נשבע לבם הדורגל האירופי מושחת, מכור כל מה שאתם רוצים! באיזה קלות פוסלים גולים נגד ריאל מדריד(גם ברצלונה), זה לא להאמין. גם יש להם את כל העולם ואחותו וגם את השופטים. כבר זה באמת נמאס, ומוציא את החשק לראות כדורגל. עד מתי אופא תתרפס בפני ריאל וברצלונה? גועל נפש!
אני גם מוכן לשים כסף שזאגרב מכרה את המשחק לליון! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx את צוות השופטים מארנה הייתי תולה! איזה ביזיון!
שמעו, יש אוהדי אוטרכט שישמחו עכשיו כי בוא לא נשכח מה קרה בגמר הגביע עם השער של וומברטו... כמו שאומרים בארץ, פשוט זיינו אותנו הערב. בהולנד אנחנו עוד נהנים מהשיפוט, אבל באירופה קוון פורטוגלי גומר אותנו. אי אפשר לכעוס היום על אייאקס, פשוט אי אפשר. ההגנה שלנו על הפנים, זה לא חדש, אבל אי אפשר לדרוש מאיתנו עכשיו לכעוס על האפסים בהגנה כשפוסלים לנו שני שערים חוקיים. פוסלים אותם נגד ריאל, לא נגד קבוצה חובבנית... בשבילי זה ערב מאד שחור. אני חושב גם שהשחקנים שבורים, ובצדק. קשה לי לצפות שנגד RKC ננצח. מהלומה שכזאת עלולה להסתיים רק בקיץ. אנחנו עוד נדבר על הביזיון של הערב. בנתיים רק אוכל להיות גאה בקבוצה שלי. בלאטר, המאפיות של ריאל וכל קבוצות הכסף באירופה לא יהרסו את הגאווה שלי: עם הרבה גאווה בלב אני שר (ואנא תשירו איתי)
Dit is mijn club! זה בדיוק מה שאמרתי בסיום! אייאקס זה הרבה מעבר לכדורגל! Ajax Super Joden! Fuck off UEFA! Fuck modern football!
אייאקס תמיד תהיה הקבוצה שלי, אבל עם הכדורגל האירופי אני סיימתי. הכל מושחת,מגעיל, ומכור. אני כמעט בטוח שהיה פה קונספירציה כדי שליון תעלה! שכל אופא, ברצלונה, ריאל ושאר העשירות ילכו לאלף עזאזל.
אני לא יודע מה אופ"א הרוויחה שדווקא ליון עלתה. אולי פלטיני הרוויח...? אותי כרגע יותר מרגיז מכל שזקן מסריח מטרפד הכל כדי לתת עוד יותר יתרון לקבוצות העשירות. לא מספיק שמותר להעמיד למשחקים באירופה קבוצות שלהן חובות אדירות, בלאטר גם גורם לנזק ישיר לקבוצות שפחות עשירות. האידיוט הזה לא רוצה שימוש במצלמות כי זה מעכב את המשחק והורס את ה'רומנטיקה'. אין שום דבר בעולם שיכול להצדיק את הערירי הזה. מעכב את המשחק? אפשר לחשוב כמה זמן השחקנים בעצמם מעכבים את המשחק עם הצלילות, הפציעות המדומות והרמאויות שלהם...בעיניי רומנטיקה זה לא להרגיש מקופח כשרואים בבירור שקוון טועה פעמיים. האם בלאטר בכלל יודע כמה כסף אייאקס עכשיו מפספסת? (או אולי פלטיני דואג לליון...?). זה כל העניין, זה לא מזיז לו. הוא מושחת ודואג רק לכיס שלו. שהכדורגל ילך לעזעזאל.
יש יותר סבירות שהמאפיה הבלקנית סידרה את המשחק. גם פתאום במוקדמות הליגה האירופית, וויבודינה הסרבית ניצחה את ודוץ מליכטנשטיין 2:0 בחוץ ובבית הפסידה 3:1 כשודוץ כובשת שער ניצחון בדקה 97. יותר מדי דברים מוזרים קורים לקבוצות הבלקניות.
גם אני סבלתי מאופ"א כשהם זרקו את מיורקה מגביע אופא מהמשרדים ולא על הדשא כשלקבוצות אחרות חוןבות הרבה יותר גדולים, אבל כזה ביזיון לא ראיתי הרבה זמן,2 גולים כל כך ברורים שכשאתה רואה את זה בלייב ב2 המקרים לא צריך הילוך חוזר בכלל.. בגול הראשון גם הקוון הזה היה בעמדה מעולה לראות הכל. איך אפשר לשים שופט פורטוגלי לקבוצה ספרדית שבמקרה יש בה 2 מהפורטוגלים החשובים והאהובים?! גם מלפני המקרה עם מיורקה ידעתי שבאופ"א לא הכל כשר, ארגון מסריח. לא רוצה לנסות להרגיש מה אוהדי איאיקס מרגישים עכשיו..רחמים..
שחקן הגנה של זאגרב כביכול קורץ לשחקן ליון, אחרי שהוא מוציא כדור מהרשת... מה עכשיו הסקפטים יגידו? http://www.ajaxshowtime.com/bijzaken-en-ge...-omkoping-.html
נאמר שאחרי ששחקן זאגרב הרים את הכדור גומיס ביקש ממנו להזדרז או לתת לו את הכדור כדי שייתנו להם לשם אותו על החצי (כשבדר"כ המון שחקני יריבה מפריעים ונוצרים ויכוחים מיותרים וביזבוזי זמן), ושחקן זאגרב הבין ובעזרת אוקיי עם הבוהן וקריצה הבהיר שלא יגרום לביזבוז זמן שכזה והוא לא מחפש צרות, שהרי לא כ"כ ברור אם הוא יכול ממש לתקשר איתו במילים, והוא נעזר בתנועות אוניברסליות.
חבל על אייאקס באמת, עם כמה שאני לא מחבב את הקבוצה רציתי שהם יעלו. זו עדיין לוזריות לא לעלות אחרי ערב כזה ומצב בו הם היו לפני המשחקים, עם כל העניין של השיפוט והמשחק המוזר בזאגרב. תתנחמו בזה שאתם מצטרפים לכל ההולנדיות בליגה האירופית (אלא אם AZ תיהיה לא פחות גרועה מאייאקס בחמישי הבא ותצליח לעוף משלב הבתים).
מצטער עידו, אבל לוזריות זה לא. ההגנה לוזרית, אבל ההתקפה עשתה את מה שביקשו ממנה. אי אפשר לדרוש מהשחקנים האלה לכבוש שלישייה מול ריאל מדריד אפילו אם רב כוכביה נשארו במדריד. ראית כמה שחקנים בינלאומיים ריאל משאירה על הספסל? אייאקס פשוט נשדדה ובצורה הכי קשה. אני מציע לך לראות את הקטע שעומר הביא. שים לב לקריצה של בלם דינמו...(1.21 בתוך הקטע) מבחינה מקצועית אייאקס לא מספיק טובה לשלב הבא, אבל גם ליון לא צריכה להיות שם. אם המצב שנוצר בקבוצה הליגה האירופאית כנראה כבר גדולה עלינו. העונה הזאת הופכת לסיוט, ולא יפתיע אותי אם בחודשים הקרובים אוהדי אייאקס שוב יקבלו לשמוע חדשות רעות. אגב דבר אחרון עידו. אין לי בעיה ש-AZ תזכה באליפות, אבל חרט יאן וורבייק הופך לאיש נורא מאוס. הוא התלונן אתמול על זה שאקסלסיור קיבלה 3 שבועות בשביל 'להתכונן' למחצית שעוד נשארה לשחק. קצת חלש בהנחה שהיו בעבר משחקים שהתנהלו בפעם השנייה רק בשביל איזה 10 דקות...AZ קבוצה מספיק טובה בשביל לנצח את אקסלסיור. התירוצים של וורבייק מתחילים באמת להמאס. אולי הוא לא מסוגל להתמודד עם הלחץ? בגביע הוא גם התלונן אחרי המשחק שפיטר פינק האריך ב-3 דקות את ההארכה. כל זה אחרי שכבר הובלתם ועליתם לשלב הבא.
