בסדר, אין שום קשר בינהים. דה יונג הוא חלוץ מטרה - 9 קלאסי, עם משחק גב לשער מצויין ונגיחות אדירות. אבל הוא בטח לא איזה דרבליסט שעובר שחקנים.
הוא לא דריבליסט אבל הוא בהחלט יכול לשחק בעמדה של מספר 10, למעשה הוא שיחק שם בהצלחה יתרה בעונה הראשונה שלו בטוונטה, אף פעם לא הבנתי למה המאמנים שבאו אחרי מקלארן, ועכשיו גם מקלארן בקדנציה השנייה שלו העדיפו אותו כחלוץ. הוא מצויין כשהוא מצטרך מאחורה ושיש עוד חלוץ לידו שמוריד ממנו את העומס http://www.youtube.com/watch?v=_1nLfiH9MjI נארסינג רשמי ל-5 שנים בPSV, איכס, גם על זה שרק אצל האיכרים האלה שחקן כמו ג'רמיין לנס יכול להשאר על הספסל, וגם על זה שהפסדנו שחקן צעיר ומוכשר בחוזה טווח ארוך בכזה מחיר מציאה.
תגובות קצרות לעניינים שהוזכרו: * עומר, 4.5 מיליון אירו בשביל שחקן עם חוזה לעונה אחת זו לא מציאה. לא בסטנדרטים של הקבוצות בליגה ההולנדית. בנתיים תתחיל טוונטה לחזר אחרי מאטבז...לאור העובדה שאדבוקט הוריד אותו לקבוצה השנייה בגלל שחזר מהפגרה עם עודף משקל אני מעריך שנראה עוד שינוי בסגלי פ.ס.וו וטוונטה. * לוק דה יונג. הדיעה שלי כמו של ארז. בעיניי לוק הרבה יותר מספר 9 מאשר חלוץ שני. עם סים בכלל יש לי בעיה. הוא לא ממש 9, אבל גם לא 10. לא יודע, האחים לא החליטו בבטן מהם רוצים להיות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx * 'אלכס סונג'. אפלאיי הוזכר בתקשורת ההולנדית כמועמד לעבור לארסנל, אבל לפני כמה שעות כתבו באתר של ה'טלחרף' (העיתון הנפוץ במדינה) שגם אינטר מעוניינת בקשר/קיצוני. בכל מקרה השחקן בעצמו לא רוצה לעבור לליל. * דימה, אם תרצה אי פעם להגיע למשהו בליגת האלופות תצטרך שחקנים יותר טובים. איך מקבלים אותם? בהשאלה מקבוצות בכירות עם הרבה יותר כסף. פיינורד ללא גווידטי לא היתה מסיימת במקום השני בליגה! מוניסה הוזכר כחיזוק לעמדת הבלם, לא מגן. חדשות אחרות אייאקס בוחנת שני שחקנים מבית הספר לכדורגל של ג'ורג'י חאג'י. בוגדן טירו בן ה-18 (בלם), וכריסטיאן גברה בן ה-19 (חלוץ) מקבלים שבוע בשביל לשכנע את הצוות המקצועני ביכולתם. רון פלאר בדרך לאסטון וילה. אל אחמאדי כבר עזב לכיוון בבירמינגהם ביחד עם ברט הולמן. יונס מוקטאר בן העשרים, קשרה של פ.ס.וו בדרך לאדו דן האח שתבחן אותו. המנג'ר הטכני מרסל ברנדס הודיע ש'פ.ס.וו לא תקנה יותר הקיץ שמות גדולים...' זה אותו ליצן שאמר שפ.ס.וו לא תעלה יותר את ההצעה על נארסינג. בסוף התברר שהקבוצה כן העלתה את המחיר...
סלח לי שי, אבל לשחקני ברסה שהזכרתי, אני לא קורא "שחקנים יותר טובים ממה שיש אצלנו". נכון שיש להם פוטנציאל להיות שחקנים גדולים, אבל בעונה בודדה שהם יהיו אצלינו הם לא יהפכו להיות כאלה. יש לנו את הנוער שלנו, שלא נופל מזה של ברצלונה. מה אנחנו צריכים לקחת שחקנים מהנוער שלהם? ועוד שאחרי עונה אחת הם יעזבו ונצטרך לחפש מחליפים חדשים. ככה לא בונים קבוצה. נכון ששחקנים עוזבים אותנו, אבל זה אחרי שהם נתנו מספר עונות במועדון ולא כאלה שבאים כאשר הם יודעים מראש שבעונה הבאה הם כבר לא יהיו פה. אם זה היה איזה שחקן מנוסה אז עוד מילא...נגיד. אבל השחקנים המוזכרים של ברצלונה, בקושי שיחקו בקבוצה הבוגרת. וכן, אני מבין שהתחרות שם על ההרכב גדולה, אבל עדיין - אין להם הרבה ניסיון. אם מעלים את הנושא של השאלת שחקנים, אז אני כבר מעדיף שהנוער שלנו ישחק. מוניסה יותר טוב מדנסויל/ולטמן? טייו יותר טוב מפישר/דה סה? אני לא בטוח. ואני לא רוצה להשוות את אייאקס לפיינורד. מבחינתי, הדרך שלהם זאת לא הדרך שלנו.
מהפעמים שראיתי את מרסלו, הבלם של פ.ס.ו הוא נראה לי כמו בלם עלוב. מישהו יכול להסביר לי למה הוא עדיין שם?
דימה ידידי, בכדורגל של היום צריכים לבנות כל קיץ קבוצה חדשה. רק קבוצות למשל כמו מנצ'סטר סיטי, צ'לסי, ופריז סן זרמן בקרוב יכולים 'לבנות' קבוצה אמיתית. אין לנו את הלוקסוס הזה! הצעירים של ברצלונה על הנייר יותר טובים. כך לפחות אני חושב. לא הגיוני לקוות שברצלונה תשאיל לנו לכמה שנים שחקן עם פוטנציאל שיש לו כבר ניסיון בהרכב הראשון. בנתיים השמועות ממשיכות לעוף. השם של מוניסה שוב עלה היום. יש סיכוי שהוא יגיע אלינו. באנגליה מדווחים (הצהובונים לפחות) שאייאקס ביקשה להשאיל את הבלם סקוט דאן של בלקבורן. לסיפור הזה אני בכלל לא מאמין אפילו אם מדובר בשחקן שבאנגליה נחשב לכשרוני. מרסלו? בלם חלש. פ.ס.וו פשוט עיוורים וממשיכים להסתכל רק על ההתקפה. הקבוצה כן רכשה את הבלם הדני מתיאס 'זאנקה' יורגנסון, אבל אני לא מכיר אותו. בכל מקרה היום דווח שטויבונן לא רוצה לעבור לרוסיה. פ.ס.וו נראית די נואשת למכור אותו כנראה בגלל שהיא רכשה את נארסינג.
רעיון מבריק של אדידס בשיתוף עם אייאקס הלוואי עליי! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
נראה שבאמסטרדם עסוקים רק בחגיגות וכל מני קמפיינים נוצצים בשיתוף עם אדידס צריכים להתעורר שם ומהר להביא כמה שחקנים טובים
אנחנו בכל מקרה במצב של וין-וין. אם פיינורד עוברים אנחנו נהיה מוגרלים מהדרג השני בהגרלה של הבתים, ואם קייב עוברים נקבל עוד כסף כי נהיה הקבוצה ההולנדית היחידה בבתים.
רק שבנתיים אייאקס לא מוציאה גרוש בשביל רכש... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx מוניסה עדיין לא עבר אלינו כי הוא צריך להאריך חוזה בברצלונה. חוץ מזה אייאקס רק מחתימים שחקנים צעירים מהנוער שלה. לא רע, אבל אני מצפה לכל היותר לשני שחקנים חדשים. בלם במקום ורטונגהן וקיצוני. מחר משחקת אייאקס בארינה מול סלטיק. כרגע נמכרו רק 15.000 כרטיסים וברור גם למה. אנחנו נמצאים בחופש הגדול ואין שום שם חדש בצורף. כן, אולי אילן בוקארה ולאסה שיונה... בגזרת הפצועים: - בוילסן כבר חוזר אט אט לכושר. מתאמן לפרקים עם הקבוצה. - בוריחטר עובר ביום שני בדיקה בבית החולים. אם יקבל אור ירוק הוא יהיה מוכן לליגה. - סולימאני עדיין מתאושש מהפציעה הקשה שלו. דה בור רוצה לתת לקיצוני זמן נוסף בשביל להתחזק. - איינו מחלים יפה, אבל איבד הרבה מהכושר הגופני שלו. עובדים על זה עכשיו. משהו אחר לגמרי. דבר שאותי מאד הפתיע הוא התבטאות מגעילה של דה בור על הומואים. מבחינתי זה דבר שלא מקובל ואני מאד לא אוהב את מה שאמר. יותר מזה, דה בור עשה לעצמו ולקבוצה נזק גדול. אין לי פשוט מושג למה פשוט אי אפשר להתייחס להומואים כבני אדם רגילים. ההגרלה המלאה שהיתה היום: דינמו קייב - פיינורד ראפיד בוקרשט/מיפא - היירנביין אנז'י/הונבד - ויטסה/פלובדיב טוונטה/טורקו - בולסלב/תור ידיעות אחרות * טוונטה צירפה היום את...חבירנו משכבר הימים בוליקין. הקבוצה גם מנסה לצרף את קאסטניוס. * רונלד קומאן רוצה הבהרות מרון פלאר. או פיינורד או אסטון וילה.
הגרלות לא קלות בסה''כ. הרוסים בהחלט יכולים לעבור את ויטסה, פיינורד לא פייבוריטית לדעתי. וגם ראפיד בוקרשט יכולה להוות מוקש. מקווה שטוונטה תעבור את הפינים ולא יעשו בושות..
לצערי אנחנו לא נתחיל את שלב הבתים באירופה עם כל הקבוצות ההולנדיות. אם אני לא טועה אם פיינורד עפה מול קייב היא עדיין לא עפה מאירופה ותצטרך לשחק במוקדמות הליגה האירופאית, אבל ויטסה לא תעבור את אנז'י. למרות שהרוסים רק ניצחו 1-0 במשחק הראשון אני אהיה מופתע אם בהונגריה הקבוצה של הידינק לא תעבור. אגב ויטסה בעצמה גם צריכה לעבור את הבולגרים. משחק ראשון 4-4 בחוץ... היירנביין נחלשו וברור שהיא תתקשה. רומניה או פינלד, הקבוצה של מרקו ואן באסן תזיע. מה נשאר? טוונטה נראית על הנייר קבוצה שבמהלך העונה הקרובה עוד יכולה לעשות הרבה רעש, אבל עכשיו היא תצטרך קודם כל לעבור את טורקו. במשחק הראשון 1-1 באנסחדה... בוא נקווה לטובה.