הולנד: חלון העברות מתקדם: חיזוק מאסיבי לפ.ס.וו

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Aug 3, 2010.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ויינאלדום נחשב לאחד הכשרונות הצעירים הטובים שיש כרגע בכדורגל ההולנדי. לבחור בן ה-20 יש כבר 102 הופעות בפיינורד הבוגרת (17 שערים). יש כרגע הרגשה שהקשר ההתקפי/קיצוני קצת נעצר בהתקדמות שלו, אבל צריך לזכור שלפיינורד יש סגל מאד מאד בינוני.

כרגע נראה שאם לא יחתום על הארכת חוזה ויינאלדום קרוב לוודאי יעזוב לחו"ל כי יש לו חוזה עד 2012. השחקן הצעיר הוא יהלום שצריך בהחלט ליטוש, אבל אם הוא יהיה כוכב בקנה מידה עולמי? אין לי מושג.

הנה הכרה קצרה עם ג'יורג'יניו ויינאלדום:

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרשת אל חמדאווי:
    מתברר שזו כבר התקית השלישית שלו בקבוצה. כבר ביום הראשון תפס המרוקאי את לואיז סוארז בגרון אחרי שהקפטן לשעבר התלוצץ על מיקומו של אל חמדאווי בחדר ההלבשה. אחרי שסוארז כיוון עם אצבעו לשירותים המרוקאי תקף אותו...

לא שהבדיחה של סוארז כל כך מוצלחת, אבל ברגע שאתה ביום הראשון כבר תוקף את קפטן הקבוצה החדשה ברור שאתה משחק באש. אל חמדאווי יוצא עכשיו בהצהרות שביום חמישי האחרון לא הרבה קרה בחדר ההלבשה, אבל יש כבר דיווחים שהשחקנים לא בדיוק מסתדרים עם המרוקאי. לאור האירועים גם הדיווח הזה לא ממש הפתעה.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פ.ס.וו מנצחת בדקה ה-92 אחרי שהיא מקבלת פנדל...אקסלסיור משווה בדקה ה-89 (גם מפנדל), אבל שטות של השוער המקומי גורם למחנה האנטי פ.ס.וו הרבה תסכול. טוונטה מנצחת 2-0 את NAC ברדה בבית.

אייאקס תצטרך מחר לנצח, אין ברירה.

4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לא יודע, לא נראה פנדל, לא זה ולא זה. הכדור של החלוץ של אקסלסיור טס ל יד של מרסלו. לא הייתי שורק על זה. אין משהו שמרסלו היה יכול לעשות כדי להמנע מזה.

הפנדל השני אולי מגוחך עוד יותר, אבל גאד, איך 4 שחקני של אקסלסיור לבד בלי להפריע לא הצליחו לבעוט את הכדור לעאזעזל אלה לבעוט אחורה כדי להעמיד את השוער בסיטואציה עם קוברמאנס.

כואב ודי אכזרי.

Last edited: Mar 6, 2011
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי אחרי המשחקים את התקצירים ואני בהחלט מסכים איתך. הפנדל של אקסלסיור לא היה ולא נברא, קוברמאנס ניצל מצויין את מיקומו כדי לסחוט פנדל. הגנת אקסלסיור פשוט היתה בפאניקה וכנראה זה לא מקרה שהם מדורגים קרוב לתחתית הטבלה. בהתקפה האחרונה של פ.ס.וו הכדור היה נראה כאילו הוא איזה חפץ מסוכן...בסופו של דבר התוצאה הסופית היתה כנראה פשוט 2-1 לאקסלסיור. מה שכן, עם יכולת שכזאת פ.ס.וו עוד תאבד הרבה נקודות!

6. AFCA Member

הפתעתי מאוד מהקלות שניצחנו את המשחק הזה, ציפיתי למשחק הרבה יותר קשה.
    במחצית ה-1 עוד היינו בינוניים אבל כל הכבוד על הופעה טובה מאוד במחצית ה-2. היה מפחיד לראות את צ'ביטניץ' על הדשא אחרי האדום של פלה, נקווה שהוא ייכנס מהר מאוד לעניינים ויצליח לעזור לנו העונה, עכשיו אחרי הסיפור עם מוניר צ'ביטניץ' החלוץ היחיד שנשאר אצלנו בסגל. דה זיאו ודה יונג הפיעו בהופעה טובה, אביסילו בהופעה מצוינת ובכללי עמדנו טוב מאוד. הופתעתי לראות את אניטה פותח כקשר אחורי, הקישור של AZ לא ממש היווה יריב ובמשחקים מול יריבות יותר אגרסיביות לא נראה לי שזה יילך.

נ.ב. מה לעזעזאל הולך עם כרוניגן?!

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידו, מה קרה היום לקבוצה שלך? לא ציפיתי למשחק כזה קל. בהחלט הופתעתי גם לטובה מהיכולת של אייאקס ובעיקר דה זאיו ויאן וורטונגהן. ההולנדי הבינלאומי נראה חוזר לכושר והבלגי של ה'שדים האדומים' היה היום מצויין בהגנה.

ברור שהאדום לא היה. לדעתי השופט בלום גם יודה בזה אחרי המשחק. פלה הלך אולי קצת בפראות לכדור, אבל כך גם סביטניץ'. לשמחתי עד האדום המשחק כבר היה בכיסנו כך שלא נשמע יותר מדי קולות של אוהדי AZ. הקבוצה שלהם לא הגיעה היום לארינה.

ואייאקס? סתם מזל או האם יצאנו לדרך חדשה? האם דה זאיו, אביסיליו, דה יונג וסולימאני יכולים ביחד להפוך את העונה הזאת עוד למוצלחת? ביום חמישי משחק לא קל נגד ספרטק בארינה, ביום ראשון הבא אנחנו אמורים לטייל בטילבורח מול ווילם טוויי.

כרונינגן? אולי נגמר הדלק? להפסיד 4-1 בבית נגד הראקלס זה לא ממש מעודד. ופיינורד? ניצחון חוץ אחרי איזה שנה...למרות הניצחון היירנביין פשוט ירתה לעצמה ברגל עם מספר החטאות שלומיאליות. היא בפרוש היתה צריכה להשוות, אבל כנראה היום המזל הלך עם פיינורד.

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

עידו נעלם בדיוק כמו הקבוצה שלו כנראה.

יש רק נקודה אחת שאני לוקח היום. נקודה אחת שאולי תתברר כקריטית במאי, תלוי בו ותלוי בעיקר בדה בור. שובו של דריו סבנטיץ'. בעשר דקות הוא היה מעורב שער, סחט אדום ובישל עוד אחד. כל מה שסים דה יונג כ-9 לא עשה בכל העונה.

אייאקס צריכה את סבנטיץ' יותר מתמיד. בלי אל חאמדאווי (למרות שבקלות דריו היה יכול לעשות רוטציות איתו) הוא החלוץ היחיד שיש לנו. וואללה, תתפלאו, אני בכלל לא רואה את זה כברירת מחדל, התפוקה שלו יפה מאוד גם אם הוא לא הונטלאר או סוארז.

http://www.ajax.nl/upload/18eb933b-f289-4ce2-99ba-3ad8ba2fc692_2011-03-06Ajax%20-%20Az%20571.Xxx

9. c_web Member

זה היה דומה למשחק שהיה בארנה בגביע לפני חודשיים בערך. משום מה אנחנו מגיעים לשם ופשוט מתבטלים, לא מבין למה.
    אין ספק שאנחנו לא צפויים, יכולים להפסיד בעליבות לאקסלסיור אחרי מהפך ברבע השעה האחרונה, לקבל מאייאקס ו PSV רביעיות, אבל לנצח את טוונטה בצורה נהדרת, וגם את אייאקס אז אצלנו בבית. אין הסבר.

נראה שהשער הראשון דיי גמר אותנו, ראסמוס אלם הוא החוליה החלשה בקבוצה. הוא לא מועיל כ''כ להתקפה, וגם בהגנה לא עושה הרבה. חוץ מלהרים קרנות ולבעוט כדורים חופשיים הוא לא עושה הרבה על המגרש.

לא ראיתי את האדום של פלה כי היה נמאס לי לראות את המשחק, אבל הוא כבר בפארמה. לא ממש מעניין אותו מה יקרה לקבוצה עד סוף העונה.
    למזלנו כרונינגן שצונחת צניחה חופשית הפסידה, ואנחנו רק 2 נק' מ ADO בקרב על המקום ה - 4.

10. Ajax Amsterdam Member

איו לי מה להגיד ניצחון נפלא.נראה לי שכעשיו זה החצי הטוב של אייאקס בעונה הזאת

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אפשר להגיד הרבה דברים על הקבוצה החלשה של אלמיירה של שי שלנו, אבל אי אפשר להגיד שהיא לא סופגת גולים יפים:

12. Piet van Reenen Member

טימו טאיניו עוזב את אייאקס ומצטרף לניו יורק רד בול מהMLS.
    הפיני ערך 5 משחקים רשמיים במדים של אייאקס.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארז, מה אתה זורע מלח על הפצעים שלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx

News of the world, מישהו מכיר אותם פה? העיתון האנגלי מפרסם היום שאל חמדאווי יעבור הקיץ ככל הנראה לקבוצה שבה יאמן מרטין יול. העיתון מגלה שהמועמד להגיע לאייאקס הוא לא פחות מאשר קלאס יאן הנטלאר...לפי אותו דיווח שאלקה תמכור את החלוץ ב-12 מיליון אירו, אבל אייאקס מוכנה רק לתת 10 מיליון...אני חושב שהידיעה הזאת בולשיט, בטח לגבי הנטלאר.

כנראה שאייאקס הולכת להתחזק בעוד כשרון דני. אחרי כריס אריקסן וניקוליי בוילסן נמצא הצעיר בן ה-16, ויקטור פישר. המתבגר משחק בנבחרת דנמרק תחת 17 והוא כעיקרון משחק בעיקר כמספר 10. סוכנו סורן לרבי (שחקן לשעבר של בין היתר אייאקס ופ.ס.וו) אומר שיש התעניינות מצד עוד קבוצות, אבל אייאקס מקבלת כרגע עדיפות. לאט לאט יש לנו לגיון דני בקבוצה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אייאקס מנסה להחתים את סים דה יונג לעוד מספר שנים. דה יונג חתום כרגע עד הקיץ של 2013, אייאקס רוצה להאריכו עד אמצע 2015.

איסמעיל אייסאטי אומר היום בראיון שהוא רוצה לחזור בקיץ לאייאקס בשביל לנסות את מזלו. מה דעתכם?

14. kraz11 Member

לא צריך את אייסאטי...עדיף לתת ללודיירו את הזמן משחק

לגבי היום משחק מאוד מעניין, מבחן אמיתי לאייאקס מול קבוצה מאוד חזקה..בדומה למשחק מול קייב רק שהפעם אין לנו לא את סוארז ולא את אל חמדאווי

חייבים יתרון של 2 שערים

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

את האמת, אין לי מושג אם בכלל נראה את לודיירו חוזר אי פעם לשחק כדורגל בשביל אייאקס. הוא בסה"כ נקנה בגלל הרצון להשאיר את סוארז באייאקס...

בנתיים קראתי היום דיווח שאניטה מבוקש בין היתר במארסיי, פנרבחצ'ה ומאלגה. לי ממש אין מושג למה, אבל כרגע נראה שאניטה לא עוזב לשום מקום. סוכנו הדגיש שתמיד יש אפשרות שהוא יעזוב, אבל כרגע נראה שאניטה מקבל את התמיכה של דה בור ולכן אניטה לא ירצה לעזוב. מה גם שהוא משחק עכשיו במרכז השדה, דבר שהשחקן מאד אוהב לעשות. הקבוצות שהזכרתי מתעניינות באניטה בעיקר כמגן שמאלי. מארסיי למשל הולכת כנראה לאבד את מגינה השמאלי, הניגרי הבינלאומי, טאייבו. אניטה אמור אז להיות כנראה המחליף.

בראיין רואיז יסיים כנראה את דרכו בקיץ בטוונטה. החלוץ הנהדר של אלופת הולנד אומר שלמרות שטוונטה מתפתחת יפה, הוא רוצה לעבור לליגה יותר טובה. לרואיז יש עוד חוזה עד הקיץ של 2013.

גרציאנו פלה ו-AZ לא מקבלים את עונש ההרחקה של 4 משחקים (אחד בתנאי). האיטלקי שהורחק בארינה נגד אייאקס הולך לערעור רשמי. בכל מקום בשבת לא יכול פלה לשחק בקרקרדה נגד רודה. אחרי המחזור הבא כעיקרון כן עד שיוחלט בערעור מה עושים לגבי ההרחקה.

התפתחות קצת מפתיעה בנושא הקיצוני המוכשר של אוטרכט, דריס מרטנס. אנדרלכט שיחררה השבוע את בוסופה שיעבור לשחק בצ'צ'ניה שם ישחק תחת רוד חוליט. מרטנס מחוזר עכשיו ע"י אנדרלכט ויש סיכוי שהבלגי יחזור לארצו. בעיניי יהיה חבל, אבל עדיף אנדרלכט מאשר פ.ס.וו או טוונטה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx