הולנד:ישורת אחרונה בקיץ: דה זאיו נוחת באייאקס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏23/8/08.

1. c_web Member

רונאלד קומאן: "אנחנו עדיין לא מוכנים".
    המאמן של AZ התראיין משחק ההפסד אמש להמבורג (0-1) ואמר: "המשחק הערב הראה שאנחנו עדיין לא מוכנים. זו תוצאה מאכזבת. הגענו להרבה מצבים במחצית השנייה אבל לא ניצלנו אותם. ספגנו שער קל מידי, יש לנו הרבה דברים לשפר."

הקפטן סטיין שחארס התראיין גם הוא ואמר: "אנחנו עובדים קשה מאוד במהלך ההכנות לעונה הזו, ואנחנו מנסים כל מיני שיטות משחק. הניסיון לשחק מסודר חשוב מאוד במיוחד בליגת האלופות שם אי אפשר להיות נאיביים." לגבי משחק ההפסד הוא הוסיף: "המבורג קבוצה טובה. לשתי הקבוצות היו 2-3 מצבים טובים אבל הם הצליחו לכבוש. זו רמה גבוהה, החמצנו מצבים בטוחים והתוצאה קצת משקרת." לקראת גביע ''יוהאן קרוייף'' שייערך בשבת הקפטן אמר: "בשבת ניראה אחרת. אנחנו לוקחים ברצינות את התואר הזה. כל תואר שאפשר לשים בארון גביעים שלך זה נחמד."

בקשר לדמי דה זיאו אז דיווח מהבוקר: השחקן לא התאמן עם הקבוצה באימון הבוקר, וכמי ששי ציין הוא מעוניין לעבור לאייאקס ואף דיבר על זה עם ההנהלה של הקבוצה.

15 מיליון ואף לא יורו פחות!!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx

2. Piet van Reenen Member

אם דה זאיו אכן יגיע לאייאקס יהיה לנו אינפלציה של קשרים אחוריים.
    אייאקס חייבת להתחיל להיפטר מכמה שחקנים.
    אנחנו כולה משחקים בליגה ההולנדית ובליגה האירופית.
    באירופה זה יהיה נס אם נצליח לשרוד עד החורף כך שברוב העונה המפעל היחידי שנהיה בו זה הליגה.
    בשביל ליגה עם 15 מקלטי טלוויזיה לא צריך סגל של 34 שחקנים, זה מיותר ומכביד על התקציב.

נערך לאחרונה ב: ‏23/7/09
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

יול מתכוון לשחק 4-4-2 (את זה קרויף יאהב לשמוע...). ארז (כ), אני בהחלט מבין את מה שאתה אומר, אבל לאייאקס יש תמיד ים של פצועים. מבחינתי אין 'יותר מדי שחקנים', אבל אני בהחלט הייתי אולי שולח את לינדגרן לאלופת הולנד במקום דה זאיו.

דה זאיו, הוא לא התאמן היום עם הקבוצה, סיבה? הוא פצוע בצורה קלה...אני עדיין לא מאמין ששחירינחה ימכור אותו לאייאקס. לדעתי ברגע שהזמן עובר ללא שום חדשות כנראה אומר ש-AZ אולי רוצה לחשוב על מכירת דה זאיו לחו"ל. אני בהחלט מבין את AZ, אבל אם דה זאיו באמת רוצה לשחק בשבילנו (אולי זהו במקור קבוצת חלומותיו בהולנד, כמו הנטלאר) שחירינחה צריך להגיע לדיל. ברור שאייאקס לא צריכה להתנהג כמו ילד קטן ולשים על השולחן 6-7 מיליון אירו!

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

חדשות אחרונות:
    מרטין יול: "מתכוונים ללכת עד לסוף בשביל דה זאיו". המאמן מקווה שהקשר יעבור בשבוע הבא לקבוצה. נשמע מבטיח.

אליאס, אנחנו צריכים אותך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    יש ידיעה בעיתונות באורוגוואי שאייאקס מתעניינת בבלם נסיונל Sebastian Coates. הבחור רק בן 18 וגובהו, תשימו לב, 1.96!
    הנה כמה ביצועים שלו בליווי נחמד של להקת AC/DC עם השיר You shook me all night long
    http://www.youtube.com/watch?v=CqHFMUvuOcI...player_embedded

5. AFCA Member

1.96!!! רק בשביל זה חייבים לקנות אותו. הוא נראה לא רע בקליפ הזה, אבל אי אפשר ללמוד מקליפים ביוטיוב..
    אני מקווה שיול אומר את הדברים ומתכוון אליהם, ושלא יתקמצנו על ה-2 מ' כמו עם אלייה, ישימו את ה6-7 מ' יורו ( לא יודע, אני לא מאמין שAZ תמכור אותו בסכום הזה, אבל שיהיה...)

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הודעה 'מצחיקה' הבוקר. הסוכן של הרכש החדש של ברצלונה קרירסון: "הוא יושאל לאייאקס או לפורטו"
    אם ברצלונה רוצה קצת להבשיל אותו למה הוא יושאל בוודאות לפורטו?
    1) פורטו בליגת האלופות, אייאקס לא
    2) השפה. בהולנד לא מדברים את שפת האם שלו, בפורטו כן
    3) מזג האוויר...

בקיצור, 99 אחוז שאם יושאל שנראה אותו בפורטו. ידיעות כאלו כבר לא מכניסות אותי לאקסטזה. אני כרגע מתפלל שדה זאיו יגיע אלינו...

7. AFCA Member

אתה צודק 100% שי, הסעיף הראשון במיוחד משפיע, שכן שמעתי שגם קיירסון אמר שהוא אוהב את העובדה שהוא יושאל ויקבל ניסיון אירופי..
    אם הוא יבוא אלינו זה יהיה בגלל סיבה אחת, לפורטו יש חלוצים יותר טובים (האלק, אני גם חושב שפלקאו עבר אליהם), ואצלנו אני חושב שיהיה לו מקום מובטח בהרכב, או לפחות יותר סיכוי לשחק בהרכב.
    אולי גם ברצלונה מרגישה צורך לפצות אותנו על אולגר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏24/7/09
  8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

חברה סבאסטיאן קואטס הוא הבטחה גדולה ורכישה עם פונטציאל גדול לעתיד, כבר בגילו הוא היה שחקן הרכב קבוע בשורות נאסיונאל במשחקי גביע הליברטאדורס (אחרי הליגה אני לא עוקב אבל סביר שגם שם). למרות הגובה אני לא חושב שמשחק הראש שלו כזה טוב אבל יש לו פונטציאל גדול עם עבודה נכונה, שחקן קשוח ואמיץ, מהירות סבירה לא יותר ולא טוב במיוחד עם הכדור. לעונה הקרובה אני לא יודע כמה הוא יואיל אבל לעתיד זו יכולה להיות החתמה טובה.

שי - אם האופציות הן באמת אייאקס מול פורטו ובארסלונה מחליטה, אזי יותר סביר שיבחרו באייאקס. בפורטו הכישרון שלהם לא יקבל דקות רבות כשלפניו הרכש הטרי פאלקאו, סגן מלך השערים של הקבוצה פאריאס והשחקן הכי אגואיסט בעולם הולק (אולי גם חלוץ קולומביאני נוסף יחזור מהשאלה).

כל השיקולים האחרים זה דברים שיכולים להשפיע על השחקן שאני לא בטוח כמה ירצה לצאת נגד האינטרסים של המועדון שזה עתה רכש אותו.

מבחינת יכולתיו כשחקן אני חושב שמדובר בבול פגיעה לאייאקס, חלוץ רחבה קלאסי, לא כזה שישתתף במשחק הנעת הכדור של הקבוצה אבל כן כזה שיסיים ברחבה. החסרונות שלו (טכניקה ומהירות בינונית) ברמות של הליגה ההולנדית פחות יבואו לידי ביטוי לדעתי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/7/09
  9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

תקנו אותי אם אני טועה אבל היום לא אמור להתחיל טורניר אמסטרדם? איפה הימים שזה היה משודר אצלנו...

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

כן, מתחיל היום. אייאקס מול אתלטיקו מדריד, בנפיקה מול סנדרלנד.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש שידור?

12. kraz11 Member

אם ההשאלה של קייריסון תצא לפועל זה יהיה אדיר
    כי הוא באמת נראה סקורר אדיר, שולט ב2 הרגליים,גבוה
    שדרוג רציני של סביטאניץ',בדיוק מה שאנחנו צריכים

השאלה במה זה תלוי,בבארסה או בשחקן עצמו
    כי אם בשחקן אז אולי מקסוול ואפילו זלאטן יכולים לעזור לנו בעניין
    בכל זאת זלאטן חייב לנו פיצוי על קנדי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx (השפיע עליו לעבור אלינו בזמנו)
    עניין השפה משמעותי אבל לא עד כדי כך
    מה שהרבה יותר משמעותי זה הדקות הרבות שיקבל אצלנו ואצלם לא
    אז אני דווקא אופטימי

לגבי ה4-4-2 ,אם זה יביא הישגים אז אין לי בעיה עם זה
    כי לא הולך עם 4-3-3 ,זאת שיטה שחייבים איכות רבה בכל עמדה שמה לעשות
    באייאקס הנוכחית אין
    ובשביל זה באמת חייבים את דה זיו ,כי מה לעשות גברי כבר זקן
    משהו כזה אני אשמח לראות

אייסאטי עמנואלסון
    דה זיו אינו

לינדגרן וגברי אחלה מחליפים באמצע, אטובה יכול להיות במקומו של עמנואלסון
    לפי מה שהבנתי
    ועכשיו לעניין הצעירים -דה יונג במקומו של אייסאטי או עמנואלסון ,לדעתי
    הוא יקבל הרבה דקות העונה
    לגבי השאר נראה לי שצריכים להשאיל כמה מהם ,את סרפונג ואניטה בטוח

בהגנה חובה להביא בלם ואולי גם עוד מגן שמאלי אם אטובה ישחק בקישור
    חוץ מהאורוגוואי יש שמועות על בייל מטוטנהאם
    http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_5450984,00.html

13. Ajax Amsterdam Member

היום אני רואה באינטרנט את המשחק.משחק שאני זוכר מטורניר אמסטרדם הוא ברצלונה-אייאקס ניצחנו 4-3 :aaa031:

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה יש שידור?

15. AFCA Member

באינטרנט, כמו כן העונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx תבדוק במי פי טו פי או באתר הבא בו אני רואה את המשחקים בליגה..http://www.rojadirecta.org/
    20:00 שעון ישראל סנדרלנד-בנפיקה.
    22:15 שעון ישראל אייאקס-אתלטיקו.

גארת' בייל? חחח, לצהובונים באנגליה כבר אין במה להתעסק.