק בהולנד תזכירו לי?

אמרתי לך שי שזה לא יעזור להם.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוי לאייאקס אם במצב הזה היום עוד נשחרר את סוארז, אוי להנהלה אם היא תשחרר אותו!!

אני מציע גם לכל הקבוצות העשירות לחכות יפה בסבלנות לעונה הבא. מצויין שהפכו את לואיס לקפטן ושהעלו לו את המשכורת. הבחור בסה"כ בן 22 ויהיה לו מספיק זמן לככב בקבוצה אירופאית עשירה, אוי ואבוי אם אייאקס משחררת אותו!!!

10. AFCA Member

מחצית שנייה מצוינת שלנו. שלטנו בקצב המשחק, וסוארז, אחחח סוארז. תענוג לראות אותו בכושר הזה, וב-4 משחקים רשמיים ( 3 בליגה והיום) יש לי 9 שערים! לא נפתס..

אנו שיחק טוב, אטובה עשה קצת פחות שטויות במחצית השנייה, דה זאיו שיחק טוב, רומדהאל היה פעיל, והיה אפשר לראות מזייחלר ניצוצות של כדורגל. שלא יחשבו לשנייה שאנחנו לא צריכים בלם, כי לא כל פעם נשחק מול קבוצה שרק מתגוננת...

נ.ב. מילה טובה לחבר'ה מ-410. כל המשחק שמעו אותם וללא ספק רואים שאנחנו משחקים הרבה יותר טוב בבית עם התמיכה של הקהל.. רק שימשיך ככה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

11. Piet van Reenen Member

גם אחרי המשחק הזה לא השתנה כלום מהבחינה ש:
    1.כל הקבוצה זה סוארז ,בלעדיו אנחנו לא ההינו עוברים את הסלובקים.
    2.ההגנה ממשיכה להיות מסננת.
    קבוצה עלובה כמו ברטיסלבה ,הצליחה במיוחד במחצית הראשונה לא פעם להביך לנו את ההגנה.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפני 23 שנה כבש ג'וני בוסמן רביעייה באירופה (נגד בורסהספור), היום תורו של לואיס. באולפן כולם דיברו שאייאקס עכשיו בבעיה רצינית. כולם יודעים שמחר קבוצה עם כסף באה לפתות את לואיס. הדבר שמאד אהבתי לשמוע שסוארז בעצמו אמר (בהולנדית מאד לא טובה) שהוא רוצה להשאר אצלנו והוא בפירוש הזכיר את המונדיאל בעוד שנה. ללא ספק שבאייאקס הוא ישחק כל משחק, האם בקבוצת כוכבים אירופאית מקומו בהרכב הפותח בנבחרת לא תהיה אז בסכנה?

עומר כבר הזכיר בצדק את ההגנה וללא ספק שאנחנו צריכים חיזוק. אם אתה רוצה להשאיר את סוארז אתה צריך עכשיו לחזק את הקבוצה. בלם וחלוץ/קשר נוסף הכרחיים!!!

13. Piet van Reenen Member

הנה ההימורים שלי:

ויטסה - אדו דן האח 0-2
    ווילם טוויי - הראקלס אלמלו 1-1
    VVV וונלו - כרונינגן 2-2
    אייאקס - ספרטה 1-6
    היירנביין - AZ אלקמאר 3-2
    פ.ס.וו - נאק ברדה 0-1
    טוונטה - RKC וואלווייק 0-3
    פיינורד - רודה 1-3
    ניימיכן-אוטרכט1-1

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

טוב, לילה ארוך, אבל נחזור עשר שעות אחורה:

כרגיל, חכמי החלם במדינה שלנו רצו להראות את נפלאות הטכנולגיה בפגישה עם הערס הארצישראלי המצוי. אז מה יצא?, מכונת כרטיסים שלא ממש עובדת וכמה אוהדי בני יהודה מעוצבנים. אה כן, ואני רוני.

בסוף הסתדר עוד לפני העומס הגדול בקופות. התפאורה ביציעים הייתה נחמדה, באמת כל הכבוד לקהל של בני יהודה. החבר'ה מאיינדהובן עולים והקהל של בני יהודה מנסה להרגיז אותם, אז הוא בוחר לשיר "אוי אוי אוי אוי אוי אוי אייאקס אמסטרדם" ואני ורוני מתרגשים מהמחווה לשנינו וצועקים יחד איתם.

המשחק מתחיל והמגמה ברורה. האנטי כדורגל מאיינדהובן לא באה לתת לנו להנות ומלבד הבלחות של אפלאיי (אדיר) ודז'וז'אק לא ממש מנסה לייצור משהו. אחרי הגול זה היה כבר באמת מוגזם ואפילו אני שהתקשתי למצוא אהדה לאיזשהו צד בתחילת המשחק (למעשה המהפך החל ביום ראשון בהפסד המרגיז) כבר הצטרפתי לרוני, שכבר היה כל כולו בשירי עידוד לבני יהודה, בתקווה שהם ישוו. באמת, קבוצה עם חלק התקפי טוב מאוד חייבית לנסות לייצור משהו במקום לעמוד בחצי ולשמור על 0-1. זאת עדיין רק בני יהודה.
    הדקות חלפו, אמרבאט מנסה קצת להפיח רוח חיים, אפאליי ממשיך ללהטט, בני יהודה להחמיץ. וזהו, אחד - אפס קטן והסיפור גמור.

הידיעות מצ'כיה מגיעות ורוני כבר תופס את הראש. "ארז, אם אייאקס יקבלו את הפועל בהגרלה..אני לא אעמוד בזה". ואני נאלץ להסכים, כי אין סיכוי שאייאקס תנצח פה אף קבוצה. וחוץ מזה שעוד לא עברנו את הסלובקים (זה היה לפני המשחק..).

בסיום הבנתי מאבא של רוני שהיה פה ממש שמח לפני שנולדתי. כן, פה זה גם בהרצליה. אבל זה כבר לשעה אחרת ביממה.

בכל מקרה, חוויה נחמדה, יותר בגלל המסביב - פחות בגלל הכדורגל.

לילה טוב.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארז, נחמד לקרוא את החוויות שלך מהמשחק.

אז יול אומר ש"סוארז יישאר באייאקס" והקבוצה מקבלת כשני מיליון אירו אחרי ההעברות של זלאטן, שניידר, והנטלאר (מריאל מדריד נקבל עוד יותר אחרי שהיא מצליחה באירופה...).

בנתיים החליטו ריבר פלייט וסן לורנצו כבר 'לרשום' את סביטניץ' בהתאחדות הארגנטינאית בשביל הליגה הקרובה...אנחנו יודעים על ההתעניינות, אבל זה מגוחך. בכל מקרה אני לחלוטין נגד שחרורו!