הולנד 09-10: ברג בפ.ס.וו, אל חאמדאווי באייאקס!

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Jul 26, 2009.

1. Sabonis Member

השם זה אלכס, ותודה על התדרוך הקצר!

נקווה להצלחה של הולנד במונדיאל.. בית לא קל בכלל, כשלדעתי לכל נבחרת יש סיכוי למצוא את עצמה בשמינית הגמר.

2. c_web Member

Last edited: May 21, 2010
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלו שמועות עידו. אנחנו נמצאים בעונת המלפפונים וידיעות כאלו יכולות להופיע מדי יום. לטוונטה יש רשימה של מועמדים וגרנט הוא אחד השמות. דובר פה בהולנד גם על פרנק רייקארד ועל הגרמני מיכאל סקיבה. לא מן הנמנע שגרנט או רייקארד בכלל לא יגיעו, בסה"כ כשרוצים מאמן או שחקן הסוכנים עושים את מיטב מאמציהם בשביל קצת לרמות בשביל להעלות את המחיר...

4. Ajax Amsterdam Member

היום ישדרו בספורט5 גולד את גמר ליגת האלופות אייאקס-מילאן 1995.ללא ספק כולנו נראה את הגמר הזה

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

יש הסכם הבוקר לעיסקת חילופין בין אלקמאר ואיינדהובן: לאנס הולך לאיכרים, מרסילס לאלקמאר. עדיין ההסכם תלוי בהסכמה הכספית בין הקבוצות לשחקנים עצמם.

לא יודע עידו, לא מהלך גדול שלכם. לא מחזיק ממרסילס יותר מדי, ולאנס עשה רושם שמתפתח להיות חלוץ מוביל לטווח הארוך.

6. c_web Member

הדיל סגור ארז לפי מה שהבנתי, דירק מרסילס הבלם בן ה 22 של PSV עובר לאלקמאר. ג'רמיין לנס בוגר מחלקת הנוער של הקבוצה עובר ל PSV.

מרסילס בלם, אין לו שער בליגה אבל הוא כן יזכר בשער שכבש במדי PSV נגד צ'רנו ורנה במוקדמות הליגה האירופאית בתוספת הזמן.
    שניהם שחקנים צעירים, ולנס בהחלט נתן עונה נהדרת. נתן שערים במשחקים חשובים, הראה את היכולות שיש לו באחד על אחד ועשה צרות לרב קבוצות הליגה, פשוט ילד נהדר. תוסיף לזה שהוא גם בסגל למונדיאל (ולך תדע אם המאמן יעשה בו שימוש) ותבין שיש כאן מציאה. הייתי מאוד שמח אם הוא היה נשאר לעוד שנתיים-שלוש, ואז אני חושב שהמחיר שלו היה הרבה יותר גבוה.

בהצלחה לדירק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

לא רק לנס עוזב ל PSV, גם מרסל ברנדס המנהל הטכני (או איך שלא תגדירו את תפקידו) יעזוב ב 1 ליוני לאיכרים מאיינדהובן. בתגובה אמר ברנדס: "אחרי חמש שנים נפלאות אני מסיים בלב שלם את תפקידי ומודה לאנשים הנפלאים שעבדתי איתם".

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידו, הסבר לי בבקשה למה כשאייאקס קונה שחקן מ-AZ (או מנג'ר טכני בדמות מרטין ואן חיל) מאיימים באלקמאר לפתוח במלחמת עולם שלישית, אבל כשפ.ס.וו עושה בדיוק אותו דבר אני לא שומע דבר מאוהדי AZ?

באינטרנט אין שום כעס או דבר המרמז על בעיה מסויימת. מבחינתי הצביעות עולה על כל מידה כי פ.ס.וו רוצה כנראה גם להחתים את אל חמדאווי...(עם הכסף שהקבוצה מקבלת מהעברת אפלאיי). האם אוהדי AZ כל כך מקנאים באייאקס? האם נשמע קללות קשות כשלנס ואולי אל חמדאווי יגיעו לאלקמאר בחולצה של פס.וו?

עידו, אני יודע שאתה לא כך, אבל אני כן מפקפק במידת הטוהר שיש באוהדי AZ. מבחינתי אוהדי AZ הם צבועים בצורה בלתי רגילה שלא לדבר על קנאה עמוקה. חבל, לא?

8. c_web Member

אני חושב שהאוהדים שלנו עדיין כועסים על אותו מקרה של דה זיאו בתחילת העונה.
    אני מסתכל על התגובות בפורום, והרבה חושבים כמוני. לא יודע אם יש קנאה באייאקס, אבל גם כשקוברמאנס עבר בזמנו ל PSV היו תגובות דיי נסערות בנושא ככה שזה לא רק על אייאקס, אתם לא בראש מעייני אוהדי AZ אל תדאג.

אל המדאווי יקר מידי בשביל PSV והוא ככל הנראה לא יעבור.
    שוטה ארבלדזה עבר סופית לאמן את קייסריספור מהליגה הטורקית ולא ימשיך כעוזר מאמן באלקמאר.

