הולנד:ישורת אחרונה בקיץ: דה זאיו נוחת באייאקס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏23/8/08.

1. c_web Member

באמת הגיע הזמן לקצת חשיפה, אני דווקא מחפש לא מעט כתבות על הקבוצה בתקופה האחרונה וחוץ מכתבה ב ''הארץ'' באינטרנט ובעיתון ''ישראל היום'' לא היה זכר לקבוצה.

כתבה יפה נכונה, רואים שהכתב עשה בדק בית ובהחלט כמעט ולא החסיר פרטים. (חוץ מדייגו רומרו ולא סרחיו רומרו)

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהחלט כתבה מצויינת והעיקר נכונה. כבר ראיתי מספיק כתבות בעיתונות הישראלית שנראו גרועים כמו האיצטדיונים או הרמה בארץ...יכול להיות שתומר גנור תרגם כתבה אחרת, אבל מה זה משנה, מגיעה לקבוצה של עידו ולואי ואן חאל חשיפה.

מבחינתי היום ברוטרדם תיקו הכי טוב...אני לא רוצה שפיינורד עוד ישחקו בפלייאוף בשביל להגיע לאירופה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

הטלחרף מפרסם היום שאלייה ואנגלהר מתלבטים האם לחתום בפ.ס.וו. מבחינתי אם אלייה יחתום באיינדהובן אפשר לפתוח במלחמה כוללת נגד יו"ר טוונטה, מונסטרמן. אנחנו בחורף נכנסנו למו"מ ובגלל מחיר גבוה אלייה לא חתם אצלנו. אם פ.ס.וו רוצה את אלייה שתשלם לא פחות מ-12 מיליון אירו אותו המחיר שמונסטרמן ביקש מאיתנו.

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

חורה לי, לקראת משחקי הסיום של העונה, שקבוצות פה מתנהגות כאילו אנחנו באיזה ליגה נידחת במזרח התיכון.

זה התחיל בשבוע שעבר עם הירנביין ואתמול בברדה. נו באמת, הגיוני שקבוצה כמו הראקלס מפרקת את ברדה 0-4 תוך ארבעים דקות?. אבל מה, ברדה כבר בים, והראקלס חייבת נק' כדי להתחמק מהירידה. הייתי משוכנע שבגלל זה הראקלס תנצח אבל לא שיערתי בכל כך קלות.

שבוע שעבר - הירנביין, המגרש הביתי אולי ביותר בליגה. וולנדהאם הנמושה מגיעה למגרש וביכולת מדהימה מצליחה להפסיד 0-1. וולנדהאם הייתה בארבע רמות מעל הירנביין, או יותר נכון, הירנביין הייתה ארבע רמות מתחת לרמה אפסית שאפשר לבקש מקבוצת כדורגל. רק בנס ובהחמצות מזעזעות של וולנדהאם האימפותנתית, זה נגמר בניצחון מקומי. עכשיו שימו את המשחק הזה במחזור ה-2 ותגידו לי שזה לא נגמר 0-6 להירנביין כשוולנדהאם לא עוברת את החצי. אבל ככה זה שהקבוצה כבר בים והשנייה צריכה את הנק'.
    לא ספורטיבי ולא מכובד, לא מצד נאק ברדה, לא מצד הירנביין.

היום התור של פיינורד להוכיח אחרת. אני אפזול גם לדה חרפאשראפ - כרונינגן. משחק בעל משמעות קריטית לתחתית.

ולמי שממש מתעקש, תקציר ה-0-4 של הראקלס אתמול:
    http://www.101greatgoals.com/videodisplay/2385755/

נערך לאחרונה ב: ‏19/4/09
  4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

רודה מפספסת הזדמנות לעבור את דן האג ולצאת מהקו האדום. סיסה העלה את האורחים ל0-1, אך סיבום השווה עשר דקות לסיום. רודה תקועה על 26 נק' במקום ה-16, נקודה מתחת לדן האג. דה חראפשראפ גם לא עושה חיל כרגע והיא בפיגור ביתי 0-1 לכרונינגן. ברח כבש בפנדל. כרגע מחצית.

החל משחק האליפות (?) של אלקמאר. הרבה לינקים טובים כאן: http://www.rojadirecta.com/
    במקביל פיינורד - טוונטה.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארז, הרשה לי להזכיר לך שהקבוצה מברדה משחקת ביום שלישי בחצי גמר הגביע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אין ספק שאתה צודק, אבל NAC כנראה לא תשחק בצורה הזאת ביום שלישי.

עוד כמה דקות ועידו סוף סוף יכול להרגע...אגב פיינורד עושה לנו שירות טובה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

עדכון:2-1 לויטסה באלקמאר...

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

איזה יום חלום. אלקמאר הלוזרים האלה, אפילו לחגוג אליפות כמו שצריך הם לא יודעים.

