הולנד: נארסינג חותם בפ.ס.וו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏1/8/11.

1. c_web Member

להזכירם בעונה שעברה הוגרלנו לבית יותר עלוב מהבית של שקיבלנו העונה, וסיימנו במקום השלישי עם כדורגל מביש עד עלוב. הבית כלל את דינמו קייב (בתפקיד מטאליסט חארקיב), באטה בוריסוב (בתפקיד אוסטריה וינה) ושריף טירספול (בתפקיד מאלמו).

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייאקס חזרה אתמול לנצח והיא עשתה את זה ב-45 דקות משכנעות. במחצית הראשונה בוריחטר בעט לקורה, אבל בצד השני הציל אלדרוויירלד כדור מהקו. אחרי ההפסקה כבר ראינו אייאקס לגמרי שונה. אריקסן פתח את החגיגה עם שער נהדר, ואחריו הצטרפו סיגטורסון (צמד) ודרק בוריחטר לחגיגה. טעות בלתי נסלחת של וורטונגהן נתנה לויטסה את האפשרות לויטסה לכבוש. בעיניי הטעות של וורטונגהן ברמה הזאת בלתי מתקבל על הדעת והוא גרם לוורמיר אולי אפשרות לגמור את המשחק עם רשת נקייה. השוער בצדק כעס על הקפטן.

אני בהחלט לא הייתי מרוצה מהצבתו של אניטה בהרכב כמגן שמאל, אבל הבחור עשה מעל ומעבר. אני עדיין נשאר בדעתי שאניטה לא צריך להיות מגן שמאלי (הוא פשוט נמוך מדי!), אבל אתמול הוא לגמרי העלים את צ'אנטוריה הצעיר שמושאל לויטסה מברצלונה.

טוב לראות שסיגטורסון מתחיל להרגיש בבית ואת בורחיטר ממשיך לנצל את ההזדמנויות שלו. בהולנד כולם מדברים ללא הפסקה על אסאידי מהיירנביין, אבל בוריחטר הרבה יותר יעיל. אחוז הניצול של האייאקסיד הרבה יותר גבוה מכל התעלולים של המרוקאי של היירנביין.

אחרי המשחק דה בור הודה שבוליקין עדיין מועמד להצטרף ולדעתי זה דבר שצריך לקות. אולי לא דווקא את בוליקין, אבל כן חלוץ שיכול לעזור לסיגטורסון. אין לנו כרגע חלוץ שני בקבוצה היות שגם סים דה יונג לגמרי נראה מחוץ לכושר. דה בור ממשיך לשים את תיאו יאנסן כקשר הגנתי שעוזר בבניית ההתקפות מאחור, אבל בטח בליגה ההולנדית הייתי אולי מעדיף את יאנסן במקום סים דה יונג עם אניטה בקישור האחורי. מיותר לציין שכרגע דה בור מנצח בויכוח הזה כי אייאקס נראית לגמרי לא רע...המשחק בוונלו נראה כרגע יותר כתקרית מאשר תחילה של משבר...

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/11
  4. ArsenalFan Member

אני מאוהב בילד הזה עד הגג.

אריקסן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx

5. AFCA Member

סיגטורסון כל כך מרשים אותי מתחילת העונה. אמנם פה ושם יש לו ליקויים (טכניקה בינונית, לעיתים יורד יותר מדי מאחור ולא משחרר כדור בזמן) אבל יש לו פוטנציאל להפוך למחורר רשתות. הוא טנק מבחינה פיזית, יש לו תנועה מעולה בלי כדור והוא יכול לאיים גם מרחוק. גם בוריחטר מרשים מאוד מתחילת העונה. יאנסן עוד לא נכנס טוב לעונה וזה קצת מאכזב, אני מקווה שדה בור יפסיק לתת לדה יונג את הקרדיט הבלתי נגמר שהוא מקבל, ויעלה את יאנסן לעמדה קדמית יותר וישים את אניטה מאחוריהם. אריקסן פשוט כשרון ענק, אבל הוא חייב לדרוש יותר את הכדור ובעיקר, לשחק לעומק. שהוא עושה את זה תמיד קורים דברים טובים.

6. kraz11 Member

מדהים איך כולנו רואים שצריך להוציא את דה יונג, לשים את אניטה בקישור אחורי ואת יאנסן קצת יותר מקדימה אבל דה בור ועוזריו לא רואים את זה

לגבי סיגטורסון אני מאוד מבסוט ממנו, בנוסף לפיזיות שלו יש לו סיומת מצויינת גם בשמאל וגם בימין. מבחינתי הוא יכול להפוך להונטלאר משודרג- לא טכני כמו סוארז או קלייברט בזמנו אלא חלוץ מטרה שבלי שום בולשיט חושב רק על להכניס גולים

שי, לגבי אניטה אין לי מושג איך הגעת זה שהוא איטי הוא דווקא אחד השחקנים המהירים בליגה אבל כולנו יודעים שהוא צריך לשחק בקישור ולא בהגנה במשחקים יותר קשים מויטסה

סולימני קצת נעלם לנו ב2 המשחקים האחרונים אבל אני לא דואג,יהיה בסדר

בוריחטר שחקן ברמה מאוד גבוהה. באמת שאני לא זוכר מתי היה לנו כזה שחקן ענק בשמאל

שימו לב לאלדרויילד עם הבישול הענק לבוריחטר. חוץ מפצצות לחיבורים הבחור יודע גם להגיש כדורים על מגש...וההצלה מהקו
    פשוט נכס למרות שהוא לא כזה מהיר

