הולנד: נארסינג חותם בפ.ס.וו

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Aug 1, 2011.

1. f-side Member

הכי כיף היה הבוז לראש העיר! הוא חשב שיכול לפגוע באוהדים והם יעזבו אותו?

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אליאס, כעיקרון מעניין אותך רק הארגנטינאיים בליגה ההולנדית, אבל נראה לי שהתאהבת בכל הליגה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    התאור שלך לגבי באס דוסט מאד מדוייק. אני רק חושב שעדיף לו כרגע דווקא לעבור לגרמניה. באנגליה 'יאכלו אותו' חי. לדעתי בגרמניה ההגנות יותר חזקות מאשר בהולנד, אבל פחות טובות מאשר באנגליה. בכל מקרה מה שהכי חשוב, דוסט צריך לשחק עם שחקנים שירימו לו כדורים מהאגפים. בהיירנביין הוא נהנה בעיקר מהבונבונים של נארסינג. כמו שציינת, לבד הוא לא יעשה את המלאכה!

בכל מקרה בעיניי דוסט הוא מעין קלאס יאן הנטלאר הבא למרות ש'הצייד' עדיין חי ובועט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

תודה שי, אני חולה כדורגל באופן כללי ומשתמש בארגנטינאים רק כחלון לליגות אחרות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx יחד עם AZ קבוצת הלבבות הייתה זו שצפיתי בה הכי הרבה העונה (מהרגע שמוסא עזב לרוסיה) ןלכן אני מכיר את שלישיית ההתקפה שלה יחסית טוב. כמו שרשמתי בעבר, אני דווקא יותר תופס מהצלע שלא הזכרת באגף שמאל.

4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

5. AFCA Member

פיינורד עולה ל 3-1 משער ענק של מאנו(בכורה? לא שמעתי עליו לפני היום) וכנראה סוגרת את הסיפור, היא תהיה במוקדמות הצ'מפיונס. היה מצחיק לראות את הירנביין אחרי הגול השני, לא יודעת אם ללכת קדימה או להניע כדור בהגנה שרק ייגמר המשחק, היה ברור שהשלישי עניין של זמן.

קשה להגיד, אבל מזל טוב למקקים, מגיע להם

Last edited: May 6, 2012
  6. Ajax Amsterdam Member

אז כנראה שאיידהובן נכנסת לצרות מבחינה כלכלית

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

רונלד קומאן הזכיר ערב המשחק שבשנת 2003 פ.ס.וו וכרונינגן גם סגרו דיל כששתי הקבוצות היו צריכות נקודה. מה קרה אז? המשחק נגמר בתיקו אפס, פ.ס.וו קיבלה את הצלחת וכרונינגן נשארה ליגה...

ברור שהמשחק בהיירנביין לא היה הוגן, אבל האקט עצמו היה ונשאר דוחה. פיינורד תצטרך עכשיו להתחזק בצורה רצינית כדי בכלל להעפיל לשלב הבתים ופ.ס.וו עלולה שוב להכנס למערבולת של בעיות כלכליות. הקבוצה לא תתפרק, אבל ברור שבאיינדהובן בנו על כדורגל של ליגת האלופות. רק לחשוב שאייאקס מקבלת כבר אוטומטי כ-15 מיליון אירו מכל מיני זכויות טלוויזיה והשתתפות במפעל...

אייאקס בעצמה ניצחה בחוץ 3-1 את ויטסה וגמרה את העונה בסטייל. כמה ספרנו? 14 משחקים רצופים עם כל הקופה? עם קצת מזל אולי נוכל לאיים על השיא של 19 משחקים, אבל זה גם כבר תלוי מי יגיע ויעזוב אותנו...

בשביל רב הקבוצה הליגה הסתיימה. המנצחת הגדולה של העונה היא בבירור פיינורד, המפסידה פ.ס.וו. שחקן העונה הוא יאן וורטונגהן והתגלית הוא ג'ורדי קלאסי. אני בקרוב אסכם בהרחבה את נבחרי הציבור שלי. בשבילי המנוחה התחילה, אוטוטו מתחילים לחשוב בכתום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

קיבלנו עונה נהדרת עם אלופה חדשה ישנה. אולי לא רמה הכי טובה, אבל כן הרבה מתח. כשאני משווה את רמת המתח והתחרותיות בין הולנד לספרד אני חושב שהולנד רק ממשיכה להרוויח. האוהד הממוצע יעדיף לבחור את חוסר המתח בליגה הספרדית, אבל מי שאוהב כדורגל ותחרות טובה יעקוב גם אחרי הליגה שלנו. 'ליגת מיקי מאוס' או לא, מבחינת מתח אין עלינו!

הטבלה הסופית
    1. אייאקס (ליגת אלופות)
    2. פיינורד (מוקדמות ליגת אלופות)
    3. פ.ס.וו (מוקדמות ליגה אירופאית)
    4. AZ אלקמאר (מוקדמות ליגה אירופאית)
    5. היירנביין (מוקדמות ליגה אירופאית)
    6. טוונטה *
    7. ויטסה *
    8. נק ניימייכן *
    9. ר.ק.ס וואלווייק *
    10. רודה
    11. אוטרכט
    12. הראקלס אלמלו
    13. נאק ברדה
    14. כרונינגן
    15. אדו דן האח
    16. VVV (פלייאוף השרדות)
    17. דה חראפשחאפ (פלייאוף השרדות)
    18. אקסלסיור (ירידה לליגה השנייה)

* מקומות 6-9 ייערכו משחקי פלייאוף.
    נקודה מאד חשובה, אופ"א החליטה לתת להולנד מקום נוסף בליגה האירופאית בגלל תחרות 'הפייר פליי' שלה. יש עכשיו אפילו דיבורים שאם טוונטה זוכה בפלייאוף שאקסלסיור תייצג אותנו באירופה...

מלך שערים
    1. באס דוסט (היירנביין) - 32
    2. לוק דה יונג (טוונטה) - 25
    -. סנחריב מאלקי (רודה) - 25
    4. דריס מרטנס (פ.ס.וו) - 21
    5. ג'ון גווידטי (פיינורד) - 20
    6. אולה טויבונן (פ.ס.וו ) - 18
    7. ג'וזי אלטידור (א.ז אלקמאר) - 15
    8. טים מאטבז (פ.ס.וו) - 14
    9. לוק דה יונג (אייאקס) - 13

* נתון מעניין - אייאקס הבקיעה העונה הכי הרבה שערי ליגה (93), אבל מלך השערים שלה מדורג רק במקום התשיעי...לא פחות מ-18 שחקנים הבקיעו העונה בשביל האלופה שהגנה על תוארה. הרשימה המלאה:
    1. סים דה יונג - (29 משחקים) 13
    2. מירלם סולימאני - (22) 11
    3. דימיטרי בוליקין - (19) 9
    4. יאן וורטונגהן - (31) 8
    5. תיאו יאנסן - (29) 8
    6. כריסטיאן אריקסן - (33) 7
    7. דרק בוריחטר - (19) 7
    8. קולביין סיגטורסון - (14) 7
    9. לורנזו אביסיליו - (22) 6
    10. איסמעיל אייסאטי - (16) 2
    11. וורנון אניטה - (33) 2
    12. ניקולאס לודיירו - (13) 2
    13. יודי לוקוקי - (6) 2
    14. אנדריי אוייר - (9) 2
    15. גרג ואן דר ויל - (19) 2
    16. טובי אלדרוויירלד - (29) 1
    17. אראז אוזביליז - (12) 1
    18. דייבי קלאסן - (4) 1

8. c_web Member

מה היה במשחק של פיינורד?
    אני ראיתי במסל מפוצל את המשחק שלנו יחד עם זה בהירנביין, ועל מה מדובר? פיינורד הגיעו למלא מצבים מטורפים בתוך הרחבה והחמיצו מלא.
    למה שלהירנביין לא יהיה אכפת? ניצחון והם היו על חשבוננו במקום ה - 4...

