הולנד: חלון העברות מתקדם: חיזוק מאסיבי לפ.ס.וו

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Aug 3, 2010.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינתי קרויף יישאר כמה שיותר רחוק מהמועדון שלי, אבל יול הופך את העונה הזאת לבדיחה עצובה.
    תיקו מוצדק בטח אם אתה אחרי דקה מאבד יתרון. אם זה לא חוסר היצירתיות והכשרון אז זה המנטליות של הלוזרים מאחור. תמיד אותו סיפור. בצורה הזאת באמת כבר לא אכפת לי מקרויף.

סביר להניח שעד סוף הערב שוב נהיה בפיגור 5 נק' מהמובילות. פ.ס.וו מובילה 2-1 בהפסקה נגד הראקלס.

2. AFCA Member

נראינו מביך בעיקר בגלל ששני השחקנים הכי חשובים במערך הזה, אלה שאמורים להיות ה"דבק" לא משחקים (אחד מאז תחילת העונה ואחד הפסיק לפני כמה שבועות) ולא מראים כאילו הם רוצים לשחק(כמו כל שא השחקנים בקבוצה הזאת). דה זיאו צריך להיות הפפליימייקר, לנהל את המשחק לבוא אחורה למסור לרוץ. במקום זה העצלן הזה נשאר למעלה ומסך את הרביעייה האחורית ואיינו שצריכה להחזיר לסטייקלנברח. איך נפתח משחק התקפה ככה? אני זוכר הרבה פעמים שבסה"כ הוא היה צריך לרוץ כמה מטרים כדי לקבל כדור והוא נשאר למעלה כמובן.
    אל חאמדאויי השני, אם חשבתי שב-7 משחקים האלה בלי שסוארז "יפריע" לו הוא יתחיל לשחק כדורגל זה לא קורה, הוא לא בא למטה לעזור בניהול המשחק, הוא לא מנסה לזכות באף כדור באוויר ולא מרגישים שהוא במשחק, כאילו אנחנו מינוס שחקן. נראה לי כאילו זה ואן פרסי של המונדיאל בא להרוס לנו את ההתקפה.

נזכרתי בזה בתגובה למטה- מה יול מוציא את מידו? זה לא ברור שילכו כדורים לרחבה בסוף? מי ינגח אותם דה יונג?

סעעעעעעעעמק

Last edited: Dec 5, 2010
  3. ArsenalFan Member

כמו שהוא נראה בדקות שבהן צפיתי (25-30 הדקות האחרונות), עדיף שיילך לאיטליה או שיישאר באמסטרדם. שנייה לפני הגול של מידו (למה יול הוציא אותו והכניס במקומו את דה-יונג? אפשר להגיד הרבה דברים על מידו, אבל לשים כדור ברשת הוא עדיין יודע), החלוץ של ניימיכן עשה ממנו סביבון ובעט לקורה על הגב שלו. גם בכיסוי ההגנתי במצב הנייח שהביא לשוויון יש לו כמובן חלק. מצד שני, כמו שאני מכיר את המנג'ר של הקבוצה שלי, הוא בטח מקבל את הקלטת הערב ושולח ביום שני בבוקר את אחד הפקידים להחתים אותו ולכסות לכם את האוברדראפט...

איאקס חטפו בדיוק ברגע הלא נכון, כשהקבוצה הכי פגיעה, היה גם קצת חוסר מזל לקראת הסיום עם הנגיחה לקורה של ורטונגן (?) ועדיין - זו קבוצה לא מספיק טובה, בטח בלי סוארס, ורואים שהיא לא ממש התאוששה מהתקופה הרעה. שריקות הבוז אומרות הכל.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

היום אפשר בקלות להגיד שללא סוארז בכושר הקבוצה הזאת שווה אמצע טבלה. דה זאיו פשוט חלש בצורה נוראית, הוא מאבד כדורים בסיטונות ולמעשה לא תורם דבר. אל חמדאווי באמת מאכזב אותי כי אני ציפיתי שהוא עכשיו יקום לתחייה. כנראה שסוארז לא הבעיה...היחידים שמקבלים היום ציון עובר הם שטקי וסולימאני.

ארז (כ) אמר את זה קודם ולא הגבתי לזה. פשוט מדהים לראות 'כשרונות' כמו אוזביליז וזייחלר. אם קרויף רוצה להסתמך על שני הליצנים האלה אז אנחנו נרד ליגה...אין לי ממש מושג מה קורה בקבוצת המילואים והנוער, אבל לדעתי הנוער לא יציל אותנו.

