הולנד:ישורת אחרונה בקיץ: דה זאיו נוחת באייאקס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏23/8/08.

1. c_web Member

שמע לא היה בונקר שלא ניתן לתאר, הקבוצה ירדה אחורה. השאירה כל הזמן את ארי ואל המדוואי מקדימה. זה לא משחק חוץ שאתה יכול להמשיך לשלוט במשחק, עדיין פיינורד בבית מאיימת ויש לה שחקנים שברגע אחד של חוסר ריכוז בהגנה יכולים לעשות גול.
    לא חושב שהיה משחק שלילי, במשחק בהירנביין העונה במצב של 2-3 היה משחק יותר שלילי.

ואני הולך עם הדיל שלך יאללה, ואם לאייאקס הגיע לנצח בטוונטה כולל בונקר אז יפה (אני פשוט לא זוכר).

תענה לפרטי בהזדמנות אשמח אם תעזור לי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

טראבירבי מעמיק את המשבר אצל האיכרים. 1-1 לפ.ס.וו בארנהיים. פ.ס.וו כבר תשע נקודות מאלקמאר.

טוונטה השלישית בדרך לניצחון גדול בכרונינגן. והיא גם כן חזק במאבק.

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

1.95 מטר, מארק יאנקו, הוא השמועה היומית כמחליף האפשרי לצייד באייאקס. לחלוץ האוסטרי הבינלאומי יש 45 שערים ב58 הופעות במדי רד בול זלצבורג האוסטרית. במדים הלאומיים יש לו שלושה שערים בשבעה הופעות.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארז,

אנחנו צריכים שחקני הגנה!!!

למה כל הזמן להתעקש על שחקני התקפה? אולגר פשוט בדיחה מהלכת (הוא באמת מגזים עם השטויות שלו) ואת תומאס וורמהלן מעולם לא אהבתי. בקיצור, אנא מרקו, תביא בלם. בכל מקרה אדריאנסה שמאמן את יאנקו לא רוצה לשחרר אותו. בסדר, כאילו מאמן זר קובע מי בא ומי הולך...אם ההנהלה רוצה לקבל 10 מיליון אירו בשביל יאנקו, אז יאנקו מגיע לאמסטרדם. בכל מקרה אני מוותר עליו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

PSV שיחקה בצהריים פשוט גרוע. אתם שופטים ביחד איתי, האם יש פה נבדל?
    http://psv.supporterswereld.nl/?actie=goal...itgebreid&id=16
    אני משום מה אומר שלא, בכלל האם איזקסון לא צריך לעצור כדור שכזה?

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני לא סן מרקו, ואני מסכים. אני רק מביא חדשות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    שי, והשער הראשון של אייאקס לא בנבדל ? נבדלון קטן של סוארז. שים לב טוב.

חבר'ה, טוונטה חזק בעניינים עם תוצאת המחזור. 1-4 (!!) באירובורג על כרונינגן. החבר'ה של מקלארן עברו את מבחן הבגרות. אחרי ההפסדים הצורבים לאייאקס בבית ואלקמאר בחוץ, כולם די ציפו לנפילה, אבל הם שיחקו אותה בענק עם ניצחון על שאלקה והבטחת העלייה מבית קשה מאוד, ניצחון ענק על הירנביין (0-6) ועכשיו בכרונינגן. רק שתיים מאייאקס וחמש מאלקמאר.

היריבה האמיתית של אייאקס וAZ.

6. c_web Member

אין ספק טוונטה בניגוד לברדה וכרונינגן מראה שהיא כן מסוגלת להראות יציבות למרות שהפסידה לגדולות, היא לא מאבדת נק' מול שאר יריבות הצמרת.

הקטור מורנו בלמה המקסיקני של AZ (שנפצע אתמול בתחילת המשחק) שבר את האצבע ברגלו וייעדר 3 חודשים. חסרון עצום להגנה שלנו, למרות שקיס ליוצ'יקס (Kees Luijckx) שיחק אתמול טוב מאוד.. עצוב.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בהמשך הערב אביא את הסטטיסטיקה של משחקי היום, אבל לדעתי ההגנה של AZ תעלומה. אם הייתי שם שחקן כמו גיל סוורטס בהגנת אייאקס הבחור היה מקבל שריקות בוז מהקהל. ברצינות, ניקלס מויסאנדר שיחק שנים בנוער של אייאקס, לא התפתח שם בכלל ולבסוף שיחק בליגה השנייה אצל זוולה. בינינו זוולה זה חור. ואן חאל רוכש את החבר'ה האלה והופך אותם לשחקנים מאד חשובים במערך ההגנתי, לדעתי סחארס ודה זאייו הם המנוע של הקבוצה הזאת, אבל לדעתי ההשפעה החיובית של ואן חאל על שחקנים בינוניים כמו סוורטס ומויסאנדר היא אדירה. בזמנו באייאקס גם באייאקס היו שני שחקני הגנה כאלה, ווינסטון בוחרדה ומייקל רייזיחר.

מאד מעניין לדעת איך הקבוצה תתפקד בלי מורנו, האם הוא האיש השקט והמנוסה בהגנת AZ או האם ואן חאל הופך שחקן צעיר נוסף כמו קייס לויקס לבלם רציני שאולי עוד יגיע לנבחרת הולנד? אישית יש לי כרגע בעיה עם נשיא AZ וגם עם ואן חאל שלאחרונה התבטא בזלזול לכיוון אייאקס, אבל למרות הכל אם אייאקס לא תהיה אלופה עדיף לי ש-AZ תקח את התואר מאשר כל קבוצה אחרת. אולי גם בגלל האוהדים, אין הרבה אהבה אלינו שם, אבל לקבוצה אין ממש חוליגנים. לדעתי באלקמאר יש עוד מספיק אוהדי אייאקס שבסתר אולי עדיין מעדיפים אותנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

טוונטה לדעתי עוד יכולה להצטרף אל הצמד חמד, אבל לא אהיה מופתע אם לבסוף היא גם תנשור מהמרוץ. PSV זאת תעלומה, אם היא באמת תצרף את גומס ואלכס היא מיד חוזרת למרוץ, למרות שהיא צריכה להזהר שלא תהיה יותר מדי בפיגור. אני מאד מאד מקווה שהמנהל יאן רייקר לא יחזיר את השניים, לגבי אלכס לדעתי אין הרבה סיכוי כי צ'לסי לא משתפת פעולה בפעם הראשונה הושאל לפ.ס.וו, עכשיו היא לבטח רוצה למכור אותו וקשה לי לחשוב שאלכס לא יקבל הצעות מקבוצות אירופאיות בכירות אחרות. לדעתי גם גומס לא יחזור, אבל לעולם אי אפשר להיות בטוח.

בקיצור, ללא רכישות גדולות של PSV אני הולך על קרב בסיבוב השני בין AZ לאייאקס...

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכדורגל ההולנדי עשה ביום חמישי שירות רעה למדינה. אייאקס פשוט נוראית משווה לקראת סיום מפנדל שלא היה (ברור מי זרק את עצמו לדשא...), פיינורד עושה היסטוריה כשלראשונה בתולדותיה מפסידה 4 משחקים אירופאיים ברצף והיירנביין מושפלת באנגליה.

עוד משהו מעניין? בתוך ומחוץ לאיצטדיון ברוטרדם יש מהומות. מה קרה? אחרי המשחק היו התקלויות של כמה מאות 'אוהדי' פיינורד עם המשטרה. זה כבר לא חדש אלא הפעם היו גם מהומות בתוך האיצטדיון. לפי ההערכה שלי פולנים (יש פה בהולנד כמה אלפי עובדים זרים מפולין) שישבו בין האוהדים ההולנדים הסתבכו עם אוהדי פיינורד. במקרה אחד נדחף/נזרק/נפל פולני לתוך התעלה שחוצצת בין המגרש ליציעים. כרגע לא בטוח האם אותו אוהד נפצע קשה.