בכל מקרה ניצחנו 0-1 את כרונינגן והודות לפיינורד אנחנו במקום ה - 4 וברחנו מהפלייאוף האיום ונורא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

9. AFCA Member

10. Ajacied Member

שי, לא ראיתי את המשחק הירנביין - פיינורד אבל למה הוא לא היה הוגן? להירנביין היה על מה לשחק ואם היו מנצחים היו מגיעים לשלב הפלייאוף של הליגה האירופית (על חשבון אלקמאר), וכככה הם רק בסיבוב המוקדם השלישי.

11. Ajacied Member

ואגב, להולנד אמורה להיות בעונה הבאה עוד נציגה באירופה מהפייר-פליי של אופא. הליגה ההולנדית לקחה את המקום השלישי אחרי פינלנד ונורוובגיה ולכן תזכה לעוד נציגה (סיבוב מוקדם ראשון). רק שאין לי מושג איך הקבוצה שתשחק שם נקבעת, מישהו יודע?

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמעו, כל הקטע כל כך מבלבל אותי שאין לי מושג מה היה קורה אילולא פ.ס.וו היתה לוקחת את המקום השני. הדבר היחיד שאני בטוח בו זה שאז הראקלס היתה מקבלת כרטיס לאירופה. היא כאמור הקבוצה ששיחקה מול פ.ס.וו בגמר הגביע...

שוב, היתה פתיחת רגליים של היירנביין, אבל בשביל אייאקס זה יותר טוב כי:
    1) פיינורד לא תצליח לעלות עם הקבוצה הזאת לליגת האלופות. זה נותן לנו עוד איזה 3 מיליון אקסטרה...
    2) פ.ס.וו שוב בלי כדורגל בליגת האלופות וזה אומר שהיא שוב תצטרך לשים לב לכסף שלה...

בקיצור, מה שקרה היום טוב ליהודים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

עריכה
    אם טוונטה תזכה בפלייאוף הכרטיס הולך ל...אקסלסיור. ממה שהבנתי טוונטה תקבל את הכרטיס אם היא תעוף בפלייאוף כך שלמעשה הקבוצה מאנסחדה הולכת למוקדמות הליגה האירופאית.

13. c_web Member

חחחחחחח איזה אקסלסיור בראש שלך? הם ירדו ליגה!
    מה קורה פה חבר'ה?!

הירנביין פתחה רגליים? למה שהיא תעשה את זה? ומה הקשר בין הסיבוב השלישי לפלייאוף? ולמה הראקלס לא באירופה עכשיו?

אם הירנביין הייתה מנצחת היא הייתה מסיימת שלישית ועולה אוטומאטית למוק' הליגה האירופית! בגלל שהיא הפסידה (תיקו לא היה מספיק לה גם, אלא אם כרונינגן הייתה משווה נגדנו!) היא סיימה חמישית ותשחק בפלייאוף נגד NEC בחצי הגמר (בחצי הגמר השני טוונטה-ויטסה) כשרק אחת בסוף תגיע לאירופה!
    אז איזה פתיחת רגליים? והפייר-פליי זה כבר מהעונה?

שי - הסברים!!! (לי לא אכפת כי אנחנו גם ככה מקום 4 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx )

14. c_web Member

איך בדיוק? הפסד הביא אותה למקום החמישי ועכשיו היא בפלייאוף על הכרטיס לליגה האירופית (נגד NEC כמו שרשמתי).
    תיקו היה נותן לה את המקום ה - 4 רק בתנאי שלא היינו מנצחים את כרונינגן.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידו, מכל החישובים כבר באמת אין לי מושג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    בוא נחכה עוד איזה שבועיים כדי לראות מי תקבל את הכרטיסים הנותרים, ואיזו קבוצות נשארות או יורדות ליגה.

העיקר שפ.ס.וו לא סיימו במקום השני...