הולנד:ישורת אחרונה בקיץ: דה זאיו נוחת באייאקס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏23/8/08.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

רק בהשאלה חברייה או שמשהו מוכן לזרוק 10 מיליון יורו עבור בלם צעיר בלי ניסיון ...

2. c_web Member

היום השלושה הנ''ל התאמנו באימון הבוקר, ככה שהקרנבל שלהם נגמר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

פונטוס וורנבלום הרכש החדש של אלקמאר מגטבורג, התאמן היום לראשונה עם הקבוצה. הקשר השבדי ששיחק באליפות אירופה עד גיל 21, מגיע לאלופה עם הרבה ציפיות ואמר היום: "האימון היה נהדר, וחבריי לקבוצה קיבלו אותי בצורה מדהימה בדיוק כמו שציפיתי, אני אוהב את המקום''. בנוסף אמר: "אני רוצה להצליח ב AZ בתור כדורגלן ואדם. הולנד מאוד דומה לשבדיה, אתה יכול להתפתח כאן בתור שחקן צעיר ואני מקווה להיות כאן הרבה זמן''. השבדי רואה את עצמי כקשר מרכזי: "בשבדיה שיחקתי בתפקיד הזה, אני לא סקורר אבל בהחלט יודע לכבוש גם שערים. תיהיה תחרות קשה על ההרכב ואני הולך לעבודה קשה בשביל זה''.

http://i43.tinypic.com/140j9cp.Xxx
    וורנבלום עם ארבלדזה באימון היום.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים ידיעה פחות נחמדה. אייאקס לא זכתה בערעור ותצטרך עכשיו לשלם למס הכנסה כ-5 מיליון אירו על כל מיני בעיות שהתגלו בקניית ארבלדה ובראין לאודרופ בסוף שנות התשעים. אחרי הכל גם זה עוד חסר לנו...
    ממה שהבנתי עכשיו יש לאייאקס בכל מקרה כבר 2.1 מיליון שהיא בכוונה השאירה בצד, כנראה שהקבוצה ידעה שאין סיכוי לצאת מזה בחינם.

נערך לאחרונה ב: ‏30/6/09
  4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

:aa1: שוערה של ספרטה רוטרדאם, לשעבר בליברפול וריאל סוסיאדד, סנדר ווסטרבלד, חתם באוטרכט.
    בקבוצה ממשיכים להתעניין בדוויד דפאטריס, חלוצה הארגנטינאי של טרנסין הסלובקית.

:aa1: דה חראפשחאפ, היורדת הטרייה לליגה השנייה, קרובה להנחית את מרטין מירדינק (לשעבר AZ אלקמאר וכרונינגן).

:aa1: רסיט סחורמן, קשרה בן ה-30 של דה חרפאשחאפ, חתם בהארקלס. גם ואן דר לינדן בדרך.
    וורבייק מתחיל לעבוד ! .

:aa1: בווי ווטרמן (אלקמאר) קרוב מאוד לדן האג.

נערך לאחרונה ב: ‏30/6/09
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואני יכול לספר לכם שאייאקס והמבורג דיברו עם טוונטה, אבל שתי הקבוצות חזרו הביתה בלי אלייה...אייאקס לא רוצה לשלם יותר מ-8 מיליון אירו וגם הגרמנים לא מספקים את הסחורה. שוב פעם, נשיא טוונטה נלחם כמו גדול ולמעשה אני קצת מקנא באוהדי טוונטה. חבל שאייאקס בצורה הזאת לא נלחמת בשביל השחקנים שלה. מה שכן אם טוונטה מקבלת שם שהיא לא משחררת שחקנים אז שחקנים אחרים כבר לא ימהרו לחתום שם. מה לעשות שטוונטה עם כל הכבוד עדיין לא אייאקס או המבורג.

אגב על קרויף שמעתם נכון? אז האיש הטיח אתמול ביקורת על זה שאייאקס הכשילה את ואן באסטן...אני אפילו לא מתייחס יותר לאיש הזה. אני רק יכול לספר שתשעים אחוז מהחבר'ה שהגיבו באייאקס נטוורק על החדשות האלו תקפו את קרויף. בשבילי זה אומר הכל.

6. COYS Member

אני נוסע לאמסטרדם עוד יומיים ואשהה שם מה2.7-9.7.
    למרות זה פגרה,האם יש סיכוי שאני אהיה עד לקצת כדורגל הולנדי? משחקי אימון,טורניר נוער,הצגת שחקנים,כל דבר יתקבל בברכה,כמובן שגם ארצה לשמוע על סיור באמסטרדם ארינה-מחירים וכו". אין לי בעיה גם לסוע לערים שכנות של אמסטרדם אם זה ידרש.
    ועכשיו גם בלי קשר לכדורגל,יש אתרים מיוחדים שכדאי לבקר בהולנד? אשמח להמלצות על ערים ואתרים(בסביבת אמסטרדם) שיתאימו לבני נוער בגיל 17-18,תודה מראש.

7. AFCA Member

יש סיור בארנה, אם אני זוכר נכון עולה בערך 7-9 יורו. לכדורגל הולנדי לא תהיה, המקסימום זה משחק אימון בין אייאקס לקבוצת מילואים ב4.7, לא נראה לי שזה מעניין יותר מדי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

8. Ajax Amsterdam Member

coys הייתי בהולנד זה היה גם בזמן אליפות אירופה עד גיל 21.תעשה סיור באמסטרדם ארינה ולך למוזיאון אייאס תראה גבעים של ליגת האלופות אופא יש שם איזה חדר כזה על קרויף וואן באסטן וכל השחקנים של אייאקס תחרוש שעות על אייאקס ממליץ בחום תהנה שם כי אני נהנתי לראות גביע האלופות לפחות במוזאון של אייאקס (למרות שזה רפליקה).יש שם מוזיאון אנה פרנק גם את מוזיאון מאדם טוסו(הצטלמתי שם עם האחים דה בור משאווה)ותטייל שם בכלל ברחובות מלא חניות נגיד אתה רוצה לקנות חולצה של טוטנאם שם יש שם בחנות ליז הקזינו חנות זולה של חולצות של קבוצות כדורגל חולצות העונה של אייאס ב30 יורו!.את יכול ליסוע לדן האח(האג)להיות במזדח ובבית המשפת הבינלאומי לצדק.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/6/09
  9. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אף אחד עדיין לא ענה על שאלתי, למה משחקים ביום שישי {הרגל של הבונדסליגה הגרמנית}?

מה שטוב שהשיעמום של הקיץ יגמר בתחילת אוגוסט בגלל הליגה ההולנדית והצרפתית.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

יואב, התשובה מאד פשוטה: כסף. בצורה הזאת הקבוצות שמשחקות ביום שישי מקבלות חשיפה ובימים האלה כסף מהטלוויזיה מאד חשוב. לפי התכנית המקורית מקיימת כל קבוצה משחק ביתי אחד ביום שישי. בשאר השבועות מקבלים הקבוצות הפחות גדולות יותר חשיפה.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינת כדורגל אני מניח שלא יהיה הרבה מה לראות. טורניר אמסטרדם יתקיים רק ב-24 ביולי...גם היום הפתוח של אייאקס יתקיים רק כמה ימים לקראת פתיחת הליגה (29 ביולי). אני חושב שהכי כדאי לך לעשות סיור באמסטרדם ארינה ובאתרים נוספים.

הדברים הבאים יכולים לעניין כל אחד שרוצה לבקר בהולנד!

אני לא יודע מה מעניין אותך, אבל יש מה לעשות בעיר. מעניין אותך מוזיאונים? יש לך שני מוזיאונים מצויינים. ה-rijksmuseum נמצא בשיפוצים, אבל הוא לא סגור. כמה מאות מטרים משם נמצא המוזיאון על שם ואן גוך. באמסטרדם יש כמובן גם את בית אנה פרנק.

בשביל מידע אתה יכול כבר לחפש באתר הבא:
    http://www.iamsterdam.com

דברים נחמדים לעשות מחוץ לעיר הבירה.
    מעוניין בהיסטוריה? אם אתה נוסע לעיר קטנה בשם naarden תוכל לראות דברים מענינים. יש שם מוזיאון נחמד שמספר על הקרבות שניהלו ההולנדים עם המים ועם המדינות השכנות. הנה הלינק באנגלית:
    http://www.vestingmuseum.nl/english

יש גם את ה-zaanse schans. מקום נחמד בקרבת אמסטרדם, יש שם הרבה מה לראות.
    http://www.zaanseschans.nl/

שוק הגבינות באלקמאר (רק פתוח בימי שישי)
    http://www.kaasmarkt.nl/welcome.asp?lang=0

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלג'רו אלייה ומרקו ארנאוטביץ' מתחילים לאבד סבלנות...טוונטה עושה קשיים בשחרור השחקנים ושני השחקנים כבר מטיחים בגלוי ביקורת בנשיא טוונטה. אלייה אומר בין השאר שהוא כן מבין שאייאקס צריכה לשלם את הסכום שטוונטה דורשת, אבל הוא כן אומר שהוא לא נשאר בקבוצה בשביל שהנשיא עושה כל כך הרבה בעיות. ארנאוטביץ כבר צוטט: "לא התקשרו מדה חראפשחאפ אלא מאינטר..."

13. AFCA Member

2 שמות עלו היום בבוקר, אחד שכבר שמענו את שמו מספר פעמים, אחד חדש. הראשון הוא אוגאצ'י אוניו (אני מקווה שביטאתי נכון) הבלם הנהדר של נבחרת ארה"ב, כולם ראו איזה משחק נהדר מול ספרד וקצת פחות מול ברזיל, פשוט בלם נהדר, אני גם מאמין שהוא ירצה לעבור, הליגה ההולנדית לפחות עוד נחשבת יותר מהבלגית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אייאקס רוצה להתחיל לנהל מו"מ על אובראדוביץ' זו הכותרת השנייה של הבוקר. אובראדוביץ' שכבר שמענו את שמו מספר פעמים יכול להיות המחליף של וורמהלן, הגיע הזמן שגם אנחנו נקנה שחקנים צעירים ומוכשרים במקום שיגיעו לטוונטה, הירנביין וכרוניגן.

נערך לאחרונה ב: ‏1/7/09
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי אוברדוביץ המו"מ כבר התחיל...

מצחיק שנגד ברזיל ראיתי מספר פעמים את אונייבו בקלוז אפ ואמרתי לעצמי "וואלה שחקן נחמד בשבילנו". הדבר החיובי הוא שהבלם כרגע שחקן חופשי, השלילי הוא שאם קבוצה כמו פורטסמות' מעוניינת בו אנחנו קרוב לוודאי לא נראה אותו באמסטרדם. הקבוצה האנגלית יכולה לשלם פי כמה יותר משכורת והליגה האנגלית כרגע אולי ביחד עם הליגה הספרדית הליגה הכי טובה ומושכת באירופה. קבוצות נוספות שמעוניינות בו הן פארמה ופאלרמו ופנרבחצ'ה. עם כל הכבוד לקבוצות האלו לאייאקס יש כן את השם הכי גדול...האם זה ימשוך את השחקן הזה אלינו? הלוואי, לדעתי הבחור בדיוק מתאים לנו. הוא לא סופרסטאר, אבל מספיק טוב בשביל הליגה ההולנדית וגביע אופ"א.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיינורד הצליחה כנראה להחתים את סקו סיסה מרודה, אבל נשיא טוונטה יופ מונסטרמן עדיין משוכנע שיש לו סיכוי להחתים את הקיצוני.