הולנד: חלון העברות מתקדם: חיזוק מאסיבי לפ.ס.וו

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Aug 3, 2010.

1. Civil Anti Madridista

תיאו יאנסן בן ה-29, עבר מטוונטה אנסחדה לאלופת הולנד אייאקס, תמורת 3.5 מיליון יורו.
    יאנסן קשר התקפי יצירתי שנבחר לשחקן השנה בהולנד לשנת 2011
    שחקן נוסף שמצטרף לאייאקס הוא החלוץ-קשר ת'ולאני סראו בן ה-21 מדרום אפריקה.
    סראו שיחק באייאקס קייפטאון, שהיא קבוצת הבת של אייאקס, והוא נבחר לשחקן השנה בדרום אפריקה.
    מי שצפוי לעזוב את אייאקס הוא דמי דה זיאו, הקשר האחורי שעל פי דיווחים בהולנד וברוסיה צפוי לעזוב לספרטק מוסקבה תמורת 6 מיליון יורו.
    הקבוצות כרגע מנהלות מו"מ כשברוסיה כבר טוענים שדה זיאו כמעט בוודאות יגיע.

Last edited by a moderator: Jun 25, 2011
  2. Piet van Reenen Member

בוקר טוב אליהו!
    שחקני הרכש שציינת כבר חתמו באייאקס כבר לפני יותר מחודש.
    ולגבי דה זיאו, אייאקס סגרה עם ספרטק מוסקבה, רק שהשחקן עצמו לא בטוח בכלל שהוא רוצה לעבור לרוסיה.

Last edited: Jun 25, 2011
  3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

התכנית ל-3 באוגסט, "יום הצדעה לואן דר סאר" נראית די אדירה.

מתחילים ברבע לשש, משחק בין הD1 של אייאקס לזה של מנצ'סטר יונייטד ביחד עם בנו של אדווין. ב19:10 מתחילים את העניינים הרציניים - משחק בין אייאקס של 95 (בהדרכת לואי ואן חאל) לבין הולנד 98 (בהדרכת חוס הידיניק). לאחר מכן, 20:05, המיין אבנט - אייאקס נגד נבחרת שאר העולם (בהדרכת סר אלכס פרגסון). סוף הערב בסביבות 22:30.

באייאקס מקווים למלא את הארינה.

http://www.ajax.nl/upload_mm/2/e/3/181074_Logo%20EVDS_RGB%20Oranje1_600x338.Xxx

Last edited: Jun 27, 2011
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הערבים האלה תמיד נחמדים בשביל הנוסטלגיה. אני כעיקרון עדיין לא סולח' לאדווין שהוא לא חזר לאייאקס בשביל לסיים את הקריירה שלו. הוא יכול בקלות בעונה הבאה עוד לעמוד בשער שלנו...מה שקרה במאי 1995 תמיד יהיה בליבי בטח אחרי מה שקורה היום בכדורגל העולמי עם חוק בוסמן. לי עוד היתה את הזכות להנות מהקבוצה שלי בגמר ליגת אלופות. לשמחתי היתה לי הזכות לראות אותנו הכי טובים בעולם, בסיטואציה שנוצרה בכדורגל האירופאי הימים האלה לעולם לא יחזרו.

סוק חתם לשנתיים בכרונינגן. שיהיה לו בהצלחה, רק לא נגדנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

הבלם הדרום אפריקני, דלייטון דניאלס, נבחן בימים אלה בפעם השנייה בקבוצה שלנו. בסה"כ יש שביעות רצון מהבחור בן ה-26, אבל עדיין אין החלטה סופית אם לצרף אותו לאייאקס.

אייאקס מאשרת היום שאל חמדאווי לא יפתח את העונה בקבוצה הראשונה...

לכמה ידיעות אחרות:
    פ.ס.וו אולי צריכה 50 מיליון אירו בשביל לשרוד, אבל זה לא מונע ממנה לנסות לצרף את דריס מרטנס וקווין סטרוטמן. אוטרכט מראה בנתיים לפ.ס.וו את הדלת, אבל לך תדעו מה יקרה בימים הקרובים. כרגע נראה שאת ההלוואה של העירייה (50 מיליון אירו) פ.ס.וו תקבל.

חרט יאן וורבייק הודה היום שסיגטורסון למעשה לא ממשיך בקבוצה: "הסיכוי שסיגטורסון לא ממשיך בקבוצה מגיע למאה אחוז..."

עדיין לא ברור איפה ג'ון ואן דן ברום יאמן בעונה הקרובה. האם זה יהיה באדו או בויטסה?

תמונה אחרונה בשביל עידו:

רוד בוימנס מתאמן לראשונה עם AZ. החלוץ חתם היום רשמית בקבוצה ל-4 שנים!
    http://www.az.nl/cache/images/258882.Xxx

5. Ajacied Member

שי, פה אני יכול לחלוק עליך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נכון שואן דר סאר הוא שוער ענק, אבל כאן בעצם מתחילה הבעיה...הוא שוער.
    אם סטקלנבורג ישאר (לא סיכוי גדול, אבל קיים), מה הוא ירד לספסל?
    וגם אם הוא יעזוב, אני מעדיף לראות את וירמיר בתור שוער ראשון. הוא היה טוב מאוד במשחקים ששיחק עונה שעברה (ועוד אסור לשכוח שהוא רק חזר מפציע ארוכה). מגיע לו לקבל את אפודת השוער הראשון, יכול להתפתח כאן שוער להרבה שנים, אלא אם איזה קבוצה גדולה לא תחטוף אותו. בואו של ואן דר סר היה פוגע בוירמיר. אם ואן דר סר היה שחקן שדה, התמונה היתה משתנה - אבל הוא לא כזה. בשביל התענוג שבעונה אחת יהיה לנו שוער גדול ואייקון ענק, זה יכול לעשות יותר נזק בעתיד.

ולגבי הזכיה בליגת האלופות, לך תדע מה יהיה בעתיד. העולם כל הזמן משתנה. פעם אתה למעלה, פעם אתה למטה. כמו שחוק בוסמן חוקק בדיעבד נגדינו, כך בעתיד יכולים להיחקק חוקים שיעזרו לנו (כמו תקרת שכר או חוקים אחרים שיעזרו לקבוצות הקטנות להיאבק בגדולות). אמנם בתקופה הקרובה אולי השינוי לא יבוא, אבל לך תדע מה יהיה בעוד 20 שנה.
    לדוגמא, מי חשב שריבר פלייט תרד ליגה? ועוד שלפני 6 שנים היא היתה אלופה...החיים לא צפויים, גם כשזה נוגע לכדורגל :aaa031:

Last edited by a moderator: Jun 27, 2011
  6. Ajacied Member

✡כנראה שיאנסן הולך "להיכנס" לחולצה של סוארז. הולך לקבל את המספר 16 על הגב. כמו כן, יאנסן הצהיר בראיון איתו שהוא הגיע לאייאקס בשביל לזכות בתארים ולא בשביל לחמם את הספסל. מעניין מה יקרה כאשר ואם הוא ירד לספסל...מקווה שלא יהיה פה מוניר 2

✡בוקה מגלה עניין בדאריו צביטניץ'. בבוקה מחפשים חלוץ אחרי הפרישה של פאלרמו.

✡מאטס ריטס, סניידר, קאסטיליון, קופרס, לוקוקי וואן רהיין - פותחים את האימונים עם הקבוצה הראשונה. זאת ההזדמנות שלהם להוכיח את עצמם לאחר שהשחקנים הבינלאומיים של המועדון זכו לחזור בתאריך מאוחר יותר ויתחילו את האימונים באיחור.

Last edited by a moderator: Jun 27, 2011
  7. ArsenalFan Member

יש דיווחים בטוויטר, כולם מגיעים מאוהדי ארסנל, שדניס ברגקאמפ מונה באופן רשמי כעוזר המנג'ר של פרנק דה בור ושתהיה לו גם אחריות על האקדמיה באיאקס (עד עכשיו הוא אימן את ה-A1, לא?). אתם יכולים לאשר? גם ראיתי שקרויף רצה למנות את אוברמארס לתפקיד ניהולי יחסית בכיר, יש אמת בדבר?

מה הייתי נותן כדי שהשניים האלה יסתובבו אצלנו במתחם האימונים...

8. Ajacied Member

אני מאשר, זה נכון! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

ובקשר לאוברמרס, הוא אחד המועמדים להיות המנכ"ל החדש, במקומו של ואן דן בוך. אבל כנראה ששחקן עבר אחר, טצ'ו לה לינג, יזכה בתפקיד.

9. c_web Member

כן אז בוימנס חתם היום רשמית והוצג במועדון, חוץ מהשער שלו בעונה שעברה במספרת נגד הרנביין אני באמת לא יודע עליו הרבה. מקווה שישתלב טוב.
    בכל מקרה המצב בקבוצה שלי לא טוב בלשון המעטה, הסגל שהיה היום באימון הוא דליל ועדיין לא הובא שום מחליף רציני לשחארס ומורנו. שתי עמדות חשובות על המגרש.
    גם בפשיץ זה לא יעבוד, בוימנס ובנסחופ לבד לא יחזיקו את הקבוצה הזאת עונה שלמה, ואחרי שפלה עזב וסיגטורסון בדרך, חייבים להביא חלוץ ברמה גבוהה.

משהו חייב לקרות בתקופה הקרובה, כי הסגל שלנו פשוט לא נראה טוב כרגע.

10. Ajacied Member

חוץ מזה ראיתי בפורום של קופה אמריקה, שאליאס כתב שהשוער הקוסטה ריקני של אלקמאר חשוד בזה שאיים לרצוח את חברתו ותקף אותה, מחר הוט טס לחקירה בספרד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

11. c_web Member

כן ענה לי השאלה שלי באותו קטע שאתה מדבר עליו. בכל מקרה ראיתי שג'וי דידוליצ'ה שהיה בזמנו השוער המשני של רומרו התאמן היום אחרי פציעה או מחלה שהייתה לו תקופה ארוכה אז בעמדה הזו אני פחות מודאג.

בנוסף למה ששי כתב על מה שורביק אמר היום, אני רואה עכשיו שהוא אכן אמר: ''נצטרך להביא חלוץ או ווינר ימני במקומו וכמו כן בלם''. באשר למחליף לשחארס הוא טוען שיש לו בקישור את השחקנים שאותם הוא צריך. נו טוב...

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אחרי הרבה הבטחות שהוא כבר סגור, ריטס חתם היוס סופית:
    http://www.ajax.nl/upload_mm/3/6/6/181126_2011-06-28%20Contr%20M%20Rits%200011_600x338.Xxx

עוד קשר יצירתי. בהנחה שיביאו חלוץ (האיסלנדי או מישהו אחר..) יש פה אינפלציה די מטורפת של קשרים. יאנסן, אריקסן, דה יונג, ריטס. ואלה רק כאלה שמוגדרים קשרים התקפיים.

Last edited: Jun 28, 2011
  13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ומה קורה בגזרת החלוצים? רק האיסלנדי בתמונה?

אני שואל גם כי סביטאניץ', שאמנם לא ממלא תפקיד מרכזי אבל הוא עדיין אופציה ברוטציה, ממשיך ללחוץ לעזוב ומקושר שוב לבוקה. אולי אין לאייאקס כרגע את הכלים להתחזק בצורה משמעותית, אבל עדיין צריך להציב קבוצה תחרותית יותר לליגת האלופות.

Last edited by a moderator: Jun 28, 2011
  14. AFCA Member

האיסלנדי יגיע. גם אם הוא יהיה החלוץ ה"טבעי" היחיד בסגל (יהיה גם את קאסטיון מהנוער שינסה לאיים על מקום בהרכב), יהיה לנו סגל עם כל כך הרבה אפשרויות שונות והרבה אפשרויות אלאתר (שחקנים כמו דה יונג וסררו שיוכלו לשחק כחלוץ או קשר התקפי, דמי או יאנסן לקישור ההגנתי או ההתקפי במקרה הצורך, וכו' וכו'). אם דה בור ידע לתמרן עם זה ולהשאיר את כולם מרוצים נרוויח רוטציה בריאה לקבוצה שמשחקת ב-3 מפעלים, ושתמיד מתפרקת עם העומס בנובמר-דצמבר.

Last edited: Jun 28, 2011
  15. Ajacied Member

אליאס, צביטניץ' הוא אכזבה עצומה. לא להאמין שעלה 7.5 מיליון אירו להביאו לקבוצה. עונה שעברה הוא היה ברוטציה כי פשוט היתה בעיה גדולה עם החלוצים. הוא היה סוג של ברירת מחדל. אני מאמין שגם אייאקס בעצמם רוצים להיפטר ממנו. אם הוא בכל זאת ישאר, אני לא רואה אותו נכלל בסגל למשחקי הקבוצה.
    קראתי גם שחוץ מסיגטורסון דה-בור מעוניין להביא עוד חלוץ.