הולנד: חלון העברות מתקדם: חיזוק מאסיבי לפ.ס.וו

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Aug 3, 2010.

  1. LIVERPOOL87 Member

    Joined:
    Jun 3, 2009
    Messages:
    1,689
    Likes Received:
    0
    איך זה שסוארז עדיין באייאקס?
    אני לא מבין את זה.. אחרי מונדיאל יוצא מהכלל שהוא נתן
    הוא הוכיח שהוא לא רק חלוץ קורע רשתות בליגה הולנדית, הוא מסוגל להתמודד מול כל הגנה ולהכין לעצמו מצב כיבוש...
     
  2. Ajax Amsterdam Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    4,858
    Likes Received:
    1,907
    בגדול אני חושב שהוא יעבור עם קבוצה כמ ליברפול תרצה אותו.אבל הוא דיי רוצה להישאר באייאקס עוד עונה לפחות
     
  3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Messages:
    17,481
    Likes Received:
    5,693
    כי תסתכל על חלון ההעברות. אף קבוצה (חוץ מסיטי, שלא ממש צריכה אותו) לא תיתן לאייאקס 30 מיליון אירו. מה לעשות, זה השוק היום.

    ותודה לאל על כך.
     
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,702
    Likes Received:
    6,368
    אני מניח שאם אייאקס לא מעפילה לליגת האלופות שקבוצה אחת או שניים אולי עוד ינסו לראות האם יש להם סיכוי לקנות את סוארז, אבל די ברור לי שאייאקס לא תשחרר את האס שלה בשביל פחות מ-25 מיליון אירו. שניידר והנטלאר נמכרו פחות או יותר במחיר הזה כך שברור שאחרי המונדיאל סוארז לא יימכר בפחות מזה.

    ארז צודק, שום קבוצה לא זורקת בכסף אלא אם כן הקבוצה היא הסיטי, צ'לסי, ריאל מדריד, היונייטד או ברצלונה. כנראה שבשביל הקבוצות האלו המחיר גבוה מדי או שהן פשוט לא צריכות שחקן כמו סוארז. אני רוצה להאמין כרגע שאפילו במצב של הדחה מליגת האלופות סוארז יישאר במועדון. למרות שאין כסף ברור שמכירת החלוץ בקטע הזה של הקיץ יגרום להרבה מאד כעס אצל האוהדים. אם לי היה מנוי וסוארז יימכר עד הראשון באוגוסט אני מחרים את כל העונה הזאת. הגיע הזמן שגם הגרעין הקשה יתחיל לדרוש דברים מהקבוצה ואני לא מדבר על אלימות...שום קבוצה רצינית לא תמכור את הכוכב הזה בשלב הזה של חלון ההעברות!!! ומבחינתי אייאקס עדיין קבוצה רצינית עם שם עולמי.
     
    Last edited: Aug 14, 2010
  5. AFCA Member

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    1,455
    Likes Received:
    295
    רולי בונפציה בעוד כרבע שעה יבצע את הבכורה שלו במדי אייאקס הבוגרת. שאר ההרכבים:
    : Stekelenburg; Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Anita; De Zeeuw ©, De Jong, Bonevacia, Emanuelson; El Hamdaoui, Eriksen.

    Room; Van der Struijk, Caldirola, Sprockel, Drost; Snijders, Pluim, Pröpper, Van Ginkel, Büttner; Nillson.
     
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,702
    Likes Received:
    6,368
    אייאקס תצטרך להתחיל לשחק הגנה כי בצורה הזאת לא נתקרב להעיף את דינמו קייב. במחצית הראשונה הקבוצה הראתה הפקרות בעיקר מצד הצמד וורטונגהן ואלדרוויירלד. אם במשחק בכרונינגן ה'תירוץ' לשערי החובה היתה ההעדרות של וורטונגהן אז היום ראינו שזה כנראה לא קשור לעניין הזה. ויטסה לא נדרשה להרבה מצבים בשביל להכניס שני שערים ולרדת בהפסקה עם התוצאה 2-2.

    במחצית השנייה כבר עלינו ליתרון תוך 15 שניות וזה היה סוף הסיפור. בהמשך כבש אניטה שער יפה והספיק בעיקר אל חמדאווי (רמדאן?) להחמיץ ממצבים קורצים.

