הולנד: חלון העברות מתקדם: חיזוק מאסיבי לפ.ס.וו

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Aug 3, 2010.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

יואב, תיאו יאנסן סבל במשך שנים רבות מבעיה מנטלית קשה. רק מאז שהוא עבר מויטסה לטוונטה הוא מצליח איכשהו להשאיר מאחוריו את שמו הרע. למרות זאת באנסחדה יש רצון להפטר ממנו כי בתקופתו בטוונטה הוא גם הסתבך בתאונה קטלנית כשהוא נהג עם יותר מדי אלכוהול בדמו. אחד מחבריו שישב במכונית שהוא נהג נהרג כאשר המכונית התנגשה בעץ. מספר חודשים כשהקבוצה זכתה באליפות הוא צולם שוב עם ארגז בירה ביד...

אני רוצה להאמין שיאנסן יעזוב בקיץ את הולנד, אם הוא באמת יעזוב את טוונטה אני די משוכנע שהוא לא יעבור לאייאקס. אין הרבה אהבה בין טוונטה לקבוצה שאני אוהד.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי המשחק של אייאקס היום. למזלנו השוער של הראקלס עזר לנו, פתח את המשחק ואנחנו גמרנו אותו. בסה"כ משחק חלש שלנו, אבל ההבדל בין אליפות למקום שלישי הוא כרגע רק 3 נקודות...

אל חמדאווי לא מקבל ממני הנחות, מהיום הראשון שהוא במועדון הוא עשה בעיות. עד שהוא חתם עבר 'מיליון' שנה. הוא הכריח את אייאקס לשלם פיצויים לאחיו שטען שבגלל שמוניר ישחק באייאקס חנות הספורט שלו יספוג הפסדים...so what אם החנות נמצא ברוטרדם? אח"כ הוא דרש את המכונית הכי יקרה בסגל...במהלך העונה הוא שבת שביתה איטלקית ולבסוף הסתכסך עם דה בור. אני לגמרי גמרתי עם השחצן הזה, והקהל בארינה לא מטומטם.

דבר אחרון, לשמחתי דיילי בלינד רק נקע את קרסולו, אבל מה שווילי אוברטום עשה היום פשוט מעורר חלחלה. מי שראה את האדום של סוורטס יקבל שוק מהעבירה על קרסולו של בלינד ג'וניור.

3. c_web Member

שי הפער בין המקום ה - 3 לאליפות הוא 5 נק' ולא 3... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

ראיתי את העבירה של אוברטום על בלינד, אבל אני חושב שקצת הגזמת. אוברטום ניסה בתמימות להגיע לכדור ובאותה מידה זו הייתה יכולה להיות דריכה על הנעל, לרוע המזל הפקקים שלו נחתו ישר על הקרסול של בלינד. זה לא גליץ' שבא ממרחק, ולא כניסה עם שתי רגליים, בסה''כ איחור לכדור שבהחלט מצטלם רע.

4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

5. alexshw Member

אם אני זוכר נכון, עוד ב -2000 הציגו אותו כאחד מהכוכבים של ויטסה לפני המפגש מול מכבי חיפה.

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ישורת אחרונה, חמשה מחזורים לסוף, מחזור 30:

היום: AZ אלקמאר מול ברדה.

מחר: ונלו - ניימכן, דן האג - ויטסה, אקסלסיור - דה חראפשחאפ, ווילם וו - הארקלס.

ראשון: טוונטה - רודה, אייאקס - כרונינגן, אוטרכט - פיינורד, פ.ס.וו איינדהובן - הירנביין.

7. c_web Member

תיקו כ''כ מיותר ומעצבן נגד הבונקריסטים מברדה.
    ואן סיחם עם שיפוט פחדני ומחושב. אחרי פנדל שהוא נתן לנו במחצית הראשונה (נגיעת יד מפוקפקת בעלייה לנגיחה) הוא החזיר שריקות רק לצד אחד עד שנתן בחזרה פנדל ל NAC שגם הוא מפוקפק, ועוד צהוב לשחארס שייעדר ממשחק העונה שלנו בשבוע הבא.
    אחרי זה היה צריך לשלוף 2 אדומים לברדה בדקות הסיום אבל ויתר על זה.

אבל דיי לדבר על השופט, שיחקנו לא טוב למרות ששלטנו ובעטנו המון לשער ולמסגרת, אבל קשה בלי מרטנס וסיגטורסון. ידעתי שנסיים בתיקו היום, ושבוע הבא נגד דאן האח זה משחק על כל הקופה, ובלי שחארס זה הולך להיות סופר סופר קשה למרות שזה אצלנו בבית.

מאוכזב כי זה איבוד נק' מיותר בטח כשזה בבית שלנו, נקווה שלא נשלם על זה ביוקר.

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אז דן האג אכן מנצלת את המעידה של AZ ומנצחת 0-1 את ויטסה בבית. דן האג עוברת למקום הרביעי עם נקודה מעל לאלקמאר. כרונינגן יכולה גם היא לעקוף את AZ אם תנצח מחר בארינה את אייאקס.

בקרב תחתית סופר חשוב נפרדו אקלסיור ודה חראפשחאפ בתיקו אפס מאכזב. תוצאה רעה מאוד לקבוצה הביתית שתלחם על חייה במבחנים ככל הנראה. דה חראפשחאפ ללא ספק בעונה טובה תשאר בליגה מבלי להזדקק למבחנים.

מי שתרדנה ליגה בעוד 4 משחקים היא ווילם וו, שהיום קיבלה מתנה, פנדל ואדום, הוליכה 0-1... וחטפה שישייה מהארקלס בבית. הקבוצה היחידה שמברכת על היותה של ווילם וו בליגה היא VV ונלו, שקיבלה שוב בראש, הפעם בבית 1-4 לניימכן. ונלו תהיה במבחנים לכל היותר, ואם ווילם וו תעשה איזה כמה נקודות היא עוד עלולה להוריד אותה אוטומטית.

Last edited: Apr 9, 2011
  9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אלוהים ישמור איזה ליגה...

אין לי ציפורניים...שופט נאצי אבל תודה לך רודה.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

10. AFCA Member

בסוף היום הזה הפער ממקום ראשון יהיה 3 נקודות. מי מהמר שאנחנו מאבדים נקודות בניימיכן? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

לפרקים נהנתי מאוד לראות את המשחק ההתקפי שלנו. בסה"כ אני מרוצה והכי חשוב שנראה המשכיות.

אפשר לכתוב ספר על אל חאמדאויי. כל כך הרבה כשרון וכל כך הרבה תסבוכות.

מה קרה בטוונטה?

Last edited: Apr 10, 2011
  11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לא הרבה. רואיז' החטיא פנדל בדקה ה53, רודה עלו ליתרון בדקה ה74 משער של בודור.

בדקה ה84 רואיז מקבל כדור בהקפצה מול השוער של רודה. הוא מגיע לפניו ועם השפיץ של הנעל מכניס את הכדור מאחורי השוער, אבל שחקן של רודה מעיף מהקו. הוא הקדים את השוער בשנייה והשוער נכנס בו. בלתי נמנע לחלוטין.

השופט מורה על הנקודה הלבנה ומרחיק את השוער. יינסן מכניס את הפנדל. טוונטה מטווחת את רודה בתוספת הזמן (5 דקות...) אבל רודה עומדת בפרץ. 1-1.

יאללה הירנביין.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד שאייאקס גמרה את המשחק לא ממש ראיתי מה קרה באנסחדה. את הפנדל הראשון ראיתי במקרה בשידור חוזר ואז היה נראה לי שההחטאה של רואיז היתה צדק. רואיז מתחיל לאט לאט לחקות את ההרגלים הרעים של סוארז...במחצית הראשונה הוא שוב צלל לנוכח מגע קל של השוער האורח. אז השופט צדק לא לתת לטוונטה פנדל כמו שהוא צדק לקראת ההפסקה לא לשרוק אחרי שנדמה לי בראמה נפל לקרקע כאילו ירו בו. כמו סוארז (נגד AZ) גם רואיז היום, מי שבועט ברגע קריטי פנדל שכזה הוא אידיוט. בשביל אלה שלא ראו הפנדל נבעט כמו שעשה בזמנו שחקן צ'כסלובקיה פאננקה:

