ארז, מותר לי הפעם קצת למתן את התגובה שלך? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx פשוט אי אפשר לשחק טוב אם חסרים לך 8 שחקנים. אז אולי אנדריי אוייר לא שחקן הרכב, אבל מה עם יאנסן, בוריחטר, סיגטורסון, סים דה יונג, וניקוליי בוילסן? תוסיף לזה את בוליקין שרק עכשיו חוזר והנה לך סיבה מספיק טובה למה נראינו היום כל כך רע. אנא, אל תשכח גם את מה שקרה ביום רביעי. מנטלית מאד קשה לקום מזה. אייאקס עשתה היום מעל ומעבר. זה שאין לנו עומק בסגל זה דבר אחד, אבל שוב פוסלים לנו שער בגלל קוון עיוור. אין לי כרגע אשליות, האליפות לא קרובה לאמסטרדם, אבל אני בכיף ארצה לראות מה יקרה אם רב הפצועים חוזרים ו-AZ, פ.ס.וו או טוונטה תחסר כל כך הרבה שחקנים משמעותים. האמן לי, הם לא היו מנצחים היום! כל הסיבות האלו לא משכיחים את הבעיות שיש לנו. נמאס לי לדבר כל שבוע על חוסר הגובה שלנו בסגל. המארחת הצליחה כמעט לקחת נקודה בגלל פיזיות. דבר אחר, אין לקבוצה מקום לבלינד ג'וניור, אייסאטי, אביסיליו, איינו ושחקנים אחרים. אניטה בהגנה זה אסון. זה יקח שנים, אבל כולי תקווה שקרויף יצליח בהקדם האפשרי לשנות משהו במחלקת הנוער. למרות שקלאסן שיחק לא רע, גם הוא בחור די צנום. בסופו של דבר אני מבסוט היום. פיינורד וקבוצת המיליונים של יורדאניה (ויטסה) גם איבדו נקודות היום. כמו שציינת, אני מקווה שבמחזור הקרוב נוכל בהרגשה טובה לצאת לחופשה המיוחלת. כשנחזור כבר נצטרך הרבה יותר שחקנים בריאים כדי לנצח באלקמאר ודה קויפ...
שי, אני מסכים איתך בכל מילה. אחרי הטראומה שהשחקנים עברו אפשר להבין את היכולת. אני רוצה להגיד כל הכבוד לאוהדים של אייאקס שממשיכים לתמוך במועדון. ומבינים שההדחה מהאלופות הייתה שחיתות אחת גדולה. אני בטוח שהפצועים יחזרו נקבל את אייאקס האמיתית. ההרכב אמור להיות כך: ורמיר, בוילסן,ורטונגן,אלדרוירלד,ון דר ויל,אניטה,יאנסן/דה יונג,אריקסן,בוריחטר,סולימאני וסיגי. אייאקס אימפריה!
מבטאים את שמו דוסט או דושט? תאכלס הגולים די סתמיים, אבל הוא צעיר, בנוי טוב וכובש כמות יפה כבר תקופה מסוימת. שחקן מעניין לעתיד. כמובן ששחקן עם חמישייה ייבחר למצטיין, אבל אני דווקא עקבתי אחרי הקיצוני השמאלי אוסאמה אסאידי במשחק, והוא הרשים גם אם לוקחים בחשבון את חולשת היריבה. אגב חולשת היריבה, פשוט מעליב איך שהקבוצה הזו נראתה בבית, כלום ושום דבר. שחקן צעיר נוסף שבלט ואני לא בטוח איך מבטאים את שמו הוא לוסיאנו נארסינג (?), שהיה המקביל של המרוקאי רק בקו ימין. הבחור היה מעורב בהמון התקפות ויש לו טכניקה גבוהה מאוד, אבל אצלו ההרגשה היא שמול שחקנים רציניים יותר הוא כבר לא יוכל לספק את אותה יכולת.
