איי זה אותו פרנץ וולפראת שקיבל חמישייה מהנבחרת ב 6.6.99 ב 0-5 נגד אוסטריה חחח... מגיע לו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
פיורנטינה ספגה על השלכת החזיז הפסד טכני 3-0 (אחרי שניצחה במשחק הראשון 0-2 בחוץ!)לגרהאספורס של אבי תקווה והודחה מגביע אופ''א.
הנה חיזקתם את הטענה שלי שאופ"א לא הענישה את הקבוצות האיטלקיות באותה צורה כמו שהיא עשתה אייאקס. הקבוצה שלי הורחקה בהתחלה לשנתיים, אבל בערעור הוחלט על עונש של הרחקה של עונה אחת ו-3 משחקי בית מאות ק"מ מאמסטרדם. בעונה שאייאקס זכתה בגביע אופ"א היא שיחקה 3 משחקי בית בגרמניה (דיסלדורף). כבר מהר מאד הוכח שוולפארת למעשה לא נפגע ופשוט ניצל את הארוע בשביל שקבוצתו תקבל עלייה אוטומטית לסיבוב הבא. אני אומר ברצינות, פריסק בבירור דימם, החזיז בבירור פגע בקוון, אז למה רומא ופיורנטינה גם לא הורחקו לפחות עונה מאירופה? מה שהיה היה, ואני כבר מזמן שכחתי את הארועים האלה, אבל בסה"כ רואים פה אי צדק מעוות. מבחינתי אופ"א (וכמובן פיפ"א) זה היום עדיין אותו ארגון פוליטי מושחת.
חדשות אחרונות: 1) כרגע נראה שתיאו יאנסן עומד לחתום באייאקס על חוזה של שנתיים. בפגישה שנערכה כשלוש שעות קיבל יאנסן כנראה את מבוקשו: הוא יכול להמשיך לגור בארנהם. 2) ה'טלחרף' מדווח שגם פ.ס.וו וטוונטה בעקבות סיגטורסון, אבל החלוץ האיסלנדי הבהיר שהוא מעוניין להצטרף לאייאקס... 3) הקבוצה יוצאת למסע סיכום העונה לארה"ב. אל חמדאווי, בוילסן ואריקסן לא יצטרפו. 4) האליפות גרמה לטרוף מוחלט לגבי המנויים לעונה הבאה. יש כבר רשימת המתנה :aaa025:
אני חייב לומר לגבי העניין הזה, שהאליפות הזאת עשתה לי את השנה כולה בערך. כשארז עדכן אותי במה הולך במשחק מול טוונטה, הייתי מוגדר מפקד באיזו משימה על הגבול המצרי, והחבר'ה לא הבינו למה אני כל כך לחוץ או למה אני חוגג כמו מטורף כשאני מקבל SMS כל כמה דקות, ובמיוחד אחרי האחרון שהודיע שלקחנו סוף סוף את האליפות ה-30 שלנו. אני בטוח שגם המצרים מהצד השני לא הבינו על מה הייתה כל המהומה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אם אתם זוכרים מהמשחק אחרי הגול השלישי של אייאקס כשהקהל היה בטירוף וכל האיצטדיון רעד אז המצלמה התמקדה בינסן שפשוט הסתכל למעלה וחייך וכנראה אמר לעצמו שהוא חייב לשחק מול הקהל המדהים הזה הרבה יותר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx חיזוק מצויין לעונה קשה בכל החזיתות
לא יודע איך לאכול את ההחתמה הזאת. זה לא טוונטה עם כל הכבוד, באייאקס לא יבנו עליו קבוצה וברגע שהוא ירד לספסל אני לא בטוח שהוא לא יוציא רפש. לא הייתי רוצה לראות את אריקסן גדל ליד הפרחח הזה.
ברצוני להגיב לראשונה על האליפות של אייאקס: אני חושב שהאליפות הזאת של אייאקס היא לא יותר מנחמדה, ואין מה להיכנס לאקסטזה מהאליפות הזאת. אם אפשר, היה צריך לבטל את האלופה של השנה, כי לאף אחת משלוש המובילות לא הגיע לזכות. אייאקס בעיניי למרות האליפות נשארה אותה קבוצה עם בעיה מנטלית חמורה. חוץ מאריקסן והשוערים וורמיר ושטקלנבורג כולם שחקנים בינוניים ומטה. אייאקס בפגרה צריכה צריכה לעשות שינויים דרסטיים בקבוצה, כדי שלא עוד שנה נהיה בדיחה באירופה. סורי, לקחת אליפות על הקיקיונית של הולנד לא מרגש אותי יתר על המידה. ממה שכן נהינתי, זה לראות הרבה שחקני בית בהרכב של אייאקס, מאז פרנק דה בור התמנה למאמן(רק חבל שרובם לא שווים הרבה). נקווה שהעונה הבאה תהיה יותר מוצלחת!
ארז(כ) קודם כל צר לי שאתה לא רואה את חצי כוס המלאה נכון לא היינו מושלמים העונה אבל עם כל הקשיים שהיו לנו העונה זאת אליפות מדהימה
בנאדם אתה פסימי יתר על המידה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx. דווקא האליפות הזאת מציגה את אייאקס בשיאה סוף סוף ללא הבעיה המנטלית ממנה היא סבלה כל כך בשנים האחרונות, דווקא עונה כזו בה היא נראתה כל כך חלשה לפרקים ואף אחד לא האמין בסיכוייה להיות אלופה היא עונה שמסמלת על רוח חדשה שנושבת באייאקס ומסמלת על כך שהקבוצה מצליחה לחזור לעצמה. ותאמין לי שאם היכולת הייתה טובה או לא טובה זה כבר לא מעניין אף אחד כי אליפות זו אליפות והדרך שבה היא הושגה בניגוד גמור לכל מהלכי העונה היא יפה ומסמלת על הרבה אופי במועדון הפאר ולאור כישלונותיה הכל כך צורבים בשנים האחרונות בליגה הזכייה הזו היא לגמרי לא זכייה זוטרה בליגה קיקיונית! האכזבה השנה בליגת האלופות צריכה להתקבל בהבנה מאחר ואייאקס לא הייתה קבוצה מנוסה ומספיק חזקה בשביל המעמד הזה. עצם ההשתתפות שהכניסה לקופת הקבוצה המון כסף ועצם העובדה שאייאקס לא התבזתה יתר על המידה(חוץ מבמשחקים מול ריאל) היא בהחלט התחלה סבירה במפעל כל כך קשה כמו ליגת האלופות. תסמוך על ההנהלה החדשה בראשות קרויף שתדע לעשות סדר ולחולל מהפכה חיובית במועדון, אין לי ספק שאייאקס תיראה טוב יותר בעונה הבאה ואם יהיה לה מזל בהגרלה בצ'מפיונס היא תוכל להתקדם לפחות לרבע הגמר כמו הקבוצה הנפלאה ההיא של 2003.
:aaaoffto: מישהו מכיר אתר (חוץ מהאתר הרשמי) שאפשר לקנות בו חולצות של אייאקס אבל לא חולצות משחק. לדוגמא: http://www.ajaxshop.nl/en/ajax-special-off...mpioen-20102011 לגבי תיאו יאנסן: ששחקן שהוא אחד מהאהובים עליי מבין השחקנים שלא באייאקס הולך להצטרף לאייאקס,בשנייה הראשונה שהבנתי שזה עומד לקרות שמחתי מאוד. אבל אני באמת לא יודע איך זה יילך. דה בור כבר לא הצליח להתמודד עם שחקן אחד כשרוני עם אופי בעייתי, ויהיה מעניין איך דה בור יצליח להסתדר עם יאנסן, גם מהזווית של ההתפתחות של דה בור כמאמן. ולמרות זה, אני חושב שבהחלט אנחנו צריכים שחקן יצירתי נוסף. לאריקסן אין גוף חסון במיוחד, והוא עדייין לא עמד במצב שהוא שחקן הרכב(מפתח) במשך עונה שלמה. דה יונג למרות הסיום המוצלח לעונה מעמדת החלוץ אי אפשר לשכוח איזה חלש הוא היה העונה ששיחק בעמדה המקורית שלו.דה זיאו גם היה מאוד מאוד בינוני במשך כל העונה הזאת. כל עוד לא בא חלוץ בעל שם (וסיגטורסון לא שחקן שיבוא כבאנקר להרכב) חובה עוד שחקן יצירתי להרכב. עומדת בפנינו עונה קשה בכל החזיתות ושחקנים לא צעירים שלא רגילים לעומס משחקים- אז הרכישה של יאנסן במקום. בנוסף, עוד לפני שיאנסן ידרך בארנה ונראה אם הוא הצלחה או כשלון - צריך להגיד מילה טובה להנהלה. הגיע הזמן שנראה קצת "בריונות" כלפי הקבוצות היותר קטנות בליגה, ובהחלט צריך להגיד מילה טובה להנהלה אם שחקן העונה מגיע. בנוסף, החוזה עם יאנסן בסה"כ לשנתיים, והוא בסה"כ בן 30, במיוחד שלא מדובר על שחקן שהפיזיות היא היתרון העיקרי שלו. רק לחשוב על יאנסן ואריקסן באותו הרכב ובלי בעיות מחוץ למגרש גורם להתחיל להזיל ריר...