הולנד: נארסינג חותם בפ.ס.וו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏1/8/11.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הרעיון של הכניסה לילדים, כמו לפני כמה חודשים הנשים והילדים אצל פנרבחצ'ה, הוא רעיון מצוין כתחליף למשחקים ללא קהל בכלל. גם עושה רושם שזה מעורר התלהבות גדולה בקרב הילדים באמסטרדם לפי המספר ששי נתן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

-----------------
    שי, מזה הבנתי שאתה אומר שלא היה לו סיכוי:

אם אתה גם חושב שהוא לא מספיק טוב אז אני בכלל לא מבין מה אתה רוצה ממנו.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

במצב שנוצר אני חושב שחבל שאייאקס לא החתימה את מוסא...
    אייאקס מפסידה 1-0 בברזיל נגד פאלמיירס (שער ניצחון מעבר לדקה ה-90), אבל היכולת היתה חלשה מאד. איכשהו המשחקים האלה תמיד משעממים בעיקר בגלל ששמים דגש על האימונים ולא על משחקי הידידות, אבל לי אין כרגע את ההרגשה שאייאקס מסוגלת לקחת אליפות. הבינוניות חוגגת בקבוצה הזאת ובעיות הגב של דרק בוריחטר אינן נעלמות. הדבר הזה מאד מדאיג. הקבוצה אמורה כבר ביום שני להיות בהולנד ואז יעבור בוריחטר
    עוד בדיקה בבית החולים.

דבר אחרון, פרנק דה בור מתחיל להדבק במחלת 'אלישע לוי'...הוא היה אתמול מרוצה ממה שראה...האוהדים בפרוש לא מבינים את זה. אנחנו נראה נגד AZ אם באמת הקבוצה הזאת עוד מסוגלת להפוך את העונה הזאת לקצת יותר שמחה.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

חדשות לא טובות בשביל אייאקס, יותר טובות ליריבות שלה. בוריחטר לא יחזור בתקופה הקרובה למגרשים. אחרי בדיקה נוספת בבית החולים התברר שבוריחטר עדיין לא כשיר לחזור לשחק. הבעיות בגבו נובעות משבר מאמץ באחת מהחוליות שבגבו.

סיגטורסון מקווה לחזור למגרשים סוף מרס תחילת אפריל.

ה'טלחרף' מדווח שאייאקס שמה עין על מגינה הימיני בן ה-25 של פאלמיירס. סיסיניו שיחק נגדנו והרשים את דה בור. הסקאוט הנס ואן דר זיי כבר אמר בעבר שצריך לשים לב לבחור הזה...

האם אנחנו נפטרים מהשובת האיטלקי? דני בלינד אומר שיש כרגע מגעים בין אייאקס לאספניול ופיורנטינה על עזיבת אל חמדאויי.

ידיעות אחרות
    ויטסה השאילה עד תום העונה את הבלם הצעיר ואן אנהולט מצ'לסי. שוב רואים את הקשר בין אברהמוביץ' למראב יורדאניה...בעבר נטען שבגלל שפיפ"א אוסרת על נשיא לקנות שתי קבוצות שאברהמוביץ שם את יורדאניה, חבר טוב, בויטסה.

פ.ס.וו מחזקת את ההגנה שלה. בקרוב עומד בקבוצה לחתום הבלם הדני מתיאס 'זאנקה' יורגנסן.
    בודווין זנדן מפלרטט בתקשורת שהוא יהיה מוכן לחזור לקבוצה.

פיינורד הצליחה להחתים את אקס איאקס (נוער), ג'ון חוסנס.

ניקלס מויסנדר דיבר עם חברי הטוב, חרט יאן וורבייק. הבלם הפיני לא אהב את העזיבה של וורנבלום ורצה לשמוע למה השבדי בדרך החוצה. הבלם הפיני בעצמו אמר שהוא בקיץ ירצה לעזוב את הולנד.

4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אגב, ואן דר ויל יעדר מחרתיים מהמשחק, מה שקצת יאזן את הכוחות לטובתינו.

