הולנד: חלון העברות מתקדם: חיזוק מאסיבי לפ.ס.וו

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Aug 3, 2010.

1. Ajacied Member

תאמת אף פעם לא ראיתי אותו משחק, הוא היה שייך לקבוצת המילואים של המועדון. אם אני לא טועה, הוא עבר בפגרת החורף, האחרונה, לשחק באיזה קבוצה סקוטית (לא סלטיק או רנג'רס). אם להתחשב בעובדה שבאייאקס לא בנו עליו כעל מישהו שיכול להתקדם לקבוצה הבוגרת ושיחררו אותו, אז תסיק מסקנות לבד...

למרות שמצאתי כמה טעויות, אחלה כתבה, תודה!

Last edited by a moderator: Jul 8, 2011
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל אני מודיע לכם שעוד פועל הלך היום לעולמו. בטרגדיה באיצטדיון של טוונטה עלה מניין ההרוגים לשניים. גם הנפטר של היום מגיע מהולנד, בן 24, מהעיר אולדנזאל. הוא מצטרף לפועל בניין בן 31 מהעיירה נייפרדאל שגם הוא לא חזר בשלום הביתה.

הספקולציות הראשונות לאסון:
    היו חסרים מוטות תמיכה ועל הגג היה יותר מדי עומס. התביעה המשפטית ההולנדית דיווחה היום שהחקירה תערך כנראה שבועות אם לא חודשים...בשביל להגיע למסקנות סופיות ייצטרכו כנראה גם להטיס מומחים מחו"ל כדי למצוא את האשמים לאסון הזה. רק בשבוע הבא יתחילו לנקות את השטח, כרגע עוד עסוקים בחקירה ומציאת ממצאים במקום. כרגע גם לא בטוח אם טוונטה יכולה לפתוח שם את העונה למרות שנראה לי שזה כן יקרה.

Tim v.d Meulen אכן התחיל את הקריירה שלו באייאקס, אבל לא שותף דקה במשחקי הבוגרים. הוא עבר לפני חצי שנה סופית לדנדי יונייטד.

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

http://www.telegraaf.nl/telesport/voetbal/...ns__.html?p=3,1

דה בור מדבר. הוא חושש קצת מהימים האחרונים של מועד ההעברות. מה יקרה אם נקבל הצעה שאי אפשר לסרב לה? במקרה של סטקי הוא לא דואג כי יש את וומיר, אבל לגבי ורטונגן, הוא מביא בכנות חשש שביום האחרון נקבל הצעה גדולה. הוא ממשיך ואומר שהוא מקווה שהעלייה המובטחת לצ'מפיונס תשחק תפקיד בהחלטה של יאן.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה שלנו, לשני השחקנים יש סעיף שחרור עם סכום מסויים...במקרים כאלה כל הקבוצה מוחזקת כבני ערובה כי אם ב-31 באוגוסט קבוצה רוצה לשלם את אותו סכום אז יש לנו בעיה. אני מצפה מאייאקס שכבר עכשיו תצרף מחליף לוורטונגהן, אבל כבר שנים שאייאקס במקרים האלה מנוהלת כמו שוק. נקווה שיהיה בסדר.

אייאקס ניצחה היום 1-0 את פ.צ אממן במגרשה. אנדריי אוייר הבקיע במחצית השנייה את שער הניצחון.
    קשה לקבל רושם אמיתי ממשחקים כאלה. כן רואים בבירור שתיאו יאנסן אחלה שחקן, הוא יתרום לנו המון.
    אני עדיין מרגיש לא ממש בנוח כשרואים את איינו בפעולה (במשחק רגיל היה כבר עף לפני החצי) וההרגשה שאין לנו חוץ מסיגטורסון סקורר. מי שיחק היום כמספר 9? אוזביליז...(קאסטליון היה קצת פצוע ולא הרבה לשחק)

עד סוף החודש נשחק עוד מול:
    13-7: SSV Jahn Regensburg
    16-7: נירנברג
    20-7: ברונדבי
    24-7: אינדפנדיינטה
    30-7: סופרקאפ מול טוונטה

העונה אין טורניר אמסטרדם!

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלאגן רציני בפיינורד. השחקנים החליטו ברב גדול שהם לא רוצים להמשיך עם מריו ביין. המאמן התפטר הבוקר ולדעתי הקבוצה מאבדת עכשיו באמת את העשתונות. הקבוצה לא מתחזקת כי אין כסף, גיאון פרננדז עוד יכול לעזור, אבל אין מחליף לוויינאלדום. לירוי פר רוצה בכח לעזוב והקפטן רון פלאר תקע סכין גדול בגב של המאמן.

אני ממש לא אהיה מופתע אם בעונה הקרובה נראה עוד יותר בלאגן בקבוצה. הגרעין הקשה היה בסה"כ מאד שקט בגלל שמריו ביין נחשב לסמל בקבוצה. אם ישימו עכשיו מאמן מחוץ למערכת לפני הקבוצה והתוצאות לא יהיו טובות אני בטוח שהגרעין הקשה יתחיל להתפרע. כרגע נראה לי שווילם ואן הנחם ייכנס למערכת כי הוא האיש היחיד שעוד מסוגל להשאיר את האוהדים בשקט...

7. Ajacied Member

העיקר שניתן להם בראש גם העונה.

8. c_web Member

ADO דן האח מנצחת היום 3-2 בחוץ את טאוראס הליטאית ומבטיחה לעצמה מעשית את המקום בשלב הבא של הליגה האירופית.
    בהגרלה שתתקיים מחר היא תיהיה מדורגת ותוכל לקבל אחת מהקבוצות הבאות (בסוגריים תוצאת המשחק הראשון מהערב):
    אומוניה ניקוסיה
    ולאזניה (אלבניה) \ פ.צ תון (שוויץ) [0-0]
    שחטיור קארגאנדי (קזחסטן) \ סט. פטריק (אירלנד) [1-2]
    AFC ללאנלי (ווילס) \ דינמו טיבליסי (גיאורגיה) [1-2]
    איסקרה סטאלי (מולדובה) - ורטקס ורזדין (קרואטיה) [1-1]

גם AZ אלקמאר תוגרל מחר, וגם היא תיהיה מדורגת. האפשרויות שלה:
    פ.צ גומל (בלארוס)
    מכבי תל אביב - קאזאר‎ (אזרבייג'אן) [1-3]
    פלמורטארי (אלבניה) - יאבלונץ (צ'כיה) [2-0]
    פרנצוארוש (הונגריה) - אלסונד (נורבגיה) [1-2]
    אולימיפה לובליאנה (סלובניה) - בוהמיינס (אירלנד) [0-2]

מחר בהגרלת ליגת האלופות טוונטה תיהיה מדורגת ותוכל לקבל אחת מהקבוצות הבאות:
    רובין קאזאן
    פ.צ ציריך
    אודנסה (דנמרק)
    ואסלוי (רומניה)
    טרבזונספור

ההימורים שלי (לא יכול בלי זה): http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    ADO - ולאזניה (אלבניה) \ פ.צ תון (שוויץ)
    AZ - פרנצוארוש (הונגריה) - אלסונד (נורבגיה)
    טרבזונספור - טוונטה

סופ''ש נעים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

Last edited: Jul 14, 2011
  9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

מה אתם יכולים לספר על פרנציסקו רודריגז מאזה, שחקנה של פ.ס.וו לשעבר?

10. c_web Member

תוצאות ההגרלות היום:

טוונטה תארח במשחק הראשון את ואסלוי מרומניה (ההגרלה הכי קלה לדעתי).
    דאן האח תצא לאומוניה ניקוסיה במשחק הראשון (הגרלה סבירה).
    ו AZ תארח את יבאלונץ' הצ'כית (ההגרלה הכי קשה).

כרגיל אין לנו הרבה מזל בהגרלות, וגם קבוצתי לא תגיע לישראל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

11. AFCA Member

אני באופן אישי מאוד תופס ממנו, גם במונדיאל הוא הרשים אותי. אבל העונה הוא היה בלם מחליף וכמעט ולא שיחק אם זכרוני אינו מטעה אותי. לאן הוא עבר, ומה נסגר עם הפרשיה שלו עם הסמים?

12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ההתאחדות המקסיקנית זיכתה אותו מפרשת הסמים והוא עבר לשטוטגארט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

קנו אותו באיחור של שנה. עושה רושם שהוא איבד את זה לגמריי.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר מתרשם מגונזלס, אבל אני פחות. אישית אני לא יודע אם הליגה הגרמנית משוכה גבוהה מדי בשבילו, אבל לך תדע.

ג'וזי אלטידור גילה בטוויטר שהוא עומד לחתום ב-AZ. עידו, בבקשה תגובה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

האם רויסטון דרהנטה בדרך חזרה לפיינורד? הקשר/מגן דחה הצעה להצטרף לבנפיקה. העיתון הספרדי 'אס' מדווח ביום שישי שאם דרהנטה צריך לעזוב את ריאל מדריד שהוא רוצה לחזור לפיינורד.

טוונטה תצטרך לשחק את משחק הבית במפגש מול הקבוצה הרומנית FC Vaslui במקום אחר. אחרי האסון עם הגג ב-Grols Veste שוקלת טוונטה לשחק בגלזנקירשן (גרמניה), או ארנהם.

15. c_web Member

כן שי ג'וזי אלטידור כמעט בטוח ישחק בעונה הבאה ב AZ. כל העניינים כבר סוכמו, והמנהל הטכני שלנו צריך לסכם דברים אחרונים עם ויאריאל בשביל לסגור איתם סופית.
    אלטידור רשם בטוויטר שלו (אם הוא היה משקיע בכדורגל כמו שהוא מתמיד לעדכן בטוויטר זה היה טוב) : ''לכל אוהדיי, יש סיכום ואני מגיע ל AZ אלקמאר''.