הולנד:ישורת אחרונה בקיץ: דה זאיו נוחת באייאקס

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Aug 23, 2008.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

נדמה לי שהוא פשוט מקבל מנוחה. לא יודע, אבל הוא אמור להיות בריא מהחבטה בדלת לא...? אני אנסה לבדוק מה קורה איתו.

עריכה:
    בדקתי באתר הרשמי של AZ וראיתי שאל חמדאוי, דמבלה ורחנר קלאבן לא ממש כשירים. אין מלה על רומרו למה לא שותף נגד ברוז'. אני מזכיר שגם באייאקס שטייקלנבורח עדיין לא עומד 90 דקות בשער. בעוד שבועיים נפתח הליגה ואז נראה את רומרו בפעולה!

לגבי המשחק בגביע, המשחק ישודר בשידור חי בטלוויזיה לכן שעת המשחק היא 20:45 שעון הולנד.

Last edited: Jul 21, 2009
  2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הוא כבר חזר לשחק הרי בסוף העונה, אחרי זה הוא שוחרר מהנבחרת בגלל אותה פציעה שכביכול הוא החלים ממנה, פתאום הוא כן כשיר למשחקי הידידות והאימונים הראשון ופתאום הוא שוב לא משחק... לא ברור, אבל העיקר שישחק מהמחזור הראשון ויגיע לסלקסיון כי השאר לא רלבנטי.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב אליאס זה בעיקר בשבילך:
    www.sergioromero.net http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

חדשות אחרונות מהולנד:

פיינורד ורודה הורדו שוב לרשימה שכוללת קבוצות שבסכנת קיום אמיתי. הקבוצה מדרום רוטרדם כבר חזרה לקטגורייה מספר 2, אבל החובות ממשיכים לרדוף אותה. שתי הקבוצות נמצאות עכשיו במעקב רציני של ההתאחדות והן צריכות במהרה לגבש תכנית איך לצאת מהאדום. בסה"כ לא צריכים לצפות שפיינורד וגם רודה בקרוב תתפרקו, אבל אין ספק שהקבוצות בבעיה.

ג'ואי דידוליצ'ה למעשה החליט לעזוב את אלופת הולנד. בימים האחרונים הוא למעשה הביע נכונות בפומבי להגיע לפיינורד, אבל היום מודיעה הקבוצה מרוטרדם שכרגע דידוליצה לא בתכניות כי אין כסף...

משחק ידידות של NEC נגד מכלן הבלגית בוטלה, יש כרגע חשש כבד ממהומות חוזרות. לפני כמה ימים שיחקה NEC נגד GBA (ג'ירמניל בירסחוט אנטוורפן) מהליגה הבלגית הבכירה והמשחק שהיה אמור להערך במגרש קטן לא התקיים בגלל שכ-80 חוליגנים בלגים פוצצו את המשחק. מאד מקובל שבמשחקי הידידות הקדם עונתיים קבוצות בכירות משחקות במגרשים קטנים של קבוצות חובבניות. העניין הוא שאז אין שום אפשרות להערך נגד חוליגנים שתויים שבאים רק לעשות בלאגן.

חדשות פציעות באייאקס. אולגר ויאן וורטונגהן כמעט בריאים. מי שהחלימו והצטרפו לאימונים הם סביטניץ' ויאן ארי וואן דר היידן.

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אני מאמין שבקרוב אייאקס תצרף שחקן או שניים.

מאיפה הביטחון?

1. בחודש אוגוסט המחירים ירדו, בסוף החודש שוק ההעברות נסגר והרבה קבוצות רוצות להיפטר משחקן זה או אחר, או נלחצות מהשחקן לשחרר אותו

2. בקרוב מאד ומכיוון זה או אחר יזרמו לקופת אייאקס 7 מיליון יורו מעיסקת הונטלאר

----

אני לא אומר שהקבוצה תוציא סכום עתק, אבל איך שאני מכיר את יול הוא מחכה פשוט לזמן הנכון.

סמכו על סמוך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לירן, ב-31 באוגוסט אני עוד אחזור אליך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

מה קרה היום?
    ובכן פ.ס.וו מנצחת במשחק אימון את גנק. טויבינן מבקיע בדקה ה-85 את השער היחיד. במהלך המשחק יש 3 אדומים (אפלאיי). איזו אלימות במשחקים של פ.ס.וו...לפני כמה ימים 2 אדומים לסיבאספור והיום עוד שלושה. ידידות? לא מול פ.ס.וו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

בשוק ההעברות אין חדש. אייאקס ו-AZ דיברו אחת עם השנייה על אפשרות העברת דה זאיו. מה אייאקס עושה? היא באה לשולחן עם הצעה של 4 מיליון אירו. אפילו אני כאייאקסיד חושב שהקבוצה שלי השתגעה. 4מיליון? היות ששחירניחה מאד אוהב אותנו אני משוכנע שבסוף נצטרך לשלם רק 3 מיליון...מישהו יכול להגיד לי מה הקבוצה שלי עושה? דה זאיו כנראה רוצה לעבור אלינו, אבל אייאקס עושה המון 'מאמצים' להגיע לעסקה. זה לא רק סכום מגוחך אלא עלבון בשביל כולם. בצורה הזאת הם יחתימו אולי עוד איזה קשר מפורטונה סיטארד...

חדשות טובות לעידו. AZ החתימה היום את סטיין סחארס וסבסטיאן פוקוניולי לעוד תקופה. הקשר הבינלאומי האריך את חוזהו עד 2012. פוקוניולי הבלגי חתם עד 2014.

זוכרים את פראנייץ'? הוא לא מבין למה אייאקס לא צלצלה אליו. בראיון לשבועון 'ספורטווייק' הוא לדעתי זורק יותר מדי בוץ לכיוון הקבוצה מעיר הבירה ההולנדית. בכל מקרה לי אין בעיה שהקרואטי בחר בשביל לואי ואן חאל. שחקן נחמד, אבל גם סולימאני אחרי עונה אחת היה כשרון יוצא דופן...

בעיות שוערים. אייאקס צירפה את יהרון וורהופן מוולנדהם, עכשיו הבחור בחוץ לחודש וחצי אחרי ששבר עצם בכף ידו...מחלה מדבקת? גם שוערה הצעיר של פיינורד נפצע היום. ארוויין מולדר קיבל היום את ההודעה שהוא ייצטרך לשבת בחוץ 3-6 שבועות. הוא נפצע ברגל.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אליאס, כבר הזהרת אותי. ראית את העתיב בצורה הכי טובה, פרדיגר חתם בפורטו. הוא מצטרף שם לאיזה 6 ארגנטינאיים...מה לעשות אייאקס לא יכולה היום לנצח מקבוצה שיש לה כל כך הרבה ארגנטינאיים, משחקת כמעט כל שנה בליגת האלופות ודומה יותר באקלים לארגנטינה. כעיקרון אני רוצה להאמין שאם אייאקס היתה משחקת טיפה יותר בליגת האלופות שאנחנו חוזרים להיות קבוצה עם כח משיכה יותר גדול. סביטניץ' לבד לא מספיק בשביל הבחור הצעיר...

8. road runner Member

בידיעות אחרונות של היום רשום שברק יצחקי עשוי לעבור להירנביין.
    יש משהו על זה גם בהולנד?

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

זו טעות גדולה של הילד, הוא מגיע לקבוצה שמרכז השדה שלה חזק למדי ולא מייעדים לו תפקיד ראשי שם, זה היה ברור לי שברגע שפורטו ואספניול נכנסו לתמונה לאייאקס לא היה סיכוי בשל הרצון שלו לשחק בספרד או בליגת האלופות.

בכל מקרה אני מאוד מקווה שאייאקס תחזק את העמדה מוקדם ככל האפשר, גם אם אני מבין מדברייך שהסיכויים נמוכים.

10. AFCA Member

אני יתחיל לחשוב שהמבורג באמת רודפת אחרינו..

