הולנד 09-10: ברג בפ.ס.וו, אל חאמדאווי באייאקס!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏26/7/09.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לא מחזיק מהידינק, בטח לא מרייקארד, קרויף היה גדול, בטח לא קומאן, אדבוקאט, ביהאנקר והרשימה הארוכה:

רק אחד מתחת למיכלס. רק אחד. לואי ואן חאל.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

2. Ajax Amsterdam Member

איך אייאקס מתעניינת בשחקנים עם התקציב שלה הוא שאייאס מוכרים את סוארז?

3. Ajax Amsterdam Member

נמאס לי מקרוייף מלקק לקבוצה הטובה בעולם שילך לקאמפ נאו.הסמל של אייאקס הוא כבר לא

4. c_web Member

דיק אדבוקט התראיין היום במסע''ת לקראת המשחק מחר בחוץ מול NEC.
    עיקרי דבריו: "אנחנו רוצים להשיג את המקום ה - 4, וזו הייתה המטרה שלמענה הגגעתי הנה. אמרתי לכולם סביבי שאני רוצה לסיים את העונה במקום שיתן לנו כרטיס לליגה האירופאית. אם נסיים במקום החמישי או השישי זה לא ממש משנה.''
    כנשאל לגבי זהות האלופה אמר המאמן ההולנדי: "אני חושב שאייאקס תזכה באליפות. טוונטה מנצחים משחקים בקושי ויש להם בנוסף לשחק אצלנו ובפיינורד, בעוד אייאקס אמורה לנצח את כל ארבעת המשחקים שנותרו לה".

מרטנס פצוע ואדבוקט אמר שהוא לא יסכן אותו ולכן הוא לא ישחק מחר. רומרו ואלם עדיין פצועים ולא ישחקו.

5. Piet van Reenen Member

חבר'ה קבוצות הליגה ההולנדית צריכות להיזהר- רקס ואלביק התעוררה לחיים.
    המועדון של לויטה הביס היום(שישי) 1-4 את ויטסה ארנהיים.

איזה פחד!!! האליפות בסכנה!!!

נערך לאחרונה ב: ‏10/4/10
  6. c_web Member

כל הכבוד להם. הם לא מוותרים עד החותמת הסופית ורואים את זה כל שבוע נגד כל קבוצה. יש לי סימפטיה גדולה לקבוצה מוולוויק.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הניצחון של ר.ק.ס בא פשוט יותר מדי מאוחר. אני הייתי מעדיף שדן האח תרד בצורה ישירה, אבל לקבוצה של לויטה באמת אין הרבה מה להציע.

בנתיים הדיווחים השליליים לגבי גמר הגביע ממשיכים לצאת החוצה. אחרי שאייאקס שולחת רק 7700 אוהדים לרוטרדם מתפרסם היום ב'טלחרף' כתבה על העליות של קיום המשחק. ביחד עם מסיבת הכתרה אפשרית הכל עולה לפחות מיליון אירו. המשטרה תהיה בכוננות על ובאיצטדיון יהיו פלוגות יס"מ רבות. הפחד הגדול הוא ממהומות קשות ולכן אולי עכשיו מנפחים הכל. מה שכן, מיליון אירו של כסף ציבורי בשביל לקיים משחק כדורגל זה מראה עד לאן הדרדרנו בהולנד!

ידיעה יותר משמחת. אייאקס הצליחה להחתים את כריסטיאן אריקסן עד לקיץ של 2014. הקשר/קיצוני בן ה18 אמור לחתום מחר או מחרתיים על חוזה חדש. עם צעד זה אנחנו לפחות מנענו שהבחור עוזב בקיץ את המועדון בשביל כמה אגורות. ארסנל וברצלונה כבר התעניינו בצעיר המוכשר...

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אגב, היה סיפור או יותר נכון שמועה שברגקאמפ יצר קשר עם ונגר והמליץ לו לחטוף מהר את אריקסן לפני שאייאקס מאריכה לו את החוזה. אני לא יודע עד כמה זה נכון אבל כל עוד דניס במערכת אני מניח שלא היה לזה יותר מדי בסיס בשטח.

היום כולנו כחולים לבנים עם לבבבות.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי ברחקאמפ השמועה בהחלט הגיע גם לאוזניי, אבל לא עשו פה בהולנד יותר מדי רעש מזה. אני אישית לא פוסל את הדבר הזה, אבל לך תדע אם זה נכון. אריקסן נשמע בחור מאד שקול ואת זה אני מאד אוהב לשמוע.

טוונטה ניצחה 2-0 ושוב הקבוצה לא הבריקה, אבל שוב ניצחה...שוב שער משום מקום, ושוב שער בזמן פציעות של המחצית השנייה. זה מתסכל כי להיירנביין היו הזדמנויות (במצב של 0-0 ביירנס בועט למשקוף), אבל היעילות של טוונטה מדהימה.

מחר ייצטרכו אייאקס ופ.ס.וו להראות שהן עדיין מאמינות באיזה נס קטן כי בצורה הזאת האליפות של טוונטה.

10. Ajax Amsterdam Member

תרשמו פסו יצאו מהמלחמה על המקום ה-2 סוף לעידן הפסו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

11. c_web Member

PSV מסיימת ברגע זה את משחקה עם פיינורד בתיקו משמים ללא שערים, וככל הנראה גם העונה לא תזכה בתואר.
    משחק מאוד חלש ראיתי, רק כשאמרבט נכנס באיזור הדקה ה 60 אצל המארחים החלה התעוררות מצידם והיו כמה החמצות. אבל גם פיינורד בעטה למשקוף במחצית הראשונה ושיחקה טוב בהגנה.
    הפער בין AZ לפיינורד נשמר על 2 נק' לטובת הקבוצה מרוטרדאם כשנותרו 9 נק' בקופה.

דאן האח הפתיעה באוטרכט וניצחה 0-2.

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

פ.ס.וו מרימה ידיים ופיינורד נותנת לאייאקס לא מעט תקוות לגבי המפגש בשבוע הבא באנסחדה.

אבל קודם לעבור את VVV.

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

(סמיילי מפהק..)

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

(סמיילי כועס ומתסכל)

אם בליגה הישראלית הפועל ת"א כובשת בקלות, אבל סופגת 12 שערים יותר ממכבי חיפה מה אפשר להגיד על אייאקס? 94 שערי זכות, 18 חובה ואליפות? כנראה שלא למרות שכרגע פרשן אומר שטוונטה הולכת לאבד את זה. למה? לדעתו של קייה מולנאר (שחקן עבר של אייאקס ופיינורד) טוונטה לא מנצחת באלקמאר ואולי גם תאבד נקודות מול פיינורד. אני הרגשתי אתמול במחצית השנייה שהיירנביין היו צריכים להוביל, אבל טוונטה יוצאת עם הנקודות. האם הנאיביות של היירנביין תהפוך לווינריות של AZ ופיינורד?

העונה הזאת פשוט מוזרה בצורה קיצונית, אבל למרות הכל אנחנו צריכים להגיד דברים טובים על טוונטה. יש להן עונה היסטורית ואם הן יזכו באליפות אז מגיע להן. כרגע זה מתסכל, אבל אולי אנחנו נשחק כך בעוד מספר שבועות ברוטרדם ונשלח את 'חובבי ציון' שמחים הביתה. אולי נצטרך בסוף הדרך להתנחם במקום השני ובגביע נוסף.

15. AFCA Member

מחצית באמסטרדם והמגמה של דריסות בבית ממשיכה. אחד מהדברים שאני הכי אוהב השנה זה המאזן הביתי שלנו, וככה צריך, בבית לא משאירים לאף אחד נקודות. שאני מתעצבן על כך שלא משדרים את הליגה ההולנדית, אני מנסה לחשוב למה ומוצא כל פעם את אותה תשובה-הליגה הזאת פשוט חלשה להחריד. לקבוצות מרכז הטבלה ומטה יש הגנה ברמה של ליגה לאומית בישראל ועצוב לראות את הליגה ההולנדית במצב כזה.
    איינו מושעה בגלל צהובים?

לפני זה משחק די משעמם בין פ.ס.וו לפיינורד, מהשקט שהיה בפיליפס לפני הבוז הגדול בסוף המשחק היה אפשר לראות שאוהדי פ.ס.וו השלימו עם רוע הגזרה, עונה 2 ברציפות סופר מאכזבת. אנחנו לא תלויים בעצמנו, אבל אם ננצח את כל המשחקים עד סוף העונה אני יהיה מאוד מבסוט, כי חוץ ממאזן מצוין של נקודות ו-14 ניצחנות רצוף נראה שאנחנו יכולים לתפקד במאני טיים. וזה שינוי וזה חשוב.

נערך לאחרונה ב: ‏11/4/10