הולנד:ישורת אחרונה בקיץ: דה זאיו נוחת באייאקס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏23/8/08.

1. Ajax Amsterdam Member

נראה לי שנה הבאה יהיה לנו מותחן מטורף עם אייאקס לא תחזק את עצמה עוד אליפות לפסו או אלקמאר

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/6/09
  2. AFCA Member

יש באייאקס נטוורק קישור לכתבה בדה פרס שהשגנו סיכום עם כרוניגן על מרקוס ברג, עד כמה אפשר להאמין??

3. Ajax Amsterdam Member

עומר תיכנס לאתר של אייאקס אולי יש שמעות אם זה שם זה כנראה נכון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

4. AFCA Member

באתר של אייאקס כמובן לא כתוב כלום, כרגע כלום לא סגור ולא יודע מה האמינות של איפה שראיתי, אבל האתר של אייאקס זה האתר הרשמי וכמובן רשום שם רק שהכל רשמי ולא שמועות שכתוב באתרים למיניהם...

5. road runner Member

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאט לאט אוהדי אייאקס היקרים, שום דבר לא סגור.
    מאז אתמול מאוחר דיווחו על מספר התפתחויות בקבוצה שלנו:
    1) 'אלחמיין דאחבלד' פרסמה שאייאקס ניסתה בתקופה האחרונה להעביר אליה מספר שחקנים. רפאל ו.ד וארט, סטיין שחארס, אדסון בראפהייד, אלג'רו אלייה וניקולס בנדטנר. כאמור שום עסקה יצאה מזה. השחקנים לא הגיעו לאייאקס בגלל שלא רצו או בגלל שהקבוצות עשו בעיות. לדעתי די ברור מה קרה:
    רפאל ואן דר וארט - עדיין לא רוצה לחזור
    סטיין שחארס - גם משחק ליגת אלופות באלקמאר, גם לא היה מקבל שחרור משחירינחה
    אדסון בראפהייד - ברגע שביירן נכנסה לתמונה נגמר העניין
    אלג'רו אלייה - עליו אדווח עוד מעט
    ניקולאס בנדטנר - וונגר כנראה טרפד עסקה ולכן ארסנל שילמה יותר בשביל וורמהלן

כרגע מדווחים שאייאקס לא מוכנה להעלות את המחיר, 9 מיליון ולא יותר. לדעתי אייאקס מקווה שאלייה כל כך רוצה שהוא יכריח דרך בוררות לשיתוף פעולה של נשיא טוונטה...

2) מרקוס ברג מועמד לאייאקס, אבל עדיין אין שום דבר רציני לגביו. כרגע ברור שהוא לא יאריך את חוזהו בקבוצה, אבל אם ימשיך להבקיע באליפות אירופה הנוכחית סביר להניח שהקבוצה שלנו מקבלת תחרות גם מקבוצות יותר עשירות בחו"ל. אני חושב שלמרות שנראה שברג לא יתנגד להצטרף אלינו שגם AZ עוד בתמונה למרות ששם ייצטרכו קודם כל למכור מישהו בהתקפה. ארי היה מועמד לעבור לוולפסבורג אבל עדיין
    לא עבר.

ידיעות אחרות.
    פ.ס.וו ניסתה לראות מה מחירו של המגן האוסטרלי לוק ווילקסהייר. המגן ששיחק תחת פרד רוטן בטוונטה כנראה לא יגיע בגלל מחירו. דינמו מוסקבה היא כרגע הקבוצה של האוסטרלי הבינלאומי.

דמבלה עדיין ב-AZ. גנואה מאד רצינית לגביו, אבל החלוץ לא ממהר לחתום אצל האיטלקים. לדעת שחארס זה גם בגלל האופי של הבלגי, אבל גם בגלל העובדה שגנואה כמובן לא משחקת בליגת האלופות...

היירנביין מתקרבת לסגור עסקה עם קבוצת נובי סאד הסרבית כדי להעביר לשורותיה את הבלם איגור דיוריץ'.

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אם אכן יש משהו בשמועות על ברג אז זה אומר ש:

1. כבוד! הבן אדם יכול לעבור לקבוצות מליגות חזקות יותר, אבל מעדיף להמשיך להתפתח בחממת הליגה ההולנדית
    2. אייאקס נתנו לו מגה חוזה, כי אני יודע שהמבורג לדוגמא מגרמניה חמה אש עליו.

במקרה הזה יהיה אפשר להגיד שמרטין יול יהפך כמעט לאוייב הציבור בצפון גרמניה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

8. AFCA Member

עד מתי החוזה שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ?

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים הגיעו הדיווחים ששתי הקבוצות מכחישות מכל תוקף את הנושא. השמועה הרצינית ביותר היתה שברג עומד לעבור לאייאקס ברגע שלכרונינגן יש מחליף. אני אישית חושב שברג פשוט צריך לעזוב את הולנד. בליגה ההולנדית הוא לא יגדל בטח לא בקבוצה כמו כרונינגן, אבל לדעתי במצב של היום אייאקס היא לא תחנה טובה בשבילו. כואב לי להודות בזה, אבל עדיף כבר לברג לחתום באלופת הולנד...

לירן, מרטין יול בנתיים לא יהפוך לאויב הציבור בגרמניה. הוא רצה את בראפהייד, המגן חתם בביירן. בולארוז? כרגע נראה שהוא לא יעזוב את הקבוצה שלך. אורלנדו אנגלהר? נכשל בשאלקה וחזר עכשיו לפ.ס.וו. בקיצור, התיאוריה שלך לא נכונה אלא אם כן אייאקס תצליח לשים את ידיה על אלייה שהיה מועמד להגיע להמבורג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

ברג להמבורג? התקשורת ההולנדית בנתיים לא דיווחה על זה, אבל לדעתי זאת אחלה קבוצה בשביל ברג. המבורג איבדה את אוליץ, לא? הם קנו כבר מחליף? בקיצור, אני לא נותן יותר מעשר אחוז לעסקה שתביא את ברג לאמסטרדם. רשמו, לא יותר מ-10 אחוז בלבד!

