הולנד: חלון העברות מתקדם: חיזוק מאסיבי לפ.ס.וו

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Aug 3, 2010.

1. c_web Member

http://www.ajax.nl/upload/c930bc3c-e6b5-4070-88d2-1f0fd541f71c_Kopie%20van%20IMG_1834.Xxx

אתם חושבים מה שאני חושב???

לפי מה שקראתי היום צפוי שלג וגשם ביום חמישי באיזור אמסטרדם. שי דיווח דחוף מהשטח. תודה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

יו יו יו!! סולימני!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

Last edited: Dec 23, 2010
  4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

יש משחק גומלין או שאלקמאר סתם לא יוצאים ללחוץ ולחפש שוויון?

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

א. אין גומלין.

ב. האדום די גמר אותם. מנטלית.

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

פספסתי את האדום כנראה, זה מסביר את אופי המשחק מצוין עכשיו.

7. danielone Member

אייאקס מנצחת 1-0 את אלקמאר
    שבעשרה שחקנים מהדקה ה71 ציפתי ברשת איכות פצצה !

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

טוב, לא איזה משחק שנזכר בו בעוד כמה שנים...
    היה רשום על המשחק הזה 0-0, שתי קבוצות בלי שום יכולת להבקיע. מזל שהיה לנו איזה הברקה חד פעמית של סולימני. בלי מוניר וסוארז אנחנו פשוט נכים.

א. השטות הזאת של דה יונג כ-9 לא יכולה להמשך.

ב. עידו בטח יתלונן על השיפוט. האדום אולי היה מוגזם, אבל בחייאת, וורנבלום הגולם הרים את הרגל שלו כמעט עד הברך. ברור שזה היה חמור הרבה מכפי שזה היה באמת, אבל בשביל מה הרמת את הרגל ככה...

ג. פרנק דה בור עם מאה אחוזי הצלחה.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

9. kraz11 Member

משחק מעולה של אייאקס
    האם זוהי תחילתה של דרך חדשה ונכונה מצד אייאקס?
    נחיה ונראה ,אבל בינתיים נראה טוב
    ואביציליו מזכיר לי את אוברמארס ...רק שימשיך

10. c_web Member

בקצרה כי אין לי מצב רוח.
    ~ אייאקס הייתה צריכה לנצח 5-0 בערך.
    ~ בעטנו למסגרת פעם אחת בדקה ה 89.
    ~ רומרו נגע בכדור הכי הרבה מכל שחקני הקבוצה היום (ואני לא מדבר על נגיעות בידיים).
    ~ ראיתי כמה מורנו ושחארס חסרים.
    ~ שיפוט גרוע אבל לא בגלל זה אנחנו לא בשלב הבא.

מחר אפרט יותר.
    פגרה נעימה.

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ראיתי 60 דקות, ולא בריכוז רב כמו שארז שם לב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx , אבל אני לא ראיתי משחק מעולה של אייאקס. היא כן הייתה עדיפה על יריבתה בבירור, גם לפני ההרחקה, ולא הייתה רחוקה מלכבוש עוד, אבל זה לא זרם כל כך.

חסר מחץ.

Last edited by a moderator: Dec 23, 2010
  12. AFCA Member

על האדום להתלונן? אני יכול להבין אם AZ תתלונן על זה שהשריקות הקטנות הלכו נגדה, שאבסיליו היה צריך לקבל צהוב כהמה דקות אחרי שמהאר קיבל על אותו דבר בערך, אבל האדום זה אדום, תאקל בלי שום כוונה ללכת לכדור לא מתקלים שחקן כמעט עד הברך.

באייאקס צריך לחשוב טוב טוב מה עושים עם אל חאמדאויי שבגלל משחק אחד התחיל שביתה איטלקית, שיעשה חושבים ויתחיל להתאפס על עצמו. לפחות בינתיים יש לנו מאמן שמבין שטובי עדיף על אוייר ואניטה עדיף על הספסל.

עם סוארז, אנחנו עוד נהיה בסדר.

נ.ב אבסיליו מפוצץ בכשרון, רואים את זה בכל נגיעה בכדור, למרות שזה מול מרסליס.

