הולנד 09-10: ברג בפ.ס.וו, אל חאמדאווי באייאקס!

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Jul 26, 2009.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההתאחדות ההולנדית החליטה שהגמר הקלאסי בין אייאקס לפיינורד יערך בשני משחקים!!!

המשחק הראשון: 25 באפריל (שעה 1800 שעון הולנד)
    הגומלין: 6 מאי ברוטרדם (1800 שעון הולנד)

בצורה הזאת הסיכויים של אייאקס כמובן התגברו לנוכח העובדה שיהיו שני משחקים...בסוף עוד נזכה בדאבל :aaa021:
    אבל האמת, האלימות כמו ברב המקרים ניצחה. אני לעולם לא הבנתי למה ספורט צריך להפוך לשדה קרב, אבל יש אנשים שמשתמשים בכדורגל בשביל הוצאת הרגשות הפרימיטיביים שלהם.

Last edited: Apr 16, 2010
  2. AFCA Member

המשחקים ישוחקו ללא אוהדי חוץ? החלטה מצוינת בכל מקרה.

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

http://www.sportweek.nl/uploads/magazine/4122010125614PM30.Xxx

אי אפשר לחכות !

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

4. Piet van Reenen Member

פורסם הסגל למשחק מחר מול הרקלאס אלמלו, השינוי היחיד בסגל לעומת המשחק האחרון בטילבורג הוא חזרתו של אורבי עמנואלסון לסגל על חשבון קנדי בקירצ'וכלום.
    בהצלחה מחר לאייאקס!!

Last edited: Apr 17, 2010
  5. Ajax Amsterdam Member

מזמן לא הייתה כזאת אופריה בפורום וברשת הישראלית שום דבר העיקר עמיחי שפיגלר מדבר על הליגה הצרפתית.http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx בכל זאת בהצלחה לאייאקס ועם כל הבושה שבדבר בהצלחה לפיינורד רוטרדם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי פיינורד לא לוקחת נקודות מטוונטה, אני אישית לא בונה על זה. כל העליהום סביב גמר הגביע רק גרם שמחר לפיינורד 'אסור' לקחת נקודות באנסחדה. הקהל ברוטרדם דורש שפיינורד מפסידה...בכל מקרה יש אחרי מחר עוד משחק אחד ולדעתי NAC כבר יהיה סיפור אחר לגמרי. הקבוצה מברדה תשחק בבית ויש מצב שהיא צריכה נקודות בשביל לשחק בפלייאוף.

בקיצור, אל תצפו מחר לנסים...וחשוב לציין שהראקלס גם לא פראיירית!

7. c_web Member

מחר אלקמאר יוצאת למשחק בטילבורח מול ווילם.
    למארחים יש עדיין סיכוי קלוש להימנע מהפליאוף על הירידה, אבל בשביל הם צריכים לנצח אותנו מחר ושדאן האח לא תנצח את RKC, וקשה לי לראות את זה קורה. בכל מקרה הם לא מתכוונים לוותר על המשחק, כי גם המיקום בפלייאוף התחתון חשוב והם בפיגור של 3 נק' מספרטה שתפגוש כנראה את אקסלסיור, כשווילם תפגוש את קאמבור שהיא יותר חזקה.

אצלנו כולם כשירים למחר למעט רומרו, ואני מקווה לשמוע בשורות טובות מטוונטה (עם כל הצער שבדבר בשבילכם אוהדי אייאקס) שתצליח לנצח את פיינורד ואז נוכל עדיין לחלום על המקום ה - 4 לקראת מחזיר הנעילה של העונה.

שבוע לא רע לכולם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שציפיתי, המחזור האחרון יהיה המכריע. אייאקס פותחת יפה עם 2-0, טוונטה חוזרת למקום הראשום עם שער קרוב למחצית של נ'קופו. באנסחדה לא יהיה תיקו ואני בספק עם עכשיו שחקני הראקלס ירצו לעזור לטוונטה כי שתי הקבוצות באות מאותו מחוז...

תוצאות אחרות חשובות:
    AZ מובילה 1-0 בטילבורח ופ.ס.וו כנראה 'מסתפקת' במקום שלישי כי היא יורדת להפסקה בתיקו עם כרונינגן (1-1). בתחתית, ספרטה מחטיאה בדקה ה-44 פנדל נגד אוטרכט ויורדת להפסקה עם פיגור 1-0 נגד אוטרכט. לויטה לא עוזר ודן האח מובילה 2-0...

שכחתי לציין שבשבוע הבא NAC כנראה צריכה ניצחון בשביל להיות חלק של הפלייאוף...היא משחקת בבית כך שטוונטה יכולה להתכונן למשחק אמיתי ולא הטיולון שיש להם היום. אגב לדעתי גם NEC עוד צריכה להלחם על חייה כך שבשבוע הבא הכל יוכרע לטוב או לרע!

Last edited: Apr 18, 2010
  9. Ajax Amsterdam Member

ההפסד של פיינורד עוד סיבה לשנוא אותם.לפחות אנחנו בטוח במוקדמות ליגת האליפות

10. c_web Member

סוף סוף תפסנו את המקום הרביעי שכ''כ מגיע לנו, אנחנו תלויים רק בעצמנו במחזור הסיום כשנארח את PSV.

תגידו רק לפיינורד אין בעצם על מה להיאבק.. הרי הם אוטומאטית כבר במוק' הליגה האירופאית בגלל שהעפילו לגמר הגביע נגד אייאקס? או שאני טועה? בכל מקרה תודה רבה לטוונטה על הניצחון היקר היום. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

NEC לא בדיוק נלחמת על חייה והיא הבטיחה את הישארותה כבר ככה שאני לא חושב שאייאקס תתקשה שם.

דרמה אמיתית מצפה לנו ב 2 למאי, מקווה בשבילכם שאייאקס תצליח לקחת את התואר.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאד מקווה ש-NEC יפתחו לנו את הרגליים כי מהדקות שראיתי בטוונטה אני מוכן להשבע לכם ששחקני פיינורד לא בדיוק התאמצו. כשהקהל שלך מריע לשערים ליריבה שלך אנחנו יודעים עד כמה אגודת פיינורד ירדה היום. הם שונאים יותר את אייאקס מאשר אוהבים את פיינורד, היום זה הוכח מעבר לכל ספק.

אני מרגיש ללא ספק שהמחזור היום היה מכור, אבל לשמחתי בשבוע הבא טוונטה צריכה להלחם על התואר. בברדה לא יפתחו להם רגליים כי NAC צריכה כנראה ניצחון בשביל להיות בפלייאוף. היום הקבוצה מברדה לא ניצחה בהיירנביין והיריבה העיקרית, רודה, ניצחה בוונלו.

102 שערי זכות ואני עדיין מרגיש מרומה. אם טוונטה מנצחת בעוד שבועיים אז אני אאחל לה הצלחה בליגת האלופות, אבל בתוכי אני מאמין שאנחנו עוד יכולים לזכות בדאבל. 'אוהדי' פיינורד יכולים היום לחגוג, אנחנו עוד נפגש את הקבוצה שלהם...

חבר'ה, יהיה בסדר!

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה המשחק של טוונטה ואייאקב במחזור הבא?

13. AFCA Member

אייאקס תתארח בנימייכן שאין לה על מה לשחק, טוונטה בברדה מול נאק שמתמודדת על המקום ה-8 והזכות לשחק בפלייאוף מול AZ\פיינורד, כרגע היא במקום ה-9 עם אותו מספר נקודות של כרוניגן ב-8 והפרש שערים פחות טוב ב-4 שערים.

Last edited: Apr 19, 2010
  14. c_web Member

שי אני חייב לדעת מה קורה עם הכרטיס לליגה האירופאית.
    באתר שלנו כתבו היום אחרי המשחק שהכרטיס שלנו למוקדמות מובטח.

אם פיינורד הגיעה לגמר הגביע (שאם איני טועה הזוכה בו הולכת למוק' הליגה האירופאית) והיא מתמודדת נגד אייאקס (שמקומה בליגה האלופות הובטח) אז היא מקבלת אוטומאטית את הכרטיס לליגה האירופאית דרך הגביע.

עכשיו, אם פיינורד תסיים במקום ה - 4, הרי שהמקום ה - 5 הוא זה שיקבל את הכרטיס למוק' הליגה האירופאית (כלומר אנחנו) והפלייאוף ייערך בין מקומות 6 - 9 .

האם יש משהו בדבריי ? ? ?

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידו, AZ הצליחה לשים את ידיה על כרטיס למוקדמות הליגה האירופאית!