הולנד:ישורת אחרונה בקיץ: דה זאיו נוחת באייאקס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏23/8/08.

1. Ajax Amsterdam Member

מע אלקמאר לחוציטם ואתה ציך לדעת שיש עוד זמן

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי AZ מיהרה והיא בעונה הבאה תצטער על המינוי הזה. קומאן לא מאמן רע, אבל לדעתי יש בו הרבה חסרונות. אם שחארס ורומרו עוזבים אני מקווה בשביל עידו שלקבוצה שלו יש סקאוטינג טוב כי קומאן לא מצטיין בעניין הזה.

אייאקס רצתה למנות מהר מאמן, אבל מה לעשות שכרגע המאמנים המבוקשים לא רוצים או לא מספיק טובים. אני מעדיף לחכות מאשר להחתים סתם מאמן. אני כרגע מאד מקווה למאמן מחוץ להולנד, אבל נראה מה יהיה.

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

גם אם רומרו עוזב יש באלקמאר שוער סביר כבר עכשיו, בתחילת העונה אני חושב שאתה אפילו צפית שהוא יהיה השוער הראשון

4. c_web Member

אז קומאן הוצג היום רשמית במסיבת עיתונאים חגיגית באלקמאר.

http://www.az.nl/cache/images/231291.Xxx

קומאן דיבר על כך שהוא שמח לחזור לעבודה, והוא מרגיש מספיק בטוח בעצמו לגבי המשרה. הוא ציין שבעבור הוא החליף את הידיניק שהצליח ב PSV וגם אחריו הוא הצליח בתפקיד, כך שהוא לא חושש מזה שהוא מחליף את ואן חאל שנתן עונה גדולה בקבוצה.
    כנשאל על ליגת האלופות הוא אמר: "אין הרבה מאמנים שאחרי 10 שנים אימנו יותר מ 45 משחקים במסגרת ליגת האלופות'', הוא הגיע יחד עם PSV , בנפיקה ואייאקס לרבע גמר ליגת האלופות.

זהו זה, בהנהלה נשמעים מרוצים, אני מקווה שכל מה שהוזכר כאן לגבי ואן חאל ושדידת השחקנים לא באמת תתרחש. גם שחארס וגם רומרו ובכלל רב השחקנים בסגל חשובים ולא הייתי רוצה לראות שחקן שעוזב אותנו (למרות שאני בספק אם אפשר למנוע דבר שכזה).

בהצלחה לרונאלד! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הצלמים "גרים" על קומאן.

תקוו שהוא לא יפסיד לקבוצה ישראלית בליגת האלופות...

נערך לאחרונה ב: ‏19/5/09
  6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

חדשות:
    אייאקס מתעניינת בשני שחקנים. אדסון בראפהייד (מגן שמאל) של טוונטה, וברונו אגייאר של הארטס. לגבי הראשון, אחלה שחקן, אבל לא הגיע הזמן שאייאקס מחתימה ראשון את החבר'ה האלה? טוונטה לא משחררת אותו בזול...דבר נוסף, אין לנו מאמן, האם לא כדאי קודם כל להחתים מאמן שאולי רוצה את בראפהייד או את אגייאר? לגבי האחרון, הוא לא יגיע כל סלטיק וגלזגו מעוניינים בו והסוכן כבר אמר שהשחקן מעדיף להשאר בסקוטלנד...

פיינורד הביעה רצון לחזק את עצמה בסקו סיסה. הקיצוני שגם מבוקש בטוונטה ופ.ס.וו נמצא ברשימת הקניות של פיינורד. איך היא רוצה לשלם אותו? כנראה עם הרבה נערות ליווי כי כרגע אין לפיינורד כסף...משקיעים גדולים עדיין אין.

האמסטרדם ארינה יעבור בשנים הבאות שיפוץ. התכולה תגדל, אבל כרגע עדיין לא בטוחים בכמה. לסיפור הזה יהיה המשך! (נ.ב - הויכוחים האינסופיים בין אוהדי אייאקס לפיינורד על "למי יש איצטדיון יותר יפה" כבר יוצאים לי מכל החורים האפשריים...)

חדשות פחות נחמדות, ההתאחדות הודיעה שפורטונה סיטארד מפסיקה מהיום להתקיים...כרגע נראה שגם פ.צ איינדהובן בסכנת קיום רצינית.

8. 亚历山大帕托 Member

מה נכתב בתקשורת ההולנדית על ואן באסטן בהקשר לעתידו במילאן?

בנוסף, יהיה נחמד אם מישהו יוכל לקפוץ לטופיק של מילאן ולהרחיב את הדיון עליו, במיוחד על תקופתו באייאקס.

9. Ajax Amsterdam Member

מאמן גרוע לא כדאי לכם מילאן

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

או שאוהדי מילאן יקפצו לפה ויקראו בדיוק מה חושבים עליו, כאן, גם רעיון.

בראפהייד כבר היה על הכוונת של אייאקס מספר פעמים, לא שי?. יכולה להיות רכישה נחמדה. מה שכן, אילייה... אני מאוהב בו אחרי הגמר שלשום.

מדהים.

נערך לאחרונה ב: ‏20/5/09
  11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש שמועות באיטליה על דמבלה לפיורנטינה. יש על זה משהו בהולנד?

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי השמועות:
    מרקו ואן באסטן לדעתי לא הולך כרגע למילאן. אני יודע שבחלק האדום/שחור של מילאן האיש גיבור, אבל באמסטרדם הוא גם סמל ושם לא הצליח. ברור שאין מה להשוות כי במילאן יש עם הרבה יותר חומר/כסף לעבוד, אבל לדעתי ואן באסטן בטח בעונה הקרובה לא יאמן שום קבוצה. לפי הדיווחים השונים המאמן המתפטר של אייאקס מאד התאכזב מהעונה האחרונה באייאקס. יש לו רגשות חמות לקבוצת האם שלו והוא בהחלט האשים קודם כל את עצמו בכשלון העונה של אייאקס.

אני לא יודע מה יקרה בעתיד, אבל למרקו ואן באסטן יש אישיות מיוחדת. אחרי הפרישה הכואבת מכדורגל הוא למעשה 'נעלם שנים מהמפה'. כדורגל כבר לא עניין אותו, משום מקום הוא חזר לאמן וכרגע נראה לי שהוא מעדיף לחזור לשקט שמחוץ לכדורגל. אני כן חושב שלמילאן יהיה מאמן הולנדי אחר...שמו, פרנק רייקארד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

מוסא דמבלה? שחקן מצויין, מלא פוטנציאל. בעיתונות ההולנדית מדברים כרגע יותר על שחארס ורומרו מאשר על דמבלה. אין לי ידיעות על מעבר של דמבלה לפיורנטינה...(אפילו לא שמועות). אני רק יכול להגיד שנשיא AZ, דירק שחירינחה, לא איש שימכור את הסחורה שלו בזול. פיורנטינה תצטרך לשלם והרבה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/5/09
  13. AFCA Member

דקה 25, 1-0 לדה גראפשחאפ על מאסטירכט משער של נציגנו בן סהר בדקה ה-2.

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר 3-1 במחצית.

הוא צריך להיות עוד עונה אחת מושאל אבל הפעם לקבוצה יותר בכירה מדה גראפשחאפ ושיקבל שם דות כמו בקבוצה הנוכחית כדי להוכיח מה הוא שווה.

15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לא נראה לי שארז יאהב את זה ....

http://www.v-bal.nl/nieuws/47274/elia-is-e...ieuwe-club.html

המבורג והולנדים, זה פשוט הולך יחד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx