הולנד: חלון העברות מתקדם: חיזוק מאסיבי לפ.ס.וו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏3/8/10.

  1. Ajax Amsterdam Member

    הצטרף ב:
    ‏14/3/09
    הודעות:
    4,853
    לייקים שהתקבלו:
    1,900
    לא יכול לחכות לראשון כבר.אני חושב שפיינורד לא תמכור את המשחק כי בושה של 10-0 חייבים ךמחוק
     
  2. Ajacied Member

    הצטרף ב:
    ‏20/4/11
    הודעות:
    821
    לייקים שהתקבלו:
    304
  3. Ajax Amsterdam Member

    הצטרף ב:
    ‏14/3/09
    הודעות:
    4,853
    לייקים שהתקבלו:
    1,900
    קודם כל טוב שיש אוהד אייאקס חדש נשמח שתשאר בפורום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
     
  4. ArsenalFan Member

    הצטרף ב:
    ‏18/8/03
    הודעות:
    5,994
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כנראה שזה הולך להיות פיינורד מול פ.ס.וו.
    תהיה לכולנו הזדמנות לראות בערב החג השני האם כל הדיבורים על מכירה ופתיחת רגליים שווים משהו. וגם לראות סוף סוף בצורה מלאה את ריו מיאיצ'י נגד יריבה קצת יותר רצינית מאשר ווילם טווי ו-VVV למיניהן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
     
  5. AFCA Member

    הצטרף ב:
    ‏9/4/09
    הודעות:
    1,453
    לייקים שהתקבלו:
    290
    נערך לאחרונה ב: ‏20/4/11
  6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏3/6/05
    הודעות:
    17,453
    לייקים שהתקבלו:
    5,671
    מעולה.

    פיינורד - פ.ס.וו בטלוויזיה
    אייאקס - אקסלסיור במחשב

    ולא לשכוח רבע לעשר בשישי כולנו דן האגים לשעתיים.

    HUP AJAX
     
  7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏3/6/05
    הודעות:
    17,453
    לייקים שהתקבלו:
    5,671
    יואהן דרקסן? עיתונאי ספורט מפורסם בהולנד. אחראי לכמה סקופים לא קטנים (אם אתה זוכר, בינהים, ההעברה המדוברת של קלאס יאן הנטלאר מהירנביין לאייאקס).
     
    נערך לאחרונה ב: ‏20/4/11
  8. f-side Member

    הצטרף ב:
    ‏17/6/07
    הודעות:
    484
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בחיים לא חשבתי שאני יאחל ניצחון לג`וקים מרוטרדם אך הניצחון שלהם יעזור לנו מאוד!

    אז קדימה פיינו@@@@רד!
     
  9. kraz11 Member

    הצטרף ב:
    ‏9/7/09
    הודעות:
    166
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יאלללה פיינורד יאללה דן האג!
     
  10. Ajacied Member

    הצטרף ב:
    ‏20/4/11
    הודעות:
    821
    לייקים שהתקבלו:
    304
    שוער דן האג, ג'ינו קאוטיניו, קיבל היום שנת מאסר אחת על גידול בלתי חוקי של מריחואנה והלבנת הון.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/4/11
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,615
    לייקים שהתקבלו:
    6,332
    אני צריך להביא תיקון לגבי קאוטינו. הפרקליטות דרשה היום עונש מאסר של שנה על העבירות המיוחסות. לטענתם יש ראיות הקושרות את השוער לעבירות המיוחסות. מהדיווחים שראיתי עדיין לא ברור מתי השופטים יכריעו, אבל אדו דן האח כבר הודיעה שביום שישי הוא יעמוד בשער הקבוצה.
     
  12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏3/6/05
    הודעות:
    17,453
    לייקים שהתקבלו:
    5,671
    טוב, כואב, אבל נסכם:

    משחק שלא התעלה לרמה גבוהה אבל עם סיום דרמטי מאוד. בסופו של דבר טוונטה הציגה היום את כל הטוב שלה (לבוא למשחק חוץ כל כך קשה אחרי מכה אדירה בשבוע שעבר ולתת וואחד לחיצה על הגז, שאפו) וגם את התחלואים שלה (הגנה רועדת, רואיז', למרות הגול, די חלש). לדן האג היו מספיק מצבים כדי לפחות לא להפסיד אבל טוונטה בשורה הכללית הייתה טובה יותר. מהגול של בולוקין היה נדמה שזה באמת עניין של זמן דן האג נפלו מהרגליים והחילופים לא עזרו. מה יהיה עם הדה יונג הזה.... איך טעינו באח איך...

    בסופו של דבר, מהלך מצויין של צ'אדלי מצא את רואיז' מול שער ריק בדקה ה-61, בדקה ה-70 כדור שהוגבה לרחבה ובולוקין משתלט באומנות עם החזה, זורק את דאגלאס וקובר את השיוויון מ-5 מטר. ארבע דקות לסיום הגבהה של בראחמי המחליף מצא את הראש של דה יונג חופשי לגמרי, השוער הדף כדור שפשוט פגע שוב בדה יונג ומשם לרשת. סכין ללב האמסטרדמים והאיכרים שהלחץ עובר עליהם ליום ראשון.

    חבל, אבל כל הכבוד לטוונטה שידעו לצאת מזה. צריך להוריד את הכובע, אני חשבתי שאחרי המכה בשבוע שעבר הם יתרסקו. והם דווקא הוכיחו אחרת. בהנחה ששבוע הבא הם ינצחו את המשחק הקל שלהם (ווילם וו בבית) אנחנו נצרך לעשות את שלנו כדי להגיע לאפשרות הכרעה במחזור האחרון אצלנו בבית.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏22/4/11
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,615
    לייקים שהתקבלו:
    6,332
    הניצחון הזה של טוונטה כנראה גרם שאנחנו נצטרך לנצח אותם במחזור האחרון. היות שהמשחק הבא יהיה באנסחדה מול ווילם טוויי אני יכול כרגע להגיד בביטחון שאייאקס פשוט תצטרך לנצח את האלופה היוצאת.

    אין מה לעשות, לנצח בדן האח לא עושים כל יום. במזל או בצדק, בשלב הזה של העונה זה לא משנה. כולי תקווה שלפחות פיינורד לוקחת נקודות מפ.ס.וו אחרת האליפות אולי באמת בורחת לנו. אל תשכחו שאייאקס לא מציגה כדורגל אדיר כמו שראינו לפני עונה במחזורים האלה. אם לא נהיה אלופים זה כמובן מתסכל, אבל בסופו של דבר לפני עונה זה היה הרבה יותר מתסכל.
     
  14. Ajacied Member

    הצטרף ב:
    ‏20/4/11
    הודעות:
    821
    לייקים שהתקבלו:
    304
    עם כל הצער, אני לא רואה את פסוו מאבדת נקודות עד סוף העונה. התקווה היחידה שלי, שהם יאבדו נקודות מחר מול פיינורד, אבל גם פה התקווה נורא קלושה. במצב הנוכחי אני קונה את התסריט של העונה שעברה. כלומר, סגנות וזכיה בגביע. אם לא זוכים באליפות, נורא חשוב לסיים במקום השני ולהבטיח את מקומנו במוקדמות ליגת האלופות. חייבים להחזיר את המסורת של הפעלה לליגת האלופות עונה אחרי עונה, ולא פעם ב 4-5 שנים. זה יחזיר אותנו לבמת הכדורגל המרכזית של אירופה וכמובן גם יכניס לא קצת מזומנים לקופה של המועדון.
    זה כמובן מאוד מתסכל שטוונטה הצליחו בשיניים לנצח אתמול, אבל כשחושבים על זה - אולי זה אפילו לטובה. אם בסופו של דבר נגיע למצב שרק ניצחון על טוונטה יבטיח לנו את האליפות (נגיד ופסוו כשלה בדרך) זה יהיה מבחן אופי גדול בשבילנו. ואחרי הכל, אם רוצים לזכות באליפות, חייבים לנצח לפחות פעם אחת את אחת הגדולות (פסוו, טוונטה). אין משהו מיותר מתוק מלנצח את האלופה היוצאת אצלך בבית במחזור האחרון ולהבטיח כך את האליפות. אם לא ננצח - כנראה שהאליפות באמת לא מגיעה לנו.

    בקשר ליכולת, אנחנו בהחלט לא משכנעים העונה. לשמחתינו, גם פסוו וגם טוונטה לא בעונה מי יודע מה גדולה.
    אייאקס לא דורסת כמו בעונה שעברה. הסיבה העיקרית לכך, לדעתי, היא ההחלשות הנוראית של הקו הקידמי שלנו. אמנם אנחנו עדיין הקבוצה במקום השני בליגה בכיבושי שערים (אחרי פסוו), אבל בעונה שעברה היו לנו 106 כאלה! מאזן מדהים. סוארז ופנטליץ' היו צמד בלתי ניתן לעצירה. העונה אין לנו פשוט מחליפים ראויים. על אל-חמדאווי אני חושב נאמר כבר כל דבר אפשרי (במובן הרע כמובן), סולימייני אמנם מציג בלי שום ספק את העונה הכי טובה שלו עד כה בקבוצה, אך הוא משחק בעמדה של סוארז באגף ימין. עם כל הכבוד לו, הוא לא סוארז ואף פעם גם לא יהיה שחקן כמוהו.
    אביסיליו שחקן צעיר ומבטיח שפרץ הישר להרכב הפותח משום מקום. אבל מאזנו מאוד דל, רק שער אחד בליגה (תגידו 2, אם להחשיב גם את הגביע). אז נכון שזאת העונה הראשונה שלו בבוגרים ויש כאלה שיגידו שצריך להיות יותר סובלני כלפיו. אני בטוח שהוא יתפתח לשחקן טוב מאוד (אם לא ענק), אבל אני לא נותן הנחות לשחקן שמשחק בהרכב הפותח, שבוע אחרי שבוע. אם הוא נכנס ישירות להרכב, אז גם שיתן תפוקה מידית! אם הוא היה שחקן שמתחיל את הקריירה בקבוצה הבוגרת קודם כל על הספסל ואז עם הזמן מקבל יותר ויותר הזדמנויות בהרכב ומנסה לבסס את מעמדו בשלבים (בדומה לאוזביליז), אז לא היו לי טענות כלפיו.

    בכל מקרה, מה שנשאר זה לאחל לאייאקס בהצלחה עד סוף העונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/4/11
  15. kraz11 Member

    הצטרף ב:
    ‏9/7/09
    הודעות:
    166
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ויש עוד פקטור חשוב מאוד שגרם להחלשות ההתקפה - דה יונג לא פוגע לעומת שנה שעברה שהוא היה אדיר...ועכשיו יש שמועות על מעבר לדורטמונד.