הולנד:ישורת אחרונה בקיץ: דה זאיו נוחת באייאקס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏23/8/08.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

תחנת BVN משודרת בכל העולם. היא מזכירה בהרבה את ערוץ ה-Israeli netwerk שאני רואה פה. תחנה שאוספת תכניות מערוצים שונים.

חוץ מזה אני רואה שאפשר לקבל את התחנות של הרשת הממלכתית Nederland 1,2,3. לסיום אני רואה כמה תחנות אזוריות מקומיות כמו למשל tv Rijnmond שזהו למעשה תחנה של רוטדם והסביבה...אין את AT5 (אמסטרדם) ו-tv Flevoland ערוץ של המחוז שלי.

בסה"כ תמונה מוגבלת בהנחה שאתה לא מצליח לקלוט בארץ את הערוצים המסחריים: RTL 4, 5, 7,8 ואת SBS6, NET8. בהולנד יש גם ערוץ ספורט בתשלום והערוץ eredivisielive שכמובן משדר את הכדורגל ההולנדי בסופי השבוע.

אני בעבר הייתי בחופשה בספרד ונדהמתי לשבת שם בפאב ולראות את אייאקס נגד דן האח בשידור ישיר. לא היה מה לחגוג כי הובלנו 3-0 כדי בסוף להוציא רק נקודה...

יואב, איזה ערוצים איטלקיים אתה קולט בישראל? היות שאני קולט גם ערוצי תשלום במרמה אני מצליח למשל לקלוט את Sky sport. יש עוד מלא תחנות בידות שאני כרגע לא זוכר, אבל אני מרבה לראות גם בערוץ Sportitalia ולאחרונה ב-Sportitalia24. בכל מקרה זה לא מתקרב לתכניות הנחמדות ב-RAI עם הגברים הזקנים והבחורות הצעירות עם המחשוף הנאה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    מדינה קתולית, אבל חרמנים.........

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/09
  2. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אני קולט גם את הערוצים המקומים של כל מחוז ועיר. סקיי איטליה היה לי כמה חודשים אבל עכשיו כבר לא, אולי אני אחדש שתתחיל העונה.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

AZ הפסידה לפני זמן קצר 1-0 בברוז'. ממה שהבנתי שיחקה האורחת רב המחצית השנייה עם עשרה שחקנים (הבנתי שמנדס דה סילבה הורחק אחרי שני צהובים). אלופת הולנד שיחקה ללא רומרו, דמבלה ואל חמדאוי. בקיצור, את התוצאה הזאת אפשר לזרוק לפח. רק פרט פיקנטי אחד, שער הניצחון הובקע ע"י ווסלי סונק... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

חחחחחחחחחחחחחח

המבורג רוצה את רסמוס אלם לפי התיקשורת הגרמנית

:aaarofl:

מסע הנקמה ביול ימשך?

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לירן אל תתחיל איתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    זה העניין עם אייאקס, הסקאוטינג שלנו על הפנים. ברגע שאנחנו מגלים עניין בשחקן הוא כבר מבוקש ע"י קבוצות בליגות יותר בכירות. את אלם כבר בדקו בטורניר היורו האחרון אז למה עוד פעם הולכים לבחון אותו?
    בשביל 4 מיליון אירו אתה צריך להיות חכם ומהיר, את זה אייאקס כבר שנים לא עושה.

AZ הולכת בימים הקרובים לשבת ליד השולחן כדי להחתים את הקשר מורטון נילסן. הדני בן ה-19 היה בעבר תחת חוזה אצל צ'לסי, אבל הוא עזב את סטמפורד ברידג'. בתקופה האחרונה הוא התאמן עם אלופת הולנד ועכשיו רוצים להחתים אותו.

6. c_web Member

כמו שהזכרת שי מורטן נילסן צפוי לחתום על החוזה היום או לכל המאוחר מחר. הוא הושאל ללנדסקרונה (ליגה שבדית שנייה) ב 3 חודשים האחרונים לפני שהחל להתאמן עם AZ. בשבדיה הוא כבש 2 שערים ב 9 הופעות.

בקשר למשחק ההפסד אתמול, קומאן דיבר אחרי המשחק על עייפות ממחנה האימונים ועל זה שספגנו שער בשלב מוקדם מאוד של המשחק. גם וורנבלום לא שיחק אתמול, ויחד עם השלושה שהזכרת כנראה שהחיסורים היו משמעותיים.

ביום רביעי תארח את AZ את הקבוצה שדובר עליה הכי הרבה בפגרה הזאת בפורום הזה (שהיא לא קבוצה הולנדית) - המבורג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

קודם כל צריך לציין שהמבורג לא ממש צריכה את השבדי והסיכויים שיש משהו בידיעה הוא לדעתי לא גבוה (היורש של 442 אם אומר לכם משהו)

אבל זה פשוט הרג אותי, כל שחקן כמעט שאייאקס רצתה השנה או שהמבורג קנתה אותו או שנתנה לו אותו.

