הולנד: נארסינג חותם בפ.ס.וו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏1/8/11.

1. c_web Member

למה? אקסלסיור ויתרו על ההשתתפות באירופה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    חברים צריך לתת שאפו ענק לתגלית העונה הלא היא RKC וולוויק. איזו עונה מופלאה, מי חשב שקבוצה כזאת תגיע לגמר הפלייאוף על הכרטיס לליגה האירופית? כולם סימנו אותה כיורדת הבטוחה. פשוט מדהים!

ד''א ראיתם מה היה עם באבוס שוערה של NEC אחרי המשחק אתמול? ניסה למנוע התפרצות קהל של קבוצתו תוך כדי מו''מ על החולצה שלו עם אוהד של הקבוצה. חובה לצפות:

http://www.youtube.com/watch?v=oogPDNFW488&feature=share

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ענק. ענק. ענק.

3. AFCA Member

חחח דרבי זה דרבי..

ראיתי את המחצית ה-1 במשחק הזה, ויטסה פשוט קבוצה יותר טובה אין מה לעשות, בהחלט בנו שם קבוצה לא רעה והשתמשו יפה בכסף, השאלה מה תהיה ההמשכיות(אנאן מושאל, מה יהיה עם צ'אנטוריה ובוני..). מצד שני לאסה שאונה שלנו הראה קצת ניצוצות.

ואם כבר סרטונים, הבת של קפטן דה גראפשחאפ מאייר מנחמת אותו אחרי שדה גראפשחאפ ירדו ליגה:

http://www.youtube.com/watch?v=1Ki6lEJHnk0&feature=relmfu

נערך לאחרונה ב: ‏14/5/12
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנהלת NEC צריכה באמת להודות לבאבוס שהוא הציל את הקבוצה מעונש לא קטן. השוער ההונגרי לקח פיקוד וחמומי המוח נראו פתאום כמו ילדים טובים ומנומסים. באמת, נהדר לראות את הארוע הזה כשמולו יש חלוץ בשם ווילפריד בוני שאחרי כיבוש השער השני עושה תנועה של שיסוף גרון...

חדשות
    * יאן וורטונגהן דיבר עם הנהלת טוטנהאם
    * לפי דיווח ברוסיה מנסה פיינורד לצרף את בוליקין. הרוסי אמור להחליף בקבוצה את גווידטי.
    * ראיין דונק המועמד הבכיר להחליף את אלדרוויירלד אם הבלגי עוזב.

* דירק קויט לא חוזר בנתיים לפיינורד. החלוץ בן ה-31 והמועדון מרוטרדם לא הגיעו להסכם.
    * מרק ואן בומל הוצג היום רשמית בפ.ס.וו

5. Cup of Tea Liverpool, UK

לאן הוא מקושר?

6. Piet van Reenen Member

סיידורף אומר היום שמבחינתו הדלת חזרה לאייאקס תמיד פתוחה.
    אני חושב שאייאקס צריכה להרים את הכפפה ולהחזיר אותו הביתה, למועדון בו גדל, לעונת פרישה.
    קלרנס סיידורף גם בגילו, ועם רגל אחת, יותר טוב מכל השחקנים הנוכחיים שלנו בסגל.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דברים.
    * ממה שאני יודע אין כרגע שום שמועות רציניות לגבי אלדרוויירלד לכן אני גם מופתע שבכלל מדברים על דונק 'כאופצייה להחלפת אלדרוויירלד'.
    * סיידורף לאייאקס? יפה שהוא פותח את הדלת, אבל הוא צריך לשבת על קו אחד עם המאמן. לי כרגע אין מושג איך הקשר בין השחקן הוותיק לפרנק דה בור. מה גם אם סיידורף יגיע אני בספק אם תיאו יאנסן נשאר.

עדכון נבחרת:
    ברט ואן מרווייק הולך על חבל מאד דק. היום הוא שלח הביתה 9 שחקנים:
    1) ייספר סיליסן (צפוי)
    2) סטפן דה פריי (צריך להשתפר, אבל הוא אופצייה טובה לעתיד)
    3) ג'יורג'יניו וויינאלדום (עונה גרועה ומספיק שחקנים בעמדה שלו)
    4) ניק וויירחייבר (צעיר ומוכשר, אבל כרגע לא מספיק טוב)
    5) הדוויחס מאדורו (היה בטוח שמקומו בנבחרת. דעתי אחרת כי בקושי שיחק העונה בוולנסיה)
    6) ארווין מולדר (שוער בינוני שבכלל לא היה צריך להיות מוזמן)
    7) אולה ג'ון (כרגע פצוע וגם דעך בצורה משמעותית בחודשים האחרונים של העונה. עוד יחזור לסגל)
    8) אלכסנדר בוטנר (אולי מגן שמאלי צעיר ומוכשר, אבל אין לו שום ניסיון. כן מדברים עליו כמגן לשנים הקרובות)
    9) אורבי עמנואלסון

אין לי מושג מה קורה בראשו של המאמן הלאומי, אבל תרשמו כבר עכשיו שווילפרד באומה האפס יהיה ביורו הקרוב. למה אין לי מושג, אבל וואן מרווייק מעדיף סוס מת מאשר שחקן ששיחק כל העונה במילאן...
    אני יכול להבין שבוטנר הלך היום הביתה, אבל אוי למאמן אם הוא הולך לאליפות עם שחארס ובאומה כמגינים שמאליים. הראשון בכלל לא מגן אלא קשר הגנתי והשני צריך לפרוש. לי יש הרגשה שאניטה עדיין אופצייה, אבל שימו לב שהמגן השמאלי של פ.ס.וו, ג'טרו ווילמס, גם עדיין בתמונה...