היה או לא היה פנדל...?

בלינק הזה תוכלו לראות את כל ארבעת השערים, ההגנה שלנו פשוט היתה גדולה הערב...(סמיילי מקבל בחילה). כמעט שכחתי, אייאקס כבר פנתה לאלייה מטוונטה ולקבוצה עצמה. מקלארן לא רוצה לשחרר אותו וטוונטה דרשה שאייאקס לא תיצור יותר קשר. למה אנחנו לא יכולים לעשות את אותו דבר עם ריאל מדריד...?
    בכל מקרה לדעתי אייאקס זקוקה הרבה יותר בדחיפות שני בלמים ועושה משחק בסגנון שניידר.

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

שי הלינק שהבאת לא ממש זז אצלי במחשב אז קשה לי להגיב בנושא הזה

בנושא אחר אני חייב לציין שלעונה הבאה יכולה להיות לי בעייה לתמוך ב AZ (למרות שהם יסתדרו גם בלעדיי) מכיוון שגאבריאל האוצ'ה נמצא במשא ומתן מתקדם עם PSV על פי התקשורת בארגנטינה.
    שחקן שאני מאוד אוהב (אוהד של ראסינג כמובן) שמגיע מארחנטינוס ג'וניורס ומשחק חלוץ שני\פליימייקר , האמת שמוזר לי שהולכים עליו כי הוא לא כזה שחקן מרשים לקבוצה שמתיימרת להיות אחת מהגדולות בהולנד.

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הגרלות די רצחניות לקבוצותינו...
    אייאקס, טוונטה וניימכן פוגשות את פיורנטינה, מארסיי והמבורג (בהתאמה). כל אחת שתצליח לעבור - הפתעה ענקית.
    בואו נפתח עוד סופ"ש הולנדי.

המחזור ה-16 בליגה ההולנדית:

שישי:
    AZ אלקמאר - אוטרכט (21:45)

שבת:
    ספרטה רוטרדאם - הירנביין (19:45)
    נאק ברדה - ויטסה ארנהיים (20:45)
    רודה - כרונינגן (21:45)

ראשון:
    דה גראפשחאפ - אייאקס אמסטרדם (13:30)
    ניימכן - דן האג (13:30)
    טוונטה - ווילם וו (15:30)
    וולנדהאם - הארקלס (15:30)
    פ.ס.וו איינדהובן - פיינורד (15:30)

:aaa031:

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אליאס, אני מניח שהחדשות שהבאת באות מהתקשורת הארגנטינאית? בהולנד עדיין לא דיווחו דבר...

לגבי ההגרלות, ארז לא משוכנע באיכות הכדורגל שלנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    לדעתי NEC לא תנצח, עצם ההעפלה שלהם לשלב הבתים באופ"א כבר היתה הפתעה. עם כל הכבוד לחבר'ה של המאמן מריו ביין שהאריך את חוזהו בקבוצה (אוהדי פיינורד נואשים כנראה עכשיו) המבורג קבוצה טובה מדי.

טוונטה מול מארסיי? ארז, למה טוונטה בכושרה הנוכחי לא מסוגלת לצרפתים? העניין הוא שהמשחקים יתקיימים בפברואר ולך תדע מה יקרה אז. אותו דבר לגבי אייאקס, פיורנטינה לדעתי קבוצה טובה, אבל ארז עם כל הכבוד למוטו וגילרדינו, אנחנו נפגש איתן רק בפברואר. לך תדע איזה שחקן יגיע אלינו (או אליהם).

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

עדיין טוונטה לדעתי לא מסוגלת לצרפתים (קבוצה טובה מאוד). לגבי אייאקס, שי, מתי עברנו קבוצה איטלקית בפעם האחרונה?.