לא ברור ..

ובכלל חברייה מה אתם אומרים על המצב בליגה? האם AZ תמשיך לשלוט? פ.ס.וו תחזור? או שמא אייאקס תזכיר נשכחות?

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הליגה תהיה מעניינת זה בטוח. לעשות אליפות בק טו בק אם לא קוראים לך פ.ס.וו או אייאקס זה לא יהיה קל, אבל היתרון הגדול של AZ הוא שהיא לא איבדה מכוחה ושמרה על הכוכבים. השינוי המשמעותי הוא על הקווים ונראה איך קומאן, שאנחנו לא ממש מחזיקים ממנו כאן, יסתדר.

פ.ס.וו עשתה את ההתאמות שלה. אני רק אזכיר לכם, שלמרות שזה נראה שהעונה שעברה הייתה קטסטרופלית, פ..ס.וו עשתה חצי שני מצויין ולא הייתה רחוקה מאייאקס בכלל. עם אוויר ואנגהאלר, טובינן שנתן אליפות אירופה טובה ואפאליי שתמיד עושה את שלו, פ.ס.וו ואלקמאר הן הפייבוריטיות הגדולות.

המעניינית תהיה טוונטה. אחרי שתי סגנויות, היא איבדה משמעותית מהכח שלה. נראה איך תתאושש. אייאקס? עוד עונה של 2-4.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשלב הזה של הקיץ אני לחלוטין מסכים עם ארז. הקבוצה שלנו פשוט לא מספיק טובה. לינדגרן אומר היום שלמעשה סוארז הוא השחקן ברמה היחידי שיש לנו...בנתיים אומר יול שהוא מאד נהנה מטובי אלדרוויירלד ומיצ'ל דונלד. מצוין, אבל אלה צריכים להוביל את העגלה?

אייאקס משחקת באש וכמו תמיד בשנים האחרונות אני מרגיש שהיא עד מאי בשנה הבאה תהיה מלאת כוויות...היה מישהו ב'אייאקס נטוורק' שהעיר משהו יפה. נחמד שיול מאמין בצעירים, אבל אנחנו צריכים לקחת בחשבון שאז נאבד נקודות נגד קבוצות קטנות כי תמיד איכשהו אותם שחקנים לא עומדים בלחץ. לא רק זה, נגיד שנסיים מקום שני עם הקבוצה הזאת, תהיו בטוחים שכבר בחודשים האחרונים לפני סיום הליגה קבוצות עשירות יתחילו להתעניין בשחקנים הצעירים שבולטים. ברור שאז נשחרר אותם ושוב נשאר בידיים ריקות...

אני מרגיש כאילו אייאקס בכוונה אוהבת להתנגש בקיר...מצטער, אני לא מזוכיסט...

10. Piet van Reenen Member

עכשיו אני מבין למה אין רכש כי יול מאמין בצעירים .
    אני אישית אין לי התנגדות ,אני מעדיף את הצעירים על שחקני רכש זקנים מעבר לשיא.
    אני רק מקווה שאנחנו נקצור מהצעירים את הפירות ולא עשירי אירופה.

ד"א ,זה נכון שלוקה ביקש היום מאייאקס שימכרו אותו?

נערך לאחרונה ב: ‏21/7/09
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייאקס ולוקה עומדים לשבת ולדבר מה הולכים לעשות בעונה הקרובה. לספרדי יש עוד חוזה לעונה אחת ומלאגה מאד רוצה אותו. לוקה רוצה לקבל שחרור ולהיות שחקן חופשי, לי כרגע אין חדשות נוספות.

12. Piet van Reenen Member

למרות כל האכזבות מאייאקס בשנים האחרונות,אייאקס תמיד תישאר אהבת חיי לא משנה מה יקרה.
    Always Ajax

13. c_web Member

היום נקבע שמשחק הגביע של AZ אלקמאר מול Jong Ajax יתקיים ב 22 לספטמבר ב 21:45.

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

עידו מה קורה עם רומרו, אני רואה שהוא לא משחק בשל פציעה אבל הבנתי שהוא מתאמן כרגיל, מה גם שהוא כבר חזר מהפציעה מטומטמת שלו כבר לשני המחזורים האחרונים של העונה?

15. c_web Member

הוא דווקא שיחק בשני משחקי אימון שקדמו למשחק עם קלאב ברוז' כך שאני לא באמת יודע למה הוא לא שיחק במשחק אתמול. אני לא חושב שהוא פצוע..