5. רוני שטנאי Member

הקבוצה הזו כבר לא מסוגלת לעשות כלום, המאמן לא יודע בעצמו מה הוא רוצה, הוא משדר פאניקה , אין לו מערך שהוא סגור עליו והוא החליט שהגיע כעת הזמן להשתמש בשחקן אחד מהמחליפים ,לשחקנים שעולים לא אכפת, בהנהלה אף אחד אפילו לא חשב לערער על העונש המופרז של סוארז, כך שמצב הקבוצה מעניין אולי עוד כמה אוהדים מתוסלכים שציפו שהשנה נוכל להשיג יותר. יול גם משלם על כך שיש יותר מדי שחקנים שמקומם בהרכב הזה מובטח בלי שום קשר ליכולת, ושלא הייתה שום רוטציה בקבוצה הזו מהשנה שעברה.

זו הייתה יכולה וצריכה להיות השנה הכי טובה של הקבוצה, נשאר כמעט אותו הסגל בדיוק אפילו עם חיזוק, הקבוצה נראתה לא רע בכלל ואז התחילו להגיע הסדקים על ההפסד הבייתי לאוטרכט, והתיקו המזליקי באקלסיור, והסכר נפרץ עם הההפסד באוקזר. כדור השלג הפך למפולת שבגלל חולשה נוראית של הליגה עדיין הותירה אותנו איכשהו במרחק סביר מהצמרת, אבל כבר אי אפשר להסתיר את גודל המשבר והפער רק ילך ויגדל. ליול אין שום שליטה על מה שנעשה בקבוצה, אין דרך(מה פתאום לעבור לשחק כעת באיזה 4-2-4 הזוי), אין שיטה( דווקא עכשיו להשתמש בצעירים ? ) ואין אמונה( חילופים מגוחכים בשלהי המשחק רק אחרי שהקבוצה סופגת, במקום לנסות ולשנות כשעוד אפשר). הקבוצה הזו כבויה לגמרי.

בעונות אחרות עוד הייתה לי ציפיה וחשבתי שיש מה לעשות בעונה הבאה, אבל העונה ההיא כבר הגיעה ואני לא רואה תקווה גדולה. עכשיו גם אפילו אי אפשר יהיה להרוויח ממכירה של שחקנים בינואר(מי בדיוק ירצה להשקיע בשחקנים כמו אורבי, ואן דר ויל וה'טורף'), כך שנישאר בעונה הבאה גם עם חור עמוק בכיס וגם בלי שחקנים.

אין לי שום טענות כלפי שני הצעירים ששיחקו, כי כל שחקן צעיר צריך זמן על מנת שיוכל להתאקלם. יש לי טענות כלפי השחקנים הקבועים שמקבלים משכורת עצומה מהקבוצה הכי יקרה בהולנד ובקושי רואים עליהם מאמץ או רצון לעשות משהו.

Last edited: Dec 5, 2010
  6. Ajax Amsterdam Member

איך אומרים אוהדי באר שבע על הקבוצה שלהם.אייאקס עגלות

7. c_web Member

המחזור הושלם היום כשבמשחק המרכזי אלקמאר ניצחה בדאן האח 0-2 קליל ומפתיע קצת.
    אוטרכט ניצחה בתוספת הזמן את הרנביין 1-2, ווילם II ניצלה מהפסד בית בזכות שער עצמי וסיימה בתיקו 1-1 עם פיינורד.
    המשחק בין VVV לרודה נדחה.

לא העזתי לחשוב על ניצחון במשחק חוץ קשה כמו בדאן האח, בשתי הביקורים האחרונים שלנו שם דיי קיבלנו בראש. שער מפנדל של אלם ועוד שער נהדר של מרטנס נתנו את הנקודות. תראו מה זה, אלקמאר ואייאקס עם אותו מס' נק' בטבלה הליגה. בלתי נתפס אחרי פתיחת העונה שזה מה שקורה עכשיו..
    בשבוע הבא אנחנו מתארחים ביורובורג של כרונינגן, ואם היום הייתי מסתפק בתיקו, בראשון הבא אני אשמח מאוד מתיקו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

שבוע לא רע לכולם.

8. Lazarobbie Member

יכול להיות שאייאקס פיטרו את מרטין יול?

9. AFCA Member

אני מנסה להבין את זה מהכמה מילים בהולנדית שאני מזהה ואתר תרגום ולא הצלחתי להבין אם הוא פוטר כבר עכשיו או אמרו שהוא יפוטר עד פגרת החורף. אם הבנתי נכון הוא פוטר ופרנק דה בור מונה. הלוואי.

עריכה: אם הבנתי נכון יול התפטר, ודה בור מונה לפחות עד ינואר.

Last edited: Dec 7, 2010
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מרטין יול התפטר בעיקר בגלל שחש שמנהלים נגדו מסע השמצות. הוא רק שכח שבקיץ למעשה שיחד את המועדון עם עזיבה לפולהאם. הוא עשה את זה שבוע לפני פתיחת העונה...

כבר מאוחר ואני רוצה ללכת לישון, אבל יול עזב את אייאקס. חדשות טובות? אין לי מושג. הגיע הזמן שקרויף יקח אחריות ויתחיל באמת לעשות מהפכה. ברצוני לראות גם את רייקארד כמאמן ולא דה בור או בלינד שפשוט לא יצליחו להחזיר את אייאקס לצמרת (ואני כרגע מתייחס רק להולנד!)

מחר כבר אהיה אתכם בקשר!

11. AFCA Member

ההגרשה שלי שהוא מתמנה מחר למאמן ניוקאסל כי היה לי ברור שהוא יחפש כל הזדמנות לחזור לאנגליה אחרי מה שהיה בקיץ, אבל לך תדע.

12. Ajax Amsterdam Member

יאאלה קרויף יש לך הזדמנות להשתלט על אייאקס

13. Piet van Reenen Member

מרטין יול התפטר בצדק!!
    רק בהודעה האחרונה שלי אחרי המשחק מול ניימיכן כתבתי שזה לא משנה את מי הוא ישים בהרכב כי כולם שחקנים גרועים.
    כנראה שיול קרא את ההודעה הזו או שהבין לבד שפשוט אין לו את השחקנים המתאימים להצליח.
    כמו שאמרתי השחקנים של אייאקס הם פח אשפה, אפילו בליגה למקומות עבודה לא הייתי נותן להם לשחק.
    גם אם יבוא רייקארד או אפילו מוריניו התוצאות לא השתנו, כי הבעיה לא במאמן אלא בשחקנים.
    אייאקס חייבת להתחיל לנקות את האורווה, שזה אומר להעיף הרבה מאוד שחקנים, ולהביא שחקנים חדשים.
    שאני אומר שחקנים חדשים אני לא מתכוון לשחקנים כמו שאייאקס הביאה עד היום : אולגר, טאיניו, מידו וכו.
    אלא שחקנים צעירים ורעבים, לדוגמא מהליגה הצרפתית, יש בליגה הזו מלא כשרונות ולא רק בקבוצות הגדולות.
    אז אייאקס קדימה לעבודה, להתחיל לחפש מחליפים לכל הזבל שנמצא לנו בקבוצה.
    אני מציע שנתחיל קודם בלחפש 2 בלמים נורמלים.
    רוצים דוגמא לבלם טוב : סאקו הבלם של פריס סן ז'רמיין, הוא בלם צעיר, מהיר,חזק וגבוה.

14. ArsenalFan Member

No offence, כן? אבל למה שבלם מהליגה הצרפתית כמו מאמדו סאקו ירצה לעבור לאיאקס, כשהמטרה הראשונה של שחקן מצרפת היא קודם כל הפרמייר ליג או הבונדסליגה, על אחת כמה וכמה כשמדובר בשחקן שכבר שייך לסגל הנבחרת... סאקו עצמו הוא שחקן שזכה לחיזורים של קבוצות בכירות מאוד מאנגליה (ארסנל, ליברפול) ומאיטליה (אינטר), הוא לא נראה כמו מטרה ריאלית לאיאקס. בכלל, שחקנים לא ירצו בד"כ לעבור מצרפת להולנד, הליגה הצרפתית עדיין יוקרתית יותר וכנראה גם משתלמת יותר כלכלית וכאמור הפנים שלהם לליגות רווחיות יותר. זו המציאות. אם הם ירצו, כנראה שהם לא מספיק טובים.

אני ממש לא אתפלא אם מרטין יול ינחת בסוף בניוקאסל, זה מתאים ליול שהוא מניאק ולא מאתמול. עדיף לכם מאמן שהוא לפחות קצת יותר נאמן למועדון ולא רואה בו תחנה זמנית עד שיפוטר המנג'ר הבא בפרמייר ליג.

שמועות בקרב כמה אוהדי ארסנל מדברות על כך שדניס ברגקאמפ (אלילי) עשוי להיות מעורב כעוזר מאמן לפרנק דה-בור בתקופה הקרובה, אולי אפילו על בסיס קבוע. יש בזה אמת? מה אומרים בהולנד? אם כן, זו סיבה טובה להיות בעדכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx (למרות שאני מעדיף לראות אותו בצוות המקצועי אצלנו).

15. alexshw Member

נו, ז'וליין אסקודה בכל זאת בא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    שלא לדבר על אחד כמו אולגר. עזבו שהוא פלופ, אבל מברסה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

Last edited: Dec 8, 2010