לא יודע עידו, רומרו יכול לצפות שההגנה יכולה להסתדר עם כדור שכזה. ממה שראיתי ביום רביעי גיל סוורטס לא היה עוזר לכם. הבחור נראה רע מאד. בנתיים יש דיווחים שלאייאקס יש כבר רשימה מוכנה אם סוארז יעזוב. בשמות שעולים: ריק ואן וולפסווינקל, לוק דה יונג, וחלוץ היירנביין באס דוסט. בוא נגיד ככה, הראשון יעלה לנו המון אם בכלל ישוחרר, השני כנ"ל והשלישי הוא אופצייה נחמדה כי הערב מפרסם ה'אלחמיין דאחבלד' שדוסט יכול לעזוב בשביל סכום של 3 מיליון יורו (הסכום שהיירנביין שילמה להראקלס). גם מועמדים מחו"ל יש, אבל כרגע נראה שחלוץ הולנדי אופצייה יותר טובה בגלל המשכורות אותן החלוצים הזרים דורשים.
בנתיים דוסט כובש עוד שער העונה במדי הרנביין, אבל קבוצתו מפסידה בחוץ 1-3 לדאן האח במשחק הפתיחה של המחזור.
בשעות האחרונות מתרוצצות ידיעות על מעבר אפשרי של עמנואלסון למילאן... האם ההעברה מתוכננת לקיץ או שמא כבר לחלון ההעברות הנוכחי?
נציגי מילאן נמצאים באמסטרדם כדי לנסות לחתום את ההעברה כבר עכשיו תמורת סכום כסף קטן, נראה שזה מה שיהיה.
עוד הפסד לפיינורד, הפעם 1-0 בבית לדה חראפשחאפ :aaa021: חוץ מזה ראינו את AZ לא מצליחה להוציא יותר מתיקו אפס בהראקלס, ווילם טוויי מנצחת לראשונה אחרי 26 משחקים 1-0 את ויטסה ומשווה NAC בדקה ה-95 בניימייכן (עוד שער לפלמינקס).
ניצחונות מחר של פ.ס.וו (צפוי) וטוונטה ירחיקו את אלקמאר 10 מהפיסגה ו-9 מהמקום השני. חבל, היה נדמה שבליגה כל כך חלשה השנה היא תוכל לתת תיגר. נראה לי מאז עונת ה1-4 המיתולגי שלהם עלינו בארינה עם שלושער של החמאסניק ראמזי לא הפסדנו פעמיים בעונה לאוטרכט. סיכוי יותר מסביר שההיסטוריה תחזור מחר (עדיין ללא סוארז ואל חאמדאויי, להזכיריכם).
לא יודע עד כמה זה נכון או מעניין אותכם, אבל בארגנטינה מספרים שעתידו של סביטאניץ' באייאקס תלוי גם בזה של סוארס. במידה והארנבת האורוגוואית עוזבת, דריו לא יקבל שחרור לארצו, במידה וסוארס ישאר אייאקס כנראה תלך לכיוונו של דריו. זה מה שאומרים בתקשורת, אני מאמין שככה או ככה לארגנטינה הוא לא יגיע. אבל מבחינת אוהדי אייאקס, אולי יש פה רמז עבה לכך שחלוץ לא יגיע גם אם ימכרו את סוארס (?)
(כצפוי) אורבי יוצא מהסגל ומי שיחליף אותו זה רודני סניידר :aaa021: אייאקס עם אותו הרכב מיום רביעי, אצל אוטרכט ואן וולפסווינקל לא פותח (למה?)
האם אוטרכט היא באופן רשמי ה-Bogey team של איאקס? דווקא האנטישמים האלה? לפחות אם כבר לחטוף, אז שיהיו שערים כאלה... אם כי יש לי הרגשה שאם סטקלנבורח עומד על הקו, הוא לוקח את זה.
אני מניח שהאדישות פה לעזיבת עמנואלסון מעידה על איכות השחקן(?) ואני שואל בגלל שאני לא מכיר אותו, והוא הולך לאייש את עמדת המגן השמאלי או הקשר. מה שהכי חשוב לדעת-איך הוא כמגן שמאלי?
משחק נהדר של טוונטה ביורובורח של כרונינגן מביא לה 3 נק' יקרות. המארחים עלו ליתרון משער של מטבאץ (11 שערים העונה לחלוץ), אבל לאורך כל המשחק טוונטה הייתה עדיפה ואני חושב שבהחלט הגיע לה לנצח. האלופה גם החמיצה פנדל במצב של 1-2, אבל זה לא שינה הרבה. הרצף המטורף של כרונינגן (9 ניצ' רצופים בבית) נקטע ע''י האלופה, ואני מרוצה שכרונינגן לא ברחה היום מאיתנו יותר מידי. PSV טיילה בונלו עם 3-0 קליל, וגם רודה ניצחה באותה תוצאה את אקסלסיור.
כצפוי אוטרכט משחקת כמו גברים ואנחנו כמו ילדים שחושבים שהם כאלה טובים. אני קבעתי היום בצהריים עם חבר כי ידעתי שנפסיד. בשנים האחרונות ראינו איך ההגנה בראשות וורטונגהן ואלדרוויירלד מתמוטטים אז למה עכשיו לא? הגענו למשחק ללא חלוצים ואז אפילו שער ניחומים כבר לא נכבש. ראיתי רק 20 דקות ראשונות והלכתי. כשוורטונגהן לא מצליח לחסום חוטב עצים כמו דמוג'ה (נגח לקורה) ותוך דקה השער הראשון כבר נכבש ידעתי שהמשחק אבוד. כשהגעתי לחברי כבר שמעתי ברדיו 2-0. את המחצית השנייה כבר 'שכחתי'. אחרי 4 שעון הולנד הבנתי שאייאקס מתרחקת שוב מהצמרת הגבוהה אחרי הפסד משפיל 3-0 וניצחונות לטוונטה ופ.ס.וו. פרנק דה בור לא יהיה המשיח שלנו אלא אם כן הוא יתחיל לנקות את הקבוצה מלוזרים. מעמנואלסון נפטרנו, עכשיו הגיע הזמן להפטר מיאן וורטונגהן, טובי אלדרוויירלד, גרג ואן דר ויל, ועוד כמה קשרים מיותרים ללא ביצים כמו לינדגרן. כמו שציפיתי דה בור לא ישנה שום דבר בקבוצה הזאת ולא אהיה מופתע שבעוד שנה פלוס גם הוא אולי כבר מועמד לעזוב. פיינורד למעשה כבר לא קיימת, אבל אייאקס גם לא. לשמחתי קרויף יודע מה צריך לקרות...
שי, אתה אומר שצריך לזרוק הרבה שחקנים, אבל את מי נביא במקומם? מה אתה רוצה שחקנים זקנים אחרי השיא כמו גודיונסן?! אני אומר שאין מה לעשות צריך להשלים עם העובדה שאייאקס היא סתם עוד קבוצה בליגה ההולנדית. דרך אגב שי, תמנה לי את המעט שחקנים שכן היית משאיר באייאקס?
אורבי הלך, צריך לחבר אליו את אדון סים דה יונג, ואן דר ויל, אניטה/בלינד כל מי שהוא חושב שהוא מגן שמאלי, איינו וגם דמי כמו שהוא נראה השנה. חוץ מסטקי (מבחינתו הייתי בורח כל עוד נפשי בי. רחמנות על הבן אדם) וקצת אריקסן לא הייתי משאיר כלום. אולי מביא בלם משמעותיי ומצידי שטובי ויאן יעשו רוטציה ליידו. שניהם ביחד זה קרקס. מר 16.25 מיליון אירו צריך לחזור לעלות מהספסל. אה כן, על מה דה בור קיבל חוזה לשלוש שנים? על שתי ניצחונות מול הפח אשפה של פיינורד וויטסה? איזה בושה. היום התביישתי.