הולנד: נארסינג חותם בפ.ס.וו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏1/8/11.

1. c_web Member

ראיתי רק כמה דקות מהמחצית השנייה בין טוונטה ל PSV, והטעות של בלום באמת הרגה את האורחים. אין לי מושג מה הוא ראה ואיך הוא שלף בכזאת קלילות כרטיס אדום, חבל שהוא טעה אבל בסוף התוצאה שיחקה לטובתי.

הופתעתי מאוד מאייאקס, לא ראיתי את המשחק אבל לא האמנת שהם ינצחו כמה ימים אחרי זה באותו מגרש. לכבוש פעמיים רביעייה לאותה קבוצה במשחק חוץ בהפרש של ימים אחדים זה מאוד מרשים. אני מקווה שהם לא חוזרים לעצמם...

היום אנחנו מגיעים לאלמלו, מקום שבאופן דיי קבוע אנחנו מתקשים ולדעתי לא ננצח. אני לא יודע בדיוק מה יהיה עם ההרכב, אבל המון שחקנים שוב בספק וגם אם הם ישחקו זה לא בכושר מלא. הראקלס קבוצת בית טובה מאוד, וכולנו יודעים ש AZ בחוץ זו קבוצה שונה. קשה לי לראות אותנו מנצחים, בטח אחרי העייפות המצטברת (הראקלס שיחקו יום לפני AZ) וכמות הפציעות. לא אתאכזב מתיקו...

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אופי של אלופה.

3. c_web Member

חחחח איזו היסחפות ארז... לא זוכר את הפעם האחרונה שניצחנו בדקה ה 90.
    בכל מקרה היה משחק טוב שלנו, הראקלס לא בעטה למסגרת כל המשחק (למעט 2 בעיטות חופשיות) ובקושי הגיעה לרחבה שלנו, ההגנה ניטרלה בצורה נפלאה את שלושת החלוצים המקומיים בקלות יתרה.
    סלסו אורטיז פתח באגף שמאל במקום גודמונסון, קלבאן החליף במרכז ההגנה את וירחיבר, ואי אפשר להגיד שזה היה ההרכב הכי חזק שלנו.
    היה חסר מחץ בהתקפה, הנענו כדור טוב ואם שי ימצא לי את אחוזי החזקת הכדור אני אשמח (מעריך שזה היה לפחות 63%).
    אדם מהאר מתגלה ככיכשרון נפלא, הילד הזה עם שער ניצחון שני ברציפות (אחרי השער בגביע ביום ה'), ואיזה קלאסה וביטחון להעביר ככה שחקנים בתוך הרחבה, מדהים.

אני מאוד שמח על הפער בצמרת, אבל יודע שהוא ייסגר מתישהו. פתיחת עונה באמת חלומית שלנו, אבל היריבות שדולקות מאחורינו לא פחות טובות מאיתנו, ככה שהכל יכול לקרות.

נ.ב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    שקט פה אחרי שפיינורד קיבלה היום שישייה, איפה השמחה לאיד חבר'ה?

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידו, ישבתי אתמול באוטו ושמעתי ברדיו את שני השערים האחרונים בשידור ישיר. שמחתי לאיד, כן. כעסתי יותר על אייאקס? גם כן. שמע ידידי, ידעתי מלכתחילה שפיינורד קבוצה בינונית לכן אני עדיין כועס על מפגן העלבון של הקבוצה שלי מלפני שבוע. בשני המשחקים האחרונים שוב הוכח שפיינורד שיחקה מעל ליכולת שלה ואייאקס פשוט היתה גרועה. ביום רגיל היינו מנצחים, אולי אפילו בקלות.

AZ קצת בורחת, אבל אנחנו עדיין לא בחצי הליגה...אליפות? אייאקס ופ.ס.וו עדיין פייבוריטיות ואני חושב עידו שתסכים עם זה. זה ממש לא אומר ש-AZ לא יכולה לזכות באליפות, ההיפך נכון, אבל אם הקבוצה מאלקמאר רוצה אליפות שלישית בהיסטוריה היא תצטרך לדעתי קצת יותר איכות. הגנתית הכל נראה אחלה, אבל עדיין לא מצאתי את 'רואיז'. אולי מאהר יהיה שחקן שכזה, אם כן אז AZ בהחלט כבר עכשיו מועמדת רצינית לאליפות.

בכל מקרה צריך לשים לב לויטסה. המאפיונר מגאורגיה רכש 'מיליון' שחקנים, אבל שחקן אחד הוא מצא. ווילפריד בוני ממשיך לעשות את ההבדל. לוויטסה יש מאמן טוב וכרגע יש שקט בקבוצה. אני רוצה להאמין שבסוף העונה ויטסה תדורג בין חמשת המובילות. את כוחה האמיתית של כרונינגן קשה לי למצוא, זו קבוצה נחמדה מאד, אבל למשל מול אייאקס היתה לה יותר מזל משכל.

