הולנד: חלון העברות מתקדם: חיזוק מאסיבי לפ.ס.וו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏3/8/10.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

גודיונסון יכול להשאר איפה שהוא עכשיו, אני לא רוצה לראות אותו בקבוצה!

אני לא סקאוט ואין לי קשרים עם סוכני שחקנים כדי לתת לך שמות. הדבר היחיד שאני יודע זה שקבוצה כן צריכה שחקנים וותיקים, אי אפשר עכשיו לתת לכל ה-A1 לשחק. צריך איזון בקבוצה, אבל מה לעשות שהשחקנים הוותיקים בקבוצה משחקים כמו נקבות? הם מלאים קעקועים, אבל
    זה לא הופך אותם לשחקנים יותר טובים (או מפחידים).

לי דבר אחד ברור ארז (כ), אייאקס צריכה להתחיל להפטר מהגרעין של הקבוצה שכבר שנים לא זז לשום מקום. חוץ משטקי שבאמת השתפר, אף שחקן התקדם משמעותית. כרגע מדברים על באס דוסט שבשביל 3 מיליון יכול לעבור אלינו. בורדו רוצה כנראה את אל חמדאווי בשביל 3.5 מיליון כך שהנה אפשר ללכת לעבוד. לדעתי אל חמדאווי עדיין משחק איתנו משחקים ואני לא צריך מתנות מכפוי טובה. אני יכול להבין שאייאקס רוצה לראות 5 מיליון עבור השובת הזה כי זה מה ששילמנו ל-AZ, אבל לי אין תקווה ששחקן עם אגו מנופח כמו המרוקאי ישתנה. שיילך לצרפת ומהר.

מי הייתי משאיר בקבוצה? אריקסן עוד יהיה שחקן טוב, דיילי בלינד צריך לקבל הזדמנות אמיתית, דה זאיו אולי ישתפר אם שחארס ייצטרף אליו (...), וכמובן לואיס. חוץ מזה אני מקווה ששחקן כמו אביסיליו יהנה מהביטחון שהוא מקבל מהמאמן, אבל מה עם סולימאני, לינדגרן, אניטה, ואחרים? פשוט להתחיל להפטר מהם. אגב, יש לי גם בעיה עם איינו למרות שהוא פייטר רציני. הבחור פשוט מאבד כדורים בצורה קיצונית ואין לו שום טכניקה כדי לעזור להתקפה. איתו אני ממש לא יודע מה לעשות.

בקיצור ארז (כ), העבודה רבה. אני רק לא מקווה שדה בור מבין את המסר ויתחיל לעבוד על העתיד. אם הוא ישחרר את וורטונגהן ואלדרווירלד בקיץ אהיה שבע רצון. יש כבר דיווחים שואן דר ויל יכול לעבור למנצ'סטר סיטי...אולי שם הוא יועיל לעשות טובה ולשחק כי אחרי המונדיאל הבחור לדעתי לא באמסטרדם.

בשבוע הבא יש סיכוי לא קטן שפ.ס.וו וטוונטה ישאירו אותנו סופית מאחור. פ.ס.וו תטייל בבית נגד האחרונה בטבלה ווילם טווי, פיינורד הולכת לבקר באנסחדה. אייאקס? תשחק בברדה נגד NAC. אם זה לא מספיק אז ביום חמישי הקרוב אותה קבוצה באה לארינה בשביל רבע גמר הגביע. האם אייאקס מסוגלת לנצח פעמיים את NAC? בחיים לא...

מרוץ האליפות הולך בין פ.ס.וו לטוונטה, אני שם את כספי על טוונטה שמנצחת בכרונינגן. אל תשכחו שרואיז לא משחק כבר מספר משחקים! ברגע שחוטב עצים כמו מרק יאנקו כובש 6 שערים בתוך שבוע אני חושב שמצבם מצויין.

2. Ariel Member

אחד המשחקים היותר מרגשים שצפיתי בהם.

צעירי פיינורד באמת שיחקו טוב- רצו, תקפו, בעטו והחמיצו. ואז משום מקום גרפאשחאפ מנצחת משער מקרי בדקה ה-87.

זה לא מנע משחקני פיינורד לפרוץ בבכי מול שריקות הבוז של הקהל. זה היה מחזה קורע לב. הלויאיליות של הילדים האלו ראויה לשבח.

נערך לאחרונה ב: ‏24/1/11
  3. Yoavzruya Member

מה פשר הנהירה ההולנדית לקבוצה שלנו?? עכשיו ואן בומל?

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילאן אולי רוצה לשחזר את ימיה העליזים של ואן/באסטן/רייקארד/חוליט? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    לדעתי העברה של ואן בומל תעזור לכם יותר מאשר ההעברה המטומטמת של עמנואלסון.

נערך לאחרונה ב: ‏24/1/11
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

חדשות היום:
    משלחת של ליברפול באה לאמסטרדם וחזרה מהר מאד הביתה. לפי 'פוטבל אינטנסיונל', שבועון מכובד, ליברפול מוכנה לשלם רק 15 מיליון אירו בשביל סוארז!?! לא רק זה, האנגלים מצאו כנראה דרך לשגע את השחקן דרך סוכנו כשפנו מאחורי הגב לחלוץ. חוקי פיפ"א לא מאפשרים את זה ואייאקס שוקלת עכשיו לפנות לפיפ"א...

הסכום עצמו הוא בשבילי כאוהד אייאקס גם ככה עלבון. בכל מקרה אייאקס רוצה לפחות לראות 30 מיליון אירו דבר שגם היא לא תקבל. אני רוצה להאמין שכמו שניידר והנטלאר אייאקס צריכה לקבל בשביל החלוץ מאורוגוואי בין 25-30 מיליון אירו. סוארז בעצמו ניהל היום שיחה עם ההנהלה כדי לקבל עדכון.

האם באס דוסט באמת הולך להתאבד? פיינורד רוצה להשאיל את השחקן של היירנביין. החלוץ שלא בדיוק מוצא את מקומו בצפון הולנד אמר בעבר ש'קבוצתו החלומית אייאקס' http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx בכל מקרה בהיירנביין אמרו היום שהם לא מעוניינים להשאיל את החלוץ לפיינורד.

אם כבר מדברים על פיינורד אז היום סיים ליאו ביינהאקר את עבודתו בקבוצה. המאמן לשעבר של בין היתר פיינורד, אייאקס וריאל מדריד עבד בשנים האחרונות כמנהל טכני, אבל לפני שבוע החליטה ההנהלה לסיים את הקשר. במקרור דובר שהקשר יפסק בקיץ, אבל ביינהאקר החליט היום ללכת. הדבר גרם להרבה הדים שליליים ברוטרדם וכרגע נראה שהמועמד המוביל להחליפו הוא חברינו לשעבר, מרטין ואן חייל...בכל מקרה עם הרבה כסף הוא לא יעבוד כך שגם ואן חייל יצטרך המון מזל בשביל לשרוד בדה קויפ.

6. c_web Member

אוהד לויטה וקבוצתו RKC העפילו אמש לחצי גמר הגביע אחרי ניצחון קליל 0-6 על נורדוויקרהוט (Noordwijkerhout) כשהשוער ישראלי כרגיל משלים 90 דקות.

היום ישוחקו שני משחקים מאוד מעניינים בשלב הזה, PSV תצא לאנסחדה לשחק נגד האלופה טוונטה. ובקרב צמרת נוסף אוטרכט תארח את כרונינגן.
    מחר אייאקס תארח את NAC.

כבר ידוע מי תפגוש את מי בחצי הגמר? אני מחזיק אצבעות לאנדרדוג הישראלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

7. AFCA Member

המשחקים מנהגביע נחשבים כחלק מההשעייה נכון? כלומר סוארז ישחק בראשון?(כמובן בהנחה שהוא נשאר..)

כל כך הרבה בעיות יש לנו במשחק ההגנה וההתקפה, לפחות המיני התפוצצות בסוף וגול נהדר של סולימאני.

הפנים ליום ראשון, ניצחון חובה.

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/11
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

(אם הבנתי נכון מהשדר סוארז יכול לשחק ביום ראשון)

סיכום משחקי רבע הגמר בגביע ההולנדי:
    אייאקס עולה לחצי הגמר אחרי ניצחון 4-1 על NAC. האורחת עוד הפתיע בדקות הפתיחה, אבל אחרי זה ראינו אייאקס לגמרי שולטת. השערים הובקעו ע"י סים דה יונג, סולימאני פעמיים (אחד בפנדל) ואניטה.

טוונטה מנצחת בבית אחרי דו קרב פנדלים. אחרי 120 דקות התוצאה 1-1 (שערים של תיאו יאנסן ומרק קוברמנס).

אוטרכט מנצחת 3-2 בבית את כרונינגן.

RKC מתעללת בקבוצת חובבנים נורדווייק בתוצאה צנועה של 6-0.

ההגרלה בהמשך הערב!

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/11
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרשת לואיס סוארז:
    ליברפול שוב הגיעה לאמסטרדם, אבל שוב נשארה בלי לואיס סוארז. התקשורת ההולנדית מדווחת שפרנק דה בור רוצה עד יום שבת לדעת מה יהיה. בנתיים יש כבר 3 מועמדים להגיע לקבוצה ברגע שסוארז יעזוב.
    1) איידור גודיונסון - כבר צוטט שהוא רוצה לבוא וגם יורדי בדרישות הכספיות שלו.
    2) באס דוסט - היירנביין מעוניינת רק למעור את החלוץ. אייאקס והיירנביין עדיין לא הסכימו על כסף...
    3) סרקן יילדירים - חלוץ בורסהספור הטורקי (20) נחשב לאחד הכשרונות הגדולים בטורקיה. אייאקס אמורה לשלם 6 מיליון אירו לטורקים. כנראה שהסוכן כבר מחכה בנמל תעופה כדי לתפוס טיסה להולנד...

בקיצור, אייאקס נאבקת על סוארז שבעצמו כנראה כבר החליט שהוא רוצה לעבור בכל מחיר לליברפול. אני די מהמר על זה שסוארז יעזוב עד סוף השבוע. כרגע נראה שגודיונסון כבר כמעט חתם אצלנו, אבל אין לי מושג מה יקרה עם דוסט ויילדירים. היום הוכח שוב שלמרות הניצחון (4-1) לאייאקס היו חסרים חלוצים אמיתיים.

10. kraz11 Member

אוי ואבוי אני מעדיף לשחק עם אניטה בהתקפה מאשר להביא את גודיונסן

לא מבין את זה

למרות התבוסה באוטרכט(שלא ראיתי) אני מאוד נהנה מהקבוצה הזאת של דה בור ...באמת מזכירה את אייאקס של פעם ומשחקת כדורגל חיובי כמו שצריך

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כעיקרון אני נגד הבאת גודיונסון, אבל די ברור לי שהקבוצה הזאת צריכה גם מישהו עם גיל קצת יותר גבוה מ-22...קבוצות צעירות לא יציבות ואני חושש שכבר נראה את זה ביום ראשון כש-NAC הולכת לסגור לנו בביתה סופית את סיפור האליפות לעונה זו (פ.ס.וו בבית נגד האחרונה בטבלה ווילם טוויי, טוונטה תתעלל בפיינורד). אני גם יודע ששחקן כמו וורטונגהן גם לא מסוגל להוביל אותנו לארץ זבת חלב ודבש...

אייאקס עדיין נאבקת בעצמה, באידאולוגיה שלה ובמציאות של היום, המציאות של חוק בוסמן. לצערי לפעמים נראה שחקנים מיותרים כמו גודיונסון מגיעים לקבוצה שלנו, אבל האם פנטליץ' היה בליגה ההולנדית כל כך רע?

אנחנו כבר נראה מה יהיה, אבל די ברור לי שסוארז עובר לליברפול. קצת מצחיק, אבל גם שם הוא לא בדיוק יתקרב לתארים, בטח לא מקומיים...(מתי לאחרונה זכתה ליברפול באליפות אנגליה? נדמה לי שזה קרה עוד ימי ג'ון בארנס העליזים...)

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אוטרכט..טוונטה..

למישהו היה ספק? נגד ר.ק.ס בחצי גמר. בארינה כמובן.

איזה בדיחה.

נערך לאחרונה ב: ‏28/1/11
  13. c_web Member

כמה מזל יש לקבוצה הזאת בהגרלות הגביע בשנים האחרונות מזה הדבר הזה?!

14. AFCA Member

15. Ajax Amsterdam Member

ארגון אוהדים הטוב בהולנד שימשיכו עם התצוגות הנפלאות שבארנה.ושיזכו לראות הצלחה :aaa025: