הולנד: חלון העברות מתקדם: חיזוק מאסיבי לפ.ס.וו

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Aug 3, 2010.

1. AFCA Member

הצטרפתי רק במחצית ולא האמנתי שאנחנו עוד פעם מוצאים את עצמנו בפיגור בבית. עוד יותר לא האמנתי למה שראיתי במחצית ה-2, קבוצה כל כך אנמית ופאתטית. לא להאמין שזאת אותה קבוצה של שנה שעברה עם חלוץ טוב יותר, ששנה שעברה סיימה במאזן 17-1-0 בבית והשנה כבר יש לה 2 הפסדים. ועוד איזה הפסדים, ליריבות ה-2 וה-3.

Last edited: Nov 7, 2010
  2. c_web Member

PSV בנתיים מוליכה באוטרכט 1-0 בהפסקה. רייס קיבל אדום לא מוצדק לדעתי, ואני בספק אם האורחים ישמרו על היתרון מול הלחץ והביתיות של אוטרכט.

3. Ajax Amsterdam Member

פשוט חבל על ההפסדים האלו אנחנו מפסידים אליפות על המשחקים האלו

4. AFCA Member

איזה סיום מדהים למשחק הזה, רק חבל שאיינדהובן יוצאת עם נקודות כל כך חשובות מאחד המגרשים הקשים בליגה.

5. c_web Member

ושוב אנחנו סופגים בתוספת הזמן, ויטסה כובשת ומסיימת בתיקו 1-1 עם AZ. גרציאנו פלה לא עוצר - שוב נכנס כמחליף ושוב כבש, אבל הפעם כמו נגד דה חראשחאפ זה לא הספיק.
    אנחנו פשוט נלחצים במשחקי חוץ ולא מתפקדים לקראת הסוף, היה צפוי מאוד שנספוג בסוף. מויסאנדר עם טעות של בלם ישראלי טבעי.. פשוט אומללות מה שהוא עשה שם.

בקשר למשחק של PSV, פנדל ברור על טויבאנן, ושלוש הצלות מדהימות של סורנסן בסיום. ענק!

Last edited: Nov 8, 2010
  6. רוני שטנאי Member

כן זה רק ארבע נקודות מהמובילה ושלוש מהשנייה, אבל הקבוצה והמאמן הזה נמאסו עלי לחלוטין ואני פשוט לא מאמין בהם.

רק לפני כמה מחזורים הובלנו על טוונטה בארבע נקודות ועל פ.ס.וו בשתי נקודות, הגענו לאנסחדה הצלחנו להשיג שיוויון 2 ונראנו מצויין ואז במקום ללכת על הניצחון שהיה מותיר אותנו בפיסגה עם ארבע נקודות יתרון על איינדוהבן ושבע על טוונטה , יול הוציא חלוץ הכניס קשר והסתפק בתיקו. מאז הוא גם דאג להעיף את אלדרווילד לכל הרוחות אחרי מחצית איומה נגד אוטרכט (שערים באשמתם הבלעדית של אינו וסוארז) ולתת את המקום במרכז ההגנה לשחקן הצעיר והמבטיח אוייר. המאזן של הקבוצה לאחר המשחק ההוא שלושה ניצחונות על קבוצות מרכז ותחתית טבלה, תוצאת תיקו בנס ועוד שני הפסדי בית מבישים.

אגב כל העניין הזה של השופטים מאוד מובן לי. כאשר סוארז צועק ומתנפל כמעט על כל החלטה שטותית של השופט או הקוון ומתחזה, השופט יכול להגיב בשתי דרכים- או לפחד ולשרוק לטובתנו או להיפך להיות נגדנו אז שלא יתפלאו אח"כ כשברגעים מכריעים באמת השופטים לא רוצים לשרוק לטובתנו.
    לא יכול להיות שבמשחק ביתי לא נגד קבוצה מהצמרת הגבוהה ובשלב כזה של העונה נשחק בצורה כל כך לא מקצועית עם לחץ וטעויות לא מחויבות. כאשר סוארז מוביל חלק גדול מההחלטות האלה עם משחק אינדבידואלי ולחוץ .

