הולנד 09-10: ברג בפ.ס.וו, אל חאמדאווי באייאקס!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏26/7/09.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידו, המראיינת היתה ברברה בארנד שהיא יהודיה כשרה...היא לא סתם אמרה 'תודה רבה' http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx .

http://2007.womeninc.nl/ctree/womeninc2007/images-db/pg_artists/cache/200x214_s_barend__barbara.Xxx

אגב יפה לראות את לויטה נותן ראיונות, הוא לדעתי עושה את זה עכשיו די בקביעות. כל כך חבל לי שקבוצתו עומדת לרדת ליגה. בסה"כ מדובר בשוער בהחלט נחמד, נבחרת ישראל אולי לא, אבל אני מקווה שהוא יישאר גם בעונה הבאה בהולנד.

נערך לאחרונה ב: ‏14/3/10
  2. Ajax Amsterdam Member

היום משחק של חיים ומוות לא יכול לחכות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

3. c_web Member

פיינורד משווה בשנייה האחרונה של התוספת ל 1-1 בבית עם הראקלס. הפער שלה מאלקמאר ואוטרכט יורד ל 6 נק' בלבד.
    הרנביין מנצחת בויטסה 1-0, ווילם מנצחת את ספרטה 3-1.

מיד המשחק המרכזי ייפתח.

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

יופי של משחק באמסטרדם ארנה. לא יוצא לי לראות משחקים בליגה ההולנדית, אך בחרתי לראות דווקא את המשחק הזה דרך הסופאקסט ואני לגמרי לא מתחרט, להיפך.
    אחרי פתיחה סוערת של פ.ס.וו, אייאקס התחילה להשתלט על המשחק ובסופו של דבר עלתה ליתרון משער של דה יונג, לאחר שהשתלט על כדור ריבאונד.
    השחקן שאני הכי אוהב לראות בשורות אייאקס זה עמנואלסון, המועדון לאורך השנים הוציא המון שחקנים לליגות הבכירות, אני מאוד אופתע אם עמנואלסון ישאר בהולנד בעונה הבאה, שחקן עם פוטנציאל ענק שעתידו עוד לפניו.

נערך לאחרונה ב: ‏15/3/10
  5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

רק אני משבח את עמנואלסון והוא כובש שער נהדר, לאחר בישול לא פחות יפה של פנטליץ' עם העקב. פשוט כיף לראות את אייאקס משחקת, כדורגל שמח ומאוד התקפי. למרות זאת אני מאמין שאיינדהובן לא אמרה את המילה האחרונה.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייאקס התחפשה לפ.ס.וו ואני נהנה מכל רגע. ברור שהיתרון של שני השערים לא צודק, אבל בצורה הזאת החבר'ה מאיינדהובן לקחו בעשור הזה אליפות. המשחק הזה ממש לא סגור בטח כשרואים את הבעיות בהגנה, אבל האורחת צריכה עכשיו לבוא...

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

4-1 בסיום לאייאקס ועכשיו גם אני כבר מאמין באליפות. בשבוע הבא פ.ס.וו וטוונטה ישחקו באיינדהובן ולמרות שאייאקס משחקת בוואלווייק ללא דה זאיו, וורטונגהן ואולי סים דה יונג אנחנו פשוט חייבים לקחת משם את הנקודות.

קשה להגיד שטוונטה לא ראויה לקחת אליפות, אבל מבחינה כדורגל נטו האליפות מגיעה רק לאייאקס. בסיבוב השני היא משפילה גם את הקבוצה מאנסחדה וגם את פ.ס.וו בבית. זה אולי לא יביא אליפות, אבל קבוצה שכבר כבשה 82 שערים צריכה להיות אלופה!

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אנחנו הקבוצה הכי טובה בליגה בפערים שמזמן לא היו ביחס למיקום שלנו. זה פשוט בלתי נתפס.

קדימה פ.ס.וו, עכשיו הזמן שלכם לנצח.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בלתי נתפס כי בעיקר טוונטה מנצחת יותר מדי משחקים בשיניים. אייאקס שיחקה היום לא במיטבה ובכל זאת כבשה רביעייה. זה כל ההבדל ולצערי זה כרגע אוכל אותנו, בוא נקווה להמשך לא פחות טוב והעיקר שאייאקס מנצחת עכשיו את שבעת משחקיה האחרונים!!!

לפני כיומיים דיברתי על זה שאין לנו מה לחפש בליגת האלופות, אבל נדמה לי עומר אמר בצדק על הכסף שאנחנו צריכים. באיינדהובן המצב גם לא יותר טוב כך שאם נוכל לגמור במקום השני וטוונטה תהיה אלופה אז לפחות מבחינה כלכלית הנזק יכול להיות יותר קטן.