שי ראיתי את הקטע של הבלם הבלונדיני, לא נראה טוב בלשון המעטה. חבל שאופ''א לא מתכוונת לעשות עם זה כלום, למרות שלא נראה לי שהייתה שם מכירה מתוכננת, אלא סתם חוסר חשק והתפרקות של הקבוצה המקומית. לא ראיתי את המשחק של אייאקס במלואו, אבל קשה לי לא להגיד עליהם שהם לוזרים. אז נכון שפסילת השערים הייתה טעות גסה, אבל בכל זאת הם יכלו לתת מעצמם יותר. אם ליון האמינה בפיגור 0-1 דקה 40 שהיא יכולה להיות בשלב הבא, אייאקס לא הייתה צריכה להתרגש מפסילת השערים ולהילחם על התוצאה שלה. לפי התקציר לא נראה שלקחו שם כ''כ קשה את מה שקרה... בקשר לורביק, לא הבנתי מה הוא אמר. 3 שבועות? מה ז''א? אקסלסיור לא שיחקה כל התקופה הזאת? זה שאנחנו שיחקנו יותר זה נכון, ונכון שגם אקסלסיור שיחקה בשבת ואנחנו בראשון, אבל אין כאן שום ברירה. אולי היו צריכים לדחות את זה לאיזור מרץ אחרי שהיינו עפים מאירופה, אבל אין מה לבכות על זה. היה לחץ אתמול, על הספסל וגם במגרש זה היה נראה יותר כמו משחק האליפות שלא הייתה באקסלסיור בעונת 06\07 שהפסדנו שם. כל הספסל עמד ב 5 דק' האחרונות כאילו זה המשחק האחרון של העונה. המשחק הזה לא עשה לנו טוב, אני מקווה שזה לא ישפיע יותר מידי. בקשר לגביע הוא צדק מאוד, לא ייתכן שפינק הוסיף 3 דק' על 15 דק' במחצית השנייה של ההארכה, זה היה מיותר ולא במקום, מה גם שלא היה שם שום אירוע חריג שהצריך תוספת שכזו. בלי קשר שזו הייתה בושה שהגענו למצב הזה מול קבוצה שכזאת, אבל בעניין הזה יש משהו בדבריו (ואתה לא יכול להגיד שאני מצדיק אותו בהכל כן? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx )
פרשת 'זאגרב' כבר מאחורינו. אייאקס תצטרך בעוד שעתיים לנצח כדי לא לאבד עוד נקודות במאבקי הצמרת. כל הקבוצות הראשונות ניצחו אמש. AZ עשתה את זה בצורה הכי משכנעת כשניצחה את דה חראפשחאפ (4-0), אבל גם טוונטה ניצחה (2-0 את NEC) ופ.ס.וו לקחה את כל הנקודות (1-0 על NAC). פרט נחמד, באס דוסט כובש חמישייה ודואג לבד להביס את אקסלסיור. שימו לב להיירנביין שמארחת בשבוע הבא את פ.ס.וו. הקבוצה כבר לא הפסידה 12 ברצף.
ניצחון הזוי של קבוצה חלשה מול קבוצה שטיפה יותר מרוכזת משיגה לא רק נקודה אלה גם ניצחון. פשוט בושה איך שאנחנו נראים. הצד החיובי הוא שאפשר איכשהו להשאר בעניינים. מחזור הבא מחזור אחרון לפני הפגרה ומפגשים קשים לכל שלושת המוליכות בחוץ - פ.ס.וו בהירנביין, אלקמאר בנאק, טוונטה בפיינורד.. אם איכשהו נצמצם את הפער נוכל להגיע למחזור הראשון אחרי הפגרה מול אלקמאר בחוץ - עם כלללל ההרכב החזק שלנו (בוריחטר, אלדרווילד, סיגי ושאר הלהקה) להכל או כלום. אבל עד אז - לשכוח מהר מהיום ולעשות את העבודה מול דן האג (סורי, המשחק בגביע פשוט לא מעניין אותי).