הולנד: חלון העברות מתקדם: חיזוק מאסיבי לפ.ס.וו

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Aug 3, 2010.

1. AFCA Member

משחק מאוד מעניין מתפתח באיינדהובן, 2 הקובצות מנסות ליזום ומשחק פתוח בסך הכל. מה שכן, השיפוט גרוע מאוד ל-2 הצדדים. דן האג עוד יכולה להפתיע

עריכה: ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
    ורהוק עשה לי התקף לב עם הנגיעה הגרועה הזאת שהוא כמעט החמיץ, אבל איזו מתפרצת גדולה ואיזה ניצחון ענק של אדו, יפה לראות את השמחה שלהם.

Last edited: Feb 5, 2011
  2. c_web Member

לא האמנתי שהוא יכבוש מהזווית הזאת אחרי הנגיעה המיותרת שלו בכדור, זווית קשה מאוד זאת הייתה!
    הניצחון לא ממש מפתיע לנוכח מה שקרה במגרש, PSV עם משחק לא טוב.

אלקמאר שלי מפסידה בחוץ 1-2 לאקסלסיור אחרי שהובלנו 1-0 במחצית. כרגיל, משחק חוץ, לא מסוגלים לשמור על יתרון. חולשה מאוד גדולה, חבל.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם מחר טוונטה מסוגלת לנצח באוטרכט אני אומר כמעט בוודאות שטוונטה תהיה שוב אלופה. לפ.ס.וו, כמו אייאקס, יש יותר מדי שחקנים בינוניים בסגל שלה. במצב שכזה טוונטה נראית פשוט הקבוצה הכי טובה בליגה. היא פשוט הכי מאוזנת.

אני מעולם לא אשמח עם ניצחון של אדו דן האח, אבל במקרה הזה אני מוכן להודות להם. בעונה אחת הם מנצחים באמסטרדם (פעם אחרונה בשנות השמונים) ועכשיו מנצחים לראשונה מאז 1961 באיינדהובן!!!

הקרב על המקום השני לגמרי פתוח למרות שאני עדיין חש שפ.ס.וו יותר טובים. נראה כבר מה יקרה מחר בצהריים ובמחזורים הקרובים. AZ קצת מתחילה לאבד גובה כך שאני כבר לא כל כך סופר אותם, כרונינגן בהחלט שכן.

4. c_web Member

אם טוונטה תחזור היום עם ניצחון מאוטרכט, ולא משנה איך זה יושג, זה מראה שהקבוצה הזאת של העונה גם יודעת לעמוד בלחצים שכאלה. כי משחק שכזה היום הוא לחץ ענק בשבילה, הניצחון של דאן האח אמש יושב להם טוב טוב בראש והם יודעים שניצחון היום ייתן להם דחיפה אדירה להמשך, הולך להיות מעניין.

ושי, אני לא מאמין לך שבאמת ספרת אותנו כקבוצה שמסוגלת להיאבק על האליפות, אנחנו בדיחה במיוחד במשחקי החוץ. הלוח משחקים שמצפה לנו עכשיו כולל את PSV (בית), הרנביין (חוץ), טוונטה (בית) ואייאקס (חוץ). 2 נק' מ - 12 יהוו הישג לדעתי. אני מקווה שלא ניעלם לאיזור המקום ה 9-10 אחרי רצף המשחקים הזה, ואז אני גם יכול לשכוח מהפלייאוף על הכרטיס לאירופה.

5. danielone Member

טוונטה מאבדת נקודות באוטרכט 1-1
    הראקלס מנצחת 0-1 את רודה
    ויטסה ארנהיים בתיקו 1 מול פיינורד
    והמשחק בין כרונינגן לווילם הסתיים ב1-7 למארחת !

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידו, אולי לא אליפות, אבל אני עדיין מאמין ש-AZ יכולים לסיים יותר גבוהים מאייאקס בטח אם החלוץ האיסלנדי שלכם ממשיך לכבוש בכל משחק.