בוא ניקח את הכל צעד צעד. בשבוע הבא אייאקס פוגשת את לויטה וחבריו בוואלווייק בלי אלדרוויירלד, וורטונגהן ודה זאיו. זה אומר שאולגר יחזור להרכב עם בלם לא מוכר לידו...זה יכול להיות לינדגרן, אבל הוא עדיין לא כשיר. גברי יחליף כבר את דה זאיו בקישור ואם סים דה יונג לא ישחק אז אפשר לתת לעמנואלסון לשחק בקישור וסולימאני או רומדהל בכנף. לשמחתי אנחנו משחקים נגד האחרונה בטבלה, אבל שום דבר מבטיח לנו דבר.

יהיה בסדר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

10. AFCA Member

כ"כ נכון, וכ"כ מתסכל שבכזאת עונה מדהימה אננחו לא משייטים לאליפות. משחק מצוין היום כמובן אין מה להרחיב. שבוע הבא גם בלי כל המורחקים אנחנו צריכים לנצח בהפרש גבוה, ר.ק.ס פשוט לא קבוצה ברמה.
    אה, איברהים אפלאיי *&^%$. אני כ"כ שונא את השחקן הפרובקטור הזה, טוב מאוד מה שעשה לו איינו.
    זה אפשרי!

איך הולכים החוקים בארדיביזי בנוגע להרחקת שחקן מצהובים?

נערך לאחרונה ב: ‏15/3/10
  11. Ajax Amsterdam Member

לא יצא לי לראות את המשחק ראיתי את באר שבעhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx .אבל תמיד כיף לראות את פסו מושפלת אמרתי לכם שיהיה בסדר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מתכוון למספר? בחמישי אתה מורחק למשחק. אחרי זה מרחיקים ב-7, 9 וכו'.
    לי יש עוד הרגשה שאפלאיי יקבל עוד עונש על המרפק שנתן לאיינו. בכל מקרה העניין לא ממש מזיז לי כי אני בטוח שפ.ס.וו לא יהיו אלופים. הקרב הולך לדעתי בינינו לבין טוונטה. הקבוצה מאיינדהובן שיחררה את לאזוביץ' והיא כנראה משלמת על כך ביוקר.

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

Resterend programma FC Twente:
    PSV - FC Twente
    FC Twente - Sparta Rotterdam
    VVV Venlo - FC Twente
    FC Twente - SC Heerenveen
    AZ - FC Twente
    FC Twente - Feyenoord
    NAC Breda - FC Twente

Resterend programma PSV:
    PSV - FC Twente
    VVV Venlo - PSV
    Willem II - PSV
    PSV - Feyenoord
    SC Heerenveen - PSV
    PSV - FC Groningen
    AZ - PSV

Resterend programma Ajax:
    RKC Waalwijk - Ajax
    Ajax - FC Groningen
    ADO Den Haag - Ajax
    Ajax - VVV Venlo
    Willem II - Ajax
    Ajax - Heracles Almelo
    NEC - Ajax

כל מה שנשאר לגדולות. אני חייב להגיד - פחות מניצחון לפ.ס.וו בשבוע הבא ואפשר לסגור את הבאסטה.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפילו ניצחון של טוונטה לא יסגור סופית את הסיפור!

אם טוונטה מנצחת אפשר להעריך שהיא תזכה באליפות, אבל מה יקרה אם יהיה תיקו? שמת לב שטוונטה עוד צריכה לשחק נגד פיינורד, AZ, ונאק ברדה בחוץ? האם היכולת של הקבוצה כל כך טובה שהיא לבטח מנצחת בבית את היירנביין או VVV בחוץ?

בוא ניקח את הכל משבוע לשבוע. על דבר אחד אני מסכים שניצחון של טוונטה באיינדהובן תעניק המון ביטחון לקבוצה שבמקום הראשון. אסור לנו לשכוח שבמקרה של שיוויון האליפות הולכת לאייאקס בגלל הפרש שערים הרצחני שלנו. זה אומר שטוונטה למעשה מובילה כרגע בחמש נק'!

לפני 3 שבועות כולם היו בטוחים שפ.ס.וו נראית הכי בשלה לאליפות ואז הכל התחיל עם תיקו ביתי מול ספרטה...אני בשום פנים ואופן מרים ידיים כי ב-7 משחקים אפשר לקחת 5 נק' הפרש...

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפלאיי הורחק ל-3 משחקים אחרי המרפקים ששלח לפרצופו של איינו.