עכשיו תקשיבו כמה פראיירים טוונטה: ניצחון שלהם היה מוריד את הפער ל8 נק' כשיש עוד 9 בקופה. בידיוני? אולי, אבל אלקמאר משחקת בשבועיים הקרובים באמסטרדם אצל אייאקס ובאנסחדה אצל טוונטה.

אבל שיהיה. הנה, אין חגיגות והשדר מזכיר את המילה "אייאקס". למה "אייאקס" אתם שואלים? כי טוונטה הפסידה ולא יכולה יותר להדביק את אלקמאר, לאייאקס יש עוד ארבעה משחקים ו12 הפרש. 6- אגב בהפרש שערים. הזוי, אבל עדיין אין את החותמת הרשמית.

אז התסריט ההגיוני זה שמחר אלקמאר אלופה היות ואייאקס לא תנצח באיינדהובן. או שואן חאל יזכה לאורגזמה אמיתית עם חגיגת אליפות שבוע הבא בארינה.

או שאלקמאר תפסיד את כל המשחקים ואייאקס תנצח את כולם... :aaa021: .

וברצינות:
    אייאקס מחר מצידי צריכה להוציא נקודה ולעוף הבייתה. האיכרים בכושר פנטסטי, פיינורד עשתה לנו טובה גדולה מאוד, ונקודה תספיק לנו לעבור את טוונטה ולהיות תלויים בעצמנו. אם נוציא נקודה ולא נפשל בשני המשחקים עד טוונטה - נגיע למחזור האחרון מולם כשגם תיקו מספיק.

יופי של שבת. עידו, אל תתייאש. גם אם אתם לא יודעים לקחת בסטייל. :aaa031:

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים לחלוטין עם ארז. פשוט לא מגיעה לאייאקס לזכות באליפות. מבחינתי AZ לא כאלה גדולים וזה שוב הוכח. בארץ מדברים על ליגה ברמה ירודה, אבל לדעתי המצב בהולנד לא יותר טוב. בכל מקרה אני חושב שקבוצה שמובילה ברב העונה את הליגה פשוט צריכה לזכות בתואר. זה שהיא עכשיו נחנקת זאת בדיוק למה AZ רחוקה מלהיות קבוצת צמרת טיפוסית, אבל בעונה שאייאקס עשתה באמת כל כך הרבה שטויות אני חושב שגם לנו לא מגיע דבר.

רק לחשוב שפתחנו את הסיבוב השני עם מינוס 3 ואחרי 5 משחקים בינואר/פברואר גמרנו את הסיפור. מה לעשות ארז, גם אנחנו הפכנו בשנים האחרונות ללוזרים...דבר אחד אני ממש לא רוצה, שואן חאל ושחירינחה יחגגו אליפות על הדשא שלנו. אם יגיעו אלופים אז סחתיין, אבל ברור לי שואן יתחיל לעשות פרובוקציות בארינה.

בסופו של דבר לאייאקס יש רקורד גרוע באיינדהובן כך שאני מעריך שלא ננצח שם. אני כמו ארז קונה נקודה ואז חיינו כבר הרבה יותר יפים. טוונטה פישלה הערב ברוטרדם והבנתי שהיא ספגה שני אדומים.

8. c_web Member

אין לי מילים פשוט. אחד הערבים העצובים בחיים שלי...
    אין לי מושג מה הולך לקרות, אבל אייאקס יבואו מחר לטרוף את הדשא בפיליפס בלי קשר לתוצאה שלנו, אלא יותר בגלל התוצאה של פיינורד. ואייאקס כרגע היא הקבוצה הכי טובה בליגה ככה שאני כבר לא יודע מה לחשוב מה יהיה..

קיבלנו 2 גולים שהם בטעות, אל המדאווי עוד עשה 2-1 שנפסל בצדק.
    לראות את האוהדים בוכים ביציעים עשה לי רע, אז נאלצתי להצטרף אליהם..

עצוב פשוט עצוב.
    מחזיק אצבעות ל PSV מחר, ואני לא רוצה לחשוב מה יעבור עליי בשבוע שעד המשחק בארנה בשבוע הבא אם וכאשר אייאקס תנצח מחר.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידו, אני באמת מרחם עליך. בסופו של דבר אני מעדיף לראות את AZ אלופה מאשר פיינורד או פ.ס.וו, אבל תסכים איתי שיש לקבוצה הזאת בעיה עם לחץ. לדעתי הפער בין הקבוצות שלנו יותר מדי גדול, אבל אין ספק שיש בי לפחות הערב שמחה קטנה בלב. מחר כבר תהיו אלופים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

10. c_web Member

שי לא נראה לי שהיה היום לחץ כזה גדול על הקבוצה, אני לפחות הרגשתי שהשחקנים היו דיי משוחררים. שחארס עשה דאחקות לפני תחילת המחצית השנייה, הקהל לא הלחיץ ותמך כל המשחק, דברים פשוטים לא צלחו הערב ואני לא בטוח שזה קשור ללחץ, גם המזל לא שיחק לנו הערב עם השער המוזר שספגנו 6 דק' לסיום.
    העיקר אחרי שפיינורד עלו ליתרון הביאו את צלחת האליפות בתוך מזוודה אטומה לפתח המנהרה... שמע אם אנחנו לא מצליחים להוציא תיקו מקבוצה כמו ויטסה אז לא מגיע לנו לחגוג היום כנראה. 6 וחצי שנים ויטסה לא ניצחה ב DSB..