אז זהו, צמרת הטבלה צפופה ומעניינת. טוונטה לא מצליחה לנצח באוטרכט, אבל זה באמת לא אסון גדול. האלופה היוצאת מאנסחדה צמודה למקום הראשון ולדעתי זה עניין של זמן עד שהיא תהיה שם לבד. בתחתית ראינו את ויטסה ופיינורד מסיימים בתיקו. אולי קצת מצחיק (אני חושב שזה מביך בשביל הקבוצה שלי), אבל פיינורד פתחה את המשחק עם שני שחקני רכש. הקשר מרסל מייוויס שהגיע ממינשנגלדבך ובחור צעיר שהושאל מארסנל, יפני ששמו מיאצי. היפני בהחלט נראה כשחקן טוב.

לא יודע למה, אבל אני התחלתי כבר להסתכל על המחזורים הקרובים. בוא נראה מה יש לשלישייה הראשונה במשבועות הקרובים:
    פ.ס.וו
    AZ -פ.ס.וו
    פ.ס.וו. - נאק ברדה
    פ.ס.וו - אייאקס
    אקסלסיור - פ.ס.וו
    בשבוע הבא משחק לא קל באלקמאר ושבועיים אחרי זה משחק צמרת מול אייאקס באיינדהובן.

טוונטה:
    טוונטה - ויטסה
    טוונטה - נק ניימייכן
    AZ - טוונטה
    טוונטה - נק ברדה
    המשחק באלקמאר לא יהיה קל, אבל חוץ מזה אני מצפה ל-9 נק'.

אייאקס:
    רודה - אייאקס
    אייאקס - VVV וונלו
    פ.ס.וו - אייאקס
    אייאקס - AZ אלקמאר
    3 משחקים בהם אייאקס עלולה לאבד נקודות!!!

סיכום כללי:
    לאייאקס יש תכנית משחקים הכי קשה כשבמחזור האחרון של העונה אייאקס מארחת בארינה את טוונטה. במצב מסויים אולי יהיה נחמד לפתוח רגליים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אגב, כרונינגן מארחת אז את פ.ס.וו כך שהקבוצה מאיינדהובן גם תצטרך להזיע...

אני בהחלט מנסה להיות אופטימי, אבל לדעתי אייאקס לא מסיימת מעל למקום השלישי. אם כרונינגן מנצחת את רב הקבוצות שמתחתיה אני חושב שכרונינגן מסיימת העונה שלישית או אפילו שנייה, תלוי מה שפ.ס.וו הולכת לעשות.

Last edited: Feb 6, 2011
  7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

פ.ס.וו ממש בצומת. משחק סופר קשה באלקמאר, אחריו משחק בית מול נאק שכבר קרעה אותה העונה. אנחנו מגיעים לשם וגם אקסלסיור בחוץ זה מוקש לא קטן במיוחד לאיינדהובן שבחוץ לא מזהירה. תארו לכם שהיא תצא מהפלונטר הזה עם פור של 6 פחות מטוונטה ואפשר לסגור את הבאסטה. פ.ס.וו גם צריכה להגיע לכרונינגן, כמו שאמרת שי, אך גם להגיע לאנסחדה...

פרט מעניין: רודה היא הקבוצה היחידה בליגה שלא הפסידה בבית העונה. גם לא לטוונטה ופ.ס.וו (פעמיים 0-0). חתיכת משימה יש לנו..

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ב'שולי החדשות'...קרויף שוב חזר הביתה והפעם הוא יקבל תפקיד אחר במועדון. היות שלא ממש התאמצתי לגלות מה קורה במועדון שלי אחסוך ממכם פרטים מיותרים. ממה שהבנתי הקימו מספר וועדות שייבדקו ויעקבו אחרי אייאקס, הוועדות יתעסקו בעיקר בהיבט המקצועי והכלכלי.

היות שזו המהפכה מספר מיליון שאני רואה בעשור הזה אני נשאר אדיש. אותי הדברים האלה לא מעניינים אותי, אני מתעסק אך ורק במה שאני רואה על המגרש והיות שרודה לא הפסידה עדיין בבית אני די חרד ליום ראשון...בקיץ כבר נראה לאן פנינו מועדות, אולי קרויף יביא כמה שחקנים טובים לקבוצה כדי שנוכל לחזור ולשלוט בהולנד.

9. c_web Member

ניקלאס מויסנדר בלמה של אלקמאר הורחק ל 3 משחקים בגלל האדום הטיפשי בשבת. בנוסף אליו גם מרסליס יעדר מחר מהמשחק נגד PSV ( :aaa021: )

10. AFCA Member

יש למישהו לינק טוב ל AZ-איינדהובן?
    הלינק היחיד שמצאתי הוא לינק שמשודר בהולנד כ-HD אבל במחשב זה מקרטע לגמרי והאיכות לא טובה

איזה שער פנטסטי של דזודז'אק(עוד ברגל החלשה), בכל מקרה פרשתי מהמשחק אחרי ה2-0 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

איזה סיום מותח בטילבורח, ווילם עולה ל3-2 בדקה 89 ועדיין לא מצליחה לנצח..

Last edited: Feb 12, 2011
  11. c_web Member

עזוב אל תצפה מאיתנו לעזור לכם ולשאר חברי הצמרת, 2-0 קליל ל PSV במחצית. זה לא שאנחנו לא משחקים טוב, יש הרבה לחימה אבל ההגנה שלנו דיי מחוררת, והשער של דז'ודז'אק היה בלתי רגיל. לא רואה אותנו חוזרים מזה לצערי.. הרבה בגלל ברט הולמן השחקן הכי גרוע על המגרש.

12. c_web Member

ביום שבו ההונגרי כובש פעמיים עם הרגל החלשה שלנו אין לנו מה לעשות יותר מידי.
    אני חושב שמבחינת איומים לשער ביצענו כמות של פי 3 מ PSV הערב, אבל אנחנו לא מסוגלים לבעוט למסגרת (ברט הולמן האפס). בלי רומרו ומויסאנדר זה נראה קצת אחרת, אבל המשחק היה יותר צמוד מאשר התוצאה שקיבלנו בסיום.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בצורה שבה NAC אולי פתחה רגליים לאייאקס (העיר ברדה שוכנת קרוב לאיינדהובן) כך עשתה AZ היום לפ.ס.וו. טוונטה בניצחון עם הפרש מינימלי גם מנצחת ופותחת עד מחר פער של 6 נק' מאייאקס. אין מה לעשות, שחקני אייאקס יפשלו גם ככה מחר בקרקרדה...אהה, ופיינורד מנצחת בקושי רב 2-1 בבית את הראקלס. אוטרכט משיגה בזמן פציעות נקודה נגד ווילם טווי בחוץ ואדו דן האח ממשיכה לנצח. הפעם 3-0 ביתי על VVV המדרדרת.

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

היפני המושאל מארסנל עושה רושם מצויין ואחרי משחק טוב שבוע שעבר כובש היום שער נאה.

אבל השם ישמור איזה גול של ביססוואר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

http://www.101greatgoals.com/videodisplay/...b-2011-8480165/

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממה שהבנתי AZ פשוט החמיצו המון כשמולם פ.ס.וו עשו כמעט מכל מצב שער. נו טוב, אייאקס פשוט צריכים לנצח היום ואיך לא משנה לי.

ארז, היפני הזה בהחלט שחקן נחמד, אבל פיינורד בצורה הזאת לא תתקרב לכרטיס לאירופה. הראקלס היתה קרוב לשיוויון למרות שגם שער של פיינורד נפסל מסיבה לא ממש ברורה. בכל מקרה השופטים גם עצרו התקפה של הראקלס מתי שאחד השחקנים של האורחת רץ לבד לכיוון שערה של פיינורד. בקיצור, פיינורד ניצחו, אבל עם קצת חוסר מזל המשחק הזה היה נגמר בשיוויון...ביססבאר, השחקן הזה יודע לכבוש שערים מרהיבים, אבל אחרי זה נעלם לחצי שנה...