חבל לי שבמחצית השנייה שוב השופט לא מגלה אופי ונותן למארחת שני פנדלים. כמו שהזכרתי הראשון לא היה, השני לדעתי כן. למרות שרואיז שוב עושה מאמצים אדירים לרמות אני חושב שהפעם כן היתה פנדל.
    לשמחתי המשחק הסתיים בשיוויון אחרי שגם טוונטה נשארה עם עשרה שחקנים. רוזאלס עצר במכוון (ולדעתי בברוטליות) מתפרצת של רודה וראה אדום ישיר.

לטוונטה תהיה בשבוע הבא עוד בעיה, בעצם עוד שתי בעיות. תיאו יאנסן והמגן בויסה גם מורחקים עקב צהובים. אין לי מושג אם דאגלס כבר ישחק, אבל אם לא אז בלי רוזאלס טוונטה תצטרך כמעט הגנה חדשה...

בארינה לא ראיתי כדורגל גדול, אבל בסה"כ ניצחון מוצדק. אל חמדאווי פשוט ערס ואחרי פתיחת עונה טובה הבחור פשוט הסתבך עם האגו המנופח שלו. בכל פעם שהוא נוגע בכדור הוא צריך להתמזמז עם הכדור או לעשות טריק כאילו הוא משחק בכיכר שכונתו. אני כבר מחכה ליום שבו נשחרר אותו.

אז זהו, 4 ניצחונות ואנחנו לפחות הבטחנו לעצמנו את המקום השני. כעיקרון לא נראה לי שטוונטה תשפר בצורה קיצונית את הפרש השערים שלה. נדמה לי שאייאקס מובילה משהו בפלוס 10 או משהו שכזה. אני באמת יהיה בשוק אם אחרי עונה שכזאת אולי עוד נזכה באליפות...

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לאלה שפיספסו, הפנדל של רואיז':

14. c_web Member

למה יאנסן שבועט פנדלים מעולה בטוונטה לא לקח את הפנדל הראשון? לא מובן.
    ראיתי את המשחק של אייאקס היום, ושמחתי מאוד בניצחונה שהשאיר את כרונינגן מאחורינו.
    בחצי הראשון כרונינגן לא עשתה כמט כלום, ואייאקס שלטה בכדור אבל שיחקה רחוק מהשער. הרבה בגלל שאל המדאווי מסתובב במקומות שהוא לא אמור להיות בהם (30-40 מ' מהשער). במצב כזה סולימאני ואובזליז (איך קוראים לו? ולמה הוא פתח על חשבון איבסיליו?) היו יותר מדי בצדדים והאופציות ההתקפיות לא הורגשו.

בחצי השני כרונינגן כמעט עלתה ליתרון אבל אוייר ואיינו הצילו מהקו, זה היה מפחיד.
    ומה יהיה עם הקרנות \ מצבים נייחים של אייאקס? גם סולימאני וגם אריקסן אם אני לא טועה שהרימו היום את הכדורים פשוט לא הצליחו, פעם אחת חזק מידי, פעם אחת לא עובר את המגן הראשון (למרות שככה הגיע השער השני).

לא חושב שלאייאקס יש באמת סיכוי לקחת את האליפות, אבל בליגה הזאת הכל יכול להיות.

בנתיים אין שערים בפיליפס סטדיום בין PSV להרנביין.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידו, אייאקס לא משכנעת, אבל טוונטה ופ.ס.וו כן?
    טוונטה קיבלה היום בחצי השני הרבה עזרה מהשופט, אבל ברגע שרואיז כל כך יהיר אתה לא תנצח. אין לי מושג למה יאנסן לא לקח את הפנדל, אבל זה לא מזיז לי.

יהיה עד הסוף מתוח, אני רק לא מקווה שניצחון של אייאקס על טוונטה תעניק את האליפות לחבר'ה של איינדהובן. להם אני בכלל לא רוצה לתת דבר.