הולנד: חלון העברות מתקדם: חיזוק מאסיבי לפ.ס.וו

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Aug 3, 2010.

1. alexshw Member

לא יודע איך בהולנד, אבל באנגליה או אצלינו מורידים נקודות אם הקבוצה נכנסת להליך של פירוק.
    כנראה שפיינורד עדיין משלמת משכורות ועדיין מסוגלת לפרוע חלק מהחובות, ובגלל זה אין פירוק.

2. Muurad Member

אני יודע שאינטר מאוד מעוניינים באפלאיי(לפי דיווחים לפחות)ובכלל בשחקן מסוגו שיחזק את ההתקפה, בעיקר בגלל שהוא יגיע במחיר מצחיק אם יעבור בינואר... כבר הזכרתי את השם שלו מתחילת השנה, נקווה שהוא באמת יבוא אלינו, כי זה נראה שהוא עשה קפיצת מדרגה השנה.

Last edited: Oct 25, 2010
  3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא יצא לי עוד לראות ממש את AZ העונה, ככה שהסתמכתי כמובן רק על המספרים. אני לוקח את המילה שלך שהמצב עוד לא דבש, אבל נשאר אופטימי שיש שיפור.

זה היה פשוט מדהים איך ההגנה של עונת האליפות פשוט נעלמה בעונה העוקבת, למרות שאותם שחקנים נשארו פחות או יותר.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנה קריקטורה נחמדה:

יול: מידו עדיין דואג לסכנה...
    http://media.nu.nl/m/m1fzploaokky.Xxx

http://media.nu.nl/m/m1fzploam4l2.Xxx

Last edited: Oct 26, 2010
  5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

31 בעיטות. 19 למסגרת. ועוד בסיום הייתה תחושה שיכולנו לאבד את זה.

מעל כולם מוניר אל חאמדאווי גדול, שפשוט לקח אותנו לניצחון בהעדר (שוב) הגולים של סוארז. שלושה שערים מדהימים (מבצע גדול של אניטה בשלישי) וחבל שלא נגמר שמונה.

אלקמאר חוזרת לפרופורציה עם הפסד בדה חראפשחאפ. כרונינגן ממשיכה את הריצה בצמרת עם ניצחון על האג. טוונטה מוליכה בטילבורח במחצית.

Last edited: Oct 28, 2010
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה גדול לראות את סוארז מתעצבן עד שריקת הסיום. פשוט מדהים לראות את הסטטיסטיקה הבאה: 11 משחקים ו-10 פעמים פגע לואיס בקורה/משקוף. היום עוד שני מקרים. שני השערים של אל חמדאווי היו יפהפיים למרות ששוב ההגנה עשתה במחצית הראשונה במכנסיים. לדעתי אוייר צריך לחזור לספסל. שטקי בהחלט לא יוצא נקי מהשער של היירנביין, אבל כמו נגד אקסלסיור אוייר שוב מאחר!
    בסופו של דבר ניצחון קל וזה מה שכרגע הכי חשוב, יש עוד 23 משחקים בקופה...אגב עידו, יש לך עדיין ספקות לגבי הצלחתו של אל חמדאווי באייאקס?

פיינורד פותחת כרגע את משחקה נגד VVV ולפני המשחק היו זיקוקים...אין לי מושג על מה הם חוגגים :aaarofl: בכל מקרה התקשורת מלא שבחים על הקהל 'הנהדר והתומך' שלה. לי בא להקיא, אבל זה כבר לא מעניין.

בשבת פ.ס.וו מארחת את טוונטה כך שאחת מהשתיים הולכת לאבד נקודות...

7. AFCA Member

מוניר אל חאמדאויי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx

למישהו יש שידור טוב לאיינדהובן?

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

9. Ajax Amsterdam Member

לא הספקתי לראות את המשחק בגלל הפועל באר שבע למישהו יש תקציר

10. kraz11 Member

משחק טוב של אייאקס
    עבודה טובה של אינו בקישור הספיקה כדי שהכדור יגיע לחלוצים
    שלנו והם כבר הסתדרו , בעיקר אל חמדאווי שפשוט ענק

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

באתר הזה כבר תמצא את השערים...
    http://www.101greatgoals.com/category/goals/

סביר להניח שבהמשך הערב תוכל גם ב-Youtube למצוא את התקציר ששודר בטלוויזיה ההולנדית.

12. AFCA Member

זה אכן הוא, בסוף ינואר יצאה לו בדיקת סמים חיובית והחוזה שלו הופסק. הוא חתם השנה על חוזה לעונה אחת עם אופצחיה ל-3, ואיך שהוא נראה מתחילת העונה האופציה תמומש.

13. c_web Member

איזה חרפה מבישה בדוטינחהאם אצל דה חראשחאפ.
    אני ידעתי שהכל בלוף וחמשת הניצחונות האלה לא באמת מבשרים על הבאות, קבוצה כ''כ אנמית שלא מסוגלת לחבר כמה מסירות ברצף (חוץ מכמה רגעים במשחק). כבר בדקה ה 25 מורנו הוחלף ע''י יאלינס אחרי שקיבל צהוב מוקדם, ואת האמת שנהניתי לראות את יאלינס. למרות גילו המופלג, לליגה זה בהחלט מספיק.

אבל אני שוב חוזר על אותו העניין, שני המגינים שלנו רעים מאוד.
    האחד - ה''כוכב'' הבלתי נגמר אדון דירק מרסליס ה''רכש'' מ PSV בעסקת ה ''חלומות'' עם ג'רמיין לנס (געגועיי...). זה בלתי נתפס איך שהוא משחק, ואיך ורביק המאמן הטיפש הזה לא רואה את זה. מה שדה רידר (יופי של שחקן של דה חראשפחאפ) עשה לו היום זה מה שעושים לו כל שבוע, ועזבו את זה, השחקן הזה לא מסוגל למסור פס אחד קדימה מדוייק. הוא פשוט מפחד, מעיף כדורים בלי כתובת ממש כמו הילדים ג' של מכבי עירוני בת ים.
    השני - אדון ראגנר קלאבן מגן נבחרת אסטוניה. גרם לשתי העבירות שהובילו להרמות ולשערים בבעיטות חופשיות, לא מפסיק לשחק עם הידיים ואין לי כח לראות אותו כבר.
    יוחזרו סימון פאולסן (מגן שמאל) וחיל סוורטס (מגן ימין) לאלתר - ומהר !!!

כבר הובלנו 1-0 משער נאה של פלה שנכנס במחצית ושוב כבש, אבל שוב ספגנו אחרי כמה דקות. אנחנו לא משחקים כדורגל, ושוב - זה לא עובד ככה, חייב להיות שינוי. קבוצות פח בהולנד עוד אפשר לנצח אצלנו בבית (ולפעמים גם בחוץ), אבל ברור שבאירופה זה לא יעבוד (וזה כבר עכשיו לא עובד).

לגבי רומרו השוער - אשם ישיר בשני השערים היום. בגול הראשון יציאה אומללה לכדור גובה, בגול השני בין הידיים והרגליים הוא ספג. למרות שהציל 2 גולים בטוחים, אי אפשר להסיר ממנו את האשמה.

שי לגבי מוניר, הוא מלך אמיתי והשער הראשון שלו היום היה פשוט אומנות. אני אוהב את השחקן הזה מאוד וכיף לי לראות אותו (בניגוד לסוארז הבכיין).

14. ArsenalFan Member

לא היה קשה לקלוט אחרי השער השני של אל חמדאווי את הקלוז אפ על דניס ברגקאמפ, גם הוא היה מתגאה בכאלה שערים. תפסתי מאל-חמדאווי בתור פינישר איכותי, פחות בתור השחקן המבריק. הפוטנציאל שלו ביחד עם סוארס... אוהדי איאקס, תהנו מזה כל עוד זה נמשך.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי כבר בסוף העונה הזאת העניין הזה נגמר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

בנתיים חדשות מכיוון פיינורד. איש עסקים וכמה מחבריו רוצים לתת לקבוצה עזרה פיננסית כדי שהחובות יצטמצמו. האיש רוצה בצעד ראשון להזריק 17 מיליון לקופה של המועדון, בתמורה יקבל האיש מספר אחוזים במניות הקבוצה. כרגע מדגישים שהתוצאה הסופית היא ש-49 אחוז מהקבוצה תיפול לידיים שלו עם תוספת מספר אנשים בוועד העליון של פיינורד. לפי מה שאומרים עכשיו לא ישתמשו בכסף הראשון בשביל להביא חיזוקים אלא בשביל לצמצם את החובות. צריך לזכור שפיינורד נמצאת עכשיו במעקב כלכלי של ההתאחדות והיא רוצה לצאת מהרשימה הזאת.