עכשיו הם גם רוצים את דה זאיו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אתם יודעים מה, אם ההצעה המעליבה שלנו, כשהיה ברור לכולם (וגם לאייאקס..) שהיא לא תתקבל, תוביל את המבורג להחליש את אחת מהיריבות העיקריות שלנו, אולי זה היה משתלם.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בכל מקרה נראה שדה זאיו וקבוצתו מתקרבים ל'מלחמה'. הקשר לא משתתף עוד מעט במשחק האימון מול המבורג. פוטבול אינטרנסיונל מדווח שדה זאיו רוצה להצטרף לאייאקס...לא מצאתי שום ידיעה המאשרת שהמבורג מעוניינת בדה זאיו.

מה שארז אומר נכון מאד. המבורג אולי 'גונבת' לנו את כל השחקנים, אבל היריבות של אייאקס בהולנד בצורה הזאת נחלשות...

13. c_web Member

אז בלי דה זיאו ובלי דמבלה AZ הפסידה גם הערב בתוצאה 0-1 בבית להמבורג משער של פטריץ' בדקה ה - 17. אותו פטריץ' גם הדביק כדור למשקוף במחצית הראשונה, פלה עשה את אותו הדבר מהצד השני אחרי נגיחה יפה.
    אלקמאר לא הרשימה במחצית הראשונה, המבורג לעומת זאת נראית טוב מאוד בפן ההתקפי שחקנים כמו זה רוברטו, אליה, ברג, פטריץ', ירולים, וההגנה גם לא רעה בכלל.
    אחרי שהמבורג נותרה ב 10 שחקנים אלקמאר שיחקה יותר טוב, אל המדאוואי החמית פעמיים מצבים נוחים, כמו ארי.

בכל מקרה הקבוצה שלי לא מרשימה במיוחד לקראת פתיחת העונה בשבת.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידו, תקח את העניינים לאט לאט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    לדעתי העניין עם דה זאיו מלחיץ הרבה יותר מאשר שני ההפסדים נגד ברוז' והמבורג. בסה"כ הגרמנים גם ניצחו כבר את באיירן...

מה שכן מדהים אותי זה שביותר מדי משחקים עם קבוצות הולנדיות יש כרטיסים אדומים. פ.ס.וו סיימה אתמול משחק עם 10 שחקנים, היום הבנתי שגם דן האח נגד וולנסיה נגמר בעשרה נגד עשרה. AZ כבר נשארה בבלגיה בעשרה שחקנים. מה קרה היום? האם המשחק היה אלים?

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שתי ידיעות אחרונות:
    'אלחמיין דאחבלד' פרסם בשעה מאוחרת שדמי דה זאיו מאד רוצה לעבור לאייאקס. לפי הדיווח AZ רוצה 6-7מיליון אירו בשביל הקשר הבינלאומי. מבחינתי אם אייאקס עכשיו ממשיכה להתנהג בצורה טיפשית אז דה זאיו יימכר עוד לקבוצה מחו"ל...

אותו עיתון מדווח גם שכנראה יש תכניות של קבוצות ה-subtop בהולנד לנסות להשאיר בעתיד את אייאקס ופ.ס.וו מחוץ לדלת אם יש התעניינות משתי הקבוצות בשחקנים שלהם. הקבוצות יעדיפו אז למכור את השחקנים לחו"ל...הקבוצות עליהן אני מדבר הן AZ, טוונטה, היירנביין וכרונינגן. יש לי רק עיצה קטנה לקבוצות האחרות, גם אתן צריכות לסגור דיל כדי שאותן קבוצות צמרת לא באות לקנות אצלכן...NEC, NAC, רודה, ויטסה ואוטרכט גם מתקשות למנוע משחקנים לעבור לקבוצות ה-Subtop, לא?

לי יש הרגשה שדה זאיו בכל מקרה כבר לא ישחק ב-AZ, לא סתם הבחור לא שיחק הערב. אני רק כולי תקווה שאייאקס תבוא מחר לאלקמאר עם 6.5 מיליון אירו וחוזרת הביתה עם דה זאיו. אם הקבוצה שלי באה במטרה לרדת עוד קצת את המחיר אז מצידי שדה זאיו ישחק בהמבורג. ברצינות, אם מחר קבוצה עשירה באירופה באה ומחזרת אחרי סוארז אז ברור שגם אנחנו לא נשחרר אותו בשביל פרוטות.