וורטוגן לאט לאט נכנס לעניינים למרות הטעות המיותרת,נסלח לו על זה כי הוא מלך וכי היה 4-0 אבל אם הגול הזה יכריע את האליפות אני מחרים אותו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אריקסן למד לבעוט וזה בהחלט אספקט מאוד חשוב שהוא צריך לשפר
    אני רוצה לראות עוד כאלה גולים ממנו בהמשך העונה

ואן דר ויל התחיל את העונה לא רע בכלל

ועכשיו לנקודות החלשות- דה יונג,יאנסן ולטעמי גם וורמיר עדיין שייקי משהו למרות שיש לו הצלות גדולות הוא לא משדר בטחון ברחבה ומשחק הרגל שלו פשוט זוועה....מקווה שזה ישתפר ושהוא יהפוך לקסיאס שלנו

דה יונג אין מה להגיד הוא חייב לרדת וספסל ולעלות בתור הג'וקר כשצריך

ויאנסן אני מאשים את דה בור בפתיחה הפושרת שלו, השאלה מה ההרכב שנראה מול קבוצה חזקה?

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מאנו הגדול:

מסכים עם הכל חוץ מ-5. באמת, איזה חלוץ עשה כזה אימפקט בהגעה שלו לאייאקס? מדהים אותי איך הוא זוכה בכל הכדורים לפני הבלמים. אני מת על חלוצי 9 כאלה.

8. Ajacied Member

לי אישית אין בעיה עם אניטה באגף שמאל. הוא עושה עבודה טובה שם, ואין לי בעיה עם זה שהוא נמוך או שאין לו רגל שמאל. אבל אם דה בור אומר שהוא לא שם אותו בתפקיד הזה, אז שיעמוד מאחורי המילים שלו.
    בתכלס אני מסכים עם כולכם שאניטה צריך לשחק בקישור האחורי ושיאנסן אמור להחליף את דה-יונג. דה-יונג זה השחקן החביב עליי ביותר בקבוצה, אבל גם לי כבר מתחיל להימאס ממנו. עדיין, הצלחת הקבוצה יותר חשובה מכל שחקן. למרות שדה יונג בישל את הגול לאריקסן אתמול, אני פשוט לא רואה אותו על המגרש. אי אפשר להגיד שהוא משחק גרוע. נגיד, שהוא מאבד כדורים, נותן מסירות ללא כתובת, לא חד מול השער וכו'. אני פשוט לא רואה אותו על המגרש. יכול לעבור משחק שלם, ואם לא הייתי יודע את ההרכב לפני המשחק, לא הייתי יודע שהוא בכלל היה על המגרש. הוא סוג של בול עץ כזה, בתקופה האחרונה.

אגב, שמתם לב שלשחקני אייאקס היה על השרוול את הפאץ' של מספר הזכיות בליגת האלופות? ממתי הם שמים את הפאץ' הזה במשחקי הליגה?
    כפי שידוע לי, מילאן היא הקבוצה היחידה, מבין אלה שיש להן את הזכאות לפאץ' הזה, ששמה אותו גם במשחקי הליגה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/8/11
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייאקס החתימה את ייספר סיליסן ל-5 עונות!
    השוער של NEC עלה לאייאקס 3.2 מיליון אירו. הוא יעבור ביום ראשון בדיקות רפואיות ואז יפתח הקרב על האפודה הראשונה...

http://u.goal.com/139600/139677hp2.Xxx

10. c_web Member

ניצחון ענק היום של AZ ביורובורח של כרונינגן, 0-3, וזה בלי מרטן מרטנס!
    אמנם לא שיחקנו כ''כ טוב, אבל השער אחרי פחות מדקה של וירחיבר דיי טרף את הקלפים וכרונינגן התקשתה להגיע למצבים טובים. מתפרצת בסוף של גודמונסון הענק עשתה 0-2 וסגרה את המשחק. זה הזכיר לי את המשחקים שלנו בעונת האליפות במשחקי החוץ, אחד לאחד.

פיינורד מסיימת בתיקו 2-2 מטורף עם הירנביין שסיימה עם 9 שחקנים.
    דה חראשחאפ הפסידה בביתה 0-3 לדאן האח, ו PSV מוליכה כעת (רבע שעה לסיום) 1-5 על אקסלסיור האומללה.

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מועמד למשחק העונה?

איזה טירוף. תקציר מעולה במיוחד לחבר'ה הלא הולנדים כאן. כמה כישרון יש להירנביין בכנפיים. אסאידיי זה שחקן ששווה מקום בכל ליגה גדולה. ואיזה בליץ של פיינורד בסיום לאחר שהירנביין נשארו ב-9 שחקנים.

פשוט וואו.

14. ArsenalFan Member

יש דיווחים בצהובונים האנגליים שפ.ס.וו מעוניינת להשאיל את ג'ואל קמפבל (ארסנל, קוסטה ריקה U20) לעונה הקרובה, אחרי שהוא לא קיבל רישיון עבודה. יהיה מעניין אם הוא אכן יושאל להולנד.

האם השוער שאיאקס החתימה גבוה באופן משמעותי מורמיר? שולט יותר ברחבה?

15. c_web Member

ראיתי את הדקות האחרונות בפיינורד אמש, לא הבנתי איך הם לא הצליחו לכבוש שער. בהחלט משחק בלתי רגיל היה שם...