כרגע נראה ששוב מתפתח לנו אחלה ליגה. הרמה אולי לא הכי גבוהה, אבל יש מתח. ללא ספק שהקבוצות מהפריפריה הצליחו בשנים האחרונות למצוא את הכלים כדי להתמודד שווים מול שווים עם אייאקס ופ.ס.וו. אף אחד לא יהיה מופתע אם האליפות שוב תיפול מחוץ לאמסטרדם או איינדהובן. לדעתי זה עושה רק טוב לליגה למרות שאני מעדיף מצב אחר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

5. c_web Member

פיינורד לא קבוצה בינונית, אין לה סגל נוצץ אבל היא מאוד כישרונית בחלק ההתקפי שלה. ברור שהיא לא ברמה של הקבוצות החזקות בהולנד, אבל עדיין קצת מוזר לראות שהיא ספגה שתי מפלות שכאלה תוך 3 ימים.

שי ביטלת את טוונטה במירוץ לאליפות? אני חושב שכרגע יש לכל הרביעייה את אותו הסיכוי והכל כולל הכל פתוח. אנחנו עושים עבודה מדהימה, אני לא זוכר משחק חוץ כמו אתמול ששלטנו בו כ''כ הרבה לאורך כל המשחק (בימי ורביק), זה משהו שלא ראיתי בעונה שעברה.
    אל תחפש אצלנו ''רואיז'' או ''דמבלה'' כי אין. אדם מהאר מפתיע בענק, אבל יש לו גם משחקים פחות טוביםף הוא עדיין רך מידי. אל תשכח שאנחנו בלי מרטנס כבר חודשיים בערך, בלי בוימאנס כל העונה ובלי הולמן שבועיים. האם ניהיה עוד יותר טובים כשהם יחזרו? אני מקווה, מה שבטוח שהם יוסיפו המון להתקפה שלנו.
    שחקן אחד שלא דיברתי עליו העונה ובלעדיו אנחנו היום בערך במקום 6 הוא - ראסמוס אלם. פשוט ענק, תפס את התפקיד של סטיין שחארס בצורה מדהימה, והכל עובר דרכו במשחק. את כמות השערים והבישולים שלו העונה כבר הספקתי לספור, אבל זה הרבה יותר מזה. יכולת החילוץ שלו מהיריבים, ולשלוט בכל מרכז השדה (יחד עם וורנבלום) פשוט מדהים אותי כל שבוע מחדש.

באשר לויטסה, מה שלא הצליח להם בעונה שעברה מצליח עכשיו. אין סיבה שלא תסיים בחמישייה הראשונה.

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

קלייברט ג'וניור:

ולא לפספס את החגיגות...

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

4-0 קל מול דינמו זאגרב. כולם היו טובים, אבל עכשיו בוא נראה אם החבר'ה יכולים גם לנצח ביום ראשון 12:30 קבוצה לא יותר טובה מזאגרב, אבל עם קהל מאד עוין. אלה רגעי מבחן בשביל כולם, מאמנים ושחקנים כאחד. נהנתי היום, אבל בלי המשכיות הכל לשווא.

8. Tricolor Member

נו, לודיירו כבש ושיחק רק 12 דקות...מה אומרים עליו האוהדים/הנהלה/מאמן?
    הוא מקבל הזדמנויות בכלל?

9. c_web Member

אמש במשחקי הליגה האירופית הבטיחו PSV וטוונטה את עלייתן לשלב שש-עשרית הגמר.
    איינדהובן סיימה בתיקו 3-3 בפיליפס נגד הפועל ת''א בתצוגת הגנה מבישה.
    טוונטה ניצחה את אודנסה 2-3 משער ניצחון של לירוי פר שכובש משחק שני ברציפות.
    ו AZ אלקמאר? בפעם השלישית העונה במשחק חוץ איבדנו יתרון 0-2 מבטיח, וסיימנו בתיקו 2-2 באוסטריה וינה. הבית שלנו מסתבך, ועוד 4 שבועות אנחנו נוסעים לשבדיה לשחק במאלמו, וגם שם כנראה שלא ננצח כי אנחנו פשוט לא מסוגלים לנצח משחק חוץ באירופה (האחרון להזכירכם: 7.9.2007 נגד פאקוס פאריירה). פשוט חבל, המקום הראשון יהיה כנראה של מטאליס חארקיב.

היום ייפתח המחזור ה - 12 עם משחק בין השתיים שסוגרות את הטבלה: VVV תארח את אקסלסיור.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לודיירו הגיע על תקן 'חברו של סוארז' ובזה נגמר בנתיים תרומתו לאייאקס. צריך להוסיף שהבחור סבל לפחות פעם אחד מפציעה ארוכה (שבר ברגלו), אבל בסה"כ השידוך לא ממש עובד.

ידיעה אחרת:
    דרק בוריחטר זומן לראשונה לסגל הנבחרת. הוא יהיה עם הסגל בשני משחקי האימון שיהיו בקרוב.

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ונלו קבוצה כל כך נאיבית שזה מדהים, לא מדובר בקבוצה מדהימה אמנם, וגם הסגל לא מלא בשמות גדולים, אבל בסה"כ קבוצה חביבה שמשחקת כדורגל סביר ושיש בה כישרון גדול (אך לא מלוטש) כמו מוסא הניגרי. הצהובים יכולים לרשום משחק נוסף בו היו עדיפים על היריבה אבל לא יצאו עם הנקודות, פראיירים.

12. ArsenalFan Member

לא יצא לי להגיב כאן לאחרונה, אבל זה לא אומר שאני לא עוקב מדי פעם.

- ראיתי פה ושם את הירנביין, ברוב המוחלט בתקצירי היוטיוב. כן, אני יודע, למה לעקוב בכלל אחרי הירנביין... אבל קשה שלא להתרשם מאסאידי, איזה כישרון אדיר. החיתוך שלו משמאל עם רגל ימין פנטסטי. אם הוא לא היה משחק כבר בנבחרת מרוקו, הייתי אומר שהוא כיסוי לא רע לאפלאיי עבור הולנד, מזכיר אותו קצת (ולא רק בגלל הרקע האתני). אולי באמת PSV יכולים לקנות אותו, אם הוא לא ימצא את עצמו עוד קודם לכן בבונדסליגה או בפרמיירשיפ.

- ראיתי רק חלק מהמשחק של PSV באמצע השבוע בליגה האירופית, באמת כל הכבוד על הקאמבק (אף על פי שהם בכלל היו צריכים לנצח), אבל ההגנה... מה זה צריך להיות? אפילו בליגה ההולנדית לא מגיעים לשום מקום עם משחק הגנה כזה.

- שני בישולים עם העקב לאריקסן (גם אם זה נגד אשפה קרואטית) ודווקא כאן אנשים לא יוצאים מגדרם? איזה ילד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

כי צריך לומר את האמת - אחת מהסיבות לתקופה הגרועה של אייאקס היא הדני. משהו קרה שם אחרי ההצגה של דנמרק מול פורטוגל בניצוחו. הוא חזר עייף וכמות איבודי הכדור שלו הוכפלה. הוא היה, לדעתי, במשחק הגרוע ביותר שלו מאז הגיע לאייאקס דווקא נגד פיינורד (הוחלף במחצית) וגם במשחקים מול כרונינגן ואלקמאר הוא היה רע מאוד.

נקווה שהמשחק (הבאמת מדהים) מול הקרואטים יחזיר אותו לעניינים.

נערך לאחרונה ב: ‏5/11/11
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך לזכור שאריקסן עדיין ילד, אי אפשר לצפות ממנו ליותר. אני יודע שאני נשמע כמו תקליט ישן, אבל אני כרגע יותר מצפה מההגנה ושחקנים כמו סולימאני וסים דה יונג. הזכרתי בנושא הכללי על המשחק המצוין של אריקסן מול דינמו ואני כבר עכשיו בטוח שבשבועות הקרובים נקבל לשמוע חרושת שמועות על קבוצות שמתעניינות בו...

מילה על אסאידי. שחקן טוב עם טכניקה נהדרת, אבל אני חושב שפ.ס.וו לא צריכים אותו. בינינו, אני יותר נהנה מבוריחטר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אני מנבא שהוא יעבור עוד העונה לטוונטה. הם עדיין לא הביאו שחקן שיכול להיות מחליף ראוי לרואיז.

ההגנה של פ.ס.וו באמת שווה לתחת, אבל הקבוצה חושבת שהיא תזכה באליפות עם 'מיליון' חלוצים. ממה שהבנתי גם רייס חזר להתאמן עם הקבוצה ועכשיו הקבוצה הביאה גם את ונחור אוף הסלינק כדי להיות מעין פינץ' היטר. שיהיה להם לבריאות.

15. Andrei Kanchelskis Member

אוווווווו מייי גאד שלושה שערי חובה ב-5 דקות! איזו התפרקות מבישה של אייאקס, אם עוד איכשהו היה לי ספק בכך אז עכשיו אני בטוח במאה אחוז- אייאקס לא תהיה א ל ו פ ה השנה וזה בדוק!