הולנד: נארסינג חותם בפ.ס.וו

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Aug 1, 2011.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיכום המשחקים של יום ראשון:

אייאקס מנצחת בקלות 5-1 את היירנביין.

יתר המשחקים ללא תמונות חיות:
    אוטרכט מצליחה להוציא תיקו 2-2 ביתי אחרי שדה חראפשחאפ כבר מובילה 2-0
    כרונינגן מנצחת 4-2 את אדו דן האח
    הראקלס מנצחת 2-1 את NAC ברדה

2. c_web Member

לא יצא לי לראות את המשחק, אבל אייאקס נראית בהחלט מרשימה.
    ממתי משחקים בהולנד ביום שני? היום ניימיכן תארח את אקסלסיור במשחק שינעל את המחזור השני.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני גם לא ממש מבין למה משחקים הערב...
    מה שכן עידו, ביירנס הולך לחתום אצלכם ל-4 שנים.

חדשות אחרות:
    אייאקס ו-NEC לא מצליחות להגיע להסכמה לגבי סיליסן. הצעה שנייה של אייאקס נדחתה.

ברגע שלאייאקס אין למעשה שוער שני מצליחה פ.ס.וו כנראה להחתים את טיטון מרודה. הקבוצה מדרום הולנד אמורה לקבל כשני וחצי מיליון אירו בשביל השוער הפולני המצויין. אין לי מושג למה, אבל אין לי מושג למה אייאקס לא רכשה את טיטון...פ.ס.וו הודיעה שטיטון אמור להלחם עם איזקסון על המקום בהרכב. אני רק לא יודע אם השוער השבדי הבינלאומי רוצה לעשות את זה.

ידיעות גם מתפשטות שפ.ס.וו מעוניינת במאטבז של כרונינגן...לפי הדיווחים רוצה כרונינגן לפחות לראות 7 מיליון אירו בשביל החלוץ. זה היה המחיר שכרונינגן ביקשו מנאפולי. אני רק מעריך שנשיא כרונינגן יעלה את המחיר אם פ.ס.וו או אייאקס באמת ירצו לרכוש את מאטבז.

ההתאחדות פרסמה את הרשימה הכלכלית של הקבוצות. אייאקס נמצאת בקטגורייה השנייה, היא עדיין צריכה לשים לב להוצאות שלה. בקטגורייה הכי טובה נמצאת מהליגה הבכירה רק טוונטה! פיינורד, אקסלסיור, NEC, NAC, ורודה נמצאות בקטגורייה הכי מסוכנת. (נחמד לדעת שNEC דורשת כנראה סכומים לא הגיוניים על סיליסן בזמן שהיא נמצאת תחת השגחה הכי צמודה של ההתאחדות...)

הרשימה המלאה:
    (1 - הכי גרועה)פיינורד, אקסלסיור, NAC, NEC, רודה, AGOVV אפלדורן, ווילם טוויי, דן בוש, דורדרכט, אממן, הלמונד ספורט, וויינדהם, וזוולה

(2)
    אייאקס, פ.ס.וו, אדו דן האח, אלמיירה סיטי, AZ אלקמאר, קאמבור, פ.צ איינדהובן, פורטונה סיטארד, דה חראפשחאפ, כרונינגן, היירנביין, הראקלס אלמלו, VVV וונלו, RKC וואלווייק, ספרטה, ויטסה,ואוטכט

(3)
    טוונטה, וולנדהם, גו אהד איגלס, MVV מאסטריכט, וטלסטאר

Last edited: Aug 15, 2011
  4. c_web Member

NEC ניצחה אמש את אקסלסיור 0-2 מצמד שערים בדקות הסיום של פלטז'ה.

