הולנד 09-10: ברג בפ.ס.וו, אל חאמדאווי באייאקס!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏26/7/09.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

2. AFCA Member

הסיבוב ה-3 גם מאוד מדאיג, גם בגלל היריבה שמולה נצטרך לשחק, זניט,קייב\שחטאר ובראגה קבוצות מעולות שבמצד משחקים יהיה קשה מאוד מולם, חוץ מזה מדאיג אותי קצת שמתחילים לשחק שבועיים אחרי המונדיאל וכבר קצת אחרי יותא משבועיים אחרי שמתחילים להתאמן בסגל מלא משחקים את אחד המשחקים החשובים ביותר של העונה. משהו שלא הבנתי לפי סיבוב הפלייאוף, האם 5 הקבוצות מהליגות הבכירות מוגרלות רק נגד 5 הקבוצות שעברו את הסיבוב ה-3, או שההגרלה בין 10 הקבוצות?
    בכל מקרה בסיבוב הפלייאוף סביר להניח שנפגוש יריבה חזרה יותר, אבל ככה זה עם השיטות של פלאטיני כך שאני לא מצפה ליותר מדי. אבל יש עוד זמן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

3. Ajax Amsterdam Member

לדעתי אייאקס יכולה לעבור את מיורקה/סבילה הרבה יעזבו את מיורקה ותמיד יש דעיכה ולקבל את סמפדוריה\פלארמו גם כן עדיין יובנטוס קבוצה יותר חזקה מהם אני לא ישמח לקבל את טוטנאם הוא את הסיטי

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

היום החמישי במאי 2010...יש לנו עוד משחק אחד בעונה הזאת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    ברצינות, באירופה אייאקס הוכיחה בשנים האחרונות שהיא למעשה כבר נמנית עם הקבוצות הבינוניות ביבשת. שם המועדון עדיין מהגדולים ביותר, אבל בתכלס יש לנו תקציב יותר קטן מקבוצה ששיחקה בליגה המשנית באנגליה (ניוקאסל). בשביל הידע הכללי, התקציב שלנו היה קצת מעל לשישים מיליון אירו, ניוקאסל עשתה את זה העונה עם תקציב של 110 מיליון אירו...

היות שאני מאד הגיוני אני לא בונה על ליגת האלופות. לא ברור עדיין מה יקרה עם סוארז והאם שחקנים כמו וורטונגהן (מחוזר ע"י אברטון), ו.ד .ויל (יובנטוס, ארסנל), פאנטליץ' (שאלקה, קבוצות מאנגליה) או אפילו עמנואלסון (גומר בעונה הבאה את החוזה שלו) בכלל ישארו בקבוצה.

הדבר היחיד שידוע שאם אייאקס לא מאבדת שחקנים (חלום רטוב...) היא כנראה לא תתחזק כלל. כעיקרון זה לא נורא, אבל חיזוק של שחקן אחד או שניים תמיד חשוב.

ברגע שנראה את ההגרלה אני אדבר, כרגע זה לא רלוונטי. הדיעה שלי ברורה, הסיכוי לעלות דרך המוקדמות לשלב הראשון של ליגת ה'עשירות' לא עולה מעל ל-10 אחוז. אם תקבלו את זה האכזבה של אי העפלה לליגת האלופות תהיה פחות גדולה...

5. Ajax Amsterdam Member

שי זה מעצבן אותי שאנחנו חושבים שהקבוצה שלנו קבוצה שלא יכולה להיות באירופה את ליל אנחנו יכולים לעבור את ברמן אנחנו יכולים לעבור וגם את מיורקה אל תשכחו ואל תפסיקו להאמין שאנחנו יכולים לנצח כל קבוצה רק את הקבוצות מאנגליה לא נעבור באמת קצת אופטימיות אייאקס לא חלשה פחות מספדוריה ומאיורקה

אנחנו יכולים להעפיל לליגת האלופות

6. Ajax Amsterdam Member

היי יכול להיות אני נושא למשחק של אייאקס בחודש נובמבר

7. Ajax Amsterdam Member

היום משפלים את kakarlem 4-0 ומניפים את הגביע ה-18

8. Piet van Reenen Member

מחצית ברוטרדם: פיינורד- אייאקס 1-0.

אני חייב לומר לכם שכולי התפעלות מאייאקס.
    אני רואה את הקבוצה במשחק מלא אחרי הרבה זמן, והקבוצה פשוט נראית פנטסטי.
    מרטין יול בנה תלכיד מצוין של שחקנים צעירים, אני מקווה שכולם ימשיכו איתנו בעונה הבאה, כי באמת יש לאייאקס קבוצה מצוינת.
    התלכיד שנוצר השנה מזכיר לי את התלכיד שהיה לאייאקס ב2003 (הקבוצה הגיעה לרבע גמר האלופות).
    אני בטוח שאתם תופתעו מאוד ממה שאני הולך לרשום עכשיו אבל מרקו פאנטליץ היה רכש טוב לקבוצה.
    הסרבי אומנם מסורבל ואיטי אבל בדבר אחד הוא מאוד עוזר להתקפה של אייאקס- היכולת שלו לקבל כדור עם הגב לשער ולחלק כדורים כמו פיבוט.
    כל הכבוד!!!!

נערך לאחרונה ב: ‏7/5/10
  9. AFCA Member

מישהו יכול להסביר לי מה זה הקטע ההזוי הזה עם השופט?

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

פורש. נותנים לו את הכבוד.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

רודולף ליונחה פורש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

http://www.psv.nl/upload/d41887eb-edd6-4b61-8d5a-6284b56a2a61_1176798331876-ScheidsrechterLuinge468.Xxx

חוץ מזה אייאקס הקבוצה הטובה בהולנד.

12. Piet van Reenen Member

אייאקס מחזיקת הגביע ההולנדי לשנת 2009/2010

13. Ajax Amsterdam Member

אני אפילו התרגשתי מהקהל של פיינורד שמודה למקאיי שחקן שכולנו מעריכים.יפה גם מה שעושים לשופטים ושי אתה יכול להביא תמונות של הענפת גביע הוא שהענפה בארינה.בכל מקרה אנחנו מקווים שזאת תהיה אייאקס מודל 2003

אייאקס מחזיקת הגביע ההולנדי בפעם ה-18 בתולדותיה

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרור, אני מציע לך ללכת לאתר הרשמי של אייאקס:
    www.ajax.nl
    שם לבטח תראה תמונות. אני בכל מקרה מוכן בהמשך הערב (אם לא אשכח...) לשים פה כמה תמונות.

זהו העונה נגמרה...עכשיו להתכונן למונדיאל!!!
    (אופס, כבר הערב התחילו משחקי הפלייאוף והעלייה/ירידה...אני אעדכן)

נערך לאחרונה ב: ‏7/5/10
  15. f-side Member

מזל טוב!!! הגיע זמן לאיזה תואר!!!

אייאקס עשתה זאת בסטייל!!

AJAX SUPER JODEN!