הולנד: נארסינג חותם בפ.ס.וו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏1/8/11.

1. Ajacied Member

"זהו המועדון שאני גאה בו
    המועדון שאני כלכך אוהב
    לאן שלא תלך, אני אלך אחריך. כן, לכל מקום
    אני אשאר נאמן לך לעד
    אווו אווו אנחנו אייאקס אמסטרדם"

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

2. f-side Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx בוא נסכם שהפוליטיקה וכדורגל לא צריכים להיות ביחד ביציעים....

עדיף תגידו לי חברים מישהו מאמין שדה בור ימשיך בעונה הבאה לאור תוצאות?

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דה בור ימשיך אלא אם כן הקבוצה תתמוטט לחלוטין. אין לאייאקס כרגע שום סיבה אמיתית לפטר את המאמן. צריך לזכור שהוא פרו קרויף למרות שדה בור גם נמצא ככל הנראה עם ואן חאל בקשר טוב. אז אולי המאמן שעל הקווים עדיין לא מספיק מנוסה, אבל אני כרגע לא רואה מישהו אחר שראוי לאמן אותנו. כן, פרנק רייקארד, אבל גם הוא אכזב אותי כשבשנים האחרונות העדיף את הכסף במקום לחזור הביתה.

ידיעה אחרת. בוילסן קיבל הוראה מאייאקס פשוט לנוח. בקבוצה הוחלט שהמגן הדני הצעיר יחכה בנתיים עם חזרה למגרשים בגלל שיש חשש שהוא יפצע שוב. עם כל הקושי לראות את אניטה בצד שמאל אני חושב שאייאקס עושה נכון. צריך לזכור שרק לפני שנה בוילסן עוד שיחק ב-A1 של אייאקס. אי אפשר לדרוש מבחור כה צעיר שגופו יעמוד בעומס המשחקים ובעיקר הלחץ.

חדשות אחרות
    * זוכרים את ג'פרי סרפונג? יש סיכוי טוב שיחזור לשחק בארהדיביסי. הוא משחק עכשיו ללא הרבה הצלחה בספרד אצל ריאל סוסיאדד.
    * פ.ס.וו הצליחה להחתים את הכשרון האיסלנדי בן ה-16, יורטור הרמנסון. הצעיר משחק כבלם.
    * גווידטי כבר ערך היום אימון קל. מי רוצה להמר נגדי שלא ישחק בקלסיקר...?

4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אם גווידטי משחק אנחנו בצרות צרורות..

5. f-side Member

השאלה היא כמה זמן הוא יצתרך לצבור ניסיון שיתאים להצעיד את אייאקס קדימה......

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

תלוי מה אתה קורא 'לככת קדימה'? בשבילי זה להגיע למצב שנוכל במשך מספר שנים באמת להיות אותה קבוצה שאפילו מפחדים ממנה באיינדהובן, אנסחדה ואלקמאר. אני ריאלי כי אירופה זו תחנת רכבת שאולי כבר עברנו. קרויף יכול לחלום, אבל בלי כסף רציני אין לנו מה לחפש באירופה.

היום פורסם בדנמרק שחד מהכשרונות העולים בכדורגל הדני, לוקאס אנדרסון, מאד רוצה להגיע לאייאקס. הבחור שנשמע מאד צנוע יכול כנראה גם להצטרף לליברפול ודורטמונד, אבל הדני בן ה-17 כנראה נמצא בקשרים טובים עם ויקטור פישר. די ברור עכשיו שאייאקס פותחת לאט לאט מושבה דנית אמיתית כי אריקסן, בוילסן ופישר אולי יצליחו דנים אחרים להצטרף אלינו. לאייאקס היתה מאז ותמיד שם מעולה בדנמרק. אני עוד זוכר את ייספר אולסן, יאן מולבי, ופרנק ארנסן. סביר להניח שיש פה עוד חבר'ה שזוכרים את ייספר גרונקיאר, מייקל קרוהן דיילי ואולה טוביאסן שבמרבה הצער די מהר נפצע אצלנו ולעולם לא חזר לעצמו. קנת' פרז גם עידו מכיר...

