הולנד: חלון העברות מתקדם: חיזוק מאסיבי לפ.ס.וו

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Aug 3, 2010.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אחלה רכישה של אלקמאר. בליגה ההולנדית הוא יכול לעשות הרבה נזק עם העוצמה שלו.

2. Piet van Reenen Member

אייאקס מפסידה היום 2-0 בגרמניה לנירנברג במשחק ידידות.
    אני חייב להגיד לכם שזה לא נראה טוב בכלל, בהתחלה בקושי ניצחנו את אמיין, ביום רביעי האחרון תיקו עם קבוצה מהליגה ה3 בגרמניה, והיום הפסד לנירנברג.
    נראה לי שהשנה אנחנו באמת הולכים להיות פח זבל רציני.
    לפי דעתי עדיף בכלל לא להופיע לשלב הבתים של ליגת האלופות.

3. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אפשר לחשוב... כאילו שהמשחקים האלו נותנים לך איזו אינדיקציה לגבי הקבוצה. מצידי שיפסידו את כל משחקי האימון האלו, אבל שיופיעו לליגה ולליגת האלופות, הרבה יותר חשוב.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצד אחד אני בהחלט חושב שמשחקי המבחן לא אומרים דבר, מצד שני, אנחנו צריכים חלוץ שיעזור לסיגטורסון. אז יופי שקאסטליון פצוע, לפתוח עם אוזביליז כמספר 9 זה מעליב למועדון. גם נמאס לי מכל ה'גמדים' בקבוצה. אניטה, סררו, לוקוקי, סניידר מס.2, ואחרים. הגיע הזמן שגם קרויף ידאג לשנות את התמונה הזאת.

בכללי, בוא לא נגזים, המשחקים האלה באמת לא מעניינים אף אחד, אבל קצת לא ברור לי למה אל חמדאווי עדיין בקבוצה ועדיין אין בראשונה מחליף למרוקאי.

5. Ajacied Member

Piet van Reenen, קצת יותר אופטימיות, כולה משחקי ידידות. איך אפשר להסיק מהמשחקים הללו משהו על המשך דרכנו באלופות או בליגה? נכון שלא נראנו טוב, אבל מנסים כל מיני הרכבים והמשחקים האלו גם נערכים בקצב מאוד איטי, השחקנים שומרים על עצמם. גם אני מאוכזב מהתוצאות, אבל אי אפשר להרחיק לכת ככה, סה"כ משחקי הכנה. עדיף להפסיד עכשיו מאשר במשחקים רשמיים. מההפסדים האלה לומדים מטעויות.

לא יודע...אין לי בעיה עם שחקנים נמוכים כל עוד זה לא בלמים, חלוץ מרכזי או שוער. יש להם את האיכויות שלהם. זה ששחקן נמוך לא עושה אותו פחות טוב, לפעמים זה אפילו יתרון. גם מראדונה, פלה, מסי ורבים וטובים אחרים הם נמוכים.

כמו שהבנתי, קסטיליון הולך להיות מושאל לוולבייק, ככה שבאייאקס כנראה יחפשו חלוץ נוסף, לפחות ככה אני מקווה.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דימה, גם צ'אבי ואינייסטה נמוכי קומה, אבל יחי ההבדל הקטן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    סררו נראה לי שחקן מאד טכני, הוא בהחלט עוד יכול להפתיע, אבל הלוקוקי הזה שחקן די בינוני. אגב, רודני סניידר מזכיר במבנה גופו לאללה את אחיו, אבל היכולת שלו אתמול לא הזכירה דבר לאחיו הגדול.

לגבי קאסטליון אין לי ממש חדשות. איפה קראת שהוא מועמד להיות מושאל לר.ק.ס? ממה שאני יודע רוצה דה בור לתת לו צ'אנס, אבל אז הבחור צריך להיות קודם כל בריא...

תיקון:
    'אלחמיין דאחבלד' דיווח על קאסטליון והשאלה אפשרית לר.ק.ס! מצידי שהעסקה תתממש ושנראה עוד חלוץ רכש לעונה הקרובה.

Last edited: Jul 17, 2011
  7. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אחרי שמריו ביין התפטר כפי שנכתב פה קודם לכן, רונאלד קומאן יחליף אותו בתפקיד כמאמן פיינורד לעונה הקרובה.
    לאחל לו בהצלחה אני לא יכול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

8. ArsenalFan Member

נדמה לי שרונלד קומאן עושה היסטוריה - האדם הראשון שגם שיחק וגם אימן בשלושת המועדונים הבכירים של הולנד - איאקס, פ.ס.וו ופיינורד. אלא אם כן אני טועה.

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

טועה בדבר אחד:

פיינורד מועדון בכיר?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

10. c_web Member

הוא אימן גם אותנו!
    אוי הוא היה כזה פח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

ג'וזי אלטידור הוצג היום רשמית במועדון, הוא ישחק עם הספרה 12 על הגב. האמריקאי עבר את הבדיקות הרפואיות ואני מקווה שהוא ישתלב טוב ויתן עונה טובה.

http://www.az.nl/cache/images/259399.Xxx

החלוץ אמר היום: "אני מאוד שמח שהכל מאחורי, אני מתרגש ומרגיש בבית. אחרי שעברתי בכמה קבוצות אני מקווה ש AZ תיתן לי הזדמנות לעשות צעד נוסף קדימה''.

אנרסט סטיוארט מנהל המועדון אמר: "אנחנו עוקבים אחרי ג'וזי כבר כמה שנים. הוא בחור חזק עם פוטנציאל גדול'' אמר סטיוארט על בן ארצו.

חרטיאן ורביק המאמן הוסיף: "ג'וזי עשה את הופעות הבכורה שלו בגיל 16 בניו יורק רד בולס ושנה לאחר מכן כבר ערך בכורה בנבחרת הלאומית, זה מראה עליו דבר כלשהו. הוא שחקן איכותי שעשה את הבחירות הלא נכונות שלו''.

שיהיה בהצלחה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייאקס מנצחת 3-0 את ברונדבי בדנמרק. טוונטה מנצחת 1-0 את גלאטסראיי. בקיצור, יום טוב לקבוצות ההולנדיות!

לחזור למשחק של אייאקס. אני לא ראיתי את המשחק, אבל התוצאה בהחלט מפתיעה לטובה. לנצח קבוצה שכבר פתחה את הליגה ועוד 3-0 זה יפה מאד. סיגטורסון פתח לראשונה ומיד החזיר בשער יפה. במחצית השנייה ראינו עוד שער בכורה, הפעם לסררו. מהתגובות שראיתי אחרי המשחק התברר שהבחור היה מצוין. אז נכון, הוא 'גמד', אבל אם הוא יצליח לדבר עם רגליו אז יהיה בסדר. השער האחרון הובקע ע"י אביסיליו.

השערים (רק מההילוך החוזר):

מילה על קומאן ואלטידור.
    אם שיחקת בשלושת הקבוצות הגדולות אז למה לא לאמן בכל הגדולות? מצחיק גם שהוא עושה בפעם השנייה בדיוק את אותו דרך. כשחקן הוא התחיל באייאקס (כעיקרון התחיל בכרונינגן), אחר כך עבר לפ.ס.וו ואחר כך הגיע לפיינורד. כמאמן הוא מסיים שוב את המעגל הזה. בהחלט ייחודי.

אלטידור שחקן נחמד, אבל הוא בעיניי מעולם לא היה סקורר. הוא בחור נורא בריא ומאד חסון, אבל האם הוא מסוגל לכבוש איזה 20 שערים?

Last edited: Jul 20, 2011
  12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי דיווחים בהולנד אנחנו עומדקים בקרוב להפרד משטקי, לא סתם וורמיר כבר עמד אתמול בשער...
    אני מתקשה להאמין, אבל בגלל רשלנות של אייאקס הקבוצה לא תקבל את מה שמגיעה לה על השוער. בגלל שלשטקי יש עוד חוזה לעונה אחת אנחנו לא נקבל יותר מ-8 מיליון אירו בשביל לדעתי אחד מהשוערים הכי טובים בעולם. עצוב, שבאמסטרדם עדיין עושים שטויות. כבר אחרי המונדיאל היה צריך לתת לשטקי הארכת חוזה עם סכום שחרור של איזה 15 מיליון אירו. מבחינתי שוער שמוביל את נבחרתו לגמר המונדיאל שווה יותר, אבל שוערים לא מועברים בסכומים כל כך גבוהים. בכל מקרה אני חש שוב כעס ותסכול כלפי ההנהלה (יופי קורנל וריק ו.ד בוח) שדלא האריכו את החוזה של היהלום הזה.