אז כן, שני ניצחונות במשחקים הבאים ואיזו מעידה שאולי תגיע של טוונטה תחזיר אותנו היישר אל דרך המלך. אבל עם איך שהקבוצה הזו נראית וההחלטות הלא מקצועוית של יול אני רואה אותנו שוב מאבדים קשר עם הצמרת כבר בשבוע הבא ומשאירים את המשך המירוץ לשתי קבוצות בלבד.

היום יום הולדת 7 של הבן שלי ובסוף השנה (כנראה שעוד לפני דצבמר) נספור ונגיע כבר לשבע .
    בני לא אשם ברצף, בזכותו זכינו באליפות האחרונה שלנו !! והוא גם עזר להולנד להגיע לגמר המונדיאל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

Last edited: Nov 8, 2010
  7. AFCA Member

פוסט נהדר, מסכים איתך בכל מילה. חשבתי בדיוק אותו דבר על טובי, החלטה כל כך לא מובנת שהוא נמחק לגמרי מהרוטציה. בתחילת הוענה הוא לא היה בשיאו אבל השתפר מאז ונתן משחק מצוין נגד אוקזר, למה לא לתת לו ביטחון ולהמיך לשחק איתו, במקום זה כמעט סופגים גול מיציאה גרועה של אוייר לעמדת נבדל.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל מזל טוב רוני, אנחנו כבר שבע שנים ללא אליפות? וואו, איך הזמן רץ. סביר להניח שגם העונה לא נראה אליפות כי המצב בקבוצה קשה. היו לי תקוות שפ.ס.וו לא ינצחו באוטרכט, אבל כמו תמיד הארורים האלה מצליחים לצאת משם עם הנקודות. אולי הדבר היחיד שטוב שקרה הוא האדום לרייס כי כנראה הוא לא ישחק בארינה...אין לי מושג על מה הורחק, אבל לרב מרחיקים פה למספר משחקים.

לגבי ההגנה של אייאקס אין לי מושג. ממש אין לי מושג. אלדרוויירלד הפך לשעיר העזעזאל בגלל הטעויות של וורטונגהן ואוייר. זו תעלומה למה וורטונגהן עדיין לא על הספסל, אוייר שחקן שיכול לשחק מדי פעם, אבל יול החליט להפוך אותו לדבר של קבע בהרכב. פשוט לא ייאמן.

מאמן אדו דן האח, ואן דן ברום שבעבר זכה עם אייאקס בליגת האלופות, אמר שאם הם יצליחו לשתק את סוארז ואל חמדאווי מצבם מצויין. העובדות מדברות עכשיו בפני עצמן. הקישור פשוט לא יודע ליצור הזדמנויות ושני החלוצים צריכים לעשות הכל לבד. זה פשוט בלתי נסבל! אגב, מישהו יודע לאיפה נעלם סים דה יונג? לדעתי הבחור נורא מתגעגע לפאנטליץ'.

הדבר האחרון שמדאיג אותי הוא כמובן הצד המנטלי. לקבוצה הזאת סף שבירה כל כך נמוכה שזה באמת מדהים. בכל פעם שהשופט דופק אותנו זה נראה כאילו החבר'ה לא מצליחים להתמודד מול זה. היום אחרי הספיגה וההחלטה הדפוקה של נייהאוס היו לנו 45 דקות בשביל לגרום לדן האח להזיע, ולאבד עשתונות,
    אבל בסופו של דבר לא יצרנו במחצית השנייה שום הזדמנות אמיתית כדי אפילו להשוות.