Last edited: Dec 23, 2010
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסה"כ אין לי מושג למה חרט יאן וורבייק רצה קודם כל להוציא תיקו. הקבוצה מאלקמאר למעשה בעטה רק בעיטה אחת למסגרת וזה היה בדקה האחרונה!?! אייאקס שיחקה בסדר גמור, אבל אני עדיין לא רוצה שדה בור ימשיך לבד כמאמן הקבוצה. אני עדיין חושש שיגיע יום שהקבוצה לא תצליח ואז? אין לפרנק דה בור את הניסיון הדרוש, אבל אני זה לא שמחליט...

יש דיווחים שאל חמדאווי מנסה לעזוב את הקבוצה וכנראה יול הבטיח שהוא רוצה לקחת אותו לקבוצה הבאה שלו...עם או בלי אל חמדאווי (וסוארז) אייאקס תחת דה בור עדיין לא ספגה והיא משחקת כדורגל חיובי. השער היום של מיקי רק היה בשביל הקינוח. לא יודע למה, אבל בתחילת השבוע ראיתי את השער של סידיבה בבאר שבע, שער יפה, אבל ההתלהבות היתה מוגזמת (אוהד כהן בשער המקומיים היה יכול לעשות הרבה יותר בנידון). הערב ראינו שער נהדר של הסרבי הצעיר של אייאקס שהכניע בכדור קשת מושלם את שוער נבחרת ארגנטינה. יחי ההבדל הקטן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

מילה לגבי רומרו. הוא שיחק ללא מספר כי שלושת החולצות שהוא הביא לאמסטרדם נפסלו ע"ח השופט...
    לגבי השפט, מסכים עם עידו, הוא שרק לא טוב. הוא ריחם על הביתיים וחילק יותר מדי בקלות צהובים לאורחים. האדום היה נראה לי בהתחלה מוגזם, אבל בהילוך החוזר ראו בבירור שוורנבלום למעשה הגיע עם הפקקים שלו לברך של אביסיליו. אם היה מקבל צהוב הייתי יכול לחיות עם הדין, אבל האדום מבחינתי הגיע לאותם 'אוהדי' AZ שלפני 5 שבועות שוב השמיעו שירי נאצה אנטישמיים כשאייאקס באה לבקר.

סים דה יונג סידר לנו הגרלה סבירה כשנארח בסיבוב הבא את NAC (או טלסטאר) בבית. טוונטה מארחת את ... פ.ס.וו :aaa021:

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

15. c_web Member

היה נראה שהקבוצה הגיעה למשחק בלי חשק לשחק כדורגל. וזה מה שגרציאנו פלה אמר אחרי המשחק גם.
    שום אגרסיביות לעומת השחקנים של אייאקס, פשוט עמדנו מאחורה עם קו הגנה שעומד על קו ה 16 וחיכינו לאייאקס. לא מבין ולא יודע למה זה קרה. ורביק דווקא נשמע די נינוח אחרי המשחק, ''הגיע לאייאקס לנצח את המשחק. לא הצלחנו להתקדם עם הכדור ושיחקנו יותר מידי על כדורים ארוכים''. לא שיחקנו על הכדורים האלה, םשוט העפנו אותם קדימה בלי כתובת. באמת שאתמול נראינו כמו קבוצת ישראלית שיוצאת למשחק חוץ באירופה נגד אחת מאריות אירופה. מביש!

וורנבלום הורחק ל - 3 משחקים ואת האמת שאני מרוצה. ורביק אפילו אמר ''כשפונטוס הורחק שיחקנו יותר טוב''. אני לא מרוצה מהשחקן הזה במיוחד, ואני לא יודע איך הוא פותח בהרכב של נבחרת שבדיה. אני לא חושב שזה מוצדק להרחיק אותו ל - 3 משחקים (לא בטוח שאדום הגיע לו, הרגל שלו עלתה טיפה למעלה אבל זה היה גליץ' דיי עדין שלו, ואני יודע מתי פונטוס באמת מכסח).

בקשר לאייאקס, הקבוצה נראית מסודרת והניעה כדור בקלות כי לא לחצנו. עם חלוץ נורמאלי בשפיץ זה היה נגמר אתמול בחמישייה בערך.
    ואבסיליו? אל תשכחו מאיפה הוא הגיע לאייאקס כן... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ומרסליס לא דוגמא, אני חושב שגם אם אני עושה לו הטעיה קטנה אני עובר אותו.