אוכל רק להגיד שברחבי האינטרנט יש תדהמה מהעניין שעמנואלסון הולך הביתה במקום באומה. די צפוי שואן מרווייק גם לא ישים את הנטלאר בהרכב כך שלדעתי לואן מרווייק אין הרבה ברירה. או הצלחה בטורניר או לקבל על הראש...אנחנו נראה מה יהיה.

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לינק שמיש:

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הנה התשובה חבר:
    http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...=120868&Lang=he

משתין עלינו בקשת. נראה לי התבלבלת, אייאקס צריכה להרים את הכפפה? אתה צריך לעשות את הכבוד ולהגיד שאתה רוצה לפרוש בקבוצת נעורייך. הוא לא יעשה את זה, שום סיכוי, כי הוא פשוט לא רוצה. כמו שדווידס אמר אני רוצה לחזור וחזר, כמו שואן דר וארט וסניידר אמרו שהם יחזרו לאייאקס בעונת הפרישה שלהם. הם אמרו, אייאקס לא באה להתחנן אליהם, אתה אמור לרצות לחזור לעונת פרישה. ברגע שתרצה, אל תדאג, אייאקס לא אמרה ולא תגיד לא. פשוט מה לעשות, סיידורף ימשיך לחפש מקום שישלם לו את הסכומים שהוא מרוויח (דווידס וויתר על כמעט 50 אחוז ממה שהרוויח בטוטנהאם לפני שחזר לאייאקס). שימשיך לחפש את הכסף, מעדיף ילד בן 17 שילבש את הסמל של הקבוצה שלי ולא הוא.

יאללה...לא הבייתה.

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אף קבוצה בהולנד לא יכולה להציע על באס דוסט?
    בחייאת לפני שהמושתנים מוולפסבורג יקחו אותו, חבל עליו, באמת חבל עליו

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

שיבינו בגרמניה ששלושת רבע מהשערים שלו הם עבודה של נארסינג ואסאידיי. אם אין שם שחקנים שיתנו לו אתה הכדורים תהיו מוכנים לאכזבה. לאייאקס יש חלוץ (סיגי), לפ.ס.וו יש שניים אפילו (לאנס ומתאבז'), טוונטה עדיין עם דה יונג (אם ימכר אז אולי..) ולפיינורד אין באמת כסף. ככה שאני לא רואה קבוצה בהולנד שתציע עליו.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך להדגיש שלפני שנה דוסט היה בדרך לאייאקס, אבל אחרי שהוא הפסיד בבוררות נגד היירנביין אייאקס גם משום מה וותרה עליו. צריך להגיד שהחלוץ היה גם במשבר עם המאמן, רון יאנס, אבל דווקא אחרי הבוררות השניים הבינו שכדאי לשתף פעולה.

כמו שארז אומר, כרגע אייאקס לא צריכה את דוסט. היו גם שמועות שפיינורד היו בתמונה, אבל דוסט ישן כילד בפיג'מה של אייאקס...לא יודע אם זו היתה סיבה מספיק משכנעת, אבל כרגע זה כבר לא משנה. דוסט בדרך לגרמניה והקהל של אייאקס יכול להמשיך לשיר: "דוסט, הראה לנו את הפיג'מה שלך" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
    (הקטע הזה היה במשחק האחרון בין שתי הקבוצות)

דבר אחרון, ארז גם צודק לגבי האסיסטים שדוסט קיבל בעיקר מלוסיאנו נארסינג (19 אס' העונה). כעיקרון אני דווקא חושב שכן כדאי לו ללכת לוולפסבורג כי אין לו כגרע מה לחפש בטופ האמיתי. מה שכן לירן אולי פשוט היית רוצה שהוא יצטרף לשטוטגארט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏16/5/12
  13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

רונאלד קומאן נבחר למאמן השנה. אמנם מאבק צמוד עם דה בור, אבל אתם יודעים מה, עם כל חוסר הסימפטיה - מגיע לו.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ופיינורד זכתה גם בתואר מחלקת הנוער של השנה. איך היא קיבלה את זה אין לי מושג כי אייאקס לקחה כמעט את כל האליפויות במחלקות הנוער/ילדים...מבחינתי יכול היה פרס מאמן השנה גם ללכת לרוד ברוד, מאמן RKC. האיש לקח קבוצה עם תקציב זעום ביותר למפתן הכדורגל באירופה.

אז אוקיי, אולי מגיע לקומאן, אבל זה צחוק שהפרס על מחלקת הנוער המצטיין הלך לפיינורד. נו טוב, שהם יהנו מפרס מאמן השנה ומחלקת הנוער הטובה במדינה, אנחנו חוגגים את התארים האמיתיים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏19/5/12
  15. c_web Member

ברכות ל ווילם II על חזרתה היום ל eredivisie בעונה הבאה. ניצחה היום 2-1 בביתה את דן בוש (0-0 במשחק הראשון). היו שם מהומות במשחק עם הקהל לפי מה שהבנתי והמשחק אף הופסק.

כרגע הלמונד ספורט ביתרון מפתיע 2-1 בונלו מה שמשווה כרגע את התוצאה ביניהם בסיכום הכללי. האם אנחנו בדרך לסנסציה?