ומה יול אומר עכשיו? "חסרים לנו קיצונים..." לא רק שהמאמן הזה מאבד אצלי אמון בקצב מהיר ביותר, אמירות כאלו ממש לא עוזרות לו אצל האוהדים האחרים. יש לו צמד חלוצים מהטובים ביותר שיש, אבל חסר לו קיצונים. אם אני ממשיך בטון הזה חסר לנו גם קישור והגנה רציניים...

המצב כרגע לא נראה טוב, אבל בוא נקווה שהעונה הזאת עוד לא אבודה. בסה"כ הפער רק 4 נק'.....

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

בסופו של דבר כל החצי עונה המדהימה שלנו בעונה שעברה היא בדיוק הסיבה שאנחנו נכשלים השנה - מספר 10 האלמותי. סים דה יונג הוא כל המפתח לעונה של אייאקס. בשנה שעברה הוא היה האיש עם הגולים החשובים בנוסף לסוארז ופנטליץ'. השנה הוא כלום, אפס, שום דבר. סוארז ואל חאמדאויי היחידים שמאיימים. אין לנו שום איום מהקישור. לא מבחינת שערים, לא מבחינת בישולים. מאוד קל לסגור קבוצה כזו. גם אם שני החלוצים שלה טובים.

סאמק.

10. רוני שטנאי Member

זה לא רק זה אלא גם העובדה הפשוטה שריצת הסיום בעונה שעברה היינו הקבוצה שהגיעה מאחור אחרי פיגור גדול, זו שאין עליה את הלחץ של להיות הקבוצה המוליכה. אולי יול מתלהב מהדרך הזו..

11. ArsenalFan Member

אני ראיתי אתמול חלקים מהמשחק (למרות שהמשחק של הקבוצה שלי היה בדיוק אותו דבר, רק במבטא אנגלי ולא הולנדי), ומה שהיה די בעייתי לראות באיאקס זה רק שחקן אחד מנסה לבעוט מרחוק, וזה היה דווקא לינדגרן. אני בכלל לא חושב שהוא שחקן לרמה הזו מכל הפעמים שראיתי אותו, פשוט אפור מדי וגם באספקט ההגנתי לטעמי הוא לא מספיק טוב. אבל בכל אופן - זה יכול לעבוד לו פעם ב-200 ניסיונות בערך. זה עבד בשבוע שעבר ובגדול, אתמול הבעיטות שהוא כן הוציא מהרגל היו כ"כ פאתטיות וחסרות סיכוי, מביך. גם אריקסן לא הביא את השינוי, אבל אם אתם מחפשים את המישהו הזה בקישור, אולי הוא התקווה שלכם.
    חוץ מזה, עמנואלסון שחקן טיפש ולכן אין פלא שיול אמר שחסרים לו קיצוניים.

12. kraz11 Member

עוד הפסד בית לקבוצה קטנה...ככה לא לוקחים אליפויות.

בנימה יותר אופטימית אני רוצה לנסוע למשחק בארנה בתחילת חודש הבא
    אז רציתי לדעת אם מישהו מהחבר'ה פה היה בארנה ויודע איך להשיג
    כרטיסים ובהכי זול?

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לא צריך להיות הישראלי המצוי רוני ולהשליך הכל על המאמן. בסדר, יול לא נקי מטעויות, אבל בחיייאת - בלינד, טן קאטה, קוסטר (!!) ואן באסטן ושאר הליצנים לא הגיעו עדיין למקום שיול הגיע. כן הוא בעייתי, כן, נדמה שלפעמים השיטות מוזרות אבל אני לא ממהר כמו תמיד לחתוך מאמן אחרי 12 מחזורים. את הכסף סופרים במדרגות ויש אבל וזה אבל גדול יול רשום לא פחות מהשחקנים על העלייה לאלופות שהצילה את המועדון פשוטו כמשמעו.