רק בגלל שהורדת אותי לעמוד הקודם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    המחזור ה-16 בליגה ההולנדית:

שישי:
    AZ אלקמאר - אוטרכט (21:45)

שבת:
    ספרטה רוטרדאם - הירנביין (19:45)
    נאק ברדה - ויטסה ארנהיים (20:45)
    רודה - כרונינגן (21:45)

ראשון:
    דה גראפשחאפ - אייאקס אמסטרדם (13:30)
    ניימכן - דן האג (13:30)
    טוונטה - ווילם וו (15:30)
    וולנדהאם - הארקלס (15:30)
    פ.ס.וו איינדהובן - פיינורד (15:30)

13. c_web Member

תצוגה פושרת של אלקמאר הערב מול אוטרכט, אבל זה מספיק לניצחון 0-2 יקר ופתיחת פער של 6 נק' עד יום א' מאייאקס.
    אל המדוואי עם הראשון בדקה ה 8 , ודרדלה של דה זיאו בדקה ה 93 סגרה את המשחק.
    אוטרכט לא סיכנה כמעט את השער, אלקמאר שלטה בנעשה אבל רב הבעיטות הלכו מחוץ למסגרת. ארי החמיץ 2 מצבים לא רעים במחצית הראשונה לגמור את המשחק.

השחקנים שלנו נראים עייפים, סוורטס נפגע במהלך המשחק והוחלף רק במחצית השנייה אני מקווה שזה לא משהו רציני..
    GO GO AZ, GO AZ!

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לניצחון הערב של AZ יש בשבילי שני צדדים. הראשון, AZ משחקת לא ממש כדורגל גדול, אבל מנצחת. כל הכבוד לה, "מי שרוצה להיות אלופה גם צריכה לקחת ניצחון במשחקים כשהיא לא בכושר". כרגע נראה שהקבוצה שלך עידו לא בשיא הכושר, אבל בכל זאת מנצחת.

העניין אצלי מתחיל עם אוטרכט, אבל מבחינתי היא יכולה מיד לרדת ליגה. במחזור הראשון אוטרכט לא ממש עושה הרבה בעיות ל-PSV, ברוטרדם הקבוצה של ואן הנחם למעשה פותחת רגליים (3-0 לפיינורד אחרי חצי שעה) והיום? בדיוק, על זה אני כועס עכשיו. רק לפני כמה שבועות אייאקס למעשה נלחמה ואיבדה נק' מול קבוצה שמוכנה לשבור לנו את הרגליים והיום הבנתי שהיא נראתה חלשה ולא מעוניינת. רק נגד אייאקס היא משחקת כאילו היא מקבלת איזה בונוס.

אותי לאט לאט נמאס שהקבוצות ששונאות את אייאקס משום מה עוזרות ליריביות שלנו. כנראה שאייאקס עדיין נחשבת לקבוצה הגדולה בהולנד...בכל מקרה אני חושש מיום ראשון כי כמו תמיד אנחנו מתחילים לזייף בדצמבר. אני בתקווה מלאה שאיכשהו נעבור את המשחק הזה בשלום, אבל מבחינתי ניצחון בדקה ה-90 של פנדל שלא היה מתקבל אולי הרבה יותר בשמחה מאשר ניצחון גדול. לשמחתך עידו אייאקס כבר לא תקבל במהרה פנדלים כי כולם יודעים איך השופטים בהולנד חושבים. סוארז עשה מה שעשה נגד פראג ולי לפחות ברור שאייאקס תסבול מזה עוד הרבה משחקים. לצערי אני רואה באינטרנט המון תגובות של אוהדי אייאקס שמפחדים מאותו תסריט.

אני מקווה שנוכל לצאת לפגרה הקצרה עם מינוס 3 נק' ואז בסיבוב השני הכל יכול עוד להשתנות...לטוב או לרע, הדרך עוד מספיק ארוך... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

AZ ממשיכה לא לספוג , זו ההגנה הכי טובה בליגה מבחינה סטיסטית לא ?
    מורנו חזר לשחק או שהפציעה הייתה חמורה ?