הולנד: חלון העברות מתקדם: חיזוק מאסיבי לפ.ס.וו

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Aug 3, 2010.

1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

2. nsagie Member

אחי הוא דווקא נראה שוער סבבה בסרטון

3. Piet van Reenen Member

מה אתם רוצים מורהובן?
    זה שהוא שמן לא הופך אותו לאשם בהפסד של אייאקס אתמול.
    לפי דעתי דה זיאו המשוטט היה הכי גרוע אתמול(זאת לא פעם ראשונה שהוא משוטט במשחקים).
    אחריו ברשימה איינו, ורטונגן,טובי ובלינד.
    לגבי איינו זה כבר יותר משנה שהוא פשוט פח זבל(בניגוד לתחילת דרכו באייאקס).

Last edited: Mar 18, 2011
  4. AFCA Member

ורהובן ממש לא האשם, ההגנה שלנו לא הייתה קיימת, גם הקישור, גם ההתקפה, להאשים שחקן אחד סתם כי הוא השוער ה-3 זה לא רציני. טובי וורטונגן ממשיכים להזכיר לנו בכל משחק שהשנה שעברה הייתה מקריות ושניהם לא יותר מבלמים בינוניים, אניטה לא יכול לשחק כקשר אחורי שהוא לא מקבל אף עזרה.

שתגמר כבר העונה המסויטת הזאת(בראשון זה יקרה)

5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא באתי להאשים אותו, לא ראיתי גם תקציר, סתם הצחיק אותי השילוב של הסרטון והשיר.

6. AFCA Member

עם זה אני מסכים, גם אותי הצחיק.

7. Ajax Amsterdam Member

שחכנו ממאורע מאוד חשוב היום,היום אייאקס אמסטרדם בת 111 מזל טוב

http://www.youtube.com/watch?v=5eL3SBNOPYE

ארז תשנה תטופיק להיום יומהולדת

8. Piet van Reenen Member

ההרכב שלפי דעתי צריך לעלות מול דן האג:ביזוט,אניטה,ורטונגן,בוילסן,ון דר ויל,בונוציה,דהיונג,אריקסן,אוזביליז,אבסיליו וקסטליון.

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אביסיליו מושעה - צהובים.

10. Piet van Reenen Member

לא נורא, ג'ודי לוקוקי ישחק במקומו.
    דרך אגב, מזל טוב לאייאקס, המועדון היום בן 111 שנה!

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

יהרון וורהובן בסה"כ עוד הציל מספר שערים, הוא שוער בינוני, אבל הוא לא הסיבה להפסד. מבחינתי כל הקבוצה פישלה חוץ אולי קצת מאריקסן. לי לגמרי נמאס מוורטונגהן שפשוט מראה שנים אחרי שנים שהוא נשאר שחקן בינוני. אני מאשים אותו יותר מוורהובן.

לגבי יום ראשון, דה בור כבר צוטט שהוא דואג לגבי מה שיקרה במשחק. משחק ביום ראשון בשעה 12:30 שעון הולנד, משחק מול קבוצה שרואה באייאקס כאויב הכי גדול שלה וקהל מוסת. לא צריך להיות נביא גדול כדי לצפות לעוד הפסד.

ביום ראשון יישבו דה בור עם אל חמדאווי מסביב לשולחן. ממה שהבנתי גם הדרישה של השחקן נענתה: הסוכן של המרוקאי יהיה בשיחה. אם זה יקרה משדרת הקבוצה וכמובן המאמן כניעה לשחקן סורר. לי אישית אין שום רצון להחזיר את השחקן הזה לקבוצה. מצדי הוא ישלם על סירוב העבודה שלו, בעבודה רגילה הבחור כבר היה מפוטר.

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הכל נחמד ויפה, רק תוסיף דבר אחד - דן האג קבוצה טובה בעונה מצויינת. זה לא רק היריבות והמגרש הקשה השם. העונה הם באמת טובים. התקפיים, אטרקטיבים, מבקיעים הרבה. לא מכסחים ולא ממש משחקים מלוכלך. באים לאיינדהובן ותוקפים (ומנצחים) וכך גם בכל משחק.

קצת לגבי ההגרלה היום:

טוונטה חסרי מזל לחלוטין. אחרי זניט, שוב הגרלה סופר קשה בדמות ויאריאל, ואם זה לא מספיק אז גם במקרה שטוונטה תפתיע מחכה לה אולי הקבוצה הטובה במפעל - פורטו. איינדהובן, מה לעשות, עם המסורת גם המזל, הגרלה יותר סבירה. בנפיקה ומפגש אפשרי עם קייב או בראגה. אם טוונטה הייתה מקבלת את הסידור הזה אני באמת מאמין שהיא הייתה מגיעה לגמר. איינדהובן עם ההגנה הרכרוכית שלה תתקשה מאוד, אבל באמת שביום בהיר אפשר לראות את הגמר. אני אגיד ככה, אם היא תעבור את בנפיקה היא תגיע לגמר. הבעיה היא שהפורטוגזים ממש לא פראיירים. יהיו מפגשים צמודים (בניגוד למה שכולם חושבים, ויאריאל תקיז דם כדי לעבור את פרדום) והם יוכרעו על חודו של שער. אני מהמר שאיינדהובן תלך עד הסוף ותגיע לגמר.

העיקר שישחקו וישחקו 120 דקות. למה לא.
    ובנימה רצינית, כבוד. שתי הולנדיות מתוך שמונה אחרונות, מתי ראינו את זה לאחרונה? גם אם במפעל השני. הניקוד שלנו השנה מעולה והוא עוד יכול להשתפר בעיקר בזכות השתיים הללו. אפשר לא לאהוב, אבל ואללה, לפחות יש קבוצות שהמדינה יכולה להשען עליהן. חבל שזאת לא אייאקס.

13. c_web Member

בהחלט מילים טובות לטוונטה ו PSV. חבל שאייאקס גם לא השכילה לעלות ולדעתי היא קיבלה את ההגרלה הכי פחות קשה מבין שלושת הנציגות.
    בנתיים ב AFAS סטדיום של אלקמאר, ויטסה מפתיעה את החבורה הפתאטית שלי ועולה ליתרון משער בדקה ה - 44 כשהיא ממעטת לגעת בכדור כל המחצית הראשונה. בזבוז נק' יקר אם נפסיד הערב, וכמו שאתם חושבים דאן האח תדלג מעלינו ביום ראשון עם ניצ' על אייאקס.

14. c_web Member

מחצית שנייה בדיוק כמו הראשונה, רק שבה הצלחנו לכבוש. מהפך נהדר וניצחון 1-3 חשוב חשוב, מקווה מאוד שנתבסס במקום ה - 4.

סימון פאולסן נכנס במקום קלאבן במהלך המחצית השנייה והביא את המהפך עם שער היתרון והבישול הנהדר למרטנס בשער השלישי. גם המהלך של השער הראשון היה פשוט נפלא, יופי של מחצית אין מה להגיד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

2-16 ל AZ זה מאזן הבעיטות לשער, לא מפתיע. ויטסה קבוצה מאוד חלשה, וגם אייסאטי לא עשה הרבה הערב (כי הוא בקושי ניסה, באגף של מרסליס הוא אמור לחגוג, למרות שאני חייב לציין לטובה היום את מרסליס שנתן משחק לא רע בכלל).

נקווה ששאר היריבות מתחתינו יפסידו, אז חברים הרבה תלוי בקבוצה שלכם (אייאקס) ביום ראשון, מקווה שתנצחו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    עכשיו אפשר לצאת לחגוג עד החג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב מאד ש-AZ ניצחה. המאפיונר הגאורגי בויטסה יכול לדבר עד מחר (לפעמים ממש נשמע כמו ישראלי...), אבל הקבוצה מארנהם הפכה לקבוצה של האו"ם...

מלה אחרונה על ספרטק וההגרלה של פ.ס.וו וטוונטה. עידו, הריינג'רס היו מבחינתי היריבה הכי קלה. שתי הרוסיות פשוט קבוצות הרבה יותר טובות. לדעתי הפעם גם לא היה שום מזל לאייאקס, מה שראינו במשחק הראשון באמת היתה גניבה. טוונטה כן הצליחה לעבור בגלל יותר מזל כי במשחק הראשון בהולנד היא פשוט ניצלה ממבוכה. זניט הגיעה למספר הזדמנויות לא מבוטל, אבל ההולנדים כבשו בצד השני.

בסה"כ אני שמח שיש שתי נציגות הולנדיות ברבע הגמר. כעיקרון אני לא חושב שפ.ס.וו יכולה להגיע לגמר. לדעתי דינמו קייב בדיוק קבוצה שתנצל את ההגנה המאד לא מרשימה של פ.ס.וו. עידו, קבוצה שהעיפה את מנצ'סטר סיטי תהיה פייבוריטית מול פ.ס.וו שקודם כל צריכה לעבור את בנפיקה.

לגבי מחר. נכון ארז, אדו העונה קבוצה טובה מאד, אבל תהיה בטוח שאם לא יילך להם שהם הולכים לכסח. הקהל שלהם דורש את זה...בכל מקרה לי אין תקווה לתוצאה חיובית. אייאקס עם קבוצות הרבה יותר טובות (לפחות על הנייר) בקושי ניצחה בדן האח. העונה כבר הושפלנו באוטרכט, קבוצה דומה לאדו. אחרי הנחיתה הקשה ברוסיה נראה לי שהקבוצה בלי שום ביטחון עצמי. אני מהמר שנקבל בראש, משהו כמו 3-0 כמו באוטרכט.