עכשיו מתווכחים איפה יעשו את זה... בטוונטה או בבית מול ונלו. ואי אפשר בלי הליצן של אלקמאר: http://translate.googleusercontent.com/tra...X7-x1xs-7scd9Tw איזה איש הזוי!
ארז, אני מודה שטיפוסים כמו וורבייק מצליחים בכל פעם מחדש להרגיז אותי, אבל בוא נקח את זה כמחמאה. אנחנו עומדים לזכות באליפות והדבר גורם להמון אנשים בעיות שליליות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx לחזור לעניינינו: * נארסינג היה אתמול בארינה...אמר שהוא רוצה לחזור לאייאקס. מאמין שזה יקרה. * בוריחטר מקווה עוד לנסוע ליורו הקרוב. אני מקווה שזה לא יקרה למרות שמבחינת יכולת לבטח יכול למשל להתחרות עם אולה ג'ון ונארסינג. אני פשוט חושב שהוא צריך בקיץ לנוח, הנבחרת תבוא כבר בעונה הבאה. חדשות אחרות * פ.ס.וו עדיין בונה על חזרה של ואן בומל. * RKC החזירה סופית את ארווין קומאן לקבוצה. * ניוקאסל וטוטנהאם מגלות עניין בג'רסון קאברל כך לפחות משוכנע רשת 'סקיי ספורט' האנגלית. * טוונטה תתכנס השבוע למחנה אימון מיוחד לקראת אייאקס...לוק דה יונג כבר הבטיח שאחיו לא יזכה באנסחדה באליפות (דבר תלוי כמובן במשחק בדה קויפ!). בכל מקרה דווייט טינדאלי, המגן השמאלי של הקבוצה כעס בסוף המשחק שאוהדי טוונטה שנסעו למשחק החוץ נגד אקסלסיור לא ממש היו בהתלהבות אחרי הניצחון הדחוק על הקבוצה המקומית...
ג'ון גווידטי מלך שערי פיינורד העונה (20 שערים) ייעדר ממשחק העונה של קבוצת ביום א' נגד AZ. החלוץ סובל מוירוס כלשהו ולפי הפרסומים לא אמור לקחת חלק במשחק ביום א'. מי שהחליף אותו במשחק מול דאן האח היה גיון פרננדז שהיה מצויין, והוא יחליפו גם בראשון. גם קארים אל המאדי מוצהב ולא ישחק. אצלנו מויסאנדר מוצהב וייעדר.
אנחנו נראה בדה קויפ משחק מאד מעניין. בלי גווידטי פיינורד איבדה הרבה מכוחה למרות שפרננדז שחקן לא רע. אני עדיין בדיעה שמכל הקבוצות שנאבקות על המקום השני פיינורד נראית הכי בשלה לזכייה בכרטיס למוקדמות ליגת האלופות. מה שכן, AZ עדיין קבוצה מצויינת שיכולה לנצח בדרום רוטרדם. חדשות * דירק קויט מנסה לשכנע את סולומן קאלו לחזור איתו לפיינורד...האם זה אומר שקויט חוזר בקיץ לדה קויפ? * מארטן מארטנס רוצה לעזוב את AZ. הקשר הבלגי טוען שאחרי 6 שנים באלקמאר הוא רוצה שינוי. לפי דבריו בראיון אני חושב שהוא רוצה לעבור למדינה אחרת. * הסוכן של אריק פיטרס אומר שהמגן השמאלי הבינלאומי שוב מעוניין לעבור לניוקאסל. אני רק לא יודע אם הקבוצה האנגלית רוצה להסתכן עם שחקן שאולי סובל מבעייה כרונית ברגלו...
חדשות 26 אפריל * עוד מועמד לאייאקס...סימון פאולסן מ-AZ מסיים את החוזה בקיץ ומגלה שלמרות שעדיין לא דיברו איתו הוא ישמח להצטרף אלינו. כרגע נראה שלדני יהיו גם הצעות מחו"ל, אבל לי יש הרגשה שאם אייאקס תזכה באליפות פאולסן יכול לחתום בקבוצה שלי. * סקאוטים של אייאקס הולכים לצפות בבלם ברוז', ראיין דונק. הבלם שיחק בעבר בקבוצתו של עידו... * בלמה של NEC, באס נויטינק מדבר עם נציגי ווסט ברומיץ' אלביון האנגלית. ידיעות אחרות * יש חשש כבד שגווידטי גמר את העונה. חלוצה המצטיין של פיינורד סובל מוירוס שגרם לשיתוק חלקי של רגלו הימיני. השבדי היה אתמול בבית החולים ולמרות שהבעיה לא תמידי יש חשש שגווידטי לא יכול לשחק ביורו הקרוב. * בנפיקה מעוניינת בשוער מיכאיילוב, צ'דלי ואולה ג'ון... * טוונטה מצידה כנראה מתעניינת ברצינות במארטן מארטנס ורוברט שחילדר (מגן שמאלי, NAC). * פ.ס.וו מגלה עניין במגן רוני סתאם שלא ממש מצליח למצוא מקום בהרכב של וויגן. * כרונינגן ו-AZ נלחמות על שירותיו של הבלם, יהרון פלדמאטה. השחקן בן ה-23 משחק בליגה השנייה בספרטה.
יפה יפה. הרבה קניות והרבה מלפפונים. ואוו, דונק? זה לא ההוא שהחטיא את הפנדל בדו קרב המתיש נגדם? לא נפלתי ממנו. היה הבטחה בצעירות, לא יודע, אולי כגיבוי. קוייט בפיינורד. פאק איט. ימי התום נגמרו. אשכרה פיינורד חוזרת.
ארז, קויט עדיין לא חתם שם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אני כן מאמין שאם פיינורד יצליחו לזכות במקום השני שהסיכוי לחזרתו לפיינורד עולה משמעותית. אגב השוער מולדר האריך חוזה עד לקיץ של 2015. משהו אחר לגמרי. אם אייאקס תזכה ביום ראשון באליפות היא לא תחזור לאמסטרדם. בימי ראשון ושני יש בהולנד אירועים חגגים העומדים בסימן 'יום המלכה'. אלה תמיד ימים עם המון אנשים ברחובות ופסטיבלים שונים. זכייה אפשרית של אייאקס יכולה להפוך את דאוןטאון אמסטרדם לאזור קרב אם אוהדי אייאקס יחגגו שם עם הקבוצה את הזכייה באליפות. לפני שנה נגמרו החגיגות ב'כיכר המוזיאונים' בנס עם מספר פצועים קטן. אם אייאקס תזכה באליפות הארועים החגיגיים גם ככה יהיו ליד הארינה. לצערי אני לחלוטין מבין את עיריית אמסטרדם שלא רוצה שחוליגנים שתויים ומסוממים הורסים את כל מה שהם רואים.
אני אשתדל במשחקים הקרובים לשים לב לסרט הזיעה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx שיימן שחקן מאד בינוני, אבל קצת לא ברור לי למה שום קבוצת צמרת בארץ רכשה אותו. באקסלסיור הוא משחק תשעים דקות ולמרות שהוא לא כוכב הוא בסה"כ לא נופל מכל המגינים הבינלאומיים שלנו. הוא כרגע שחקן יותר טוב מטוואטחה כך שאין לי מושג למה לא זימנו אותו. לא נראה לי שהצבא בדיוק הבעיה. ההרגשה שלי שהבחור הזה לא ממש ידוע בארץ וזה חבל. חדשות אחרות * פ.ס.וו גם מתעניינת בנארסינג... * בחרושת השמועות נקשר גם שמו של ג'אני זויפרלון (מיורקה) לאייאקס. מגינה הימיני של קבוצתו של אוואט רוצה לעזוב את הקבוצה בגלל שהוא לא מרבה לשחק. * יש דיווחים ברוסיה המקשרות את חרט יאן וורבייק לצסק"א מוסקבה. * לפי ה'טלחראף' תעשה טוונטה הכל בשביל לא למכור את לוק דה יונג ואולה ג'ון. השניים נמצאים ברשימת הקניות של מספר קבוצות מחו"ל. כרגע נראה שבקיץ תצטרך טוונטה לעבוד שעות נוספות כדי להשאיר עוד מספר שחקנים. המגן רוזאלס יימכר כנראה, אבל גם וואט בארמה, אמיר בייראמי, ניקולאיי מיכאיילוב, נאסר צ'אדלי ודאגלס מעוניינים לעזוב את הקבוצה...
לא מסכים. דאגלס לדעתי לא מספיק טוב מבחינה התקפית. הוא שחקן הגנה יותר טוב, אבל מאז שהוא קיבל דרכון הולנדי הבחור נראה כשחקן מאד בינוני. הוא גדול וחזק, אבל זה לא השחקן שקיוו שנראה במדים הלאומים. מה שעכשיו כן מעניין לספר זה שהשחקן צריך להשאר עד סוף אוגוסט בהולנד בגלל שאחרת לא יכול לקבל זימון למדים הכתומים. אם יחתום לפני זה באנגליה ולא יישאר פה אז ברור שהדרכון רק היה טוב בשביל לקבל אשרת כניסה/עבודה באנגליה...אמרתי כבר מההתחלה ואגיד זאת שוב, דאגלס לא צריך בשום מצב לשחק באוראנייה! הוא לא הולנדי וזה לא משנה בגלל חתיכת נייר.
לא רוצה את דאגלאס. העונה הוא הוכיח שהגרף שלו עבר סופית מעלייה לירידה. שילך לו לדרכו, ושלא יעז ללבוש את הכתום. ניצחון יפה של הירנביין. פשוט כל הכבוד, לא מוותרים לרגע. אקסלסיור שומטת 0-2 בויטסה ומפסידה. ביום רביעי קרב הכל או כלום מול דה חראפשחאפ בחוץ. אם אקסלסיור לא תנצח היא כבר יכולה לארוז חזרה לליגה השנייה.
ארז, אל תשכח לציין שאקסלסיור נותרה גם עם 10 שחקנים וקיבלה גם נגדה שני פנדלים... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx שער הניצחון של ויטסה גם הובקע בדקה ה-92 כך שזה באמת לא הישג גדול של ויטסה. היירנביין עדיין יכולה לחלום על המקום השני, אבל די ברור שהיא לא תזכה בה. בראיון שאחרי המשחק נארסינג אמר ש"אייאקס ופ.ס.וו שני מועדונים נפלאים...". ידוע עכשיו שהיירנביין דחתה הצעה של 3 מיליון אירו, אבל אם נארסינג רוצה לשחק בשביל קבוצת קניות אז שיילך לשחק שם. אגב, אל תשכח שלנארסינג יש עוד חוזה לעונה אחת!