לשמחתי נפתח בשנים האחרונות עידן חדש כי הדנים גם תמיד חבר'ה מאד צנועים עם ראש על הכתפיים. לא מפתיע אם גם לוקאס אנדרסון ישחק בשבילנו אם אייאקס וקבוצתו הדנית AAB יגיעו להסכמה.

7. f-side Member

זה בדיוק למה שאני מצפה כמה אליפיות ברצף...

שחכת את האחים לאודרופ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אך איזו עונה הם נתנו לאייאקס......

8. c_web Member

AZ סגרה היום עם תומאס יוהאנסון (19) מקלמאר השבדית על חוזה עד קיץ 2016.
    הבחור הצעיר שייך לנבחרות הצעירות של שבדיה, וכבר בקיץ רצו אותו באלקמאר. היום הוא חתם רשמית והוצג. מדובר על שחקן עם פן מאוד התקפי שמשחק כמגן ימני (אך יכול לתפקד גם כקשר). כבש שער אחד במדי קלמאר והיה אחד השחקנים הטובים שלה בעונה שחלפה.
    אין ספק שזה תפקיד שאנחנו זקוקים בו לשחקן ברמה גבוהה, ולמרות שהוא צעיר הוא נראה מבטיח. אלם כבר לקח אותו תחת חסותו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

הערב PSV תארח את ויטסה, ואם לא יהיו לה תקלות בלתי צפויות היא תעלה למקום הראשון בליגה (בפעם הראשונה העונה).

שבת שלום

9. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

גול מטורף מאתמול

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בליגה ההולנדית רואים הרבה שערים יפים. הליגה הזאת היא לרב גן עדן בשביל שחקנים התקפיים. דריס מרטנס שחקן מעולה ולמרות שבחודשים האחרונים קצת נעלם הוא כן רכש מוצלח של פ.ס.וו.

ידיעות
    * אייאקס ואספניול הגיעו להסכמה לגבי אל חמדאווי. עכשיו נראה מה השחקן הולך לעשות...
    * אריקסן הודיע שהוא לא יעזוב העונה את אייאקס
    * היירנביין רוצה את מרקו ואן באסטן כמאמנה הבאה (החל מהקיץ). לקבוצה יש עוד 3 מועמדים אחרים.

11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי דיווחים באיטליה פיורנטינה קרובה לסיכום עם אל חאמדוואי של אייאקס.

http://football-italia.net/node/15118

באיזה חלוץ מדבר? יכול לשדרג את התקפת הויולה (שרכשה לאחרונה את אמאורי)?

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דני בלינד אישר את הדיווחים על אל חמדאווי. כוכבה לשעבר של הקבוצה שנמצא היום בהנהלת הקבוצה הכחיש גם מיד את הדיווחים מספרד שאייאקס ואספניול הגיעו להסכמה...אם וכאשר זה יגיע להסכם אפשר אולי סוף סוף לשכוח את כל הפרשה שנקראת "מוניר אל חמדאווי".

Furia Ceca,
    מיהו החלוץ המרוקאי, מוניר אל חמדאויי?
    ובכן מדובר בחלוץ שבליגה ההולנדית הוכיח את עצמו. לאל חמדאווי יש כחלוץ גם משחק לא רע מחוץ לרחבה. הוא טכני, יודע להבקיע ובהחלט יש סיכוי נחמד שיכול להשתלב בליגה האיטלקית.

למה אוהדי אייאקס, כולל אלה פה שמחים שעוזבים? הבחור סובל ממנטליות לא טובה. בעבר הסתכסך עם מספר מאמנים והשיא היה עכשיו עם פרנק דה בור. אל חמדאויי הגיע לאייאקס על תקן 'מחליף של לואיס סוארז'. העניין הוא שמי שהביא את אל חמדאווי לאייאקס היה מרטין יול, הוא עזב את אייאקס כמה חודשים אחרי הגעת אל חמדאווי.

בין המאמן החדש לחלוץ המרוקאי לא היה מלכתחילה קשר טוב. במשחק הראשון של דה בור באייאקס הוא שם את אל חמדאווי על הספסל. מה שקרה אחרי זה פשוט שערורייה. אל חמדאווי 'נעלב' מישיבתו על הספסל ופשוט נעדר כמה שבועות בגלל 'מחלה'. לקראת סוף העונה שעברה נראה שהשולם שנערך בין מאמן לשחקן עובד, אבל שוב הכל התפוצץ ומהר. השיא היה כשמוניר הוחלף בהפגנתיות לא לחץ את ידו של דה בור. מאז אותו רגע השניים נראו יותר כאויבים מאשר ידידים.

הקהל של אייאקס בחר בסופו של דבר בפרוש במאמן. על אל חמדאווי דיברו רק בזלזול כ'בחור שדרש את האוטו הכי מפואר כי בלי זה הוא לא יחתום באייאקס'. אם הכל נכון אני לא יודע, אבל התקשורת גם דיווחה
    על תקרית ביום הראשון של אל חמדאווי באייאקס כשלכאורה תקף את סוארז בחדר ההלבשה. בחודשים אחרי זה היה גם ברור שאל חמדאווי ולואיס סוארז לא מסתדרים אחד עם השני. כשאחרי שער נהדר של המרוקאי (נדמה לי מול רודה) אל חמדאווי נתפס בעדשת המצלמות כשהוא כאילו אומר לסוארז "Fuck off"
    כבר היה ברור שאל חמדאווי בחור מאד לא פשוט.

עכשיו נראה שאוהדי אייאקס ישמחו ונראה אם בפירנצה כן יהיה שידוך בין הקבוצה, מאמן ושחקן. ללא ספק שאל חמדאווי שחקן טוב, אבל הוא חמום מוח עם אגו יותר מדי מנופח...

נערך לאחרונה ב: ‏28/1/12
  13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

רגל, רגל, רגל. שיקחו לו כבר את הרגל.

14. c_web Member

מחצית בקרקרדה ואנחנו בפיגור 0-2 צפוי. הקבוצה הזאת לא שווה הרבה בלי ראסמוס אלם, בטח כשיש לך פחות משבוע להכין את הקבוצה לשחק בלעדיו ועוד עם מחליף כמו אורטיז.
    פאולסן שוב מעורב עם שער חצי עצמי, ו PSV הולכת להישאר הרבה זמן במקום הראשון (ועד לסיום העונה לדעתי).

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לשמחתי לא הייתי היום בצהריים בבית...היה לי ברור שלא ננצח באמבטייה. יש לנו סגל בינוני, מאמן לא מנוסה והבלאגן בהנהלה גורם נזק שלא יתואר. זה שהשופט דפק אותנו עם הצלילה של גווידטי (הבנתי לפי הדיווחים השונים) כבר לא מפתיע אף אחד. זה גם בגלל שאייאקס בעצמה לא משכנעת עם הגנה של ליגה א'!

פ.ס.וו נראית כרגע הכי חזקה, אבל לדעתי טוונטה עוד מסוגלת לקחת את האליפות השנייה בתוך כמה שנים. AZ קיבלה אתמול שיעור בכדורגל מרודה. ראיתי חלקים נרחבים מהמשחק ומה שראיתי שם לבטח לא משמח את עידו. בנס הקבוצה לא קיבלה שם תבוסה.

לחזור לקבוצה שלי. כמו שאני אומר, ברגע שמחנות טן האבה וקרויף ממשיכות במלחמת ההתשה שלהן אין שום סיבה לקוות לעתיד יותר טוב. האליפות האחרונה כנראה הגיעה רק בגלל שהיריבות שלנו התמוטטו. האליפות נתנה לי גאווה והרגשה שנוכל לצאת לדרך חדשה, אבל היום חצי שנה אחרי אותו תאריך במאי אני פסימי מתמיד.