כמו עידו, אני גם די נהנה ממנו במשחקים שאני רואה, תורם הרבה למשחק ההתקפה של הקבוצה מעבר למספרים היבשים. סה"כ הוא עבר הרבה קבוצות יחסית לשחקן בגילו, אולי התמקמות ארוכה במקום אחד תועיל לו.
תודה לשניכם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx טוב לראות אותו משתלב בקבוצה סוף סוף ומבקיע. תמיד חשבתי שהליגה ההולנדית מתאימה לו ואני שמח ש-AZ נתנו לו את ההזדמנות להראות את זה.
במשך חודשים לא ממש היה ברור אם אלטידור ימשיך בעונה הבאה ב-AZ. לפני 3 ימים נשמע המאמן חרט יאן וורבייק קצת יותר אופטימי. המאמן מודה שבראיון שהיו חודשים שהוא לא ממש האמין באמריקאי, אבל לאחרונה חל שינוי חיובי במעמדו של החלוץ. כרגע נראה שיש סיכוי טוב שאלטידור ימשיך גם בעונה הבאה באלקמאר. גמר הגביע היה חד צדדי, אבל זה היה צפוי. בפ.ס.וו חוגגים כאילו הם אלופי אירופה, אבל כל עוד הם לא יזכו בדאבל הם יכולים לעשות ממשחק גמר מול הראקלס להישג עולמי...
הראקלס לא נראתה בתקציר של הגמר, דיי מאכזב. כנראה נבהלו מהמעמד. בכל מקרה מרטנס שבר שן או משהו אחרי הגול השני? נראה מפחיד הפרצוף שלו
הראקלס גם הפסידה בחמשת מששת משחקי הליגה האחרונים שלה...היא פשוט לא בכושר. אני הימרתי על 4-0 לפ.ס.וו. בכל מקרה באיינדהובן כבר הודיעו היום שקוקו יאמן בשנה הבאה את ה-A1. זה רק מחזק את הבלאגן שיש שם. לך תדע מה קורה אם פ.ס.וו עוד תזכה בדאבל... משהו אחר לגמרי. באייאקס הנוער גרוע כך לפחות טוען קרויף...אחרי שה-A1 הגיעה לגמר ליגת האלופות (הפסידה שם בפנדלים לאינטר), הגיעה עכשיו תורה של קבוצת ה-B1 (עד 17) שלקחה בבית את טורניר ה-future cup. בטורניר השתתפו בין היתר ברצלונה ומנצ'סטר יונייטד. אייאקס ניצחה את שתיהן...
העונה בהולנד עוד לא נגמרה אבל מאמן עונה כבר יש לי- רונלד קומאן ללא ספק וללא שום מתחרים. מאמן שכבר היה עמוק בקבר והגיע לפיינורד כסוג של ברירת מחדל מצליח השנה בצורה מרשימה ומוליך את קבוצה שנחשבה בכלל מועמדת לירידה לעונה מדהימה ואולי מי יודע לאליפות סנציונית, גם בלעדיה וגם בלי העפלה לליגת האלופות הוא ללא ספק מאמן העונה וגם הקאמבק הגדול של העונה.
אין ספק שקומאן ופיינורד עושים עונה בלתי צפויה, ממש כמו הירנביין. קשה לי להחליט מי מהם הצליחה יותר, אבל בשביל זה נחכה עד לסיום העונה. הערב ייפתח המחזור ה 29 בליגה כאשר אקסלסיור תארח את ניימיכן. מחר ייערכו משחקים מעניינים ומרכזיים כאשר במוקד אייאקס תצא למשחק חוץ לא קל בהירנביין. AZ תארח את טוונטה בקרב מעניין, שאולי יכריע את גורל הסגנות. הולמן ייעדר אצלנו מחר בעקבות ההרחקה מהמחזור הקודם, באומה וינסן מורחקים גם הם ולא ישחקו אצל טוונטה. מי שכן ישחק הוא דה יונג שחוזר מהפציעה שלו בקרסול.
אני אעדיף כרגע לשתוק, אבל רונלד קומאן לא יהיה מאמן השנה אם פיינורד לא תזכה באליפות! בסוף העונה כבר נטפל בסוגייה הזאת...כרגע קומאן רק במקום השלישי, אבל זה כרגע. ידיעות * פיינורד מנסה לצרף לעונה הבאה את דירק קויט. למרות הרצון לא נראה שזה יקרה. החלוץ יכול לעזוב את ליברפול במחיר מאד נמוך, אבל דרישות השכר של השחקן גבוהות. כרגע מדברים גם על פיורנטינה, גאלאטסראיי ורומא על קבוצות שמעוניינות באקס של אוטרכט ופיינורד. * דושאן טאדיץ' סגר לשלוש שנים בטוונטה (אופצייה לשנתיים נוספות). לפי ההערכה מחיר העסקה כשבעה מיליון אירו.
לרונלד קומאן אסור לעשות את אותה טעות שריסקה לו למשך תקופה לא קצרה את הקריירה והכוונה היא כמובן למעבר לקבוצה גדולה מליגה גדולה כפי שעשה בזמנו שהלך לאמן בולנסיה. קומאן צריך להשאר עוד עונה בפיינורד ואם לא אז לכל היותר לחזור לאמן את איינדובהן, אם הוא ילך שוב לקבוצה גדולה מליגה בכירה או אפילו לקבוצה בינונית מליגה גדולה הנפילה תהיה עלולה להיות כואבת מאוד, ואם רוצה דוגמא נוספת למעט הדוגמא שלו עצמו שיסתכל על סטיב מקלארן...
כרגע אפשר להיות למעשה בטוחים שקומאן ימשיך בפיינורד. אני לא נביא, אבל לדעתי יש לקומאן עוד שתי שאיפות: אימון נבחרת הולנד וברצלונה. אני רוצה להאמין שמתי שואן מרוויק יעזוב קומאן יהיה אולי המועמד הבכיר לאמן את אוראנייה. ידיעה אחרת. הדירטוריון עם יוהאן קרויף ככוכב הראשי הלך היום הביתה. טן האבה ופול רומר כבר עזבו, היום עזבו דווידס, מרים אולפרס וקרויף בעצמו. אנחנו נראה בזמן הקרוב מה הולך לקרות במסדורונות הארינה.
לפי התגובה שלך אני חושב שלא ממש עקבת בשנה האחרונה על הבלאגן בהנהלה של אייאקס, נכון? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx המצב כרגע הוא שמחפשים דירקטוריון חדש שאמור בסופו של דבר גם לאשר הנהלה חדשה...קרויף חוזר עם כך ל'יועץ' מבחוץ. אני רק יכול לקוות עכשיו שהפעם גם שמים במקומות הנכונים אנשים שמאמינים בדרכו של 'מספר 14'. אנחנו נראה מה הולך לקרות, אם יהיו עדכונים רציניים אני אעדכן. בעוד שעה נפתח ערב חשוב כשכל השישייה הראשונה בליגה תתחיל בהדרגה את משחקיה. יהיה ערב מעניין.