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אני לא טועה יש לו חוזה לעוד שנתיים.
    בדקתי בויקיפדיה, ברג חתם ב-2007 חוזה ל-4 שנים. כרונינגן רוצה כמה שיותר מהר להאריך את החוזה כדי כמובן לשפר את מצבה במו"מ עתידי, אבל סוכנו של ברג כבר הודיע שהוא לא יעשה את זה.

שכחתי לציין שהיות נשיא כרונינגן מתעב את אייאקס הסיכוי לעסקה יורדת לאזור האפס...אייאקס כרגע מוכיחה שהיא לא הולכת לבזבז יותר מדי כסף על אלייה כך שסביר להניח שגם לברג אייאקס לא מעוניינת לשלם יותר מ-10 מיליון אירו.

נערך לאחרונה ב: ‏23/6/09
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצר, קצר...
    אייאקס כרגע כבר מדברת עם מרקוס ברג. הרשת הממלכתית דיווחה על זה עכשיו. מבחינתי אפשר לוותר על אלייה ולצרף את ברג. כנראה שאתמול ישבה משלחת של אייאקס בשבדיה ביציע...בכל מקרה אני מניח שאם כרוניגן יכולה היא תמכור את ברג לחו"ל. קשה לי להניח שברג ישחק עוד עונה בצפון הולנד.

AZ צירפה את השוער אריק הייבלוק. השוער שעמד בעונה האחרונה בשער של דה חראפשחאפ יהיה שם שוער שני. הייבלוק שיחק בעבר ללא הרבה הצלחה גם באייאקס. גם שם שימש כשוער שני/שלישי.

פורטונה סיטארד תשחק בעונה הקרובה בליגה השנייה. ההתאחדות ההולנדית לא תגיש ערעור בנושא. בית המשפט החליט שבגלל נוהל לא מתוקן הקבוצה מסיטארד רשאית לשחק בעונה הקרובה...מי אמר שרק בארץ יש בלאגן וחובבנות? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

פיינורד מתעניינת ברצינות בנורדין בוקארי. השחקן ששחיק בעבר באייאקס, NAC ובאלקמאר כרגע שחקן חופשי.

12. AFCA Member

מה כל הסיפר עם ההצעה על אלייה? ראיתי שהצענו 9 מ' יורו, מה הם אמרו?

13. c_web Member

אלקמאר שיחקה אתמול את משחק האימון הראשון שלה לקראת עונת 08/09 כשיצאה להתארח אצל דן האדלר.
    התוצאה הסתיימה בניצחון מוחץ 0-7, כאשר במחצית קומאן מחליף את כל ההרכב בהרכב הנוער של הקבוצה (0-2 במחצית משערים של לוייצץ' וארי).

כוכב המשחק היה הנער בן ה - 18 עלי מסווד המרוקאי שכבש שלושער ואמר: נחמד שכבשתי שלושער ואני מקווה שהרשמתי את המאמן.'' החלוץ הוסיף: "עוד מעט אשוב לביקור מולדת במדינה, ואני יודע שאחזור לקבוצת הנוער של הקבוצה כי אני עדיין צעיר, אני לא מאוכזב מכך. אני מקווה שמעכשיו אני אתקדם''

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם אמרו לא, אנחנו רוצים לפחות 12 מיליון...הבנתי גם שאייאקס כמו הקבוצות מאיטליה וספרד רוצות לשלם בתשלומים. מונסטרמן לא ממש רוצה את זה.
    אני צופה בקרוב עוד חזית כי ככל הנראה אייאקס מאד רצינית גם לגבי ברג. לדעתי נשיא כרונינגן אגוז אפילו יותר קשה לפיצוח, אבל קשה לי להאמין שאחרי 5 שערים באליפות אירופה לצעירים שברג יישאר בכלל בהולנד. לדעתי אייאקס הייתה כבר לסיים את העניין הזה לפני הטורניר כי עכשיו ברור שאו שהמחיר עלה או שקבוצות מליגות יותר אטרקטיביות נכנסות עוד מעט לתמונה.

את האמת? במחיר נורמלי גם אלייה וגם ברג הם תוספת רצינית, אבל אנא יש עוד שני קוים שצריכים חיזוק. אין לי באמת רצון שאייאקס מוציאה את כל כספה על ההתקפה כששוב נשאר ללא שחקני חיזוק להגנה. אני מצפה שיביאו מחליף לוורמהלן ולפי כל השמועות זה אמור להיות אוברדוביץ הסרבי (לא שיחק אתמול מול שבדיה), אבל אם הסרבי יעלה 7 מיליון אירו למה לא להשקיע עוד קצת ולהביא עוד בלם רציני? המלחמה עם כרונינגן וטוונטה מיותרת כי הקבוצות האלו כבר לא פראייריות.

נערך לאחרונה ב: ‏24/6/09
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי החתמת הייבלוק אומר ג'ואי דידוליצ'ה שבהצעה טובה הוא ירצה לעזוב את AZ. מבחינתו רכישת הייבלוק שוב יימנע ממנו לקוות לאפודת השוער השני. דידוליצ'ה אומר שהוא מבין שרומרו יהיה שוער ראשון, אבל הוא לא רוצה להיות שוער שלישי. בגלל שמשפחתו נהנית באלקמאר/הולנד הוא לא בהכרח צריך להיות שוער ראשון, אבל שוער שלישי כבר לדעתו מוגזם.