    הליגה לא תברח לנו אפילו אם טויבנן כבר עם 5 שערים. פ.ס.וו נהנתה היום מהרחקה של דה חראפשחאפ בדקות הראשונות ולכן הניצחון הזה בכלל לא מעניין אותי. אפילו עם 12 שחקנים דה חראפשחאפ לא מהווה יריבה לפ.ס.וו באיינדהובן. ברור שכלי התקשורת כבר הכתירו את פ.ס.וו לאלופה הבאה של הליגה, אבל יש עוד 32 משחקים...(לקראת סיום 6-0 למקומיים)

    אותי מדאיג מה יקרה מול דינמו קייב. אנחנו לא הולכים לנצח בצורה הזאת את האוקראינים, שם נשלם ביוקר על ההגנה הגרועה שלנו. רולי בונפציה ערך היום בכורה טובה למרות ששוב מדובר באיזה 'גמד'. אני לא מבין למה אייאקס לא יכולה למצוא אצל הסורינאמים שחקנים עם מבנה גוף רציני. גם אניטה לא יצליח באירופה, אבל זו דעתי בלבד.

    ביום שלישי נראה את החבר'ה בקייב...
     
  7. c_web Member

    Joined:
    Apr 4, 2004
    Messages:
    2,406
    Likes Received:
    205
    Gender:
    Male
    הבלוף מתגלה אט אט כשאנחנו מסיימים גם היום בתיקו אחת בבית עם כרונינגן. בלי התקפה זה לא יעבוד, שער שיוויון של מרטנס בדקות האחרונות מונע הפסד.
    יום חמישי אקטובה, על הנייר לא קבוצה חזקה אבל לכו תדעו. ובראשון הבא ביקור מפחיד בפיליפס של PSV (שניצחה היום 0-6 את דה חראשפחאפ).

    שבוע טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mellow.Xxx
     
  8. Ajax Amsterdam Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    4,858
    Likes Received:
    1,907
    שיחתירו את פסו אלפוים מצידי עד מחר גם אנחנו עונה שעברה הפצצנו אבל זה לא עזר לקחת אליפות
     
  9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Messages:
    17,481
    Likes Received:
    5,693
    והנה טוונטה מחזור שני ועדיין לא מצליחה להבקיע. פרדום בבעיה. עוד 0-0 והפעם ביתי מול הירנביין.

    עידו, איזה בלוף? אני לא חושב שמישהו פיתח ציפיות מהסגל הבינוני הזה של אלקמאר.
     
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,702
    Likes Received:
    6,368
    יופ מונסטרמן אמר בתחילת העונה שהוא רוצה לסיים עם קבוצתו בחמשת המקומות הראשונים...מבחינתי המלים האלו הגיעו ממצב של פחדנות, אבל כרגע נראה שהקבוצה מתקשה להתמודד עם הלחץ של להיות אלופים. אני מניח שמונסטרמן לא יסתבך כמו שחירינחה, אבל טוונטה מתחילה כמו AZ של לפני עונה.

    אין מה לעשות, כאנדרדוג אתה פשוט יכול להרשות לעצמך יותר והיריבות שלך פחות שמים לך רגל. עכשיו טוונטה האלופה היוצאת והנה אחרי שני מחזורים פ.ס.וו כבר מובילה עליה ב-4 נק' הפרש...יש כרגע דיווחים שקושרים את רואיז לסביליה, אבל כמו בזמנו עם אל חמדאווי, עונה אחת מצויינת לא עושה אותך כוכב...

    עידו, לקבוצה שלך אין בכלל התקפה. בכלל, נראה לי ש-AZ תעבור השנה עונה קשה ביותר ולא מן הנמנע שהיא תצטרך להלחם על מספר נקודות שתמנע ממנה לברוח מהתחתית. לי יש הרגשה שהקבוצה לא תתקרב לאזור התחתית, אבל כרטיס לאירופה ייחשב להישג גדול. קבוצות כמו כרונינגן, היירנביין, אוטרכט, ונאק ברדה פשוט ברמה של AZ. סביר להניח שגם סרחיו רומרו יימכר כך שמקבוצת האליפות של מלפני שנתיים למעשה יישאר עוד זכר קטן. אך ורק דירק שחירינחה אחראי למצב הזה, אבל משום מה האיש שם עדיין אלוהים...
     
  11. c_web Member

    Joined:
    Apr 4, 2004
    Messages:
    2,406
    Likes Received:
    205
    Gender:
    Male
    הכוונה לבלוף הוא של הצוות המקוצעי שדיי בטוח בסגל שיש לו ולא מתכוון להביא חיזוק להתקפה. הגענו אתמול ללא מעט מצבים אבל אנחנו לא מסוגלים לסיים ליד השער וזה חבל, כי זה הדבר היחיד שחזר לקבוצה כדי להיות טובה מספיק.

    לפני כמה דקות נסתיימה לה הדרמה של המחזור כאשר אקסלסיור ניצחה בדרבי המקומי את פיינורד 3-2 משער בשנייה האחרונה של תוספת הזמן אחרי בישול שוער הזוי לחלוטין. רב המשחק המקומיים התגוננו ואין לי מושג איך הם הצליחו לכבוש שלושה שערים.
     
  12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,702
    Likes Received:
    6,368
    ראיתי חלק מהמשחק וההגנה של פיינורד נראתה כמו הגנה של הפועל חיפה או משהו שכזה. במחצית השנייה פיינורד פשוט גנבה מקרן את השער השני (אז סגרתי בכעס את הטלוויזיה), אבל לאקסלסיור פשוט הגיעה לפחות נקודה.

    המצב בפיינורד לא טוב, את זה כולם יודעים, אבל במחצית התפרץ ביין לכיוונו של דה קלר שלטענת המאמן יכול למצוא קבוצה אחרת. עידו, אפילו אם לקבוצה שלך אין כרגע מחץ בהתקפה יש לכם עדיין קבוצה יותר טובה מהחברים שלי בדרום רוטרדם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

    אגב בכלל מצחיק אותי שדווקא אקסלסיור, הקבוצה שלמעשה שייכת עכשיו לפיינורד, מנצחת אותה...
     
  13. c_web Member

    Joined:
    Apr 4, 2004
    Messages:
    2,406
    Likes Received:
    205
    Gender:
    Male
    שאר תוצאות היום:
    אוטרכט 3
    נאק ברדה 1

    ווילם 3
    ניימיכן 5

    דאן האח 1
    רודה 3
     
  14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Messages:
    17,481
    Likes Received:
    5,693
    די מצחיק שיש לנו רק שתי קבוצות עם מלוא שש הנק' מסך הכל שני מחזורים. ולאחת מהן קוראים ניימכן.
     
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,702
    Likes Received:
    6,368
    NEC תמשיך כך ותרוץ לאליפות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

    ראיתי עכשיו ידיעה ממש מעניינת, אבל קצת מוזרה. לפי דיווחים שונים (ואמינים), מתעניינת אייאקס ברוי ביירנס מהיירנביין. השאלה היא איך היא משיגה 6 מיליון אירו והאם במקרה של עזיבת רואיז הקיצוני יעדיף אולי לעבור לטוונטה שאולי תוכל לתת לבחור יותר כסף.

    את האמת, יש לי כמה תסריטים אפשריים איך אייאקס יכולה לשלם להיירנביין 6 מיליון אירו, סכום שהיא דורשת עבור שחרור השחקן.
    1) אסטון וילה מעוניינת ביול, את זה פרסמו גם בארץ, אייאקס מקבלת דמי שחרור של 10 מיליון (או קצת פחות) והנה יש כסף. דני בלינד ופרנק דה בור לוקחים אחריות על הקבוצה שנפרדת גם מהעוזר בדמות האח של יול.
    2) שחקן מוביל יעזוב. סוארז? ואן דר ויל?
    3) הקבוצה מכניסה את עצמה עוד יותר לצרות כלכליות.
    4) שי משלם את סכום ההעברה ואת משכורתו של ביירנס...

    אני מניח ששתי האפשרויות הראשונות אפשריות. יול נראה גם ככה כמו זומבי על הקווים כך שאולי הוא בהזדמנות הראשונה עוזב את הקבוצה. בלי ליגת האלופות האם סוארז עוד רוצה להשאר? האם ואן דר ויל יעזוב ודיילי בלינד הולך להיות המחליף של איש הטוויטר?

    קשה לי לראות את אייאקס מכניסה את עצמה עוד יותר לבעיות כלכליות. מה שפ.ס.וו עכשיו עושה זו הבעיה שלה, אבל אנחנו גם קבוצה שרשומה בבורסה. קשה לי לראות את האפשרות שהקבוצה משחקת רולטה רוסית. והנקודה האחרונה? מצטער, אין לי כסף מתחת למזרן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx