הולנד:ישורת אחרונה בקיץ: דה זאיו נוחת באייאקס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏23/8/08.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אגב, הצייד, אני מריח שהוא מתקדם בדרך של גדולים ממנו - פשוט עושה החלטת לא טובות בקרייריה. לבחור בקבוצה עם אפס אחוז סבלנות כמו ריאל וכרגע בלי קאקא אני לא יודע אם הוא זה שמתאים למילאן ולסגנון שלה. בכל מקרה, לך תהיה פרוייקט אצל פרגסון עם גיבוי לרוני וברבאטוב (יקבל מספיק דקות) ועם הלחץ המטורף שהקבוצה הזאת עושה וכמות הפעמים שהקבוצה מגיעה לרחבה (גם ארסנל מתאימה ) כאן, הוא יפציץ. עזוב אותך איטלקית, עזוב אותך מקבוצה שהסבלנות שלה לא קיימת וקונים הכל מהכל, נכון, גםב אנגליה יקח לו קצת זמן להכנס, אבל בוא נשווה את הסבלנות שם למדריד.

קיצר, שיחזור לאייאקס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏2/7/09
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם לואיס פביאנו בעיניי goalgetter אמיתי. הוא חלוץ רחבה מסוכן שאינו מרבה להשתתף במשחק כשהכדור נמצא מחוץ לרחבת היריב. מה שכן, פאביאנו מהיר מהנטלאר. אני חושב שהצייד פשוט העתק הולנדי לאינזאגי.

בשבילך מילאנזי הנה כמה שערים של הנטלאר (בכדורגל ההולנדי):
    http://www.youtube.com/watch?v=2PMi5emuuXs

http://www.youtube.com/watch?v=Mzi4UyFdWYM
    במדים של ריאל מדריד

את האמת, אין לי את זה עם הרבה שחקנים שעזבו את הקבוצה שלי, אבל אני עדיין אוהב אותו.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים איתך כהן (יש עוד ארז פה לכן אעדיף לקרוא לך כך).
    כרגע נראה שאייאקס מתקשה להחתים שחקנים. עם אלייה יש בפרוש מו"מ, אבל נשיא טוונטה לא רוצה לשתף פעולה. ברגע שאייאקס לא באה עם הצעה של 12 מיליון אלא של 8 או 9 מיליון אז אני מבין את נשיא טוונטה.

לפי הדיווחים יש גם בהחלט מו"מ עם אוברדוביץ מפרטיזן בלגרד. אני מצפה בימים הקרובים חדשות לגבי השחקן הזה. הוא אמור להיות שחקן הרכש הראשון שלנו, וגם יחליף את וורמהלן בהגנה.
    חוץ מזה דיברו שיול דיבר עם סיידורף שמסרב כרגע לחזור לאייאקס. לדעתי העניין עם ברג היתה יותר שמועה מאשר מציאות. יש שמועות על התעניינות בבלם ארה"ב אונייבו, אבל לך תדע עם זה נכון. יוריס מתהסן? יול מתעניין בבלם ששיחק תחתיו בהמבורג. חוץ משמועה על התעניינות אין שום אישור לדייוח הזה.

את האמת כהן, כן גם אני עכשיו מתחיל להיות חסר סבלנות. לפיינורד יש כבר 3 ליצנים ולנו אפילו אין שחקן רכש אחד...פתאום זה יכול ללכת מאד מהר, אבל אני בהחלט שותף לדאגות שלך.

4. Piet van Reenen Member

אייאקס היא פשוט בדיחה.
    אייאקס לא מכבדת את האוהדים שלה.
    להשאיר את הקבוצה ככה זה פשוט זילזול באינטילגנציה של האוהדים.
    בושה!!!!!
    ממש כואב לי הלב.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמנם אין עדיין רכש רשמי לאייאקס אבל עדיין הם לא מתבטלים בקיץ הזה, היו דיבורים/הצעות על אלייה, ברג, בולהארוז, VDV, אוברדוביץ', מתהאסן ואוניוו ומרטין יול(מאמן מצוין) מונה למאמן.
    עדיין אף אחד לא חתם אבל למרות זאת אני מאמין שהקבוצה שלכם תשלים את הרכישות עוד לפני גביע יוהאן קרויף.

ושי גם אני כהן כך שתצטרך למצוא לו שם אחר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

6. Piet van Reenen Member

עזוב דיבורים, התענינות, גם למילאן בקיץ הזה קושרו אינספור שחקנים ,שעם כל השחקנים האלה אפשר היה להקים קבוצה שתתחרה בגלאקטיקוס של ריאל מדריד,אבל בתכלס כלום.
    בקיצור זה לא מספק אותי.
    אם אני ההיתי המאמן ההיתי לוחץ על ההנהלה להביא 3 שחקנים 2בלמים ומגן שמאלי ,לא צריך שחקני התקפה.
    אם אתם רוצים שמות אז יוהאן דזורו הבלם השויצרי של ארסנל ,דאגלאס מטוונטה ושיהיה האוברדוביץ הזה לעמדת המגן השמאלי.
    הערכה שלי לא נביא כלום או שנביא חלוץ ספרדי זקן כדוגמת סאנטי אזקרו שאלוהים יודע איפה הוא משחק היום ושחקן הגנה ספרדי בא בימים שעכשיו לא עולה לי שם של אחד כזה.
    שיהיה לכולם יום טוב עד כמה שאפשר.

אהה נזכרתי בשם של שחקן הגנה ספרדי-אבלרדו מברצלונה!!
    אהה בעצם הוא פרש ,איזה מזל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/7/09
  7. AFCA Member

מאוד מאוד מתסכל מה שקורה בינתיים בחלון ההעברות הזה. פ.ס.וו כרגיל תהיה עם הגנה וקישור חזקים, AZ לא מכרה אף כוכב, אנחנו לא יכולים לשחרר שחקן מקבוצה שבסה"כ הנשיא שלה תפס קצת ביצים.
    אני מאמין שאובראדוביץ' יבוא בסופו של דבר, כמו ששי אמר הלחץ בסרביה גדול לא פחות מבאמסטרדם ואני אמין שאם הוא הצליח בלחץ שם הוא יכול להצליח אצלנו. הבלם האמריקאי הוא שחקן מצוין, אבל יותר מדי קבוצות מליגות גדולות יותר מתעניינות בו. כמו המקרה של ברג, אם באמת היה רציני היינו צריכים לסגור איתו לפני גביע הקונפדרציות. לפחות יול יודע שההגנה היא החוליה החלשה, ואני מצפה ממנו לסגור עם אחד מ-3 השמות שעלו בזמן הקרוב. אני גם מוכן דוגלאס מטוונטה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    הקשר אחורי? אליאס הוא יותר כסחן ועובד שחור, או כמו אנו עם קצת טכניקה? אנחנו כן צריכים קשר אחורי, אני די מחזיק מגברי אבל אי אפשר לדעת איך הוא יחזור מהפציעה ואיך הרגליים שלו כדי לסחוב את הקישור האחורי. בסה"כ אנחנו כן צריכים קשר אחורי.
    ההתקפה מספיקה לליגה ההולנדית, וכולי תקווה שנסגור עם אובראדוביץ' ועם עוד בלם בזמן הקרוב.

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

כל מה שאני אומר קח בערבון מוגבל כי זה על פי הטורניר האחרון שהוא סה"כ חצי שנה, בשאר הקריירה שלו לא שמתי לב אליו וכנראה יש סיבה לכך.

הוא פועל שחור עם יתרון של בעיטה מצויינת לשער מרחוק, מבחינת טכניקה הוא לא נגר מוחלט, אבל הוא לא יתחיל לעבור שחקנים והוא צריך מישהו לידו שיעזור בניהול המשחק. במידה וזה אכן יתרחש זו לא הולכת להיות תגלית העונה כמו גם לא כישרון צורב, שחקן בינוני לליגה בינונית (בלי להעליב), לכן מידת הכדאיות של העסקה היא עניין המחיר (4 מ' יורו מעריכים) ומידת הצורך לאייש את העמדה. אפשר גם להוסיף שלשחקן ארגנטינאי בגילו, שמאמן הנבחרת מעריך אותו ושיבח אותו בפומבי, יש ערך פונטציאלי של רווח ממכירה עתידית.

9. Piet van Reenen Member

אל תדאגו כמו שהידיעה הזאת עלתה מהר גם ככה היא תרד מהר ויותר לא תשמעו על השחקן הזה.
    הינה גם על הבלם של נבחרת ארצות הברית אין ידיעות יותר .
    חברה זה לא רציני.

10. Ajax Amsterdam Member

תסמכו על יול אבל לא על ההנהלה
    חרה גם סבלנות יכול להיות ששחקני ההגנה השתפרו פלאים למשל לינדגן וורנטונגן

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

האמתי שזה משעשע, יול עזב את המבורג בגלל שלא קיבל שחקני רכש ...
    בנתיים המבורג כבר רכשה את זה רוברטו והיא במו"מ על אותו שחקן שאייאקס מתעניינת בו.

עד היום לא הבנתי את הצעד הזה של יול, לא חלילה שאייאקס זה כתובת רעה, אלא הסיבה שבגללה הוא עזב...

12. Piet van Reenen Member

הם לא ישתפרו כי הם פחי זבל.
    אוףף כמה אשפה יש לנו לזרוק ועוד לא התחלנו.

13. Ajax Amsterdam Member

שמע פיט ואן רן עם יול לא ממהר עם הרכש סימן שיש שיפור מסוים אבל נראה את זה רק בטורניר אמסטרדם

14. Piet van Reenen Member

בואו אני אתן לכם את האשפה שלנו:
    אולגוור פרסאס.
    רוב וילארט.
    אבנדר סנו.
    קנדי בקירצוגלו.
    דניס רומדהאל.
    אוגרארו.
    לוקה.

אלה האשפה הגדולה,יש מישהו שרוצה לקנות?יש לי הרגשה שלא.

נו קחו אולגוור ב 3 מיליון יורו וקבלו וילארט חינם.

15. Ajax Amsterdam Member

הכל חוץ מאולגר זבל