וגם אם PSV לא תפסיד מחר, השמחה לא תיהיה אותה שמחה, אתה מכיר את זה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

נ.ב
    אל תיהיה כ''כ בטוח שלא תנצחו מחר

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

עידו, מה ההסחפות? בכי, דמעות, תרגעו. אתם אלופים. אז נכון, סתם מגעיל לחגוג אליפות בהפסד, אבל תרגעו, סביר להניח שמחר ב19:30 תחגגו באמת.

בטירוף? הכי טובה בליגה?. ידידי, הרגיע נא. אייאקס תבוא בזהירות מאוד למשחק מחר מול קבוצה בכושר טוב מאוד אצלה בבית. פיינורד שירתה אותנו מצויין. מה זה משנה אם נגיע למשחק האחרון ראש בראש נגד טוונטה אצלנו בבית עם יתרון של 2 נק' או יתרון של הפרש שערים?. המשמעות היא אותה משמעות, טוונטה תהיה חייבת לנצח ולאייאקס יספיק תיקו.

לכן, תיקו מחר יהיה מצויין. ניצחון יהיה אדיר אבל ממש לא הכרחי. בטירוף? אתה רואה את ואן באסטן מכניס 2 חלוצים במצב של 1-1? כי אני לא. תיקו ישרת את האינטרסים של אייאקס. כרגע המטרה היא להגיע למחזור האחרון (וכולה נותרו עוד שני משחקים אליו) עם יתרון על טוונטה, כדי שנוכל לסיים גם בתיקו. היתרון הזה חסר משמעות אם הוא הפרש שערים או 2 נק'.

כל אחד רוצה לנצח. אבל לא יהיה שום טירוף, יהיה משמעת זהירה וידיעה ברורה שתיקו תהיה תוצאה קרובה מאוד לניצחון ותספק את כולנו.

וכבר שחשבנו שאיינדהובן לא קשורה יותר למאבקי האליפות, הנה, האירוניה - האלופה היוצאת תגיש את האליפות לאלופה שנכנסת. נו טוב, תיקו, כבר אמרנו?

HUP :aaa021:

12. AFCA Member

אני לא רואה סיבה שאייאקס לא תבוא להתקיף היום. נכון שפ.ס.וו בכושר טוב, אבל גם הקבוצה שלנו נמצאת בפורמה נהדרת. חוץ מזה, אני רואה את טוונטה לא לוקחת יותר מ-4 נקודות במקרה הטוב בשבילה מול הירנביין ואלקמאר, ויש סיכוי שנבוא ביתרון של 3 נקודות, כל זאת בהנחה שננצח ונשחק התקפי כמו שצריך מול פ.ס.וו

אני יודע שאני אופטימי, אבל לדעתי באמת יש סיכוי שדבר כזה יקרה, אנחנו בכושר יותר טוב מאקלמאר ואני לא רואה סיבה שלא ננצח אותה בארנה, תוסיפו משחק חובה מול ספרטה, ולדעתי אנחנו יכולים לעשות את זה ולפחות שיהיה אלופות.

13. AFCA Member

איך התבדתי. אנו ואניטה במשחק נוראי, נתנו רבע שעה מצוינת וכבר נעלמנו, הם השתלטו על המשחק וכבר 2-0

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

3-1 במחצית. אני כבר סגרתי את הטלוויזיה אחרי השער השני...
    אני מקווה שבקיץ אייאקס קונה רק שחקני התקפה, העיקר להמשיך עם המגמה הזאת ולהפקיר את הצורך בחיזוק ההגנה והקישור. אנחנו לא צריכים הגנה, מה פתאום, חס ושלום שאנחנו נסגור מאחור את העסק. וורמיר טעה ומיד תיקן עם הפנדל, תוך 2 דקות כבר 1-0 לפ.ס.וו, איפה היו הדקות שהן היו בהלם? כנראה שאנחנו היינו בהלם...

אני כבר אמרתי שבועות שאניטה לא שחקן בשביל אייאקס, ביחד עם איינו ואייסאטי אין לנו שום נוכחות פיזי במרכז השדה. שם התחילו עכשיו כל הבעיות והראיות היו השער הראשון (אייסאטי לא מכסה את מנדז) והשער השני שגם הגיע מטעות. את השאר כבר לא ראיתי כי נמאס לי.

אני רוצה לאחל לעידו ולקבוצתו מזל טוב על הזכייה באליפות, פשוט מגיעה לכן!

נערך לאחרונה ב: ‏20/4/09
  15. AFCA Member

טוב בשבילך. הפסדת את זה שורטונהגן מוסר כדור אחורה ל"שוער" ואפלאי מבקיע.