5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

דיברנו על הכשרונות הצעירים, אבל לא מדובר רק בפטוטנציאל וכישרון אלא גם בתפוקה. שימו לב לגילאים של חלק נכבד מרשימת שחקני ההתקפה הבולטים (סטטיסטית) בסיבוב הראשון:

http://www.imscouting.com/global-news-arti...l-report/13548/

על הדרך, באותו אתר, טור על הכישרון הצעיר, אחד מהם, של הקבוצה מאיינדהובן:

http://www.imscouting.com/global-news-arti...arcelona/13549/

נערך לאחרונה ב: ‏18/1/12
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שברשימה הזאת כבר נראה בשנים הקרובות מספר שחקנים מככבים בקבוצות עשירות באירופה. מה שכן צריך לזכור שגווידטי מושאל מהסיטי. פיינורד כבר הביעה רצון להמשך שיתוף פעולה, אבל כרגע עדיין אין החלטה בנושא של החלוץ הכריזמטי.

משהו אחר.
    הבלאגן בהנהלה של אייאקס ממשיך. לשמחתי היתה לנו פגרה קצרה עם החגים פה, אבל כנראה ששוב נקבל בקרוב מלא דיווחים על 'אייאקס - סרט מלחמה'. ב-7 בפברואר שוב נראה יום מכריע לגבי מלחמת השלטון כשבית המשפט יקבע אם טן האבה צודק או קרויף. את האמת, אחרי כל הבלאגן בחודשים האחרונים אני כבר לא יודע מי נגד מי...אותי מעניין רק הכדורגל ומבחינתי אייאקס תקבל בשבועות הקרובים כמה סטירות כי ברור לי שהקבוצה הזאת בינונית לגמרי. בעיניי פ.ס.וו המועמדת הברורה לזכייה באליפות, כל זה הודות לעיריית איינדהובן.

7. c_web Member

נראה שהמחליף של פונטוס בקישור יהיה מרטן מרטנס שלא שיחק 3 חודשים ואף יותר. הרבה יותר התקפה, אבל הרבה פחות כח במרכז השדה.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידו, האם וורבייק חבר של ואן בוקל? פנדל שערורייתי גומר אותנו סופית. אייאקס שגם ככה אין לי עליה שום מילה חיובית (למה אין חיזוק בהגנה?) מקבלת נוק אאוט מפנדל שלא היה ולא נברא.

אני יכול בצדק לכעוס על עוואר עם משרוקית, אבל זה לא משנה את העובדה שבמחצית הראשונה AZ היתה צריכה להוביל. אייאקס עולה בצורה יפה ליתרון, אבל אז ה'ילדים נמוכי הקומה' של דה בור מקבלים שיעור בכדורגל. כבר אמרתי לפני המשחק הזה שבשבועות הקרובים נאבד הרבה נקודות. הקבוצה הזאת בראשות שני הבלגים מאחור, תיאו יאנסן, מיקי סולימאני ואחרים תפסיד ביום ראשון וככל הנראה גם בדה קויפ. ההנהלה של אייאקס מתכסחת אחד עם השני ועל הדשא אנחנו רואים קבוצה גרועה עם גובה שבממוצע לא עובר את המטר שישים. מצטער, אבל המצב אצל מכבי חיפה יותר טוב מהקרקס שנקרא אייאקס.

AZ קבוצה מאומנת והיא יודעת מה היא רוצה. בשבילי חרט יאן וורבייק הוא 'אויב הציבור מספר אחד', אבל את כשרון האימון שלו אני מעריך. הוא יכול בכל המשחק לבכות ליד השופט הרביעי, אבל מתי ש-AZ משחקת רואים יד מכוונת. הלוואי דבר שכזה אצל אייאקס.

אז זהו, AZ ממשיכה בסיבוב הבא בגביע מול קבוצה חובבנית ואייאקס תפסיד בעשרת הימים הקרובים עוד שני משחקים. גם הקרב מול מנצ'סטר יונייטד כבר אבוד אלא אם כן אייאקס קונה לפחות בלם אחד חדש ותפסיק עם הגמדים שמשחקים כמגינים. ליג'יון פשוט בדיחה, אבל זה לא חדש.

שנת 2012 נפתחת באותה ההרגשה כמו ששנת 2011 נגמרה. אנחנו לפני קריסה טוטאלית והמלחמה על השליטה במועדון כנראה עוד רחוק מלהסתיים. אין מה לעשות, זה מה שיש.

9. c_web Member

כמה כיף לנצח בארנה, דבר שלא קרה משנת 1981. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    הקבוצה שלי שיחקה היום נהדר, חוץ מזה שהלכנו אחורה בדקות האחרונות וזה טבעי, שלטנו לאורך המשחק והגענו להרבה מצבים.
    ההגנה של אייאקס היא בדיחה מהלכת, קבוצה ביום טוב כובשת במשחק כזה לפחות 6 שערים לרשתה של אייאקס.
    החמצנו המון (הולמן קורה, בירנס פעמיים אחד על אחד בחצי השני, ומול שער ריק בחצי הראשון ועוד ועוד), אבל זה לא חדש לי.
    התפקוד של מהאר על המשבצת של וורנבלום בנתיים עשתה את העבודה, הילד זכה בהמון המון כדורים למרות שמבחינת גוף הוא קטן פי 5 מפונטוס. אלם כרגיל שלט במרכז השדה (איזה פס של נסיך בשער השני לבנסחופ), וגם מרטנס ישתלב טוב אחרי שלא שיחק המון זמן (ואפילו סיים 90 דק').

השיפוט היה היום טוב, זה שמצלמים רק כשורביק נצמד לשופט הרביעי לא אומר שדה בור לא עושה את זה (?), אבל אני לא חושב שזה משפיע. ורביק עושה את זה הרבה, והם כבר רגילים אליו.
    הפנדל לא היה ולא נברא? הגזמת שי, הייתה נגיעת יד, ועם יד תמיד אפשר להתווכח. נכון שהיד הייתה צמודה לגוף, אבל לורטונן ( אם זה היה הוא) היה מספיק זמן בשביל לגעת עם כל חלק אחר בגוף בכדור והוא לא עשה את זה. אל תשכח שדקה לפני זה מרטנס בעט דרדלה שנגעה ביד של אנו (או אניטה) וחוץ מבנסחופ אף אחד לא שם לב לזה.

הגול השני של אייאקס היה באשמתו הישירה של אסטבאן (כנראה שמשהו קורה איתו בדקה ה 37 במשחקים בארנה), אבל אייאקס בסה''כ לא הרשימה אותי.

אני מאוד מקווה שנצליח לנצח גם ביום א', למרות שזה קשה מאוד לנצח את אותה קבוצה ב 3 ימים.

ומילה על הילדים והנשים ביציע: פשוט נהדר! זה היה נראה כאילו אני צופה בפסטיגל עם כל הרעש הזה מסביב. היה כיף לראות ילדים לבושים בחולצות של אייאקס ו AZ ויושבים אחד לצד השני, כשכל מה שהם רוצים לראות זה גולים (והם קיבלו את מבוקשם). אני מקווה שהשחקנים לא נפצעו באוזניים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

10. AFCA Member

תקן אותי אם אני טועה, אבל חוץ מזה שהיד של אלדרוירד הייתה צמודה לגוף ואין פנדל, גם הכדור שהוא עצר היה כדור שהיה מיועד לשחקן בנבדל, כך שלמיטב ידיעתי כל המהלך צריך להפסל בגלל הנבדל.

לא רק ההגנה שלנו זוועה- גם ההתקפה הפורה ביותר שאני זוכר בשנים האחרונות. אמנם דבריי נאמרים רק מהדקה ה-40,בה התחלתי לראות את המשחק אבל גם בשאר העונה אנחנו נראים ככה, אריקסן ויאנסן לא יוצרים כלום מהקישור, נמאס לראות את שניהם פאסיביים כל כך, סולימאני ואיסאטי גם כן לא תורמים כלום.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שלא נגיע להסכמה על הפנדל. מה שאולי הכי חשוב זה שהמנצחת כנראה גם היתה מנצחת ללא ההחלטה של השופט. מה שקורה באייאקס פשוט מדכא בצורה קיצונית ואני לא רואה לזה סוף. בכל מערכות הקבוצה יש בלאגן. זה מתחיל בהנהלה ונגמר על הדשא. כשאלדרוויירלד אומר אחרי המשחק ש'היה חסר לו את התמיכה של האוהדים' יש לי בכלל נטייה להרביץ לבלגי. במקום שהוא מודה לילדים הרבים שהגיעו (עברו בתוך כך על החוק כי היה היום פשוט לימודים) הוא מתייחס לאלה שלא היו שם. אפשר גם לחשוב שהקהל הרגיל שהיה במשחק היה מונע מהליצנים האלה את כל הטעויות שראינו...

מילה על ההתקפה. ב'אלחמיין דאחבלד' פורסם היום שאייאקס רוצה לצרף את החלוץ הטורקי בוראק יילמאז מטרבזונספור בשביל 7.5 מיליון אירו. העסקה תהיה מיועדת לקיץ. ואני שואל את עצמי איפה החיזוק להגנה? למה אין צורך כעת בחיזוק התקפי? סולימאני מעולם לא הצדיק את ה-16 מיליון אירו ששולם עבורו ואייסאטי, אביסיליו ואוזביליז לא מתאימים לאייאקס. ברגע שבוריחטר וסיגטורסון יותר פצועים מבריא אי אפשר לקוות עכשיו לניצחון באלקמאר. בשביל הסטטיסטיקה, AZ ספגה העונה רק שני שערים בביתה...

12. c_web Member

ומה היה הסיפור עם היונים האלה על המגרש לכל אורך המשחק?
    גם חלק מהתפאורה של הילדים ביציע?
    זה היה מצחיק, הם גם לא ממש פחדו מהכדור / מהשחקנים, רק כשהם ממש היו קרובים אליהם...

ורטונן שחקן ממש מוכשר מבחינת שליטה בכדור, אני בטוח שהוא היה קשר בעבר או משהו. הכח פריצה שלו והמהירות זה כלי שאייאקס יכולה וצריכה להשתמש בו יותר, רק חבל שהוא נוטה להתעצבן מהר...
    http://imgon.net/di-QFNS.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏20/1/12
  13. Ajacied Member

וורטונגן התחיל את דרכו באייאקס בקישור, אבל הוסט לעמדת הבלם.
    אם אני לא טועה, בנבחרת בלגיה, לרוב, הוא עדיין משחק כקשר אחורי ותאמת שהייתי מעדיף לראות אותו בעמדה הזאת גם באייאקס. לדעתי הוא יהיה בהרבה יותר מועיל שם, גם כי אנו הקמרוני ממש לא מתאים לרמה של המועדון.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לי אישת כבר לגמרי נמאס משני הבלגים בהגנה. וורטונגהן מדבר יותר מדי ובעיקר מתקשה להציג לאורך תקופה רמה טובה. בימים האחרונים הוא גם צוטט כאילו הוא בקיץ הולך לעזוב את אייאקס. לי אישית אין בעיה עם זה.

ללא ספק שהוא הרבה יותר קשר הגנתי מאשר בלם, אבל משום מה באייאקס חושבים אחרת. הוא לדעתי משחק שם כי באייאקס נורא חשוב שהבלם גם יודע לבנות התקפות. לוורטונגהן יש מסירת עומק נהדרת, אבל הוא לדעתי משחק קודם כל בהגנה בשביל להגן...את זה הוא לא עושה ברמה מספיק גבוהה.

משחק ליגה שהתקיים אתמול:
    אדו ורודה מסיימות משחק בתיקו 3 נחמד.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בכוונה לא הסתכלתי על המשחק שהסתיים כרגע בשיוויון אחד. אני ציפיתי להענשה קולקטיבית, אבל AZ לא התקרבה לרמה שלה מלפני כמה ימים. אייאקס כנראה הצליחה 'להרדים' אותה...אחרי 90 דקות אייאקס חוזרת הביתה עם תיקו מכובד. מהתגובות שראיתי אין הרבה התלהבות מהמשחק שלנו. פ.ס.וו יכולה כעת לעלות בחזרה למקום הראשון. זה ישמח את עיררית איינדהובן...

בשבוע הבא נראה את פיינורד בבית מול אייאקס. 'חובבת ציון' הפסידה ל-VVV, יש מה להגיד על זה? ברור שבשבוע הבא הם פתאום ישחקו כמו ברצלונה...

שיהיה לכם שבוע טוב, עם או בלי פ.ס.וו במקום הראשון...