אליאס, אתה משתפר בהגיית השמות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx היות שראיתי אתמול קטעים מהקלסיקו בספרד אני לא חושב שצריך להתלהב מהחמישייה של דוסט...מבטאים את שמו כמו שכתוב. בשבילך אליאס במיוחד קליפ כדי שתוכל בעצמך לשמוע איך מבטאים את שמו: לגבי החלוץ המוכשר. הוא נורא מזכיר את הנטלאר. כרגע מוקדם מדי להגיד לאן פניו מועדות, אבל בעיניי אפשר הכי הרבה להשוות אותו עם הנטלאר. דוסט חלוץ רחבה קלאסי. בכל מקרה אם יש כרגע שני חלוצים שמתפתחים יותר טוב אז אלה הם לוק דה יונג (טוונטה) ובעיקר ריקי ואן וולפסווינקל בספורטינג. לי יש הרגשה שבשנים הקרובות הנבחרת ההולנדית שוב יכולה לזכות באיזה חלוץ ברמה רצינית. גם לוסיאנו נארסינג מתפתח נורא יפה. ביחד עם דוסט ואסאידי ההתקפה של היירנביין יכולה בקלות להתחרות עם ההתקפה של פ.ס.וו או של אייאקס אם כולם שם בריאים. אסאידי מרוקאי כך שאין סיכוי שנראה אותו בנבחרת הולנד. בכל מקרה בצד שמאל יש כבר את דרק בוריחטר שהעונה עושה צעדים נהדרים קדימה. היירנביין לא מועמדת לאליפות, אבל היא קבוצה שצריך לקחת בחשבון כקבוצה שמסוגלת להרוס לקבוצה את כל העונה...
את דוסט ראיתי רק במשחק המדובר האחרון, אבל למרות החמישייה הבחור מספורטינג, שאני לא מתכנן לכתוב את שמו כמובן, אותו ראיתי הרבה פעמים, מרשים אותי יותר כרגע. פה אני מסכים איתך.
הבחור מספורטינג נקרא ריקי ואן וולפסווינקל, מה כל כך קשה בזה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ידיעה אחרת: יוהאן קרויף קיבל היום תמיכה מבית הדין, מינויו של ואן חאל לא אושר ע"י בית המשפט... זה אומר שהרביעייה בראשות סטיבן טן האבה מאבד לאט לאט את הקרב...זה עניין של זמן עד שהרביעייה תצטרך לפרוש מה-board. קרויף כבר אמר שאם האחרים פורשים גם הוא הולך. לתקשורת אמר 'מספר 14' ששחקני העבר הם אלה שלוקחים את המושכות ושהוא תמיד יהיה פנוי לעזור להם.
לא קל לקרוא מה כתוב בכל השלטים, אבל מדובר במחאה (בעיניי טובה מאד) כנגד אופ"א, הכסף בכדורגל ומחירי הכרטיסים. מה שנראה לי שהמחאה הוכנה ביחד עם אוהדי RKC. לדעתי הכדורים הגיעו מהיציעים של האוהדים המקומיים. רואים שם בבירור גם נער לובש טרנינג של אייאקס ואנשים אחרים מוחאים כפיים. כנראה שיש יחסים טובים בין האוהדים.
אם אני לא טועה בשלט הארוך ביותר כתוב: " היום אנחנו משחקים בכדור. אולטראס 410". באתר של הואק ההסבר הוא שלוקחים לאוהדים את הכדורגל, אז המחאה(היצריתית) היא זריקצת כדורים למגרש. בשלטים אחרים מחאה על מחירי הכרטיסים ונגד אופ"א : http://www.youtube.com/watch?feature=playe...d&v=0gqbYsAxfXA הסבר באתר של 410: http://www.vak410.nl/node/1239 שי ראיתי בסרטון אחר שרואים שהכדורים באים מחוץ למגרש אז לא יודע אם זה קשור לאוהדי RKC. AGAINST MODERN FOOTBALL!
אני גם חושב שזה הגיע מחוץ למגגרש... למה שלקהל תיהיה כמות כזו של כדורים בתוך היציע? בכל מקרה רעיון מקורי, אהבתי.
המגרש בוואלווייק כל כך קטן שזו לא חכמה לבעוט כדורים מחוץ המגרש לכר הדשא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx דבר אחד בטוח, דרך הטלוויזיה היתה ההרגשה שבסה"כ אוהדי RKC קיבלו בהבנה את ההפגנה של אוהדי אייאקס. זה דבר שאני מאד מכבד. בכל מקרה לא זכורים לי גם יותר מדי בעיות עם הקהל של RKC. אין שם הרבה שנאה לכיוונה של אייאקס. שירים אנטישמים לא שומעים שם. ידיעות אחרות: דני בלינד אמר היום שיש התעניינות של וולנסיה, אבל אייאקס לא תשחרר את ו.ד. ויל ב-10 מיליון אירו. אני אישית לא מבין למה, למגן יש עוד חוזה לשנה וחצי! אם הוא לא מאריך את חוזהו (והוא לא יאריך) אז 10 מיליון בשביל מגן בסיטואציה הזאת זו בסה"כ סכום יפה מאד. בלינד גם אמר היום שיש רצון גדול להאריך את החוזים של לוקוקי, ליג'יון, ולסלי דה סה. החוזה של קלאסן כבר הוארך. ההתאחדות הולכת לבדוק את האירועים הקשים שקרו במשחק של אוטרכט מול טוונטה. המשטרה אסרה מחוץ לאיצטדיון לפחות 12 'אוהדים'. המצב היה כה גרוע שהשוטרים נאלצו אפילו לירות באוויר.
טוב, אז אלקמאר משלימה שלב בתים מושלם להולנדיות ועולה לשלב הבא. מאלמו על תקן זאגרב הקשתה על אוסטריה וינה וסיימה בהפסד סביר של 0-2. מה שאומר שגם תיקו מספיק לאלקמאר, והיא עושה זאת עם 1-1 ביתי מול מטאליסט שכבר הבטיחה את הבכורה עוד לפני המשחק. מהאר כבש לאלקמאר. אלקמאר תהיה מחר בהגרלה יחד עם אייאקס בקבוצת הדרג השנייה. איינדהובן (ניצחון לפרוטוקול היום 1-2) וטוונטה (הפסד לפרוטוקול אתמול בפולין, 1-2, למרות שער מספרת מדהים של לוק דה יונג) ידורגו בדרג הראשון. עדיין בשלב הזה אין אפשרות ל"דרבי" הולנדי.
זה לא היה כזה ''טוב'' כמו שאתה פותח איתו את ההודעה ארז, שער של חארקיב היה מעיף אותנו והיה מצב אחד מסוכן לקראת הסוף שגרם ללב שלי לרדת לאזורים שהוא לא אמור להכיר... בכל מקרה עלינו מבית מביש בזכות הפרש שערים, אין ספק שהקמפיין האירופי בנתיים הוא לא מרשים, ניצחון בודד על מאלמו במחזור הראשון וזהו. אני מקווה שבנוק-אאוט נשתפר כי ככה לא נעבור שום יריבה שתגיע (ורב הסיכויים שהיא תיהיה עדיפה עלינו). מה בדיוק האפשרויות מישהו יודע?
קבוצת הדירוג הראשונה: סטנדרד ליאז' (בלגיה), פ.ס.וו. אינדהובן (הולנד), ספורטינג ליסבון (פורטוגל), פאוק סלוניקי (יוון), בשיקטאש (טורקיה), אתלטיק בילבאו (ספרד), מטליסט חארקוב (אוקראיינה), שאלקה 04 (גרמניה), טוונטה (הולנד), אנדרלכט (בלגיה), מנצ'סטר יונייטד (אנגליה), מנצ'סטר סיטי (אנגליה), אולימפיאקוס (יוון), ולנסיה (ספרד), קלאב ברוז' (בלגיה) ואתלטיקו מדריד (ספרד). קבוצת הדירוג השניה: אודינזה (איטליה), האנובר (גרמניה), לגיה ורשה (פולין), לאציו (איטליה), סטוק סיטי (אנגליה), רד בול זלצבורג (אוסטריה), סטיאווה בוקרשט (רומניה), ויסלה קראקוב (פולין), לוקומטיב מוסקבה (רוסיה), רובין קאזאן (רוסיה), בראגה (פורטוגל), פורטו (פורטוגל), אייאקס (הולנד), טרבזונספור (טורקיה), ויקטוריה פלזן (צ'כיה) ואלקמאר (הולנד). אלקמאר ואייאקס יכולות לקבל כל אחת מקבוצות הדרג הראשון, למעט טוונטה ופ.ס.וו.
עידו, עדיין, יחסית לעונה שעברה מדובר בשיפור. סיימתם אז במקום השלישי, כאשר באטה בוריסוב עוברת אותכם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx