הולנד 09-10: ברג בפ.ס.וו, אל חאמדאווי באייאקס!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏26/7/09.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

בהמשך להודעה, עוד מקור עם אותו מידע:
    http://www.ajaxfans.net/nieuws-5941_RSS-Redirect.html

ו..ריפקה בקר, אחד מכתבי ה-AD, מצייץ בטוויטר שלו שמידו יוצג מחר.
    http://twitter.com/rypkebakker

2. Ajax Amsterdam Member

נחמד נקווה שבסוף אל חומאדי יחתום כי אז באמת אני לא רואה קבוצה בהולנד שתוכל לעצור אותנו

3. Leidesplein Member

חדשות נחמדות על הבוקר: על פי דה טלחראף אל חמדאווי סגר רשמית ל-4 עונות. גם מידו חתם, ומדברים על כך שדה רידר גם כן כמעט חתום.

אל חמדאווי החתמה טובה אני מניח, את מידו אני לא כל כך יודע איך לאכול (כמו גם את העובדה שעכשיו יש לנו שני ערבים חמומי מוח בקבוצה שאני מקווה שלא יהרסו שום דבר). לגבי דה רידר אם בעבר חשבתי שהוא בהחלט יכול לתרום, אני מאוד בספק לגבי הכושר שלו כיום, אבל זה שחקן שאני מאוד מחבב שלא עולה הרבה אז למה לא.

בכל מקרה לא כל כך הבנתי למה צריך גם את מוניר וגם את מידו, במיוחד כשאף אחד מהם לא ממש צפוי לשחק בכנף. אני חושב שעדיין צריך לתת צ'אנס לסולימאני וקצת להרגיע עם בהלת החלוצים הזו.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי באייאקס יודעים שבאוגוסט יש סיכוי שסוארז עוד עלול להחטף. בצורה הזאת נמצאים המחליפים כבר בקבוצה...

נ.ב - יש פאניקה באיינדהובן ובאנסחדה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

5. Ajax Amsterdam Member

דה רידר בסך הכל שחקן טוב שצריך ביטחון(בתור אחד שראה אותו בגמר אליפות אירופה לנבחרות עדד גיל 21 באיצטדיון) יש לו כישרוןאבל לא ממומש למשל כמו אייסטי הוא רק צריך את הביטחון והוא יתן לנו תפוקה.

בפסו פוחדים וגם באנסחדה כי האליפות השנה חוזרת לאמסטרדם.

עם כל השחקנים נשארים(חלום רטוב)כדי לכמה קבוצות באירופה להתחיל לפחד

נערך לאחרונה ב: ‏26/7/10
  6. c_web Member

תודה לשחקן ענק על שנתיים וחצי מופלאות ו 48 שערים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/notworthy.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

כמה תהיות:

1. עידו ואלקמאר יצטרכו לראות מה הם עושים עם הכוכב השני שלהם. אם למישהו היה ספק בנוגע למעבר של דמבלה, עכשיו רק נשאר להחליט לאן. השחקן הביע בעבר רצון לאיטליה. השאלה אם לפ.ס.וו, טוונטה, או אפילו אייאקס יהיה עוד מה להגיד בנידון. בכל מקרה, אלקמאר בכיוון של צלילה.

2. לאן פ.ס.וו נעלמה במקרה של אל חאמדאווי? אין באייאקס גאונים, סך הכל זיהו את המצב של אלקמאר: שחקן שיכול להכניס כסף מיידי למועדון בהתרסקות כלכלית + להפטר מהמשכורת העצומה שלו. באייאקס עשו אחד ועוד אחד והוציאו את השחקן בסכום קטן פי 2.5 לפחות ממה שהוא שווה. איך פ.ס.וו, או אפילו פיינורד, לא זיהו את זה?

3. המרוקאי שחקן מצויין ומוכח בליגה ההולנדית. אבל באייאקס דיברו בעונה שעברה על הניצחון בחדר ההלבשה לפני הניצחונות במגרשים. כולם שיחקו בשביל יול ולמען השני. לא עוד קליקות ואווירה רעה כמו שידעו לספר בעבר. האם אל חאמדאווי, שלפי דיווחים לא רשמיים ירוויח 1.5 אירו בקירוב, ללא ספק בין שני המרוויחים הגדולים בקבוצה (ואני עוד לארג', הוא מרוויח יותר מסוארז) לא יפר את המאזן החברתי הזה? באלקמאר כבר דיברו על צרות בינו לבין קומאן ובינו לכמה מהשחקנים. אגב, לא צריך להזכיר לכם איך נגמר הרומן עם שחקן אחר ששילמנו לו משכורת היסטרית (רמז, ספרדי שפירק פעם אלופות אירופה). נכון, המקרים שונים, ועדיין, תרשו לי לחשוד מעט.

4. מה הסיפור של מידו? אם אתה רוצה אותו על תקן 'סופר סאב', שחקן 12,13, אז באמת על הכיפאק. עונה ארוכה, הרחקות, פציעות, אירופה (אלופות?), גביע, ליגה. לגיטימי. אבל האם המצרי התבגר מהפעם האחרונה שלו בארינה? האם יוכל לשבת על הספסל בשקט, מבלי להצית את החדר הלבשה?. ואם הביאו אותו בשביל הרכב ראשון, אז תרשו לי בכלל לשים סימן שאלה. השחקן לא הקביע כבר משהו כמו 3 שנים ועבר משהו כמו 324 תחנות בקריירה. בקיצור, מה הסיפור המוזר הזה.

5. סוארז, אל חאמדאווי, אורבי. זאת השליישיה ההתקפית של אייאקס? מסתמן שכן, לפחות עד ה-31 באוגוסט. את האמת, טוב לדעת שגם במקרה שסוארז יעזוב, נכון שנצטרך מחליף ברמה, אבל כבר יושב בהרכב שחקן מוכח שהוביל קבוצה לאליפות.

שיהיה בהצלחה.

נערך לאחרונה ב: ‏26/7/10
  8. c_web Member

דמבלה אכן יעזוב, היו דיבורים על ברמינגהאם, ושמועות על גלאטסראיי אבל אין ממש התפתחויות.
    לא חושב שאנחנו בדרך לצלילה, כמו שכתבתי בפוסט הקודם שלי החלק ההתקפי נראה רע אבל חוץ מזה אני מאוד מרוצה מהסגל של הקבוצה. אני מקווה שנביא חיזוק להתקפה, יש מספיק זמן למצוא שחקן ברמה.

אל תשכח שגם רומרו לא יישאר לדעתי, אבל אסטבאן השוער החדש שלנו לטעמי עשוי להספיק.

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אל האמדוואי לדעתי הוא רכישה מקצועית חכמה, אני התרשמתי שיש לו את הגיוון לשחק גם על הקו וגם במרכז ההתקפה, יכול להיות שילוב מאוד מעניין ומסוכן עם סוארס כמו גם מחליף שלו בעת ובמידת הצורך (כמו מכירה באמצע העונה). מצד שני זו רכישה בעייתית אולי בשל האגו והאופי שלו כמו שארז ציין.

מידו? על סמך היכולת שהוא הציג בשנים האחרונות לא ברור לי למה אייאקס החתימה אותו, שלא לדבר על התדמית הבעייתית מעבר לכך שמקצועית לא נראה שהוא יתרום יותר מדי. אני לא טוען שהוא היה הצלחה גדולה, אבל סביטניץ' נתן תפוקה נאה מול קבוצות קטנות ולא עשה יותר מדי פרצופים או בעיות משמעת, זאת בניגוד למה שאני צופה ממידו...

לא קראתי על התעניינות מסויימת בו והרושם שקיבלתי הוא שרומרו ישאר עוד שנה, גם לא ראיתי את שמו עולה אצל כל מיני קבוצות שמחפשות שוערים כרגע. בהולנד מפורסם אחרת?

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל אני קראתי עכשיו את הטוויטר של העיתונאי של ה'טלחרף' שקשור לאייאקס והוא הודיע שמחר אל חמדאווי יוצג במסיבת עיתונאים לקראת המפגש עם פאוק. בגלל שעדיין לי קשה להאמין שכל השלישייה באמת תשחק בעונה הקרובה בקבוצה אני מעדיף כרגע קצת לחגוג בשקט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

ואם אני רוצה להאמין לדיווחים בעיתונים ההולנדים אז כמה דברים בנושאים שהועלו פה.
    1) אין לי מושג למה טוונטה ופ.ס.וו לא דפקו בדלת באלקמאר, אבל לפיינורד אין גרוש. אני רוצה להאמין שפ.ס.וו מבסוטית עם ברג. יש להם גם את קוברמאנס, רייס ודזודזאק כך שמבחינה התקפית אין להם צורך במרוקאי. טוונטה? כל עוד רואיז עדיין בקבוצה אין מקום בהרכב לאל חמדאווי. טוונטה שילמה את העברתו של מרקו יאנקו שהגיע על תקן מחליף של נ'קופו. כנראה שלא היה להם צורך בעוד חלוץ כי אחרת נראה לי שאל חמדאווי היה נוחת באנסחדה.
    2) ללא ספק שאם גם אל חמדאווי וגם מידו יגיעו שליול יהיה הרבה עבודה. העניין הוא שהמאמן אימן את שניהם בטוטנהאם...
    3) אם שניהם יגיעו אני רוצה להאמין שאייאקס תשחרר את סוארז ביתר קלות. הקבוצה עדיין צריכה כסף ואם קבוצה מוכנה לשלם לא פחות מ-25 מיליון אירו אני חושב שלואיס עוזב. אז אנחנו אמורים להחלש, אבל עדיין יהיה לנו קבוצה מספיק טובה בשביל לזכות באליפות.
    4) שכחתי לציין...מידו שחקן חופשי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏27/7/10
  11. Piet van Reenen Member

מאז שהגבתי בפעם האחרונה עברו הרבה מים בנהר בכל מה שקשור למועדון האהוב שלי אייאקס אמסטרדם.
    אז מה היה לנו:
    1.יול החליט להישאר באייאקס ולא לעבור לפולהאם- סוף סוף מאמן שמעמיד את ההנהלה במקום.
    2.אייאקס מנצחת את צלסי 1-3 - ניצחון יפה למרות שצלסי הייתה בהרכב חסר.
    לסארפונג וזייחלאר אין מקום באייאקס, פשוט לא מתאימים לרמה.
    כריסטיאן אריקסן שחקן נהדר וגם בונפציה(מקווה שרשמתי נכון)במעט ששיחק עשה רושם טוב.
    3.הרכש שמבצעת אייאקס ביממה האחרונה- מוניר אל המדאווי שחקן מצוין שיכול לשחק גם בשמאל וגם כחלוץ מרכזי.
    החזרת מידו ודה רידר ממש מיותרת, שחקנים אלו גמרו את הסוס מזמן.

כולי תקווה שכולם ישארו לפחות עוד שנה, אני חושב שיש לנו סגל מצוין שחייב השנה לקחת את האליפות ואפילו גם לעשות עונה יפה באלופות.

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

היום בבוקר כמו ששי אמר אל חאמדאווי היה צריך להיות מוצג. אתמול בשעה 23:00 בלילה שעוננו הכל היה סגור ומוכן. אבל מיד אחרי הבדיקות הרפואיות, סוכנו של המרוקאי הציג לאייאקס עוד מספר דברים לא סגורים. יול אמר: " יש עוד דברים קטנים, אני לא בטוח עוד מה". הדברים יסגרו, זה ברור לכולם, אבל העיקוב גרם לכך שאל חאמדאווי לא ישחק מחר נגד פאוק.

דווידס מתאמן עם קבוצת הנוער.
    טום דה מול לא יגיע.
    פיינורד לוטשת עין לעבר קוברמאנס.

נערך לאחרונה ב: ‏27/7/10
  13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אי אי אי...מה יהיה עם הסאגות האלה? אל חאמדאווי ואייאקס חוזרים לדבר. מסתבר ששוב הועלתה אופציית השכר על הפרק. הסיבה היא כנראה שהמרוקאי מחזיק בעוד הצעה (לפי השמועות, כנראה גלאטסראיי של רייקארד).

המרוקאי לא בסגל מחר ואנחנו בכלל בספק אם יוחתם בסופו של דבר.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקדמת אותי ארז. לי יש הרגשה שקבוצה אחרת מחזרת אחרי המרוקאי כי אחרת אין לי הסבר למה כל השטויות האלו. בוא לא נקווה שבסוף נראה אותנו ללא חיזוק ואולי ללא סוארז הרי ברור שבאוגוסט עוד נשמע על כל מיני שמועות מעצבנות.

15. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אני לא מבין. הייתה בכלל הודעה רשמית מצד המועדון שהוא חתום? או שהכל דיווחים עיתונאיים?