הולנד:ישורת אחרונה בקיץ: דה זאיו נוחת באייאקס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏23/8/08.

1. Ajax Amsterdam Member

טוב אני אופטימי שיול משקיע בהגנה חסר לאייאקס כבר תואר :aaa025:

2. sagiv Member

אוגוצ'י אונייוו בלם טוב מאוד, אני עוקב אחריו כבר כמה שנים. למי ששאל - ככה מבטאים את שם המשפחה - own-YEAH-woo. אבל אם הוא יבוא האוהדים של אייאקס בטח יקראו לו גוץ' (gooch) זה הכינוי שלו.

בכל מקרה, עוד לפני הקונפדרציות מנשנגלדבאך התעניינה בו ודבר אחד נראה די ברור - הוא לא יישאר בבלגיה. בסטנדרד ליאז' הוא היה השחקן הכי טוב ביחד עם יובאנוביץ' ובכלל אחד מהשחקנים הכי טובים בליגה הבלגית.

הוא מאוד חזק, מאוד פיזי, מעולה באוויר, שיחק טוב עם סטנדרד באירופה כך שאפשר לדעת שהוא מתאים גם לרמה יותר גבוהה מבלגיה. המינוס שלו הוא שלפעמים הוא עושה שטויות וטעויות מוזרות. יכולה להיות החתמה טובה לאייאקס, הבעיה, כמו ששי אמר, שיש עוד קבוצות שמעוניינות, במיוחד אחרי הקונפדרציות.

אם מישהו רוצה לקרוא על אונייוו קצת יותר (בעברית), כתבה שלי מלפני שנתיים וחצי:

http://sports.walla.co.il/?w=/316/1046407#section3

עריכה: שכחתי לציין שהוא גם בילה חצי שנת השאלה בניוקאסל. לא היה מוצלח מספיק כדי שניוקאסל תממש את האופציה לקנות אותו. אבל בזמן שעבר מאז הוא צבר הרבה ניסיון.

נערך לאחרונה ב: ‏1/7/09
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שגיב, תודה על המידע הנוסף שאתה מביא.

בנתיים מפרסמים שמרטין יול ניסה לשכנע את סיידורף לחזור לאייאקס. השחקן בן ה-33 של מילאן סירב ואמר שיש לו עוד שנתיים לחוזה שלו. אני אישית בכלל לא מצפה שיחזור אי פעם, האיש ברח מהמועדון בגיל 17 אחרי בסה"כ עונה אחת מוצלחת בעונת 1994-95 וגם זה ברב הזמן כמחליף. לבחור אין אהבה מיוחדת לאייאקס ולכן הוא גם קיבל שריקות בוז מהגרעין הקשה שלנו. ואן דר וארט, שניידר, הייטינחה ואולי גם באבל יחזרו למועדון שלי, אבל סיידורף? נראה לי שהוא יותר אוהב את מילאן ואת איטליה מאשר את אייאקס ואמסטרדם.

ידיעה אחרת, מרקו ארנאוטביץ' מרגיש ש'הוא נמצא בסיוט'. הסוכן שלו אומר היום שהוא נמצא במצב בלתי נסבל כי נשיא טוונטה לא רוצה למכור אותו בזול. אני חושב שיותר מדי שחקנים היום מרגישים שהם המציאו את הכדורגל כולל האדון ארנאוטביץ'. טוונטה לא רוצה להפטר בקלות משחקן חשוב שלהם, זכותם, הסוכן לא צריך לעשות כאילו השחקן עומד בפני כיתת יורים. במקרה הכי גרוע הוא ימשיך בקבוצה, ישתפר ובעונה הבאה אולי הולך לשחק בשביל ריאל מדריד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    ברצינות, איזו טרגדיה, הוא נמצא בסיוט...וואלה, בחודש הבא לא יהיה לו כסף לחיות...

4. Ajax Amsterdam Member

מסכן הבנאדם שיתן לא ללכת וללכת למקום שיותק בישבלו.מי שהייתי חושב שאולי יש 10 אחוז שנצליח להחזיר זה ריאן באבל

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרור, אני כעיקרון דיברתי על חזרה לקבוצה בסוף הקריירה שלהם. אין שום שחקן שחוזר עכשיו לאייאקס בטח לא אלה שציינתי וגם לא שחקן כמו קלאס יאן הנטלאר.

6. AFCA Member

די כצפוי אחרי שסטקלנברג אמר שהוא נשאר יול מודיע שהוא הולך איתו שוער ראשון. מצידי בסדר, באמת שלא אכפת לי מי מהם פותח, מצידי שיעשו רוטציות ושמי שלא ישחק טוב יירד לספסל..

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

תוסיפו את גנואה ופולהאם לרשימת המתעניינים באמריקאי. הוא כבר לא יהיה אצלנו.

אחרי אולי שני קייצים מצחיקים, פיינורד רוכשת סוף סוף שחקן טוב שעלול לשדרג אותה.

8. milanezi22 Member

חבר'ה מי שעקב פה אחרי הונטלאר במהלך הקריירה, האם לדעתכם הוא נחשב לשחקן יותר טכני מפאביאנו הברזילאי?

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הלא הכי מובהק בהיסטוריה. ולמה לעאזעאזל זה קשור לדיון?

10. milanezi22 Member

צריך חוות דעת של אוהדי אייקס, אלא אם יש דיון נפרד של אייקס, אני לא רואה דיון אחר שבו ניתן לשאול מה רמת הטכניקה של הונטלאר.

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אייאקס מחפשת קשר אחורי?

הקבוצה ההולנדית הביעה התעניינות בקשרה של קולון הארגנטינאית, סבאסטיאן פרדיגר. מדובר בקשר אחורי בן 23 בקרוב, אשר התבלט מאוד בטורניר האחרון אחרי קריירה די אפורה עד כה. פרדיחר ערך הופעת בכורה בנבחרת הארגנטינאית במשחק מול פנמה (בסגל על טהרת הליגה המקומית) וזכה למירב השבחים ממראדונה אחרי המשחק. יש לו בעיטה מצויינת והוא שחקן די פיזי שלדעתי מתאים לליגה ההולנדית, השאלה היא האם הוא יצליח להמשיך את היכולת מהטורניר האחרון, או שמדובר בהבלחה חד פעמית?

מחירו מוערך בכ-4 מיליון יורו.

http://tycsports.com/global/not_detail.php?id=50688

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/7/09
  12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אז הנה, קיבלתי חוו"ד מאוהד אייאקס. לא נראה לי שיש אוהד אייאקס אחד שחושב שלצייד יש טכניקה עילאית. סך הכל מדובר בחלוץ מוגבל יחסית במהירות ובטכניקה, אך בחיית רחבה אמיתית עם התמצאות אדירה ברחבה ומשחק ראש מצויין.
    בטח לא הייתי משווה אותו לחלוץ ברזילאי בטכניקה... בכל מקרה, לכל אחד חסרונות ויתרונות ותלוי מה מחפשים.

נשמע מעניין הקשר האחורי הזה. בכל מקרה, המון התעניינות של אייאקס, מעט מאוד תכלס. אני מתחיל לדאוג.

13. milanezi22 Member

מצפיה בכל השערים של פאביאנו (לא יוצא לי לראות משחקים של ברזיל או של סביליה בזמני הפנוי), לא היה שער אחד שבו הוא התעלה על הצייד בטיפול שלו בכדור.
    הונטלארל אומנם נופל מואן ניסטרוי בכמה דרגות אבל פאביאנו נראה לי מוזר. זה שהוא ברזילאי, היכולות שלו הן בעיקר סיומת.
    בגלל שלא ראתי יותר מדי את הצייד וגם לא את השני קצת קשה לי להגיד בוודאות
    ותודה (סורי על האוף טופיק בדיון)

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מקבל אותך פה בברכה כי אני יודע למה אתה שואל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    בתקשורת בארץ פרסמו שמילאן מעוניינת בקלאס יאן הנטלאר, אני רק אומר שבהולנד דווקא מדברים על התעניינות מילאן בפיטר קראוץ'...

לגבי הנטלאר, הוא חלוץ רחבה טיפוסי. אני הייתי משווה אותו לפיליפו אינזאגי. שחקן שבמשך 89 דקות לא נראה במגרש ואז פתאום בבעיטה אחת משנה את התוצאה. הוא לא חלוץ טכני בטח לא מחוץ לרחבה אלא כמו שאומרים באנגלית: goalgetter.

בנתיים אני רואה שכבר התנשקתם והשלמתם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏2/7/09
  15. Piet van Reenen Member

מישהו מוכן להגיד לי איפה לעזאזל הרכש של אייאקס(במיוחד להגנה)?
    הלו!!עוד חודש נפתחת הליגה.
    ההיתי מעוניין לשמוע את ההערכה שלכם מי בסוף יגיע לאייאקס אם בכלל?
    תודה.