הבעיה עם יול הייתה פחות עם הצד המקצועי (יש שני דברים שחורים לי: דה יונג כבאנקר והסיפסול התמוהה של טובי) כי הוא בסך הכל מגיב בסדר - הכניס את סולימני, אריקסן. יחסית בסדר. לא חף מטעויות, בכלל לא, אבל בטח שלזרוק אותו זה לא הפתרון. הוא לא יכול להיות אשם בזה שסוארז בכושר נוראי ואחרי סוף העונה שעבר היה ברור לי שכל מאמן היה ממשיך עם דה יונג (עם כי כמובן הקרדיט מוגזם לגמרי). הבעיה שלי איתו תמיד הייתה מידת הלויאליות שלו אחרי הפארסה בקיץ. זה צורם יותר מהכל.

יש לנו בעיות אבל שוב להחליף מאמן ואז מה?? רייקארד? אדריאנסה? עזוב זה לא רציני.

שום דבר לא אבוד. סוארז יכניס את הכדורים לרשת מתישהו ואני רוצה להאמין שיול יתעשת ויכניס את טובי חזרה להרכב.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם קרויף יקבל את מה שהוא רוצה אז מחר תהיה לנו הנהלה חדשה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    היה ברור שהאיש פותח מחדש את המלחמה שלו ב'קבוצה שלו' יום אחרי ההפסד המביך הזה לאדו דן האח. הוא שוב הדגיש בטור השבועי שלו ב'טלחרף' היום את החשש שלו שאנחנו בדרך של פיינורד. האיש הזה פשוט מאס עליי אפילו אם כולנו רואים שיש בעיות קשות בקבוצה.

הבעיה לא רק מתחילה אצל המאמן אלא בעיקר בגרעין של שחקנים שפשוט אין להם מנטליות נכונה. יאן וורטונגהן, אורבי עמנואלסון הם רק שתי שמות, אבל גם אניטה, לינדגרן, סולימאני (האיש ש'בנו' של קרויף הביא ב-17 מיליון אירו), אלדרוויירלד ואפילו דה זאיו בכושר הזה שחקנים מאד מוגבלים מבחינה מנטלית. היה מביך לראות את הלחץ שבו השחקנים נמצאים במשך 45 דקות מול אדו דן האח. אותה המנטליות שראינו באוקזר ראיתי בכל המחצית השנייה ביום ראשון בארינה.

קרויף יכול לקפוץ עד מחר, האיש הזה חי על ההר שלו בברצלונה ורק יכול לדבר. אחריות הוא מעולם לא לקח. אוהדים וותיקים הספיקו כבר לספר לנו איך בסוף שנות השמונים קרויף הביא לאייאקס שחקנים פשוט נוראיים. מאז הוא אימן בהצלחה גם הרבה תודות לשטויות שנעשו בבירנביאו. אני יכול עכשיו להמשיך ולרדת על האיש הזה, אבל כבר מאוחר.

הרשו לי רק להוסיף שגם סוארז צריך קצת להרגע. עם ההתנהגות שלו הוא כרגע רק משרה את הפאניקה בקבוצה. פלפל צריך והבחור ווינר אמיתי, אבל לאט לאט גם הוא מגזים בתנועות הידיים ותנועות הייאוש שלו. הוא הקפטן וקפטן גם צריך לדעת להיות ברגע מכריע שקול ושקט. לדעתי כרגע סוארז לא מראה את זה גם עם הפעולות האנוכיות שלו עם הכדור.

בוא פשוט נקווה להמשך עונה יותר טובה.

15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

שלום חברים ואוהדי אייאקס בפרט. מה המעמד של עמנואלסון בקבוצה? האם יש סיכוי שיעזוב בינואר הקרוב? באתרי התקשורת פורסם שרומא ואברטון מתעניינות בשירותיו. ממספר משחקים שיצא לי לעקוב אחר אייאקס בעונה שעברה, מאוד התרשמתי ממנו לטובה, בעיקר זכורה לי ההופעה המצוינת שלו בניצחון המוחץ של אייאקס על פ.ס.וו, אם אינני טועה. אשמח לפרטים לגביו (מעמד בקבוצה, כושר נוכחי וכדומה).