אפשר לברך על המוגמר חברים, הסאגה עם רוי ביירנס הסתיימה והקשר חתם ב AZ ל 4 שנים! אתמול הוא כבר עבר את הבדיקות הרפואיות. יופי של החתמה!
    עכשיו רק חסר מגן ימני והסגל שלנו יראה טוב ואפילו טוב מאוד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://one.co.il/Article/185196.html

דבריו של וולקס נחמדים, אבל את מי הוא יחליף באייאקס?
    בוא נסתכל איפה מליקסון יכול לשחק באייאקס. האם הישראלי יותר טוב מאריקסן? בפרוש לא. האם הוא יכול לשחק בתפקידו של תיאו יאנסן? אני מניח שלא. אז מה נשאר? להחליף את סים דה יונג? אני בהחלט לא חושב שדנ יונג שחקן כה טוב, אבל הוא כן משחק באחד המקומות הכי קשים לביצוע.

אני חושב שמליקסון יכול לשחק באייאקס כמחליף, אבל לא יותר. כנראה שגם בפ.ס.וו הוא לא היה משחק בהרכב בטח לא עקשר עושה משחק כי וויינאלדום לדעתי שחקן יותר כשרוני.

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אי אלקמאר....הפסד 2:1 בחוץ לקבוצה שאין לי מושג איך קוראים לה. 0-0 לאיינדהובן באוסטריה אצל ריד.

לא יום שנרצה לזכור..

Last edited: Aug 18, 2011
  7. c_web Member

כן ארז, הקבוצה הזאת היא אלסונד והיא מדורגת במקום ה - 11 בליגה הנורבגית כעת. ביום א' היא הדיחה את רוזנבורג בגביע המקומי, והיא לא נפלה מאיתנו היום.
    תצוגת נפל כמו תמיד במשחקי החוץ באירופה (12 משחקי חוץ רצופים ללא ניצחון, האחרון אי שם בספטמבר 2007 נגד פאקוס פראיירה משער של סבסטיאן פוקוניולי!), ומויסאנדר תירץ אץ זה כבעיה מנטלית במוח של השחקנים.

לא בטוח שנצליח לעבור בשבוע הבא, הנורבגים יבואו להסתגר והם יכולים להצליח לעשות זאת. בלי מרטנס והולמן בכושר טוב, אין לנו מה להציע בהתקפה. היום הולמן היה פח אשפה, מרטנס הוחלף כמה דקות לפני ה 1-2 (והוא גם כבש את השיוויון הזמני), ובלעדיו אנחנו כלום.

רע... רע מאוד.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

תוצאות מאד לא מחמיאות לקבוצות ההולנדיות במוקדמות ליגה האירופאית, אבל אני מאמין שבגומלין התוצאות יהיו שונות. בבית גם פ.ס.וו וגם AZ יעשו את העבודה שלהן. נכון, התוצאות של אתמול לא מעודדות, אבל אף אחת לא הובסה...פ.ס.וו אמורה לנצח בבית את ריד ו-AZ צריכה להבקיע רק 1-0 כדי לעבור.

אני מאמין שיהיה בסדר.

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מוסנידר הנכה הזה... איזה פנדל מטומטם.

היום מתחילים את המחזור ה-2. רודה מול ר.ק.ס.

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

11. shlomydavid מנהלים

12. AFCA Member

מישהו מצא שידור להירנביין-טוונטה?

13. Ajax Amsterdam Member

היירנבין ניראים לי כמו השק חבטות של הליגה מה קרה לקבוצה הזאת

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מוסא ממשיך את היכולת המצוינת שלו במונדיאליטו גם מול אייאקס. לא יצר לי לראות אותו משחק בהולנד, אבל על סמך המשחקים בנבחרת הצעירה של ניגריה, למרות גילו הצעיר, הוא לא יישאר בונלו הרבה זמן אני מעריך.

15. Ajacied Member

אמרתי לכם...וזה עוד במשחק הראשון שלו העונה. אחרי שמשני המחזורים הראשונים הוא נעדר משום מה.
    חבל שזה קורה דווקא נגדינו וחבל שאייאקס לא ניסתה/מנסה להביא אותו.
    למרות שכמובן, היכולת של מוסא, לא מתרצת את היכולת העלובה של ההגנה שלנו והתיקו הלא מחמיא הזה.

Last edited by a moderator: Aug 21, 2011