הולנד 09-10: ברג בפ.ס.וו, אל חאמדאווי באייאקס!

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Jul 26, 2009.

  1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,595
    Likes Received:
    6,330
    אותי לפחות המשחק הזה לא עניין. יותר גרוע, אני לא יודע מה עומר התלהב מזייחלאר וסארפונג. אל תשכח עומר שבמחצית השנייה שיחק בהגנה הכחולה ילד בן 15...(זה שטעה בהזדמנות שאסור להחמיץ של זייחלאר).

    אייאקס תלך על האליפות, אבל בלי סוארז אין לקבוצה התקפה רצינית. החיסור של רומדהל ופאנטליץ' בפרוש מודגשים ואני מצויין למה יול רוצה מחליפים. בקישור הכל יהיה בסדר, דה זאיו יחזור וביחד עם איינו, דה יונג (יכול במידת הצורך גם לשחק חלוץ), לודיירו אם יבריא והכוכב החדש אריקסן יכולים בקלות להפוך את אייאקס לאלופים. בהגנה חסר לי גם שחקן אחד או שניים שיכולים לעזור במקרה של פציעה, אבל בסה"כ הבעיות בחלק הקדמי יותר גדולות.

    ביום רביעי פאוק ואז נצטרך להראות משהו אמיתי...
     
  2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    נכון לעכשיו מה אתם מעריכים שיהיה ההרכב מול פאוק?
     
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,595
    Likes Received:
    6,330
    ההרכב מול פאוק (אם כולם בריאים):
    שטקלנבורח, ו.ד ויל, וורטונגהן, אלדרווירלרד, אניטה, איינו, דה זאיו, סים דה יונג, מוניר אל חמדאווי , לואיס סוארז, עמנואלסון.

    אל חמדאווי? אכן כן. ה'טלחרף' (נחשב לעיתון שיש לו קשרים טובים עם אייאקס) מודיע הבוקר שבשביל 5 מיליון אירו יש עסקה בין שתי הקבוצות. כרגע מדובר על זה שאייאקס תעביר את הכסף ל-AZ בתשלומים...אל חמדאויי יצטרך קצת לרדת בדרישות הכספיות שלו, אבל לי יש הרגשה שבסופו של דבר הכל יסתדר.

     
  4. c_web Member

    Joined:
    Apr 4, 2004
    Messages:
    2,406
    Likes Received:
    205
    Gender:
    Male
    מחיר עלוב ומצחיק אם וכאשר דבר כזה יצא לפועל, 5 מיליון יורו על שחקן שכבש כמות שערים מכובדת ביותר ב 2 עונות?
    שי לא אמרת שאנחנו עושים בעיות עם מכירת שחקנים לאייאקס, בטח במחיר... ?
    אני מאוד מקווה שהעסקה הזאת לא תצא לפועל בטח לא בסכום הזה...
     
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,595
    Likes Received:
    6,330
    עידו, העובדה שהסכום כל כך נמוך נובע מהעובדה שכונס הנכסים רוצה לראות כסף ומהר...אני לא מומחה בענייני כספים, אבל הכעס של אוהדי AZ צריך קודם כל ללכת לכיוון הבוס הישן, שחירינחה. כבר אחרי שהוא פשט את הרגל אני אמרתי את זה, ההערצה המטומטמת בעיניי לאיש הזה לא במקום. האיש לא סתם פשט את הרגל והוא באמת לא נפל קרבן לאיזה נוכל. בגלל שחירינחה העתיד של AZ נראית הרבה פחות ורוד מאשר בשנים האחרונות. אתה אולי יודע את זה יותר טוב ממני, אבל בסה"כ גם לנס עבר בזול יחסית לפ.ס.וו, לא?

    בכל מקרה לאייאקס יש רשימה של שחקנים (עם אל חמדאווי בראש הרשימה). מדברים פה על אמיל אמפנזה הוותיק (כבש בעונה שעברה 21 שערים ב-32 משחקים במדי סיון השוויצרית), ועל הקיצונים דיוויד אודונקור וחברנו מהעבר דניאל דה רידר, טום דה מול ולאונרדו. לדעתי אודונקור שעוד לפני כמה שנים היה בינלאומי גרמני יכול להיות יופי אופצייה. את השלישייה שלנו מהעבר אני באמת לא צריך, דה רידר למשל היה נורא בארץ, לא?
     
  6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Messages:
    17,448
    Likes Received:
    5,663
    אל תשכח שי, שרומדאל ולעיתים פנטליץ' לא היו באנקר בהרכב. במיוחד לגבי הראשון. ככה שהשמות האלה מטרתם היא להעמיק את הסגל. דה רידר, דה מול, לאונרדו...לא מאמין שיול בונה עליהם כשחקני הרכב ראשון. אבל אתה חייב גם שחקני 12 ו13 טובים. זאת עונה ארוכה, עם פציעות והרחקות ומה לא. לא כל השמות לדעתי יול רוצה אותם ל-11 הראשונים. אין לנו התקפה ולא פחות רע מזה אין לנו עומק בהתקפה. לכן השמות ה"לא מרשימים" האלה. כל אחד משם שחקן שיודע טוב מאוד שהוא ישב על הספסל לא מעט.
     
  7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    באמת עושה רושם שאייאקס חייבת לחזק את החלק הקדמי, אני לא חושב שרק מבחינת עומק אלא גם מבחינת איכות (אל חאמדוואי יהיה חיזוק טוב לדעתי).
     
  8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Messages:
    17,448
    Likes Received:
    5,663
    אין עסקה !

    אייאקס ואלקמאר הגיעו לסיכום, אבל אייאקס והשחקן לא הצליחו להגיע להסכמה על גובה המשכורת. שמועות אומרות שהשחקן דורש לא פחות מארבעה מיליון אירו לעונה!

    אייאקס ואלקמאר אישרו שהמשא ומתן הסתיים ללא עיסקה.

    http://www.nusport.nl/
     
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,595
    Likes Received:
    6,330
    בקיצור, עידו יכול לשמוח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    מבחינה מקצועית הוא יכול היה לתרום לנו, אבל בסה"כ הוא לא ממש דומה בתפקיד לפאנטליץ' אלא יותר לסוארז. מה אני אגיד, שלא יבוא. נמשיך לקוות ששחקן טוב שיעזור ללואיס.

    עריכה:
    לאט לאט מתחילים לבוא דיווחים שאייאקס עומדת לרכוש את אמיל אמפנזה, גם יש סיכוי שאחמד 'מידו' חוסאם יחזור. אם זה יביא אותנו לגבהים חדשים אני לא יודע, אבל בוא נראה אם זה יצליח...32 משחקים ו-21שערים במדי סיון השוויצרית אולי שכנעו את ראשי אייאקס.
     
    Last edited: Jul 25, 2010
  10. Ajax Amsterdam Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    4,851
    Likes Received:
    1,898
    את מידו לא צריך הוא דיי מיותר לא צריך שחקן שמשחק בזאמלק ובמיוחד לא מידו שהידרדר במשך השנים מאז שעזב את טוטנאם.חלוץ שהבקיע 23 שערים ב31 בליגה השוויצרית יכול להיות נחמד אבל לא מספיק.אולי אלכסנדר פריי?;
     
  11. kraz11 Member

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    מה יהיה עם הסקאוטינג שלנו?
    אמפנזה ומידו של היום אלה שחקנים שהייתי מצפה ממכבי ת"א להביא...באמת שאין מילים

     
  12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,595
    Likes Received:
    6,330
    גיא, שמע, בסה"כ אני חושב שאל חמדאווי היה יכול לתת לנו יותר, אבל אל תשכח שגם פאנטליץ' הגיע לאייאקס על תקן של איזה לוזר. כשאני קורא עכשיו את התגובות באתרי אייאקס יש/היה הרבה תמיכה בחלוץ הסרבי.

    העניין גם האם החלוץ שיגיע יכול לתפקד ביחד עם סוארז? אל חמדאווי גם לא בדיוק מוכן להשאיר את הבמה בשביל לואיס. סביר להניח ששחקן כמו אמפנזה כבר מבסוט שהוא יכול עוד לשחק במועדון גדול כמו שלנו (לפחות השם נשאר גדול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ).

    כרגע שום דבר סגור ולך תדע אולי מחר נשמע שיש בכל זאת הסכם בין אייאקס לאל חמדאווי. לפעמים דברים משתנים, אבל לי נראה שאמפנזה יגיע.
     
  13. Ajax Amsterdam Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    4,851
    Likes Received:
    1,898
    אני שמח לבשר לכם שישדרו את הסופר קאפ ההולנדי בספורט 2.ואולי את הליגה ההולנדית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
     
  14. c_web Member

    Joined:
    Apr 4, 2004
    Messages:
    2,406
    Likes Received:
    205
    Gender:
    Male
    אני גם חושב שפנטאליץ' נתן עונה טובה ולא מבין למה ממהרים להיפטר ממנו.
    בקשר למוניר, לא יודע אם המילה ''שמח'' היא ההגדרה הנכונה אם וכאשר הוא לא יימכר לאייאקס במחיר הזה, אבל אני חושב (ואני מניח שגם אתם) שכמעט 50 שערים בשתי עונות שווים הרבה יותר מ 5 מיליון יורו.
    אם אני אגלה פתאום שהוא נשאר אפילו עד ינואר זה יעשה אותי שמח.

    קצת חדשות מאלקמאר, אתמול סיימנו את כל משחקי האימון שלנו עם 0-1 נוסף, שמסכם מאזן של 9 ניצחונות מ 9 משחקים (על כמה קב' דייגים וכמה שלא כמו פנר', אנדרלכט וזלצבורג).
    המסקנה ברורה : ההגנה טובה, ההתקפה רעה. בנשחופ בודד ובלי ג'ונתאס הפצוע זה פשוט לא יעבוד ביום חמישי נגד השבדים.
    אני מבין שורביק מחכה לראות מה יקרה עם מוניר, דמבלה, וגרציאנו פלה אבל רב הסיכויים שנישאר ללא אף אחד מהם וניתקע בלי התקפה.
     
  15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Messages:
    17,448
    Likes Received:
    5,663
    הרבה אוהדים הריחו היום (גם מאנו בטוויטר שלו) שהסיפור עם אמפנזה הוא כדי להלחיץ את אל חאמדאווי.עכשיו מקור יחסית אנונמי טוען שהעיסקה תסגר בשעות הקרובות ואל חאמדאווי יוצג בבוקר. לפי מה שרשום, הוא ירוויח 1.4 מיליון אירו לעונה. כדי בכל מקרה להמתין.

    http://sport.fok.nl/nieuws/397297/1/1/100/...resenteerd.html