שי, מה מצבו של ראיין באבל? האם לנס הולך להיות חזק בתוכניות? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

Last edited: May 23, 2010
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידו, באתרים שאני ביקרתי בהם לא ראיתי הרבה כעס לכיוון פ.ס.וו. לגבי אל חמדאווי, כמו שהזכרתי, אם פ.ס.וו מוכרת את אפלאיי הם רוצים עם הסכום הזה לקנות את החלוץ המרוקאי/הולנדי. אני רק לא יודע מה יקרה אם אייאקס תמכור את סוארז האם היא במקרה גם לא תהיה מעוניינת באל חמדאווי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

לגבי באבל, הוא התאמן היום קלות. אין לי הרבה בעיות על לנס, אבל למה למשל עמנואלסון לא יכול לקבל את התפקיד של באבל...? בכל מקרה אני רוצה להאמין שבאבל יהיה בסדר. היום נפצע באימון איברהים אפלאיי שתוקל ע"י אנדריי אוייר (מה הוא עדיין עושה בנבחרת רק ואן מרווייק יודע). היה חשש לפציעה רצינית, אבל לפי הדיווחים אין נזק רציני למרפק של המרוקאי/הולנדי.

ידיעה אחרונה:
    טוונטה עומדת לסגור עם הבלגי מישל פרודהום לתקופה של 3 שנים. הבינלאומי לשעבר יחליף את סטיב מקלארן. לדעתי החתמה די מוזרה, אבל לך תדע מה יקרה בעונה הבאה. הוא כן הוליך את גנט למקום השני בליגה וזכה עם הקבוצה בגביע הבלגי.

10. Piet van Reenen Member

שתי ידיעות שקשורות לאייאקס:
    1. לפי דיווחים באתרים שונים של אייאקס, המועדון ההולנדי הולך להגיש הצעה עבור סמיח סנטורק חלוצה הטורקי של פנרבחצ'ה.
    2. מרטין יול התלהב משחקן הנוער רולי בונבקיה(מקווה שרשמתי את שמו נכון) במשחק האימון נגד ניימיכן(אייאקס ניצחה בפנדלים), ובשנה הבאה הוא יהיה חלק מהסגל הבוגר של אייאקס.

Last edited: May 25, 2010
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

- לבחור קוראים רולי בונפציה (Roly Bonevacia).
    - סביר להניח שאייאקס מחפשת מחליף לפנטליץ' או סוארז אם הוא יעזוב. השם הזה כבר עלה לפני מספר שבועות, אבל לדעתי זה כרגע בגדר של שמועות.

ידיעות אחרות:
    הנק טן קאטה מעוניין לקחת איתו לקטאר את גברי.

פרד רוטן מאד מעוניין את ג'ונתן דה גוזמן. הקשר של פיינורד שגמר את החוזה שלו כנראה רוצה לעזוב את הולנד ולשחק בספרד.

טוונטה הצליחה כנראה להחתים את השבדי הבינלאומי אמיר בייראמי. השבדי משחק כקיצוני.

ביום חמישי יפרסם ברט ואן מרווייק את הסגל שנוסע למונדיאל!!!

12. AFCA Member

זה רשמי:גאברי עובר לקטאר לקבוצת אום-סאלל של המאמן האנק טן קאטה. שיחק 118 משחקים בכל המסגרות בהן כבש 10 משחקים. אחד מהשחקנים הספרדים שבאו אלינו שדווקא חיבבתי, אבל המהלך מתבקש. בשנה הבאה אני ירצה לראות את דונאלד מקבל יותר דקות ואולי גם את רולי בונפציה, שיול אומר עליו היום שהוא מזכיר בסגנון המשחק את איינו.

בעוד קצת פחות משעה וחצי תעלה נבחרת הולנד למשחק ידידות נגד מקסיקו בפרייבורג ללא סניידר, רובן וואן בומל. ההרכב:
    Stekelenburg; Boulahrouz, Heitinga, Mathijsen, Braafheid; De Zeeuw, Schaars; Kuyt, Van der Vaart, Afellay; Van Persie.

Last edited: May 27, 2010
  13. Piet van Reenen Member

רשמית: גאברי עוזב את אייאקס לקבוצה מקטאר, אותה מאמן מיודענו טן קאטה.
    גאברי הספרדי ערך 118 הופעות רשמיות במדים של אייאקס והבקיע 10 שערים.

14. c_web Member

דה זיאו ושחארס חוזרים לשתף פעולה בקישור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx זכר לימים הטובים...

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ואן פרסי חיוני שיהיה חד חלק ומדוייק, מדהים אותי שהוא חזר מהפציעה בארסנל כאילו לא קרה לו כלום, הדקות הראשונות שלו אחרי הפציעה היו מדהימות, כאילו לא נפצע, היום זה בסך הכל משחק הכנה, מנסים לגשש ולראות שהכל במקום, נחמד בשביל ההרגשה אם ננצח, אם לא זה לא אסון. רק שכל מי שצריך ישמור על הרגליים.

Last edited: May 27, 2010