אישית אני חושב שרומא קבוצה קטנה בשביל שטקי, אבל אם הוא רוצה ללכת לשם אז שיילך. לשמחתי יש לנו את וורמיר כך שאת הכסף אפשר להשקיע בהבאת חלוץ נוסף ושוער צעיר. אני למשל חושב על חיליסן מ-NEC. מישל פורם מאוטרכט ממורמר שהוא עדיין בקבוצה, אבל לא נראה לי שיגיע לאייאקס. בעבר הוא לא התלהב מאיתנו והוא טוב מדי בשביל להיות שוער שני.

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אלטידור לא צריך לכבוש 20 גולים בשביל להיות הצלחה, 20 גולים יהיו הצלחה מדהימה אני חושב. עושה רושם של החתמה מצוינת של AZ, עם הנתונים הפיזים שלו והכישרון היחסי הוא בהחלט צריך לעשות נזק בליגה המקומית. אני גם מבסוט מכך שהמועדון מביא רכש לא אלמוני, משהו שמראה על קצת שאיפות לאחר תקופה (שכבר חלפה אולי?) של אי ודאות כלכלית.

14. Ajacied Member

לפי מה שידוע לי, ניסו להאריך את חוזהו מספר פעמים. הוא פשוט לא רצה לחתום על הארכה בעצמו. סיפור דומה לזה של עמנואלסון. גם בקיץ הזה הוא יכל לחתום על חוזה חדש, אבל הוא לא חתם. זה תלוי גם בשחקן עצמו, לא רק בקבוצה.
    כרגע רומא מציעים עליו 4-5 מיליון אירו, זה עדיין ממש קצת.
    ב 8-10 מיליון, כנראה שנצטרך להיפרד ממנו. יש לנו מחליף מספיק טוב, שלדעתי לא נופל משום שוער אחר בליגה ההולנדית, ואולי אפילו הטוב מבין כולם. ככה שאין מה לדאוג.

אייאקס מעוניים במתיו אמואה בתור חלוץ שני. תאמת לא ממש מתלהב ממנו. עדיף כבר את דמיטרי בוליקין, שגם בו שמעתי שיש התעניינות (ככה יהיה בקבוצה גם שחקן עם שם כמו שלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ).

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני די חשבתי שאייאקס שוב נרדמה...אם זה כמו שאתה מתאר אז אני מתנצל בפני קורונל וריק ואן דה בוח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אין מה לעשות, השחקנים פשוט רק מסתכלים על עצמם. אהבת קבוצה כבר אין. לירוי פר רוצה בכל מקרה לעזוב את פיינורד, האוהדים כעסו, ירדו לרמה של פרסום הודעות אבל (גועל נפש) ואתמול השחקן הדגיש ש'הוא מעולם לא ישחק בשביל אייאקס'. הכל כל כך שקוף.

אני לא חושב ששטקי עוד ישחק בעתיד בפיינורד או פ.ס.וו, אבל כמו אפלאיי ועמנואלסון אני מגנה מכל לכל את ההתנהגות כפויית הטובה הזאת. אייאקס, כמו פ.ס.וו השקיעו הכל בשחקנים האלה ולבסוף הם בורחים כמו גנבים בלילה. אני בהחלט נותן ברכה לשטקי כדי שיצליח בקבוצה אחרת, אבל בעיניי סוארז יותר אייאקסיד. כשהיה צריך האריך לואיס את החוזה שלו וכשעזב יכלה אייאקס להנות מקופה נחמדה. בהחלט מכעיס אותי ששטקלנבורח לא עשה את זה.

אני בהחלט מעדיף את בולקין על פני אמואה, אבל הגנאי של NAC לא שחקן כל כך רע. הוא שיחק במדי NAC 101 משחקים בהם הבקיע 42 שערים (רק בליגה). אלה בשביל קבוצה בינונית כ-NAC מספרים לא עד כדי כך רעים. אל תשכח שהוא באייאקס ישתף פעולה עם שחקנים יותר טובים. נכון, הוא לא סופרסטאר, אבל אני מוכן לתת לו צ'אנס כי אני משוכנע שהוא מסוגל להבקיע יותר מלמשל אלטידור...

ואם כבר מדברים על אלטידור, אז מצטער אליאס, אבל AZ כן צריכה חלוץ סקורר. אם לא אלטידור מי יבקיע שם והרבה? רוד בוימנס שלפני עונה שיחק ב-VVV? יוהאן ברג גודמונסון האיסלנדי הצעיר? אם אתה מגיע על תקן של חלוץ זר לקבוצה, ויש לך ניסיון בליגה הספרדית, אתה בדרך כלל אמור להיות המבקיע המצטיין, לא?